| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
skrolk Hall päike

|
Postitatud: Kolm Okt 17, 2007 11:41 pm Teema: majavaim |
|
|
| tekkis selline küsimus, et kuidas luua head majavaimu, kes aitaks maja hoida ning kuidas teda rahulolevana hoida |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 10:16 am Teema: |
|
|
Vereohver. Tingimatta. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 10:57 am Teema: |
|
|
Ma sain siuukse majja niisama - ei pidand midagi tegema.
Tuli ukse taha ja tutvustas ennast: "Tere! Mina olen selle maja vaim".
Hiljem selgus, et ta on ühtlasi ühistu esimees. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 11:13 am Teema: |
|
|
| jajah. no meil maal käib lihtsamalt ku linnas. vähem maju millevahel vaimelda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 11:29 am Teema: |
|
|
Meil muide ka pole linna siin  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 11:31 am Teema: |
|
|
| ma Riisipere poolse suuna lõpust rääkisingi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 11:50 am Teema: |
|
|
Mamõtsi, et oma majavaimlemisest  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 11:56 am Teema: |
|
|
| oma majas vaimlen ikka ise. vahest ehmatan ennast kah. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 12:03 pm Teema: Re: majavaim |
|
|
| skrolk kirjutas: | | tekkis selline küsimus, et kuidas luua head majavaimu, kes aitaks maja hoida ning kuidas teda rahulolevana hoida |
võta koer ja kass. _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Itika Heleroheline päike

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 2:30 pm Teema: |
|
|
Suurtes kortermajades on tavaliselt majavaime terve kamp - käivad lastel-koertel-kassidel järgemööda külas (nagu külakorda). Mängivad, hoiatavad ja hoiavad õnnetusi ära, looberdavad niisama jne. Tasub neile aeg-ajalt kas kangemat aromaatset alkoholi annetada või piima (ka meega) jätta. Kas väike kauss või pits aknalauale, riiulinurka või mujale sobivasse paika. Mõnikord "istuvad" asjadel peal, ja siis kas-või otsi ennast segi - ei leia!
Uude kohta kolides ei maksa peljata, et ilma oled. Tavaliselt tuleb mõni kolimisautoga kaasa, istub korvis, potis või kastis, kaevab ennast toataime juurde või ripub diivani küljes. Uues kohas on nad algul vaiksed, elavad sisse. Kui mõni juba ees on, siis võib madinaks minna. Siis tuleb lepitada. _________________ Must Kaardivägi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lola Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 2:57 pm Teema: |
|
|
| majavaim on mingi anorgaaniline või elementaal - nendest on siin mitmes kohas kirjutatud, näiteks valge raktobleeri all. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Rosmariina Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 4:28 pm Teema: |
|
|
Kui mõtted on ilusad ja taotlused puhtad siis on see hea majavaim selles kodus juba kindlasti olemas. Igaühele oma vääriline. Võid ju puhastada kodu energeetikat,aga kui mõtted mustad, siis määrid selle kodu kiiresti uuesti ära.
Aga majavaim koosneb samuti energiast, nagui kõik olemasolev- suhtle selle energiaga, küll tema üteb sulle mida teha vaja.
Ma ei ole tegelikult ise nende majavaimude peale kunagi mõelnud, küll aga olen palunud Miikaelil, Urielil, Orinil....jne kõrgematel vaimseltel olenditel ennast ja enda kodu ümbritseda ja kaitsta. Ma ei tea kas see on sellest, aga peale seda olen hakkanud nägema välgatustena sädemeid õhus, mis on nii ilusad, ilusad, ilusad.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 4:36 pm Teema: |
|
|
| minu kogemused viitavad sellele, et minu vaimud olen kas minaise,abikaasa, laps...või mõni ennemolnu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 4:38 pm Teema: |
|
|
| kassiraisad liduvad ka vahest teisikutena ringi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skrolk Hall päike

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 7:22 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | | kassiraisad liduvad ka vahest teisikutena ringi. |
seda need kassid sinna terrassi alla kolisid... ükspäe kondasid 3 varest kah maja ümber... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vana Eesti usuline Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2007 5:51 pm Teema: |
|
|
koerad ja kassid ongi majavaimud  _________________ I got a golden ticket |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skrolk Hall päike

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2007 9:41 pm Teema: |
|
|
| Vana Eesti usuline kirjutas: | koerad ja kassid ongi majavaimud  |
kuidas võtta... tinglikult on ka, nagu eelpool mainitud, ühistu esimees majavaim... kuigi isiksusena ei pruugi tal vaimsusest midagi olla... kui sa nüüd loed Kati posti uuesti läbi, siis saad ehk aru mis seos on kassil ja vaimul  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 22, 2007 11:48 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | | oma majas vaimlen ikka ise. vahest ehmatan ennast kah. |
tell me abot it  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 8:11 am Teema: |
|
|
| vaimud on need kes suudavad oma mõtteid sisestada inimestesse nii nagu need oleksid inimeste enda omad. Ja selle nõiduse eeltingimus et ärkvel olekus neid ei ole võimalik näha ja nende olemasolu ei usuta. Nad pääsevad inimese ligi ainult magades. Vaimud ei ole heatahtlikud, kuna neid huvitab inimene ainult inimese füüsilise keha pärast. Kui nad pääsevad inimese sisse ja sisestavad oma mõtteid siis vanaduses inimene haigestud põletikesse. Põletik on tegelikult kaitsereakstioon võõrmõjude vastu ja mida vanemaks inimene saab seda rohkem igasugu vaimset saasta inimese sees on |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2007 8:14 am Teema: |
|
|
| seega vaimudest eemaldumiseks tuleb nad asetada endast välja. sellepärast ongi ehitatud kirikud ja igasugu usuasutused, kujud mida kummardatakse jne. nagu vanadel roomlastel., sest on palju ohutum kui see vaim on endast väljas , mitte enda sees . kui vaim sekkub inimese ellu siis on juba liiga hilja.. siis tavaliselt viiakse ohvreid, et vaimu ajada tagasi oma kohtadesse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|