Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
GraveDigger
|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 2:42 am Teema: Surm mitmeid kordi... |
|
|
Ma olen näind juba 4 korda oma surma unes. Viimane kord oli kuidagi erinev... aga esimesel kolmel korral ma nägin - kolm ööd järjest - et mind nii lasti maha, kui mürgitati ema poolt ( ma läksin hulluks ), kui lõigati laseriga süda välja... iga kord oli peale seda tunnetust nagu täielik rahu, soojus, valutus, meeldiv hetkeline pimedus...
Aga see viimane kord, jõudsin ma nagu edasi piale surma... nagu ma seisin mingil kaljuplatool... aga ma hüppasin sialt alla (ma olin enne seda jooksnud läbi tunneli kristlaste eest kes mind ristida tahtsid)... aga ma nagu ei tundnud valu.. ja lõpuks kui me end uputada püüdsin suutsin ma veeall hingata...
mis toimub et ma pidevalt oma surma unes näen? _________________ Kristus - kõige pikaajalisem lolluse näide! |
|
Tagasi üles |
|
|
Pilleriin Punane päike
Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sĂĽgaval pimedas laanes
|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 11:02 am Teema: |
|
|
Noh, vaata kah, mis nime siin foorumis kannad - hauakaevaja. Õpid tundma/mõistma surmavalda.
Ma olen kah unenäos surnud. Peale seda ärkasin üles ja avastasin, et ei hinga enam. Siis võtsin esimesed sõõmud jälle õhku. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
Tagasi üles |
|
|
Arhlee Beez päike
|
Postitatud: Reede Jan 23, 2009 9:39 pm Teema: |
|
|
räägitakse et kui unes näed et sul kukuvad hambad suust välja vms siis peaks se tähendama kellegi lähedase surma... _________________ terää =) |
|
Tagasi üles |
|
|
Elleth Arengumaag
|
Postitatud: Reede Jan 23, 2009 11:33 pm Teema: |
|
|
kindlasti ei tähenda. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
Tagasi üles |
|
|
arknaq Valge päike
|
Postitatud: Teis Veeb 17, 2009 5:46 pm Teema: |
|
|
Jeap , ma kah umbes 4 korda näinud kuidas ma suren . Lõigatakse kõri läbi jne . Aga see tunne on jh täesti rahulik , hea kuidagi . lihtsalt nagu rahu...
värdjalikult Imelik.. |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Teis Veeb 17, 2009 5:57 pm Teema: |
|
|
Suht vägivaldne lõpp, mis sulle küll ei meeldi, kui toob sinu ellu uusi ja suht mõnusaid võnkeid. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
naine Kollane päike
|
Postitatud: Kolm Veeb 18, 2009 9:56 pm Teema: |
|
|
Arhlee kirjutas: | räägitakse et kui unes näed et sul kukuvad hambad suust välja vms siis peaks se tähendama kellegi lähedase surma... |
näen seda pidevalt unes ja kollid surevad mis koliseb
näen igaljuhul erakordselt palju unenägusid hammastest,,,
surm aga on igapäevane osa minu elust... surnud käivad kaasas igapool... suht harjunud juba.. isegi ei keera enam pead kuklasse... |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|