| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
pätike Valge päike

|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 4:48 pm Teema: Kõrge enesehinnanguga inimesed |
|
|
Võiksite mõtteid ja ideid avaldada kõrge enesehinannguga inimeste kohta.
millised nad on
nende maailmavaade
mis on kõrge enesehinnang
kõrge enesehinnanguga inimeste käitumine teiste inimestega
kuidas läheb elus kõrge enesehinnanguga inimestega
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
morgul Ordo Templi Echelon

Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 99 Asukoht: Tartu-Mooste-Tallinn
|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 5:11 pm Teema: |
|
|
kõrge enesehinnangu inimesed ei karda ebaõnnestumisi, seega on nad kiiremad otsustajad, kui need kes endas kahtlevad. NEnde suhtumine teistesse sõltub nende intelligentsist ja oskustest enda tegelikut talendi ja võimekuse hindamisel, sõprus sellise inimesega on raske, eriti kui juhtud ka ise kalduma eneseusalduse poole (kooselu kohta ei oska öelda - kokku peaksid sattuma kaks tüüpi, kes ennast tasakaalustavad, kuid kes teineteisele alla ei jää).
Teoreetiliselt on kahte tüüpi inimesi - esimesed, kes hindavad enda oskusi kõrgelt ning on ka enesekindlad, sest läbi tegude, osavuse, ratsionaalsuse ja mõõdukuse on nad selle igasuguse õigusega ära teeninud.
Teine inimtüüp arvab lihtsalt et temal on alati õigus. Tihti ekslikult, sest kõrge enesehinnang ja tegelik talent ei käi alati käsikäes. _________________ Ma olen osa jõust, mis kõikjal tõstab pead, kurja kavatseb, kuid korda saadab head... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 8:14 pm Teema: |
|
|
kõrgest enesehinnangust olulisem on selle adekvaatsus. oluline on kas inimene ennast tegelikult ka kõrgelt hindab või üritab ennast lihtsalt teistest ülespoole upitada, sest tunne on pisut madalamal
kui tegemist on adekvaatse enesehinnanguga, siis inimesel puudub vajadus seda kellelegi tõestada. kui see nii ei ole, siis ta aina tõestab ja nõuab enese kõrgelt hindamist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sorceress Valge päike

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 2:48 am Teema: |
|
|
Minu ümber on igapäevaelus suhtleiset palju kõrge enesehinnanguga inimesi( ma ütleks, et lausa egoiste).Nad on tavaliselt hästi riides, jutt on neil enesekeskne (tavaliselt pole nendega mõttet räägida asjadest mis neid endid ei puuduta).
Selle kohta, et nad teevad kindlamalt otsuseid julgen vastu vaielda, kuna ise pole ma kunagi kõrge enesehinnanguga olnud, kuid otsuseid teen ma väga kiiresti ja läbi mõeldult. _________________ Surm on ainult algus... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
morgul Ordo Templi Echelon

Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 99 Asukoht: Tartu-Mooste-Tallinn
|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 9:34 pm Teema: |
|
|
küllap tulebki mängu siis vahe enesehinnangu ja eneseusalduse vahel. _________________ Ma olen osa jõust, mis kõikjal tõstab pead, kurja kavatseb, kuid korda saadab head... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tulejumalanna Lilla päike

|
Postitatud: Laup Nov 18, 2006 3:03 pm Teema: |
|
|
Kõrge enesehinnanguga inimesed on endast tõetruul ja täpsel arvamusel, teevad realistlikke tulevikuplaane ja seepärast ka tavaliselt saavutavad seda, mida tahavad. Kõige harmoonilisema paari moodustavad 2 kõrge enesehinnanguga inimest. Nad ei pea enda ego upitamiseks teisi maha tegema ja seepärast on nendega koos hea elada.
Liiga kõrge enesehinnanguga iniumesed on endast paremal arvamusel kui nad tegelikult väärt on. Oma ebaõnnestumistet süüdistavad teisi. _________________ Tarkus on arusaam sellest, kui vähe me tegelikult teame. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 1:18 am Teema: |
|
|
Kõrge enesehinnang peabki olema endast, aga see ei tähenda et siis teisi madalateks peab pidama. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|