Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

minu kolm unenägu , kõik seotud surmaga .

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
NeleIsiklikult

PostitusPostitatud: Kolm Apr 01, 2009 4:57 pm    Teema: minu kolm unenägu , kõik seotud surmaga . Vasta viitega

Hmm .. mu isa suri 9 aastat tagasi , ta oli kõige suurepärastem inimene , ma olin kogu oma lapsepõlve temaga , kuna emal polnud aega ja õed/vennad tõrjusid , sest nagu väike laps ikka .. vingub , segab jne jne.. . See on olnud mu elus suurim shokk , kui teada sain , et teda enam pole. ma hakkasin veel kaks aastat tagasi nutma , kui mõtlesin sellele..
aga nüüd ma elasin selle unes ükspäev jälle läbi, lisaks sellele nägin ka , et kohtumaja määras mulle selletõttu psühholooogi, läsin sinna ja hakkasin nutma , kuna ma olen üliemotsionaalne Very HappyVery Happy .. siis ärata mind Sad

kolme öö pärast nägin , et oli pidu . seal arvati, et ma semmin mehega , kellel on naine . see sama naine ütles , et kao minema siiit , kui probleeme ei taha (vms ), ma läksingi nagu rahumeelne inimene ikka . Hiljem sattusin samasse seltskonda (koht oli vahetunud ) . Läksin sinna ruumis , kus kõik olid . esimesena nägin pilti ,mille juures oli püstol, järgmine hetk see sama inimene suri sealt pildilt( ta lasti püstoliga maha).Järgmine pilt on politseinikust kes lasti maha , kuna ta üritas mõrvarit peatada . Mind visati teise tuppa , et ma viga ei saaks . Mõrvar märkas seda aga siis oli mina juba voodi tagas peidu . Visati kolm ka granaati , esimene põrkas voodile ja ei plahvatanud ja järgmised kaks minust 10 cm kaugusele ja plahvatasid , nii et terve tuba oli leekides aga mina surma ei saanud või vähemalt ei mäleta seda , et oleks saanud .

Umbes nädal või kaks tagasi nägin und , et olen rase , mu sõbranna viskas mind kiviga ( mu enda soov) et laps sureks . Siis hakkasid kuuri tagant ilmunud kaks sõjaväelast mind ja teda taga ajama , tahtsid kinni püüda ja ära tappa .. aga õnneks ärkasin ..

Oeh , kohe täitsa õudne on olla, samas ajab see naerma , lähed magama ja mõtled , et mida täna siis näeme .. Laughing aga mis see tähendada võiks ja kas need kolm on kuidas seotud ? ma pole mitte kunagi varem surma unes kogenud ja nüüd kõik korraga..
Behemoth

PostitusPostitatud: Teis Apr 07, 2009 3:42 pm    Teema: Vasta viitega

Minu isa suri samuti .
tean seda valu.

Kui ütleksin et tunnen kaasa siis sellest ei piisaks niikuinii.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group