Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Virmaline ----------------------------
|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 8:42 pm Teema: |
|
|
Tekkis üks küsimus. Kui inimene saab aru, et on teiselt hingeosi endale vötnud, kas tagastamine ei aita, kas ikka on siis vaja läbi pörgu käia. _________________ xxx |
|
Tagasi üles |
|
|
puuma Külaline
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 12:55 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda puuma (Laup Jan 15, 2005 12:43 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Arxos Külaline
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 1:19 am Teema: |
|
|
Mina arvan, et kui tunnistad endale viga, mõtled mis sellega teisele inimesele kaasneda võis ja saadad tükid tagasi, siis on sinu probleem arvatavasti lahendatud, aga ega ma ka ei tea...
Äkki hoopis ise oli süüdi, et teiselt mingid tükid endale võtsid, tegi sulle kunagi midagi pahasti või midagi sellist. Soovitan proovida uurida, et mis oli selle põhjuseks... |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 2:32 am Teema: |
|
|
Virmaline kirjutas: | Tekkis üks küsimus. Kui inimene saab aru, et on teiselt hingeosi endale vötnud, kas tagastamine ei aita, kas ikka on siis vaja läbi pörgu käia. | Kui tagastatud, siis pole vaja põrgu piinasid läbi teha. põrgusse lähvad (saadetakse) ikka need, kes ei taha tagasi anda.
NB vahetevahel inimesed laenavad omi hingeosi. Sedasi võib. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
tuuleluud Punane päike
|
Postitatud: Esm Jan 03, 2005 1:10 pm Teema: |
|
|
Käisin vahepeal jälle põrgus asjatamas ja avastasin jägmist: mulle tundub, et põrgu erinevad 7 tasandit on seotud 7 chakra süsteemiga, kuid vastupidises järjestuses. Kui käisin kolmandal, mõjus see kõrichakrale. Kui tegeldi minu neljanda tasandiga, tundsin muutust sydamechakras, seitsmenda puhul juurchakras, fyysiliselt. Kusjuures kolmandal nägin huvitavat asja, mis võib olla seotud ka temaatiliselt suhtlemisega. Seal oli terve hulk mehikesi inglitiibadega, a nad olid kõik yhte nägu ja nad ei pidanud seal mitte olema. Kui lähemalt tunnetasin, kes nad olid, siis tundus mulle, et mingil põhjusel ilmusid nad põrgusse siis, kui keegi minust rääkis. Võin siis oletada, et nad olid kogunenud sinna juba mõnda aega (neid oli mitukümmend) ja et see jutt oli sarnane, muidu oleks nad olnud eri nägu. Elukate ilme on vist seotud ka sellega, mida räägiti. See, et nad mulle ligi said, on tõenäoliselt seotud minu veapunktiga kolmandal tasandil. Igatahes tegin augu neljandasse, mis nad ära imes ja hävitas. |
|
Tagasi üles |
|
|
Arxos Külaline
|
Postitatud: Esm Jan 03, 2005 6:25 pm Teema: |
|
|
Jehoova peaks olema hetkel esimeses, teises, kolmandas ja kuuendas põrgusfääris. |
|
Tagasi üles |
|
|
tuuleluud Punane päike
|
Postitatud: Teis Jan 04, 2005 4:10 pm Teema: |
|
|
...et mu põrgus oli oopis trobikond jehhoova liini tegelasi, arvad? |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2005 3:28 am Teema: |
|
|
ivana kirjutas: | Käisin vahepeal jälle põrgus asjatamas ja avastasin jägmist: mulle tundub, et põrgu erinevad 7 tasandit on seotud 7 chakra süsteemiga, kuid vastupidises järjestuses. | Jah, nii ta on.
Aga muideks jehoova ei ole põrgus. Seal on muud tegelased, kes, ei oska täpselt õelda. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
tuuleluud Punane päike
|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 2:51 pm Teema: |
|
|
Kas on mingi liik võõrenergiat, millest kuni kolmanda põrgu tasandini lahti ei saa? Üks ründas mind mitu päeva, ma siis otsustasin ta põrgu tirida. Veider oli see, et mulle tuli hoiatus, et see on trooja hobune. Asi oli end mingisse kirstu pakkinud. Kolmandal tasandil kargas sealt välja ja asi muutus ohtlikuks. Olend nägi välja nagu hallikasmust kera, millel pikad hõlsti moodi kombitsad ja ta oli võimeline end üsna hästi kokku pakkima. Viskasin ta endast välja ja teatud loodusjõu abil sai olend kahjutustatud, aga küsimus tekkis ikkagi. Mis sorti olendid suudavad end nii kindlustada, et põrgu II tasandist läbi tulevad??? |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 6:44 pm Teema: |
|
|
Ahha see oli programm.
Teises sfääris ta ei põlenud sellepärast, et oli kasutatud õigeid teadmisi. Esimeses sfääris ei hävinud, sellepärast, et tehti inimese oma jõu pealt. Pakend oli õige. Sisu vale. Taheti luua illusioon.
illusioonis inimene teeb rumalusi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
tuuleluud Punane päike
|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 12:12 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Ahha see oli programm.
Teises sfääris ta ei põlenud sellepärast, et oli kasutatud õigeid teadmisi. Esimeses sfääris ei hävinud, sellepärast, et tehti inimese oma jõu pealt. Pakend oli õige. Sisu vale. Taheti luua illusioon.
illusioonis inimene teeb rumalusi. |
Tähendab,
ma proovin nüüd tõlkida, kontrollimaks, et aru sain:
See asjandus sisaldas siis reaalselt toimivatel reeglitel (õige teadmine) põhinevat süsteemi. Kui see oli programm, siis juhul kui ta toimis minu jõu pealt, pidi ta enne mul juba mingil määral olemas olema? Või pidi sissetulnud asjandus ainult käivitama olemasolevat? Ja kokkuvõttes pidi tekitama illusiooni millestki, mis ka reaalselt eksisteerib?
|
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 10:56 pm Teema: |
|
|
Muidu õige, aga.
Sinult võeti tükike energiat. Ehitati sinna peale monstrum ja saadeti tagasi.
Seda nimetatakse inimest lüüakse tema enda jõuga. Tegevusjuhis oli võõras. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
mmetalheart Tumeroheline päike
|
Postitatud: Laup Märts 19, 2005 12:25 am Teema: |
|
|
hm. miks põrgu valitseja Zeepot. mu mälu mäletab, et kunagi oli valitseja Inquittila.
mis ma maha olen maganud _________________ kus vajuda võime üheks. ses verelombis. ja surma teeseldes. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Laup Märts 19, 2005 3:12 am Teema: |
|
|
Sul õige mälu.
nad on õiged nimed mõlemad. Üks on ühelpool ja teine teiselpool.
Ainuke loll värks see, et ma ei teadnud, kumb se kumb on.
kumb neist taevas on ja kumb neist alusepanija. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
valkyrie Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
tunnen huvi kas millalgi järgmiste sfääride olemusest ka kirjutatakse? _________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 12:34 am Teema: |
|
|
Millalgi ikka. Praegu maadlen rassiegregoriga. India ruulib. Talt tiibu vaja kärpida. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 11:13 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda akk (Püh Märts 05, 2006 10:22 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Tüünas Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 1:05 pm Teema: |
|
|
sinu käes on selle jõu india variant. õigemini sulle tundub, et ta on sinu käes.
läbi sinu tullakse sellega tokrodat paaritama. |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 1:10 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda akk (Püh Märts 05, 2006 10:22 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Tüünas Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2005 1:16 pm Teema: |
|
|
oma vastusega kinnitad, et sind ära kasutatakse.
käid paljas "vänt" peos ringi ja lunid "keppi". kui vahele jääd, eitad seda. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|