Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Dets 31, 2003 3:44 pm Teema: Kas kristluse kummardamine aitab meid või takistab? |
|
|
Me teame seda, et siia maailma tulnud tarkused tulevad siia läbi isiksuste. Nüüd, kui me võtame nende isiksuste tarkuse omaks, hakkab see tarkus levima ja inimesed kasutavad seda reaalses elus ning elujärg paraneb.
Nüüd, kui inimesed pannakse kummardama inimest, kes on ammu surnud ja midagi ei anna ja ei lubata isiksustel väljendada oma tarkust, siis järelikult ei tule juurde ka uusi teadmisi ja areng jääb seisma. Ja kuna areng jääb seisma, siis kasvab rahva rahulolematus, mille tulemusena tekib viha, raev kaaskodanike vastu.
Vaatame reaalselt- kõik tõsiusksed kristlased ei ole võimelised enam iseseisvalt mõtlema ja ega nad enam sõbralikud ka pole.
Nüüd on küsimus, kellele see kasulik on? _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Kolm Dets 31, 2003 5:36 pm Teema: |
|
|
see on kasulik kellelegi, kellele on vaja inimeste energiat ja seda armastamise välja (või kuidas see oligi)... ma arvan. ja kristlased on kurjad... mind ähvardati tuleriidale saata, et "oh miks küll ei ole praegu õnnis keskaeg". (naljakas, aga see ähvardus tegi mulle ainult head meelt). hirmunud inimene on ju üldjuhul kogu aeg kaitse seisundis ja kuri (hirmunud loom püüab ka endast võimalikult kurja muljet jätta). kristluse juurde jõuavad inimesed hirmu sunnil nagu tuli välja ühes teises foorumis. kurjus ja pidev kaitse"kilpide" loomine nõrgendab inimeste energeetilist ja vaimset potensiaali, või õigemini- nad annavad nende kilpide ehitamisega energiat ära ja see imetakse siis teadagi kuhu... inimene "murdub" ja tehakse orjaks... no ei ole mina kirjanaine ja ei tea ka veel neid asju niihästi, et Sulle Tokroda vastata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Jan 02, 2004 3:41 am Teema: |
|
|
Minu uurimise tulemuseks on see, et osa inimenergiat läheb inimkehas olevate roomajate toitmiseks. Roomaja ei suuda toituda otse loodusest, sest see planeet on mõeldud inimestele (hingekandjatele). Kuna roomajal puuduv väline hing, siis ei saa nad ka tõmmata loodusest armastuse energiat. Nüüd peab inimene muutma armastuse energia võimu energiaks, millest suudab roomaja toituda. Ma olen pannud tähele, et kui kristlastega võitled, võimutsed on nad häpid, Aga suhtud armastusega, siis võivad nad su ära tappa. Ja üldse miks toonitatakse kirikus, et Kristlus on õige, teised valed. See ju puhas võimutsemine, ning teiste alla trampimine.
Muideks reptiloididele toiduks minev energia hulk on väike võrreldes kogu energia kaoga. Kas keegi oskab välja mõelda, kuhu see läheb  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Külaline
|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 1:05 am Teema: |
|
|
Kas pole nii, et inimesed lasevad end ristida ja leeritada, aga kui käes maksu maksmise aeg, aastamaksud, nn. andamid kirikule, siis lasevad kirikust jalga ega enam astu üle selle hoone läve. Inimesed tahavad saada sealt lummuslikku esmamuljet, tavanormi piires toimetatud rituaali.
Kuid rituaalitasu ei taheta tasuda. Ka see võib olla kristluse nõrkuse üheks tekitajaks, sest inimene siis ei pane sellesse oma hinge ja kristlaste jõud tõmmatakse nõnda hoopis maha. Kristlik üldine energia lendab nii tühjusesse ja hävib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 1:48 am Teema: |
|
|
kas kristluse jõud sõltub temale annetatud raha suurusest???? see on nüüd küll huvitav. pigem lastakse ennast ristida ja leeritada hoopis seepärast, et a) see oli/ehk ka on pop, b) vanemate käsul ja meelitusel (leerikingiks auto), c) hirmust, mida sisendavad kristlased ja piibel, d) viimases hädas, kui ei ole enam kellegi teise poole pöörduda ja aju on ellimineeritud e) misiganes põhjusel. kuid nähes, et midagi ei muutu (välisel vaatlusel , et loodetud abi ei ole saadud, et paremuse asemel hoopis halvemaks läheb... siis loobutakse, sest usk on nõrk... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Natu Külaline
|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 2:25 am Teema: |
|
|
Kristluses on oluline massiline kummardavate hingede hulk ja pärast esimesi rituaale loodavad nad selle hinge jõu endiga ühendada.
Nad panevad kõigepealt oma jõu mängu, et su hing saada, et pärast mitmel erineval viisil sind pumbata. Rahal on vähemtähtis roll. Oletame,et keegi teeb ristimise-leerituse läbi, leiab et talle kristlikku laadi elu ei sobi, aga jätkab annetuste saatmist, siis ta ikkagi annab neile osa oma jõust.
Sest raha saamiseks peab see inimene oma jõudu kulutama, ka siis kui raha puu otsas kasvaks. Aga kui saadetised jätkuvad aastast aastasse, siis nõnda tükk haaval kasvab ka ära antud jõu hulk, millel võiks palju parem rakendus olla.Kui ei tuldud siia ellu just nimelt sellisest kogemusest
õppima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 2:34 am Teema: |
|
|
praegast tuli mulle meelde, et ma ristitud olen (peab kiiresti maha võtma)... kirikumakse ma ei maksa. kas "kirik" saab minult energiat või ei saa?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 2:44 am Teema: |
|
|
Energiat saab egregor. Niikaua, kuni Sull ristimine peal, on kristlikul Egregoril võim sinust energiat pumbata, millega nad orjastavad uusi inimhingi ja takistavad Sul saavutamast mõningaid eesmärke. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Natu Külaline
|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 12:39 pm Teema: |
|
|
Kuidas käib ristituse muutmine ristimatuseks?
Olen kuulnud, et mõni nõid ravib ainult ristitud inimesi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Laup Jan 03, 2004 5:57 pm Teema: |
|
|
kas saab endalt ka ise ristimist "maha võtta"? ja sellele ma just mõtlesin, et isegi Kaika Nõid vist ravitseb ainult ristituid. ja mõni nõid ei võta jutule neid, kellel on mõni operatsioon enne olnud. aga äkki peaks mõtlema, kelle "teenistuses" on need nõiad, kes ainult ristitutega tegelevad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2004 11:22 pm Teema: |
|
|
Nõiad, kes ristitutega tegelevad on kristliku egregori teenrid.
Ristimise maha võtmiseks pead leidma oma juhtruumi üles ja puhastama selle. Peale seda leiad sideme egregoriga üles. Sideme purustamiseks on erinevaid tehnikaid. Vaba valik. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hiievana Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2004 11:59 pm Teema: |
|
|
Kütad ühe põrgulikult tulise sauna ning vihtled selle sideme kadakavihaga katki?Selline on ka võimalik või?
Uputad sideme Koiva jõkke?(nagu liivlased) _________________ - inimene lõi jumala - |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Teis Jan 06, 2004 12:02 am Teema: |
|
|
mul õnnestub ikka saada ainult sinna "raamatukokku", kõik juba klantsima löödud seal, aga juhtruumi- no tee või tina, ei saa  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Jan 06, 2004 12:14 am Teema: |
|
|
Cyclamen-ile
Paistab, et pead kasutama välist abi, kui valmis tuleb ka tema.
Hiievanale.
Kui sisemist jõudu on, aitab ka. Seda saad kontrollida selle järgi, et Sinu elu paraneb. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Natu Külaline
|
Postitatud: Püh Jan 11, 2004 6:21 pm Teema: |
|
|
Cyclamenile.
Võib ju ka kirikust esialgu umbkaudselt pärida, et kui ei taha sellesse usku enam kuuluda, siis kuidas kirikuraamatust nime "kustutamine" käib.
Neil on kindlasti varem ette tulnud, et keegi tahab usku vahetada. See on ekstra asjaajamine, aga tasuks proovida. Pärast seda tuleks loitsu lugedes end saunas puhtaks küürida. Parem variant oleks jões pesemine, et see peal olnud jama voolaks tagasi sinna, kust alguse sai. Taolist loisu, mida lugeda samal ajal, olen mõnes eelmises elus teadnud. Ehk meditatsiooniga õnnestub mällu tagasi tuua.Annan siis teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2004 4:17 pm Teema: Re: Kas kristluse kummardamine aitab meid või takistab? |
|
|
Tokroda kirjutas: | Me teame seda, et siia maailma tulnud tarkused tulevad siia läbi isiksuste. |
Tekib küsimus, kust need isiksused-tarkusetoojad tulevad?
Pakun vastust, et lollide hulgast.
Iga isiksus on kunagi kellegi järgija- tallalakkuja olnud. Ainult ta on saanud otsa peale, vigadest õppinud, vana elu maha raputanud, pea sirgu ajanud ja ise mõtlema hakanud. Saanud sõltumatuks.
Sellepärast peegeldubki isiksuste näolt kaastunne.
Nad mäletavad, kes nad olid eile, ei salga seda maha, nad vaatavad oma mõistmatute sõprade peale kaastundlikult naeratavalt. Sest mäletavad ennast samasugusena.
Kas ei peaks kristlasi "päästma" nende enda Päästja käest?
Kas selleks on vaja teha imetegusid, et sind usutaks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Külaline
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2004 5:32 pm Teema: |
|
|
Isiksus ei ole tallalakkuja olnud.
Isiksusi tahetakse alati allutada nõrgemate väe alla. Kuna seda juhtub pidevalt, palju kordi igas elus, siis seetõttu oskavad nad mida aeg edasi järjest paremini kaitsta. Nad on alati olemas ja enamasti ei tegele eneseupitamisega silmatorkavale positsioonile. Seepärast tekib mulje nagu tuleks isiksused lolli kasvamise läbi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Natu Külaline
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2004 5:34 pm Teema: |
|
|
Eelnev jutt oli minu seisukoht. Unustasin logida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2004 7:13 pm Teema: |
|
|
Anonymous kirjutas: | Isiksus ei ole tallalakkuja olnud.
Isiksusi tahetakse alati allutada nõrgemate väe alla. ..... Seepärast tekib mulje nagu tuleks isiksused lolli kasvamise läbi. |
Kui isiksust saab allutada nõrgema poolt , pole ta mingi isiksus. Tal on sel juhul liiga palju puudusi, mis ei luba tal isiksus olla. Elu seadus on selline, "et Moskva pisaraid ei usu". Nutulauluga ennast ei kaitse. Sa oled just selline ja seda väärt, millise koha sulle elu määrab.
Ja kui isiksus ei teki lolli kasvamise läbi, siis see välistab üldse arengu. Jääb mulje nagu keegi oleks näppu nipsutanud, stoppkaader on elama läinud ja nüüd ainult kordub erinevates variantides. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Natu Külaline
|
Postitatud: Laup Jan 17, 2004 1:01 pm Teema: |
|
|
Isiksusi püütakse tihti allutada, aga nad ei allu. Isiksusi on aegade algusest alates olnud teatud hulk. Mõnes elus võib isiksuseks olemisest ka ilma jääda mingi vale tegevuse läbi. Loll võib saada isiksuseks, aga see protsess ei ole pidev ja see pole ainus mehhanism isiksuse arenguks.
Variante on teisigi. Hingi saab näiteks toota juba teatud arenguastmega. Ilmselt tehaksegi nendest hingeosadest kokkupanduna, mis ühel või teisel isikul kaduma läinud, varastatud. Ja hingi saab ka hävitada nii, et järgmisesse ellu nad enam ei sünni. Vaheolus ei saa areneda ja mõnedel ei lasta lihtsalt kehastuda, et nad edasi ei areneks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|