Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Miks ma musta värvi ei armasta kanda?
Mine lehele 1, 2  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Simps
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 1:33 am    Teema: Miks ma musta värvi ei armasta kanda? Vasta viitega

Tere,

Mul oleks üks küsimus musta värvi kohta, et miks mulle seda eriti kanda ei meeldi.

Ostsin endale musta mantli - ilus peegelpildis, kuid seljas on tunne, et väljendaks nagu külma, eraldatust, enegatiivsust. Samamoodi on teiste mustade riietega - poes vaadates - tunduvad soliidsed, kuid neid kandes võtan kui rolli, milles ei tunne end päris endana. Vähemalt must ei tohiks domineerida. Tavaliselt eelistan kanda pehmemaid, pastelsemaid toone - helesinine, pruun, heleroosa, beez... Kas peaksin vältima või siis kandma hakkama mingil põhjusel, selline küsimus...

Tänan väga, kui keegi mulle seletada oskab seda Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 12:04 pm    Teema: Vasta viitega

Laias laastus: must on puhastus, loe põrgu kohta ...
Tagasi üles
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 12:09 pm    Teema: Vasta viitega

Tsitaat:
PÕRGU 7 SFÄÄRI.
Põrgu on sisekosmose üks maailmadest, kelle ülesandeks on hoida inimest kooskõlas universumiga.
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 12:16 pm    Teema: Vasta viitega

Läbi tasandite ja maailmate on mustal nagu erinevaid funksioone.mmhm.
Ma arvan ,et sinu puhul on tegemist sellega ,et keegi on su sisemaailmas veits möllanud.
Ma natukene analüüsisin sind sul on väärisiksus,nõrgad leemid.Mulle tundus veel ,et sa oled naine.

jne.http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?158932
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 4:48 pm    Teema: Vasta viitega

kirjutan lähtudes sellest, et oled naine, aga teatavate mööndustega käib ka mehe kohta.

põhiline viga mis tehakse, on see, et vaadeldakse objekte eraldi: riie on ilus teise seljas, riidepuul, pildi peal või poeaknal. st riide kirjeldus on.

puudub enesekirjeldus ja oskus näha suurt pilti.

kui sa ostad endale, siis ei hoia sa ju riiet kapis, vaid tahad seda kanda.
samas, kui sul puudub arusaam, milline oled sina koos riidega, siis tekivadki asjad, nagu sa kirjeldasid.

suurem enamus inimestset ei valda selleteemalist pilti ja tulemuseks on need võimatud kahejalgsed riietumisõudused, mis mööda tänavat ringi liiguvad.
sa oled isegi näinud inimesi, kes näevad jubedad välja mingit asja kandes, kuigi, kui suudad inimese pildist välja lülitada, siis võib asi isegi hea olla.
samas oled kindlasti kohanud inimest, kelle seljas olev asi on ebmäärane (kui ainult asjale keskenduda), aga üldpilt koos inimesega on kõvasti üle keskmise.

seega, kui ostad endale riideid, siis unusta ära ainult asja vaatamine ja vaata alati ennast koos asja ja lisanditega.

veel.
must on teatavas kontekstis kaitsevärv. kui himustad musta, aga kanda on ebamugav, siis ilmselt arvad, et vajad kaitset, aga tegelikult ei vaja.

veel.
musta lauskandmine on zombimaailma üks tunnuseid. kui sa ikka zombi ei ole, siis sa ka nende maailmas ennast hästi ei tunne. (värv viib suht kergesti sisse - häälestab.)
Krissu
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 5:24 pm    Teema: Vasta viitega

Ma arvan, et Sa oled tundlik kõikvõimalikele levinud kirjeldustele ning püüad kõrvutada omale meeldivat ning seda, mis oleks (näiteks) soliidne. Aga tunned rõhutust, kui pead mängima rolli - nojaa, nii ta on jah. Võibolla oleks abiks minade sättimine ja seostamine valdkonna ning eesmärgiga, siis ei ole endal enam segane tunne mingit rolli mängida.
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

krissu sa saad ka muidu kõvaasti kotti?
Tagasi üles
Krissu
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 5:55 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:

Ehk täpsustad, et mida Sa silmas pead?
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 7:47 pm    Teema: Vasta viitega

asukoht igalpool.
Tagasi üles
Simps
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 10:03 pm    Teema: Vasta viitega

Olen naine. Sisemaailmas on mul möllatud küll, kuid olen juba endaga kontakti saavutanud, sellest need otsingud.

Kuna mu erialaks on raamatupidamine ja olen ärimaailmas, siis konflikt tuleneb arvatavasti sellest, et mul oli ettekujutus, et seal pean ma olema soliidne. Aga mina ütleb, et pean olema mina - tänaval kannan meelsasti plätut... Mustas tunnen end veidi zombina küll.

Samuti olen võidelnud äri vastu pikka aega ja nüüd olen seal, et seda tundma õppida. Arvatavasti saan seda tundma ka ilma mustata. Igastahes, mõtlen eesmärkide ja rollide peale Smile

Tänan abi eest. Sain mitmeid juhtnööre, et asju kooskõlla viia.
Tagasi üles
Krissu
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 11:30 am    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
asukoht igalpool.

Ja kuidas see on seotud kõvasti kotti saamisega?
Tagasi üles
muriel
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 12:42 pm    Teema: Vasta viitega

Krissu kirjutas:
mel kirjutas:

Ehk täpsustad, et mida Sa silmas pead?

ta vist pidas silmas, et ta ise saab igalpool kõvasti kotti ja küsib, et kas sul ka samad sümptomid...

või teine võimalus - ta omaarust ilgelt kotib sind ja nüüd loodab, et sa paljastad, et ta on võimekas nõid, kes on võimeline ilgelt kottima Razz
Tagasi üles
Krissu
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 1:14 pm    Teema: Vasta viitega

No ma loodan, et mel leiab aega kirjutada mulle paar rida, et mida ta täpselt mõtles sellega Smile
Tagasi üles
maximus
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 3:44 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
asukoht igalpool.

Igalpool saab asuda vaid üks ja jagamatu - "Too", Jumal, mitte miski aga siiski miski. Olen aru saanud, et paganad on ise jumalad, loojaid jne ... Nad eitavad ühte ... Samas tuleb meelde üks lause: "Isegi jumalad ihkavad näha seda minu kuju".
Võta siis kinni ...
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 7:17 pm    Teema: Vasta viitega

jupid laiali,haha.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 8:32 pm    Teema: Vasta viitega

SimpsÄrimaailma vastu pole enam mõtet sõdida. Sortsid teevad selle varsti ära
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 8:34 pm    Teema: Vasta viitega

siin ja seal kirjutas:
Igalpool saab asuda vaid üks ja jagamatu - "Too", Jumal, mitte miski aga siiski miski. Olen aru saanud, et paganad on ise jumalad, loojaid jne ... Nad eitavad ühte ... Samas tuleb meelde üks lause: "Isegi jumalad ihkavad näha seda minu kuju".
Võta siis kinni ...
Minu praegune ülesanne hävitada parasiitjumal Jahve. Ta on inimesi liiga kaua piinanud juba.
Melkux-
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 11:03 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
SimpsÄrimaailma vastu pole enam mõtet sõdida. Sortsid teevad selle varsti ära

Inglismaal tuleb järmise aasta alguses kokku-kukkumine mai kandis, ehk isegi varem mingi märts-aprill, et mis siis juhtub, on see, et inimesed jooksevad pankka, et oma raha välja vötta, mida pole füüsiliselt olemas, esimesed saavad oma-osa kätte, ülejäänud jäävad ilma (maailma raha eksiteerib füüsiliselt ainuld 4-5%) ja see mis sinna "jääb", seda pole olemas enam. Ja nii kukutakse igalpool se süsteem kokku ja ehitatakse uus asemele, mis tuleb samalaadne, kuid ilma pankade, valitsste ja muu jamaga. nii,et hoidge oma raha seifis varuge "rasketeks aegadeks" Smile

aa ja üks mänguasi mis lastelt käest ära võeti ja mis on juba tehtud on õli kinni keeramine, ideena on kogu se sõja jama jms. lõpetada ja maailm hetkeks seisata läbi õli kriisi, et seisataks korra ja mõeldakse, wtf siin õige toimub.
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Nov 30, 2007 3:15 pm    Teema: Vasta viitega

Simps kirjutas:
Olen naine. Sisemaailmas on mul möllatud küll, kuid olen juba endaga kontakti saavutanud, sellest need otsingud.

Kuna mu erialaks on raamatupidamine ja olen ärimaailmas, siis konflikt tuleneb arvatavasti sellest, et mul oli ettekujutus, et seal pean ma olema soliidne. Aga mina ütleb, et pean olema mina - tänaval kannan meelsasti plätut... Mustas tunnen end veidi zombina küll.

Samuti olen võidelnud äri vastu pikka aega ja nüüd olen seal, et seda tundma õppida. Arvatavasti saan seda tundma ka ilma mustata. Igastahes, mõtlen eesmärkide ja rollide peale Smile

Tänan abi eest. Sain mitmeid juhtnööre, et asju kooskõlla viia.

muideks, "soliidsuse nimel" ei tohiks ärimaailmas kanda musta - seal see rõhutab "madalamat positsiooni kui teistel".
seal peaks kandma halli või tumesinist.... ROOSADE pluusidega. - see on kogum, mis inimese teadvusesse jõuab kui "soliidne ja usaldusväärne".
Simps
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Püh Dets 02, 2007 4:04 pm    Teema: Vasta viitega

Jälgisin ka just. Ühes soliidse muljega firmas. Naine hallis. Mees tumesinises. Ei viinud mõtteid mujale.

Kuigi teiseltpoolt, veidi igav, aga teenib eesmärki.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group