| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 03, 2007 2:34 pm Teema: eneserahuldamine jms. |
|
|
mulle tundub, et eneserahuldamisel, vähemalt teatud olukorras tehakse diil mingite olenditega,
kes hakkavad inimest mõjutama ka väljaspool seda, mis toimub eneserahuldamise ajal...
vblla on aga hoopis nii, et mingid olendid, et saaksid diili teha,
vajavad selleks sellist olukorda, kus inimene tegeleks eneserahuldamisega...
see teema on segane mulle,
kuid millegipärast mulle tundub, et see pole nii süütu tegevus kui on üldine ühiskondlik arusaam:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/pr_uudised/article.php?id=15236420
kas selle läbi manipuleervad mingid olendid inimesi?
kui jah, siis millised olendid ja mis eesmärkidel on teada, et manipuleeritakse?
kas see on inimeste vaba tahe või pigem sundseis (teatavat liiki kinni e. vangis e. suletud ringis olemine) osadel inimestel? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 03, 2007 3:22 pm Teema: |
|
|
| Lumekuninganna, Sortsid, Õgija, Varjud võivad seksiegregori kaudu neid inimesi kütusena kasutada. Need inimesed komposteeritakse sitaegregoriks, kääritatakse ja siis gasifitseeritakse , saab toota elektrit ja majade kütteks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 12:51 am Teema: |
|
|
akk kas see oli nüüd naljaga pooleks või tõejutt?
Naima sa oled väga paranoiline. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|