| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Mountain Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 4:23 pm Teema: emotsioonide puudumine |
|
|
| Kas on võimalik inimesena mitte midagi tunda, ei ühtki emotsiooni? Või kui selline tühjust peaks valitsema, siis kas saabki enam kunagi tunda mõnda emotsiooni? Kas tühjuse tundmine on emotsioon või kui langedagi täielikku emotsioonitusse, kas siis sellest aru saab? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 4:55 pm Teema: |
|
|
| vaatasid the islandit? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 5:03 pm Teema: Re: emotsioonide puudumine |
|
|
| Mountain kirjutas: | | Kas on võimalik inimesena mitte midagi tunda, ei ühtki emotsiooni? Või kui selline tühjust peaks valitsema, siis kas saabki enam kunagi tunda mõnda emotsiooni? Kas tühjuse tundmine on emotsioon või kui langedagi täielikku emotsioonitusse, kas siis sellest aru saab? |
võibolla surnuna. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 5:27 pm Teema: |
|
|
| Ajutiselt on võimalik aga emotsioonid on elamine. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mountain Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 11:45 pm Teema: |
|
|
| Tegelikult ei vaatanud Islandit, kujutan ette, et mingi õudusfilm. Aga vahet pole mis ta oli. Küsimus tekkis kui vestluskaaslane väitis, et tal oli kehaväline kogemus, kus polnud ühtegi emotsiooni, polnud mitte midagi, ka aega mitte. Olen ise kogenud ka sellesarnast. Olin eikuskil ja mitte midagi polnud ja kogu see tühjus oli nii tihe ja lärmakas nagu kogu maailm oleks mu pea sisse surutud, kuid samas midagi polnud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
taketwo Hall päike

|
Postitatud: Reede Sept 29, 2006 10:30 pm Teema: |
|
|
| ematsioonid välismaailma teema. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Nemesis Valge päike

Liitunud: 3 Juul 2004 Postitusi: 26 Asukoht: Seal kus sina ei viibi
|
Postitatud: Laup Sept 30, 2006 3:16 pm Teema: |
|
|
| Paljud inimesed on rääkinud, et pärast surma ei tunne nad emotsioone. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Sept 30, 2006 6:23 pm Teema: |
|
|
| Nemesis kirjutas: | | Paljud inimesed on rääkinud, et pärast surma ei tunne nad emotsioone. |
Kui inimene sureb siis pole ta enam inimene. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 11:43 pm Teema: |
|
|
tea, mina tunnen neid siiani, aint valitseda oskan neid paremini. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 11:55 pm Teema: Re: emotsioonide puudumine |
|
|
| Mountain kirjutas: | | Kas on võimalik inimesena mitte midagi tunda, ei ühtki emotsiooni? Või kui selline tühjust peaks valitsema, siis kas saabki enam kunagi tunda mõnda emotsiooni? Kas tühjuse tundmine on emotsioon või kui langedagi täielikku emotsioonitusse, kas siis sellest aru saab? |
Kui sa ei tunne eimiskit, ses kuidas seda tühjust mittetühjast eristada?
Emotsiooni ei tohi karta, seda peab lugeda oskama. Ja jälitama, et kuskohast tuli. Sedasi võib enda kohta väga palju põnevaid asju avastada. Emotsioon tekib väliste muutuste tunnetamisest.
Seega kui keelata endal tunda emotsiooni, võib öölda, et oled kaotanud väliste muutuste lugemisvahendi.
Vahel võib tunduda, et ei tunne enam emotsioone - tegelikult oled triki lselgeks saanud, et miks ja kuidas mitte ennast tühjaks lasta kuhugi vbla mõtetusse auku. Lisaks on vaks vahet kas olla 'emotsioonis' teadlikult või mitte. Vahel on vaja mängida mängu nii nagu eeldatakse. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
taketwo Hall päike

|
Postitatud: Esm Okt 02, 2006 5:26 pm Teema: |
|
|
| head tähelepanekud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 12:05 am Teema: |
|
|
Teate, minuga on midagi lahti.
Ma tunnen ennast kuidagi hästi. Selline mõnus tunne koguaeg on sees. Selline sisemine rööm.
Kas ma olen mullis? Ja kui olen, siis kelle? Ma ei suuda üldsegi asjast aru saada.
Või on see tingitud sellest, et ma värvisin oma toa ära? _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Schism Arengumaag
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 12:20 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Teate, minuga on midagi lahti.
Ma tunnen ennast kuidagi hästi. Selline mõnus tunne koguaeg on sees. Selline sisemine rööm.
Kas ma olen mullis? Ja kui olen, siis kelle? Ma ei suuda üldsegi asjast aru saada.
Või on see tingitud sellest, et ma värvisin oma toa ära? |
Võibolla värvisid rõõmsat värvi, soojad toonid tekitavad sellise efekti. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lola Arengumaag
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 12:54 am Teema: Re: emotsioonide puudumine |
|
|
su emotasandi teisik võib surnud olla või miskit muud viga olla. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lola Arengumaag
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 12:55 am Teema: |
|
|
| kui teisiku korda saad kyll emotsioonid ka korda saavad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lola Arengumaag
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 12:57 am Teema: |
|
|
Või on see tingitud sellest, et ma värvisin oma toa ära? |
sa ei kysiks kui ei oleks.
kysi tokilt, toki teab.
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 2:48 am Teema: |
|
|
Ma tunnen ennast kuidagi hästi. Selline mõnus tunne koguaeg on sees. Selline sisemine rööm. | Ära muretse. See on mööduv nähtus  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 6:26 am Teema: |
|
|
| Schism kirjutas: |
Võibolla värvisid rõõmsat värvi, soojad toonid tekitavad sellise efekti. |
Ei tea midagi, algul võibolla ja tore ja rõõmus aga mõneaja möödudes kurnab ära juu.
Ma arvan et kui ma peaks kunagi paar päeva eriti rõõmsa värviga ruumis veetma keerab see närvid krussi.
Vahest on hea ka kuhugi tumedasse auku ronida. (mul vähemalt)
| boss kirjutas: | | Nemesis kirjutas: | | Paljud inimesed on rääkinud, et pärast surma ei tunne nad emotsioone. |
Kui inimene sureb siis pole ta enam inimene. |
Vaid lihakeha. (see osa mis maha jääb) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 10:01 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | Teate, minuga on midagi lahti.
Või on see tingitud sellest, et ma värvisin oma toa ära?
|
See on rõõm tehtud tööst  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Panthera Tigris Tumeroheline päike

Liitunud: 5 Apr 2007 Postitusi: 163 Asukoht: Tallinn/Saue vald
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 10:26 am Teema: Re: emotsioonide puudumine |
|
|
Võimalik mis võimalik! Ma ``seal käinud, seda teinud, toda näinud``. Minu puhul oli see täielik tundetus pigem mu enda kaitserefleks ülitugevate tunnete vastu, mille ma tihti nö püüan kinni väljastpoolt ennast. Aga ma arvan, et see ei ole mngi püsiv nähtus..oleneb hingelisest olukorrast. Mul on alati mingi salapärane abikäsi ``võtta olnud``, ma arvan, et kõigil on. Lihtsalt tuleb ta üles leida.
Muide see täielik tuimus oli kohati isegi ülimalt rahupakkuv kogemus! Sa ei leia nii?
Ja kui sa selle pärast muret tunned, siis ma arvan, et siirdud õige pea emotsioonidesse üle  _________________ Thou art the Great Cat, the avenger of the gods, and the judge of words, and the president of the sovereign chiefs and the governor of the holy Circle; thou art indeed the Great Cat. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|