Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
akk Indigo pƤike.
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 1:43 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda akk (Püh Märts 05, 2006 10:23 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
TĆ¼Ć¼nas Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 1:47 pm Teema: |
|
|
ka mina ei rƤƤkinud intiimelust. need on kujundid. |
|
Tagasi üles |
|
|
efu Indigo pƤike.
|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 12:56 am Teema: |
|
|
tekkis selline kĆ¼simus, et miks vahel pƵrgus kƤies hakkab Ć¼hel hetkel oimukohale midagi tugevalt peale pressima.
umbes nagui keegi vajutaks sƵrmega...
minu puhul eriti just paremale poole, varem seda polnud, kuid just nĆ¼Ć¼d viimasel nƤdalal olen sedalaadi kogemust tundnud.
samas see surve kestab lĆ¼hikest aega, vast minut vƵi isegi veelgi vƤhem.
on kellegil sarnast kogemust? |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 3:00 am Teema: |
|
|
Oimukohtades on ideede punkt. JƤrelikult puhastatakse ideid. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
LAKMUS Arengumaag
Liitunud: 30 Märts 2004 Postitusi: 252 Asukoht: EESTIS & kƵikjal
|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 10:41 am Teema: |
|
|
Katus SƵidab kirjutas: | Tokroda kirjutas: | Katus SƵidab kirjutas: | Sidet pƵrguga ei ole. | Tule ela minu Ƥmmaga Ć¼ks nƤdal koos ja Sa saad tƤiusliku sideme pƵrguga. |
Selleks pean ta ennekƵike oma Ƥmmaks tegema, muidu teema puudub. |
motlesin valja ameerika parase nalja:mees viibib baaris ja kuulab naabri motetut mola-lopuks viskab tal ule ja soidab mehele pasunasse tene kukub ja viisakalt aidates kukkunut pusti kusib sorri on sul koik korras(usa-s. on nii kombeks)kukkuja vastab teda pustaitajale loojale ja mul on koik o.k.molemad purjutavad edasi ja naaber jarjest rohkem tuutab meest ja jallegi ta ei pea vastu ja soidab testkorselt tuutavale naabrile pasunasse ning jallegi aitab teda viisakalt pusti ja kusib on sul koik o.k ja kukkuja vastab ja o.k siis ei pea mees vastu ja soidab veelkorra pasunasse kukkujale-ulatab abistava kae ja kusib uuesti on sul koik o.k ja kukkuja vastab ootamatult et mul ei ole o.k siis mees rahulolevalt lahkub baarist.
nonda on ka sinuga-katus-et lausa kusid et keegi sulle sisse soidaks-aga ole omaette seda ei juhtu sa havitad ise ennast:) _________________ pimedus ja teadmatus on enda hƤvitamine! |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo pƤike.
|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 10:50 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda akk (Püh Märts 05, 2006 10:23 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Ronija Hall pƤike
|
Postitatud: Kolm Mai 04, 2005 4:44 pm Teema: Lucifer |
|
|
Katus mainis, et kƤis pƵrgus Luciferiga. Oleks ehk hea teada jƤrgmist:
Kuni keskajani oli Lucifer valgusetooja (koidutƤht) ning 100% positiivne tegelene. Siis keegi luges piiblist (kohta ei mƤleta) ala koidutƤhe langusest ning seostas selle saatanaga. Mille tulemusena peetaksegi saatanat ja Luciferi samaks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Kati Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 12:05 pm Teema: |
|
|
mulle paistab ,et pƵrgu seadused regullivad energia kogumist ja sellest loomist. liiklus on tinglikult justkui kahesuunaline. kƵik pƵrgu seadused on vƵetavalt kahepoolsetena.
energia kogumisel pead Ƶppima mitte eksima teiste vastu.
loodu vƤlja toomisel pead Ƶppima manipulatsioone enda suhtes Ƥra tundma.
esimese variandi puhul Ƶpid mitte teiste arvelt tegutsema,teise puhul Ƶpid enda kogutut kaitsma ja mitte Ƥra kinkima.
kuskil siin hakkavad tƤhtsust omama mees- ja naispoolus. nii tƤiusliku Ć¼hendusena inimeses endas kui inimestevahelistes suhetes. |
|
Tagasi üles |
|
|
Madu77 Arengumaag
|
|
Tagasi üles |
|
|
torukybarik Arengumaag
Liitunud: 24 Nov 2004 Postitusi: 446 Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast
|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 12:11 pm Teema: |
|
|
Alumise korruse vana oli muhe _________________ Tapan majas ja aias |
|
Tagasi üles |
|
|
Dmitri Petrjakov Indigo pƤike.
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 6:19 pm Teema: |
|
|
MOSKVA METRO PĆRGU...
Seal rohkem osa pƵrguelanikud...
|
|
Kayaman Sinine pƤike
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 6:52 pm Teema: |
|
|
meie pƵrgu on viru keskus. uueajastu kirik. |
|
Tagasi üles |
|
|
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 9:52 pm Teema: |
|
|
Aga seal on paljaid naisi ka ju
Kujutage ette, kuidas see kĆ¼ll kristlastele mƵjuda vƵib... |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo pƤike.
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 9:58 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Kujutage ette, kuidas see kĆ¼ll kristlastele mƵjuda vƵib...
|
Miks sa arvad, et kristlased on seksist huvitatud rohkem kui teised, n'Ƥiteks paganad?
N'Ƥiteks mina, kas ma olen seksist siis rohem huvitatud, kui pole naist saand? |
|
Tagasi üles |
|
|
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 11:02 pm Teema: |
|
|
akk kirjutas: | Tsiteerin:: | Kujutage ette, kuidas see kĆ¼ll kristlastele mƵjuda vƵib...
|
Miks sa arvad, et kristlased on seksist huvitatud rohkem kui teised, n'Ƥiteks paganad?
N'Ƥiteks mina, kas ma olen seksist siis rohem huvitatud, kui pole naist saand? |
No "keelatud vili" on ikka kƵige magusam. Samas, maha surutud seksuaalsusel (ja muul sellega seonduval) vƵib selle vabanemisel vƤga tƵsised tagajƤrjed olla...
MƵned kirikutegelased ju ka ahistavad lapsi jne. |
|
Tagasi üles |
|
|
valkyrie Indigo pƤike.
|
Postitatud: Kolm Märts 01, 2006 11:06 pm Teema: |
|
|
kristlastel on alasti naine pƤris tihti kirikutes kah Neitsi Maarja nƤol. Ja muide, kristlased seksivad kah. Minumeelest on palju rohkem teisi uskumussuundi kus seksi Ć¼ldse ei soovita eksisteerivat. _________________ Muna jaoks on kana kƵigest moodus teha teist muna |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo pƤike.
|
Postitatud: Nelj Märts 02, 2006 12:25 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | kristlastel on alasti naine pƤris tihti kirikutes kah Neitsi Maarja nƤol. Ja muide, kristlased seksivad kah. Minumeelest on palju rohkem teisi uskumussuundi kus seksi Ć¼ldse ei soovita eksisteerivat.
|
Remondimeestel mingites tƶƶkodades on mingid alasti naiste kalendrid , igas seinas ja mitu tĆ¼kki ja tegemist on paganatega enamasti , ma arvan. Miks siis kristlastel ei vƵiks olla alasti naine seinapeal? |
|
Tagasi üles |
|
|
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Märts 02, 2006 12:53 pm Teema: |
|
|
akk kirjutas: |
Remondimeestel mingites tƶƶkodades on mingid alasti naiste kalendrid , igas seinas ja mitu tĆ¼kki ja tegemist on paganatega enamasti... |
ot mis et enamus paganaid on su arvates remondimehed ja enamus paganatel on naiste kalendrid seinte peal ?
|
|
Tagasi üles |
|
|
Tavakas Pruun pƤike
|
Postitatud: Laup Märts 04, 2006 10:30 am Teema: |
|
|
Aastaid tagasi riputasin ma ka oma kirjutuslaua juurde seinale sellise paljaste naistega kalendri. MƵne aja pƤrast oli Ć¼lemus kohal ja kƤskis selle nilbuse kohe likvideerida. Kuna ka Ć¼lemus oli meesterahvas, siis ma kĆ¼sisin, et kas talle siis naised ei meeldi, et kas mehed meeldivad rohkem? Selle peale kƤsti paberileht otsida ja hakata avaldust kirjutama.
KƵva mees see remondimees, tema nƤedsa vƵib _________________ Kui mƵistust napib, siis ise ei teagi et midagi puudu on... |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo pƤike.
|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 4:53 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Katus SƵidab kirjutas: | Sidet pƵrguga ei ole. | Tule ela minu Ƥmmaga Ć¼ks nƤdal koos ja Sa saad tƤiusliku sideme pƵrguga. |
Kuidas Ć¼ltse luua sidet pƵrguga? Kas peale su Ƥmm on veel mingi variant? |
|
Tagasi üles |
|
|
|