Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kõrge enesehinnanguga inimesed

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
pätike
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 4:48 pm    Teema: Kõrge enesehinnanguga inimesed Vasta viitega

Võiksite mõtteid ja ideid avaldada kõrge enesehinannguga inimeste kohta.

millised nad on
nende maailmavaade
mis on kõrge enesehinnang
kõrge enesehinnanguga inimeste käitumine teiste inimestega
kuidas läheb elus kõrge enesehinnanguga inimestega

Question
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
morgul
Ordo Templi Echelon

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 5:11 pm    Teema: Vasta viitega

kõrge enesehinnangu inimesed ei karda ebaõnnestumisi, seega on nad kiiremad otsustajad, kui need kes endas kahtlevad. NEnde suhtumine teistesse sõltub nende intelligentsist ja oskustest enda tegelikut talendi ja võimekuse hindamisel, sõprus sellise inimesega on raske, eriti kui juhtud ka ise kalduma eneseusalduse poole (kooselu kohta ei oska öelda - kokku peaksid sattuma kaks tüüpi, kes ennast tasakaalustavad, kuid kes teineteisele alla ei jää).
Teoreetiliselt on kahte tüüpi inimesi - esimesed, kes hindavad enda oskusi kõrgelt ning on ka enesekindlad, sest läbi tegude, osavuse, ratsionaalsuse ja mõõdukuse on nad selle igasuguse õigusega ära teeninud.
Teine inimtüüp arvab lihtsalt et temal on alati õigus. Tihti ekslikult, sest kõrge enesehinnang ja tegelik talent ei käi alati käsikäes.
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 8:14 pm    Teema: Vasta viitega

kõrgest enesehinnangust olulisem on selle adekvaatsus. oluline on kas inimene ennast tegelikult ka kõrgelt hindab või üritab ennast lihtsalt teistest ülespoole upitada, sest tunne on pisut madalamal Cool

kui tegemist on adekvaatse enesehinnanguga, siis inimesel puudub vajadus seda kellelegi tõestada. kui see nii ei ole, siis ta aina tõestab ja nõuab enese kõrgelt hindamist.
Tagasi üles
Sorceress
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 12, 2006 2:48 am    Teema: Vasta viitega

Minu ümber on igapäevaelus suhtleiset palju kõrge enesehinnanguga inimesi( ma ütleks, et lausa egoiste).Nad on tavaliselt hästi riides, jutt on neil enesekeskne (tavaliselt pole nendega mõttet räägida asjadest mis neid endid ei puuduta).
Selle kohta, et nad teevad kindlamalt otsuseid julgen vastu vaielda, kuna ise pole ma kunagi kõrge enesehinnanguga olnud, kuid otsuseid teen ma väga kiiresti ja läbi mõeldult.
morgul
Ordo Templi Echelon

PostitusPostitatud: Püh Nov 12, 2006 9:34 pm    Teema: Vasta viitega

küllap tulebki mängu siis vahe enesehinnangu ja eneseusalduse vahel.
Tulejumalanna
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 18, 2006 3:03 pm    Teema: Vasta viitega

Kõrge enesehinnanguga inimesed on endast tõetruul ja täpsel arvamusel, teevad realistlikke tulevikuplaane ja seepärast ka tavaliselt saavutavad seda, mida tahavad. Kõige harmoonilisema paari moodustavad 2 kõrge enesehinnanguga inimest. Nad ei pea enda ego upitamiseks teisi maha tegema ja seepärast on nendega koos hea elada.
Liiga kõrge enesehinnanguga iniumesed on endast paremal arvamusel kui nad tegelikult väärt on. Oma ebaõnnestumistet süüdistavad teisi.
Noble
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 01, 2007 1:18 am    Teema: Vasta viitega

Kõrge enesehinnang peabki olema endast, aga see ei tähenda et siis teisi madalateks peab pidama.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group