Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

sinised tÀpid
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 2:07 am    Teema: sinised tĂ€pid Vasta viitega

Kell on 2 öösel.
LĂ€ksin magama kell 22 ja Ă€rkasin kell 1. Uni lĂ€ks Ă€ra. LĂ€ksin WC-sse. Panin ukse enda jĂ€rgi kinni ja tuld pĂ”lema ei pannud. TĂ€iesti kottpime peaks olema teoreetiliselt aga ei ole. Silme ees on sinised tĂ€pid. Kui silmad kinni panen , siis tĂ€pid ja igasugu sinine sigrimigri on ikka silme ees. Fokuseersin pilgu ĂŒhte punkti ja seal hakkas arenema mingi helesinine ja muutus jĂ€rjest suuremaks. Hakkas nagu endasse imema ja mul tekkis tunne, et ma ei ole normaalne. Panin tule pĂ”lema, arvuti sisse ja nĂŒĂŒd kirjutan selle ĂŒles. Kusjuures see ei ole esimene kord. Alati kui ma lĂ€hen WC kottpimedas on need sinised tĂ€pid silme ees. Need on nĂ€ha ainult kottpimedas. Praegu ei nĂ€e midagi. Ja neid vahtima jÀÀdes nad nagu muudavad kuju ja muutuvad suuremaks ja konsentreeruvad ĂŒhte kohta . Ma ei tea kas minna uuesti vaatama vĂ”i mis te arvate ...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Wahya
Punane pÀike
Punane pÀike

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 8:43 am    Teema: Vasta viitega

Soovitaksin siniste tĂ€ppide raviks Prostamol Unot. Magad rahulikult hommikuni, tunned, et oled normaalne ja tĂ€isvÀÀrtuslik ĂŒhiskonna liige ja wc uks jÀÀb kulutamata.
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 8:57 am    Teema: Vasta viitega

Ma jĂ”in öösel suhkruvett rahustuseks. Lugesin kella 3ni Spiritismi webisaiti. LĂ€ksin magama kell 3 ja magasin 7ni , kuid Ă€rkasin vahepeal ĂŒles , et vaadata aknast vĂ€lja. Kuid siis taipasin, et vale koht. Üldjoontes oli kĂ”ik Ă”ige aga kĂ”ik ei olnud paigas ja kui akna lahti tegin siis mingi lendav dinosaurus suure sabaga hĂ”ljus mööda ja mingi auto kihutas suure kiirusega akan alt mööda. Siis sain aru et see on irratsionaalne, mingi teine maailm . .mingi kohutav maailma lĂ”pu heli oli ja mingi kohutav tume pilv oli mis oli kogu linna pilve sisse mĂ€hkinud. Mitte midagi nĂ€ha ei olnud. Tegin otsuse, et sinna maailma ma kĂŒll sattuda ei taha ja Ă€rkasin ilma raskusteta Ă”igesse kohta. Muidu osaliselt oli see maailm kolmenda tĂ€helepanu moodi, kuid ainult ĂŒhe elemendi suhtes. Aga unenĂ€okeha oli korralik, kĂŒmme sĂ”rme oli tĂ€itsa olemas kahel kĂ€el.
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 9:03 am    Teema: Vasta viitega

Lugesin Spiritismi webikalt et mingi poolmateriaalne fluidum on olemas ja siis mĂ”tlesin et jĂ€rsku need sinised tĂ€pid olidki need. Kui ma lĂ€hen pĂ€eval kottpimedasse ruumi siis ma neid siniseid tĂ€ppe ei nĂ€e. Ainult siis nĂ€en kui lĂ€hen magama kell 22 ja Ă€rkan paaritunnise magamise pealt ĂŒles. Ja siis on alati tĂ€pid kottpimedas ruumis. Ilmselt siis tumedal taustal on nĂ€ha kĂ”ige paremini.
Tagasi üles
muriel
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 9:53 am    Teema: Vasta viitega

potist mööda ei kuse kui pimedas kusel kÀid? Rolling Eyes
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:21 am    Teema: Vasta viitega

wc on ainuke kottpime koht. sellepÀrast ma sinna lÀksingi, mitte hÀda pÀrast, lÀksin et uurida mis toimub paratasandil. need paratasandi elukad kottpimedas ruumis ennast varjata ei suuda ja ma ei karda pimedat. mÔni kardab pimedat, aga ma ei karda.
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:22 am    Teema: Vasta viitega

tÀna uurin edasi
Tagasi üles
hall kass
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:59 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Ma jĂ”in öösel suhkruvett rahustuseks. Lugesin kella 3ni Spiritismi webisaiti. LĂ€ksin magama kell 3 ja magasin 7ni , kuid Ă€rkasin vahepeal ĂŒles , et vaadata aknast vĂ€lja. Kuid siis taipasin, et vale koht. Üldjoontes oli kĂ”ik Ă”ige aga kĂ”ik ei olnud paigas ja kui akna lahti tegin siis mingi lendav dinosaurus suure sabaga hĂ”ljus mööda ja mingi auto kihutas suure kiirusega akan alt mööda. Siis sain aru et see on irratsionaalne, mingi teine maailm . .mingi kohutav maailma lĂ”pu heli oli ja mingi kohutav tume pilv oli mis oli kogu linna pilve sisse mĂ€hkinud. Mitte midagi nĂ€ha ei olnud. Tegin otsuse, et sinna maailma ma kĂŒll sattuda ei taha ja Ă€rkasin ilma raskusteta Ă”igesse kohta. Muidu osaliselt oli see maailm kolmenda tĂ€helepanu moodi, kuid ainult ĂŒhe elemendi suhtes. Aga unenĂ€okeha oli korralik, kĂŒmme sĂ”rme oli tĂ€itsa olemas kahel kĂ€el.

Taolist nalja on minulgi olnud. Mu voodi juures avaneb aknast vaade pĂ”hja suunas, tĂ€pselt sinna suunda jÀÀb ka ĂŒks tĂ€navalamp ja ĂŒhel ööl unesegasena Ă€rgates vaatasin, et mis jant nĂŒĂŒd on, seal pĂ”hja pool nagu paistaks imelik valgus ĂŒle puude Laughing JĂ€in uuesti magama, varahommikul teist korda niimoodi Ă€rgates oli juba valgeks minemas, aga ikka nĂ€gin toda imelikku valgust... JĂ€rgnevatel öödel tegin katseid, vaatasin asja ja arvan, et lihtsalt mingi illusioon oli... tĂ€pselt samas punktis, kust see valgus paistis, on ju tĂ€navalamp, ja selle ĂŒmber tekkiv helendus vĂ”is mulle unesegase peaga tĂ”esti ebamaisena paista.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
hall kass
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 11:01 am    Teema: Vasta viitega

Ah, unustasin mainimata, et tol korral jÀin ka peale varahommikust Àrkamist uuesti magama ja Àrkasin... vist kusagil keskpÀeval.
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 11:14 am    Teema: Vasta viitega

Mul on avaneb aken ka pĂ”hja suunas ja tĂ€navalamp on kahe meetri kaugusel aknast. Autotee on akna taga. Ma Ă€rkasin unenĂ€okehaga ĂŒlesse teises maailmas mis oli selle maailma moodi kui mis erines oluliselt. Kui pead raputasin siis Ă€rkasin Ă”igesse kohta st sinna kus fĂŒĂŒsiline keha magas.
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 11:16 am    Teema: Vasta viitega

Mul on nii tehtud et akna ees on valgust mitte lÀbilaskvad kardinad kuna ma eelistan magada tÀielikus pimeduses aga kuigi palju tuleb ikka valgust lÀbi ja pÀris kottpime ei ole.
Tagasi üles
hall kass
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 6:13 pm    Teema: Vasta viitega

Mul jÀÀb antud tÀnavalamp mu aknast 100 m kaugusele... aga see vist enam rolli ei mÀngi.

Mul lihtsalt tuli jÀlle meelde see, mida rÀÀkis Roltchik suvisel kokkutulekul, ta nimelt rÀÀkis ka inimese hinge- ja kehaprotsessorist, see teema nagu tundub meie kogemustega haakuvat.

LĂŒhidalt siis... inimene koosnevat kahest protsessorist, ĂŒks on hinge tasandil ja teine keha tasandil. Kuidagi nad koos töötavad, aga vahel vĂ”ib ka juhtuda, et selles koostöös esineb hĂ€ireid. NĂ€iteks uneskĂ”ndijatel olla kehaprotsessor töös, samal ajal aga hinge protsessor on vĂ€lja lĂŒlitatud ehk puhkereziimil.

Umbes selline vÀrk siis...
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

UneskĂ”ndija ma ei ole sellepĂ€rast , et alati olen oma voodis Ă€rganud. Kui ma oleks uneskĂ”ndija siis ma Ă€rkaks alati uues kohas. Aga mul on see probleem ,et ma Ă€rkan uues kehas ja uues kohas selle keha asemel mis magab voodis. Aga vĂ”ibolla kui unenĂ€okehas ringi palju uidata kuskil, siis mine tea, vĂ”ibolla fĂŒĂŒsiline keha paneb ka liikuma aga juhtumit pole veel olnud. aGA lugesin cc raamatust et cc Ă€rkas kĂŒll fĂŒĂŒsilises kehas mitu miili eemal ĂŒkskord kui kuristikku hĂŒppas fĂŒĂŒsilisega kehaga
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 7:07 pm    Teema: Vasta viitega

Ma lihtsalt valdan teisiku tegemise tehnoloogiat. Mul ĂŒks sĂ”ber sai ka sellega hakkama. Teda nĂ€hti fĂŒĂŒsilises maailmas kahes kohas korraga , aga ta oli tegelikult ainult ĂŒhes kohas. Ma olen sellele tehnoloogiale vĂ€ga lĂ€hedal.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 7:14 pm    Teema: Vasta viitega

Akk, arvatavasti on sul ĂŒhendus paradiisiga.
Paradiis asub ĂŒks aste kĂ”rgemal, kui meie universum.

Selle lĂ”id mingid haiged tegelased. Ma ka nĂ€inud seda paradiisi. See on Ă”udne. Seal on kĂ”ike saada. Meie mĂ”istes kodutu on seal mitmekĂŒmne toaga maja omanik. Toit, riided on tasuta. Kogu kultuur on tarbijalik. Mitte keegi ei suuda midagi luua.
Siit kÀiakse loojaid varastamas. Need lÀhvad sinna orjadeks.

ÜhesĂ”naga, sul on saba taga. Katsu sest lahti saada.
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 8:39 pm    Teema: Vasta viitega

Mul on ĂŒkskĂ”ik. Mulle meeldib kui on tegevust
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 9:40 pm    Teema: Vasta viitega

Paradiis tundub liiga kunstlik ja pÔrgu liiga painajalik. Tahaks midagi vahepealset. Kui ma saaks siia maailma haavamatu kehaga , siis ma teeks sortsidele tuule alla ja lahendaks sortside probleemi jÀÀdavalt.
Tagasi üles
Wahya
Punane pÀike
Punane pÀike

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:16 pm    Teema: Vasta viitega

oleks tÀdi tagurpidi oleks rahakassa Razz
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Okt 27, 2007 2:37 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Paradiis tundub liiga kunstlik ja pÔrgu liiga painajalik. Tahaks midagi vahepealset. Kui ma saaks siia maailma haavamatu kehaga , siis ma teeks sortsidele tuule alla ja lahendaks sortside probleemi jÀÀdavalt.
Jahh, nii ta oli. paradiis hÀvitatakse ja pÔrgusse saab kord.
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Okt 27, 2007 3:20 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Jahh, nii ta oli. paradiis hÀvitatakse ja pÔrgusse saab kord.

ma hĂ€vitasin ise seekord sinised tĂ€pid lollusest. tĂŒhi ja mĂ”tetu tunne on. need sinised tĂ€pis andsid mulle eesmĂ€rgi ja mĂ”tte. ma uurisin ka nende sisu. nende sisu oli muuta Tokroda CC-seks. Kui ma saan jĂ€rgmine kord sinised tĂ€pid tagasi, siis ma muudan Tokroda CC-seks. Annan talle naguali löögi - ja kui ta CC seks keeldub saamast, siis tal on vĂ”imalus ka surra. Aga muud valikut ma talle ei jĂ€ta. Kui ma seda ei tee, siis on minu endaga kööga. Nii, et valmistu pĂ”rguks.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group