| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 5:01 pm Teema: Riiete ostmine |
|
|
| Küsiksin sellist asja, et kuidas võiks seletada sellist asja energeetiliselt, kui nt vanem ostab sulle riideeseme, koos valite ja tema maksab. Pärast ei taha seda kanda, kuna sellel tundub olevat mingi võõras energia või asi küljes... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 5:05 pm Teema: |
|
|
tavaliselt ei taha kanda hoopis selle pärast, et arusaamine asjast on erinev, aga poes ei ole juletud seda öelda, millegipärast. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 10:25 pm Teema: |
|
|
| Jah, ma vist vahest kujutan asja sisse, aga siis avastan, et vajan midagi muud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
naine Kollane päike

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 5:06 am Teema: |
|
|
Nagu mull, kus emme poes r22gib, et vaat kui kena ja ilus ja kenasti sobib P2rast omaette vaadates ja proovides aga ei tundu enam nii kena. Sellep2rast mulle meeldib ka yksi poes k2ia, tesite arvamus pole siin yldse oluline, vaid mis ise tunnen. Teinekord kohe n2en midagi erit head ja tahan seda, neid esemeid kannan p2rast heameelega ka. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 7:17 am Teema: |
|
|
| Mulle meeldib ka üksi poes käia. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|