Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
neegus Valge päike
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 1:24 pm Teema: misasja ma higistan kohutavalt |
|
|
olen viimasel ajal hakanud kohutavalt higistama.
ei ole vtnud kasutusele uut voodit, voódipesu, tuduriideid, ei ole teinud muutusi elus või elukorralduses
poolteist kuud tagasi suri väga ootamatult minu ema... närvid on muidugi alles natuke krussis ja nad polnud ennegi mul terasest vaid nagu keedetud makaronid
mind juba häirib see, hea küll, praegu väljas palav jne aga ikkagi tekitab muret et lihtsa rahuliku jalutuskäigu juures lihtsalt jookseb vesi mööda selga ja rinda alla. piiskadena
ja öösel higistan nii, et tekikott ja aluslina on tuntavalt niisked
higistan just õhtuspoole ööd, korralikult läbimärjaks
pärast kuivan ära ja on hommikuni kõik korras
perearst ei pea vajalikuks uurida, ütleb närvid ja kogu moos
endal juba väga piinlik, õnneks magan üksi, muidu oleks kaasmagajale ujumisrõngast vaja
kas võib olla sellest, et ..... no kui järele mõelda, siis ma kasutan higipulka kord nädalas peale sauna ja praktiliselt ei pese seda enne maha, kui järgmisel saunapäeval
võib olla olengi rängalt eksinud hügieenireeglite vastu, endal mõte, et kuna higi ei saa voolata tavapärast teed pidi - kaenlaalt, siis pressibki mujalt välja
ja veel, kaalu olen kaotanud 8 kilo peale ema surma, kas kaalukaotusest tekib higistamine või vastupidi kaalukaotus higistamisest?
mida teha, soovitage, jagage nõuandeid ja ärge hulluks ristige! |
|
Tagasi üles |
|
|
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 7:35 pm Teema: ristige, koma; hulluks, ärge |
|
|
ära väga pabista. igasugu asju toimub. ülehigistamine on veel suft-koft leebe variant. _________________ Зри в корень! - - Козьма Прутков |
|
Tagasi üles |
|
|
Suzi Hall päike
|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 7:31 pm Teema: |
|
|
Öine higistamine, käte värisemine, ärevus ja kaalu kaotus võib viidata kilpnäärme ületalitlusele. Seda saab kontrollida perearst vereproovist. _________________ per manus ad astra |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|