Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kanepi vaimne alternatiiv
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Põrgu Teur
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Nov 23, 2006 6:00 am    Teema: Kanepi vaimne alternatiiv Vasta viitega

Niisiis mõtlesin, et teen teema veidi erutavamaks, nojah oleneb tõesti kellele.
Kuna mul oli kusagilt kaugelt minevikust, mingi asi lahendamata, mis takistas mul normaalselt edasi areneda, pidin laskuma piltlikult väljendades oma minevikku. Sest nagu te teate peab minevik korras olema, et saaks lonkamata edasi minna. Täpsemalt oli mul auk sees külma verelise tasemel Very Happy Very Happy Very Happy , st. seal üks asi omandamata, selgeks tegemata, seoses võitluse ja kaitsmisega.
Seega tõmbasin oma ülemise kokkutõmbe kettaga ( karma ketas, kokkutõmbe oma meestel üleval ) kõik oma kõrgemad jupid ja aspektid kokku, jätsin alles ainult kuni külmaverelise tasemeni olevad. Igatahes väga põnev oli see, mis peale seda hakkas juhtuma Very Happy Ühtki mõtet enam pähe nagu ei tulnud, vaimsus ei olnud enam oluline, kõigest oli justkui täiesti pohhui, muutusin enesekeskseks jne, samas oli hea ja lihtne olla, samas oli kõik kuidagi uus, täpselt nagu külmavereline inimene, kogu jumalikkus oli haihtunud. Kuid see tunne oli tuttav ja juba selles elus kogetud, ja siis taipasingi, et see oli täpselt nagu kanepi mõju. Teatavasti kanep tõmbab ka ju taset alla, tõmbad aga kõhvi ja ongi elu muretu, hea ja lihtne on olla. Jah ma ei salga, et olen kunagi murdeeas nati kanepit proovinud ja seega oskan võrrelda ja see tunne ei erinenud peaaegu üldse sellest, isegi parem oli, ei tõmmanud kanepile omaselt energia kanaleid kinni.
Seega soe soovitus ärge tõmmake kanepit vaid, hoopis juppe karmakettasse! Very Happy

Aga nali naljaks, tegelikult läksin ikkagi mineviku probleeme lahendama kuid huvitav ikkagi paar päeva külmaverelise elu elada ju, kuni etapp lahendatud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Aare
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 08, 2007 5:59 pm    Teema: Vasta viitega

Kummaline,kui mina kanepit tõmban,on hoopis selline tunne,et kõigest on jummala oluline,iga asi mõjutab.Aga tahaks teada,kuda sa tegid nii,et kõigest jummala pohhui on.
Su jutt töötab mingil tasemel ristivastupidi minu kogemusele ja jääb nati segaseks.
Tagasi üles
Rasus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Okt 25, 2007 10:31 pm    Teema: Vasta viitega

kanep on igale inimesele individuaalne
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Nelj Okt 25, 2007 11:02 pm    Teema: Vasta viitega

Mul ka sama teema, kui vahest kõffitan,siis tunnen koguaeg,nagu teeks midagi valesti, ja pidevalt sebin ja uurin,ega ma midagi paha kellegile ei tee.
Tegelt see hakkab juba pinda käima vaikselt.Juua meeldib isegi rohkem,selline lebo tunne,käitun nagu olen ja ei muretse sellepärast absull.
Tagasi üles
tuuletooja
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 12:54 am    Teema: Vasta viitega

lõhud ennast lihtsalt.
mine rännakule (mitte laksuall) ja vaata kanepitaime.
uuri mis täpselt toimub kui laksuall oled (kaine peaga).
Tagasi üles
muriel
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 12:57 am    Teema: Vasta viitega

alustuseks tuleb enesega tutvust teha kaine peaga ja pihta saada, et mis valmistab probleemi kaine olla - miks on vaja põgeneda.
Tagasi üles
Mountain
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 4:19 am    Teema: Vasta viitega

CC nõiad laksisid täiega igast hallariteemasid ja paugutasid mööda ilma niiet vähe polnud.
Tagasi üles
muriel
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 11:12 am    Teema: Vasta viitega

Mountain kirjutas:
CC nõiad laksisid täiega igast hallariteemasid ja paugutasid mööda ilma niiet vähe polnud.

jah? Shocked kohe ise lugesid või nägid neid või?
Tagasi üles
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 2:13 pm    Teema: Vasta viitega

kust te selle taseme asja välja võlusite. ise olete proovinud ja tundnud et viib taset alla ja sellest teete kõigile järelduse? igatahes võiks keegi seda seletada.ja mis taset üldse? teete kanepit ja muutute primkaks? zombiks? ei saa aru.

mul on igatahes tajud võimsamad. võimendab üldse. kui sisemine möla seisma jääb või vaiksemaks siis on selle mõju palju paremini näha, ajuda. tähelepanu on ka suurem.ja kui sisemine möla hakkab eriti võimsalt jutustama, siis läheb ka see nii võimsaks.

igatahes muutusi on lahe uurida, kanep võimendab olukordi.
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 4:30 pm    Teema: Vasta viitega

näha on jah,koer
Tagasi üles
Rasus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 5:11 pm    Teema: Vasta viitega

nattydread kirjutas:
kust te selle taseme asja välja võlusite. ise olete proovinud ja tundnud et viib taset alla ja sellest teete kõigile järelduse? igatahes võiks keegi seda seletada.ja mis taset üldse? teete kanepit ja muutute primkaks? zombiks? ei saa aru.

mul on igatahes tajud võimsamad. võimendab üldse. kui sisemine möla seisma jääb või vaiksemaks siis on selle mõju palju paremini näha, ajuda. tähelepanu on ka suurem.ja kui sisemine möla hakkab eriti võimsalt jutustama, siis läheb ka see nii võimsaks.

igatahes muutusi on lahe uurida, kanep võimendab olukordi.

nii ta on!
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 5:45 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 1:05 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Rasus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 5:53 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
nattydread kirjutas:
ise olete proovinud ja tundnud et viib taset alla ja sellest teete kõigile järelduse? igatahes võiks keegi seda seletada.

olen proovinud,
mulle mõjus halvasti, esiteks tegi uimaseks, aeglaseks, selle veniva taustal võis iga mõtte moodi mõtegi olla "vauu!mida taju"
aga mis lausa vihale ajas selle suitsu puhul oli see, et tahtsin minna edasi, puht füüsiliselt, toimetada asju, kuid ta tegi füüsiliselt sõna otseses mõttes nõdraks,
ja selline asi on minu jaoks piir, kui miski mõjub minu tahtele vastupidiselt.
kokkuvõttes proovisin üks kord ja korralikult, ja oma kogemusest võin öelda, et taseme tõmbab alla mitte ainult vaimselt vaid ka füüsiliselt,
aga mõni just seda kaifibki.

alguse värk.
Tagasi üles
Mountain
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 6:10 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:

olen proovinud,
mulle mõjus halvasti, esiteks tegi uimaseks, aeglaseks, selle veniva taustal võis iga mõtte moodi mõtegi olla "vauu!mida taju"
aga mis lausa vihale ajas selle suitsu puhul oli see, et tahtsin minna edasi, puht füüsiliselt, toimetada asju, kuid ta tegi füüsiliselt sõna otseses mõttes nõdraks,
kokkuvõttes proovisin üks kord ja korralikult, ja oma kogemusest võin öelda, et taseme tõmbab alla mitte ainult vaimselt vaid ka füüsiliselt,

Joo paar liitrit vett korraga, võtab ka rajalt maha. Järelikult vesi võtab taset alla, enam vett ei tarvita... Very Happy
Tagasi üles
Mountain
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 6:12 pm    Teema: Vasta viitega

muriel kirjutas:
kohe ise lugesid või nägid neid või?

Ei...
Tagasi üles
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Okt 28, 2007 9:27 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
nattydread kirjutas:
ise olete proovinud ja tundnud et viib taset alla ja sellest teete kõigile järelduse? igatahes võiks keegi seda seletada.

olen proovinud,

ise olen mõlemat teinud, vedelenud ja tegutsenud
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Esm Okt 29, 2007 11:44 am    Teema: Vasta viitega

Tegelt ega ta ei olegi suurem asi töökraam.Eks enamus ikka suitsetab,ning siis visatakse pundiga kuskile diivanile ja hakatakse filmi vaatama ja sööma.
Või siis tripitakse metsas ja uuritakse maad.
Need viimased meeldivad ka mulle,aga kivis peaga mingeid puid raiuda ja nõusid pesta tõesti ei viitsiks...
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Esm Okt 29, 2007 6:09 pm    Teema: Vasta viitega

Statistikale toetudes: Kanepi tarbijad muutuvad Zombideks. Neil kaob analüüsi võime.
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Esm Okt 29, 2007 7:26 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Statistikale toetudes: Kanepi tarbijad muutuvad Zombideks. Neil kaob analüüsi võime.

näita statistikat
Tagasi üles
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Okt 29, 2007 7:38 pm    Teema: Vasta viitega

Naima on nõrk, võib tema kogemuse põhjal öelda. Ta kardab kontrollist loobumist ning selle tõttu siis räägib taseme langusest. Tegelikult aga on tal nõnda suur hirm, et isegi pärast ei suuda oma käitumisest midagi õppida v analüüsida, rääkimata veel selles olekus tunnetamisest.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 7

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group