| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
VaimuTondike
|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 5:55 pm Teema: Jah, mul on karmavõlg. |
|
|
1) Kui paljudel inimestel see on?
2)Kui ma teada sain et mul karmavõlg on, siis ma muutusin veel rohkem masenduses, kurvaks, eluisuta inimeseks. Mul oli varem ka selliseid mase perioode (kuigi päris deprekat on olnud mul ainult korra elus, see oli ikka väga hull). Kas karmavõlg kõike seda teeb veel hullemaks? Nagu kui ma olen oma elu ära elanud (see on ju kannatustes kinni), kas siis ma saan sellest lahti, kui ma just selle eluga juurde ei tee seda võlga?
3)Mis saab kui sul on karmavõlg & sa teed enesetapu? (mul oli vahepeal TÕSISED soov seda teha.)
Ma arvan et ma praegu rohkem ei kirjuta, agajah. Mul on tõsiselt kohutav elu, ma olen juba nii pessimistlik, nutan igapäev & ma tunnen end kohutavalt halvasti, samas enesetapu mõtetest olen üle saanud. Tunnen end siin maailmas nagu vangis. Ma ei saa end ära tappa, samas ma ei saa elada täisväärtuslikku, õnnelikku elu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 6:34 pm Teema: |
|
|
Mul täpselt sama jama, kuid võibolla selle vahega,et ma tean ise mis selle põhjustab. Nimelt liigne alkohol.
Kuid jõudu ka eriti pole,et korralikult end kokku võtta. Seega surun hambad risti ja loon endale kannatusi.
Et ma soovitaks sul end kõvasti analüüsida ja välja selgitada mis asjad sul deprekat tekitavad,ja siis neist loobuda. (selline tüüpiline soovitus siis).
Ja sellest karmavõlast ei tea öelda,aga ma arvan,et kui sa otsustad end muuta ja arvestama hakata kõigega,kaasa arvatud endaga,siis peaks lahti saama vast. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 7:03 pm Teema: |
|
|
| ma arvan et karmat ei ole olemas. see on mingi usuhullude väljamõeldis. see on loogikavastane. . kui karma oleks olemas siis mäletaks eelmist elu. kuid kuna igakord on puhas leht siis ei saa karmat olla |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 7:59 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | kuna igakord on puhas leht siis ei saa karmat olla | mälu blokeeritakse, aga hinnang tegudele säilib ('karma' tõlgitakse 'tegu'). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 8:31 pm Teema: |
|
|
| mina kipun ka uskuma, et karma on jama sest see on nii mugav vabandus olla loll ja laisk ning peab lihtsalt olema välja mõeldud, et enda saamatust vabandada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Avatud teadvus Kollane päike

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 10:11 pm Teema: |
|
|
Tuleb lihtsalt oma sisemaailm korda teha! Püüa jõuda oma tunnete tõelitse põhjusteni ja siis tee asjad korda, mis konflikti tekitavad. Võibolla ongi karma tähendus see, et kui ei näe vaeva oma sisemaailma kordategemiseks ja seda korda seal ei säilita, siis saast, mis su sees on hakkab ka välja immitsema, mis tekitab vastureaktsioone välismaailmast. Selle pärast räägivad ju ka igasugu valgustunud inimesed a la buda jne, et karma tuleb ületada. Point siis see, et leia üles need jamad eneses, mis sulle halba enesetunnet tekitavad ja tee korda. Võibolla tuleb sul ka mõni teine inimene paika panna, kes sind mingil viisil enda tahte alla surub vms. Usu endasse ja kõik on võimalik! _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rott Valge päike

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 11:55 pm Teema: |
|
|
Süvenenud vastumeelsus elu vastu tuleneb suutmatusest olevikku vastu võtta. Põgened kuhugi mõtetesse... ja jääd sinna surnud ringide kätte vaevlema. Ole olevikus ja tunneta kõike seda, mis sul on. Lase kõigel olla nii nagu see on ja vaata seda lihtsalt. Ära hinda seda oma mõttega... .
võid proovida ka nii. et istud maha(mugavalt)... ja hakkad oma kehasse süvenema. Hakkad valu ja ebamugavust vaatlema... Ürita aru saada, mis see valu on... Piisavalt kaua vaadeldes muutub valu lihtsalt vibreerivaks energiaks, mis kas kaob või siis võid leida selle tagant otsese põhjuse miks see sinu kehas on.
Algus võib olla raske, aga usu, et pärast on mitu korda kergem.
Ainult olevikus toimuvad muutused!
Edu! _________________ 0= -1+1-2+2-3+3-4... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 1:02 am Teema: |
|
|
VaimuTondike
Meie asjad siin planeedil on täitsa persses.
Unusta karma võlg.
Sul on sünnidiil. See tähendab, et teisik vangis. see tuleb tagasi tuua. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Rosmariina Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 9:45 am Teema: Re: Jah, mul on karmavõlg. |
|
|
| VaimuTondike kirjutas: | 1) Kui paljudel inimestel see on?
2)Kui ma teada sain et mul karmavõlg on, siis ma muutusin veel rohkem masenduses, kurvaks, eluisuta inimeseks. Mul oli varem ka selliseid mase perioode (kuigi päris deprekat on olnud mul ainult korra elus, see oli ikka väga hull). Kas karmavõlg kõike seda teeb veel hullemaks? Nagu kui ma olen oma elu ära elanud (see on ju kannatustes kinni), kas siis ma saan sellest lahti, kui ma just selle eluga juurde ei tee seda võlga?
3)Mis saab kui sul on karmavõlg & sa teed enesetapu? (mul oli vahepeal TÕSISED soov seda teha.)
Ma arvan et ma praegu rohkem ei kirjuta, agajah. Mul on tõsiselt kohutav elu, ma olen juba nii pessimistlik, nutan igapäev & ma tunnen end kohutavalt halvasti, samas enesetapu mõtetest olen üle saanud. Tunnen end siin maailmas nagu vangis. Ma ei saa end ära tappa, samas ma ei saa elada täisväärtuslikku, õnnelikku elu. |
Karma on tegu- nii hea kui halb. See on kõik millest sa läbi lähed. Jah on olemas igast karmasõlmed teatud inimeste ja olukordadega, aga seda kõike ei ole vaja teada.
Põhiline on see, et sa vabastaksid ennast. Vabastaksid ennast kõigist sidemetest.
OK võibolla sa ei saa aru mida ma mõtlen, toon näite: Tunned ennast halvasti, sul on hirm ja halb olla. Püüa siis seda olukorda tunnetada- see ei ole tegelikult sina. Kui õpid ennast tunnetama tunned kohe ära võõra energia enda sees ja siis kui sa enda ja tema energial vahet õppid tegema siis on sul jälle võimalus killuke vabamana edasi astuda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Rosmariina Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 9:51 am Teema: |
|
|
ja veel
Kõik elumängud, negatiivne karma...jne, kõigiks oled sa ise siia ellu astudes nõusoleku andnud ja nüüd nurised- vaata milline iroonia!
On vaja sellest välja tulla, et hiljem enda elumänguga rahul oleksid ja ei peaks järgmises elus veel raskemat koormat kandma.
Sa igatsed lillelist elu, aga lilleline elu on vaid idioodil, sest tema ei tea millegist mitte midagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 10:19 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | VaimuTondike
Unusta karma võlg.
Sul on sünnidiil. See tähendab, et teisik vangis. see tuleb tagasi tuua. |
Miks inimesed teevad või on sunnitud tegema sünnidiili, et siia maailma saaks sündida? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 11:00 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | võid proovida ka nii. et istud maha(mugavalt)... ja hakkad oma kehasse süvenema. Hakkad valu ja ebamugavust vaatlema... Ürita aru saada, mis see valu on... Piisavalt kaua vaadeldes muutub valu lihtsalt vibreerivaks energiaks, mis kas kaob või siis võid leida selle tagant otsese põhjuse miks see sinu kehas on.
|
Jehhuuu, mina suudan vist küll olevikku vastu võtta sest igakord kui nõnda teen ei tunne mingit vibreerivat energiat v valu vaid jään lihtsalt magama See ilmselt seoses sellega, et olevikku ei ole olemas.
rottile, et enne kui mingit jama ajad siis võiks mõelda natike. me elame minevikus st filosoofiliselt on ainult tulevik ja minevik - tulevik pole veel toimunud ja toimumisehetke tegelikult ei ole. seega saab tulevikust minevik ja kõik mõtted ja analüüs on mineviku osas ainult. Muutused toimuvad olnu põhjal minevikku tulevikus  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 11:13 am Teema: |
|
|
karmavõlg nüüd küll mingi põhjus masendumiseks pole. esiteks ei saa sa üldse aru misasi see on ja teiseks leidsid sa, et see kõlbab sinu masenduse põhjuste selgitamiseks küll. nagu ikka on kuskilt süvenenud arusaam, et inimene peab alati kõike äraseletama.
masendus nagu sa ütlesid oli sul juba enne ka ja kuna ma pakun, et sul puberteediiga käsil on, siis see oleks selles eas justkui kohustuslik kõigile. imidzhi küsimus. ma arvan, et see on esimene asi millega pubekad avastavad, et niimoodi saab kaastunnet kerjata. ja seda on vaja kui lapsel on tunne, et armastust jääb tema jaoks puudu.
aga ilmselt tuleb see õppetund enamusel läbiteha ja mõnedel kestab see väga kaua - sügava täiskasvanueani - et väljastpoolt ennast sa vajalikku ei leia (ärakasutamist aga kuhjaga ). aga kuidas sa ikka teada saad kui enne ei proovi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jones Läbustaja ja Petis
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 2:50 pm Teema: |
|
|
karmavõlg on siiski kõigil inimestel. oluline on teada, et karma pole karistav süsteem, vaid on arendav süsteem. karma on süsteem, mis peegeldab meie tegevuse välismaailma suhtes tagasi meile endile, ainult nii tekib mõistmine, mis tehti erinevalt täiusest. kui inimene teeb klassikalises mõttes halba, siis ta teeb seda, kuna ta mõistab sisemaailmas, et see on siiski suuremas pildis hea. kui see mõistmine aga ei klapi välismaailmaga, siis peegeldab karma selle tegevuse sulle tagasi ja näitab, et seda teha pole hea (paneb kogema sind su enda tehtut). ühe ja sama karma laine lõksu võib siis jääda kui keeldutakse arenemast (näiteks süüdistatakse teisi enda ümber, pööramata tähelepanu enda osakaalule).
aga jah, su masendus pole seotud otseselt karma võlaga, pigem su enda valikutega, mis on sind vangistusse viinud, see tekitabki masendust. sa näed, et sa elad aga sa tunned, et su elul pole olulisust ja ja sihti, iga tegevus tundub tulutu. see on sellepärast, et enda vaimses vangis olemise tõttu ei saa sa ühekski tegevuseks vajalikku kütust, selle võtab ära vangistaja.
p.s. suitsiid pole lahendus. sa sünnid lihtsalt uude kohta, kus on täpselt samad välised tingimused, mis hetkel, lihtsalt sul võib siis keerulisem neid lahendada olla. lahendus on iseennast tagasi saada ja nii enda potentsiaali realiseerimise võimaluse läbi elu uuesti kaifida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2007 8:02 pm Teema: |
|
|
| Pilleriin kirjutas: | | Miks inimesed teevad või on sunnitud tegema sünnidiili, et siia maailma saaks sündida? |
Kuna kehastumise üle valvasid vastasleeri persoonid, siis sai elimineerida sünnidiilide kaudu inimeste tugevad omadused, ühendades need planeedi peamiste egregoridega ja pannes inimesed vaenlaste heaks sunniviisiliselt tööle. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2007 1:05 am Teema: |
|
|
| Pilleriin kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | VaimuTondike
Unusta karma võlg.
Sul on sünnidiil. See tähendab, et teisik vangis. see tuleb tagasi tuua. |
Miks inimesed teevad või on sunnitud tegema sünnidiili, et siia maailma saaks sündida? | Sünnidiiliga võetakse mingi teisik pantvangiks. Kui Inimene ei allu süsteemile, siis piinatakse seda teisikut.
Täiesti vaba hing võib süsteemile ohtlikkuks muutuda. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Avatud teadvus Kollane päike

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2007 10:10 am Teema: |
|
|
Kas viitsid tuua mingi näite sellest, kuidas teisikut piinatakse ja kuidas "poolik inimene" seda tunnetab? _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melkux- Beez päike

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2007 10:25 pm Teema: |
|
|
Arvan, et karma on rohkem mõeldud oma vigade õppimiseks.. kuidse süsteem ei saa ju kuidagi töötada selle suuremas süsteemis siin, sündides uuesti ei mäleta sa enam oma eelmisi elusi tõmmatakse mälu puhtaks ja oled jälle se süsteem edasi elades süsteemis, kuidas se karma siinkohal enam töötab?
Milline on täiesti vaba hing? deemonid olid, kui nad eksisteerisid kunagi said teha mida ise tahtisid, neid süsteem kartis ja ka inimesed kuna nad olid/sisaldasid süsteemi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jones Läbustaja ja Petis
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 12:14 am Teema: |
|
|
| mälusi on mitmeid, teatud mälu ei suuda me üldiselt süstemaatiliselt kasutada, vaid see eksisteerib meie üldise arengu pangas nö. ise saab seda vaadata kaugemale praegusest elust nii, et vaatad võimalikult täpselt praeguse elu jooksul sind mõjutavad tegurid üle, ja proovid neis põhjuseid leida, sünnini välja ja siis võib aimama hakata, et mis eelmine elu tegid, et sellise tulemuse said. nii saab ka näha ka, kuidas karma laiemas perspektiivis töötab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 12:42 am Teema: |
|
|
| Avatud teadvus kirjutas: | | Kas viitsid tuua mingi näite sellest, kuidas teisikut piinatakse ja kuidas "poolik inimene" seda tunnetab? | Näiteks diil on mentaalteisiku pealt: Kui inimene ei kuula sõna, siis hakkavad kummitama lollid sundmõtted.
Diil emotsioonide pealt. Tekivad lambist halvad enesetunded.
Diil astraalteisiku pealt: Tekivad arusaamatused. Jne.
Siis võivad suhted sassi minna, sexsuaalsed häired, satub õnnetustesse jne _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|