| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 11:32 am Teema: Ravimine |
|
|
Juhtus siis vahepeal selline sündmus, et üks vana sõbranna tuli kylla ,ning jutu vahepeal selgus et tegelasel kael valutas.
pakkusin siis naljapärast, et teen massaasi (esmakordselt elus)
ja ohh imet, niikui pihta hakkasin tundsin koheselt kuidas temakese kaelavalu mu paremasse kätte sisenes. käsi tõmbus nagu krampi ja hakkas valutama või nii.
aga siin läks jamaks mul polnud õrna aimugi kaua ma pean massaasima ja hõõruma et see valu kaoks.
kuskil 6-7 minti maseerisin, ja siis mõtlesin et sitta kah. jätsin pooleli, ja temakene väitis et paremaks läks kyll asi.
huvipärast kysingi, et kuidas Teie sellistest situatsioonides toimiksite, kuhu ma selle valu enda käeseest peaksin suunama või kuidas sellega edasi toimida? et asi ikka lõppeks.
olen kuullnud et valuga peaks rääkima ja teda lahkuma paluma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
torukybarik Arengumaag
Liitunud: 24 Nov 2004 Postitusi: 446 Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast
|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 11:52 am Teema: |
|
|
Hoopis kavalam oleks olnud mitte sõbranna sitta enda sisse tõmmata, vaid lihtsalt temast välja, näiteks kujustad musta augu ja tõmbad sinna. Käe seest saad ka näiteks nii välja, et kujutad ette mustast august tulevat tolmuimeja voolikut ja sellega tõmbad välja. _________________ Tapan majas ja aias |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 12:09 pm Teema: |
|
|
| torukybarik kirjutas: | | Hoopis kavalam oleks olnud mitte sõbranna sitta enda sisse tõmmata, vaid lihtsalt temast välja, näiteks kujustad musta augu ja tõmbad sinna. Käe seest saad ka näiteks nii välja, et kujutad ette mustast august tulevat tolmuimeja voolikut ja sellega tõmbad välja. |
Hmm, hea mõte kyll, aga siiski kuidas see asi täielikult likvideerida, niiet ta enam väliskeskkonda ei jääks ja uut ohvrit otsima ei hakkaks?
Või kuhu kohta see Dustsuckeri otsik selle valu tõmbab?? kuskile maasügavustesse v ?
Et siis lĂĽhidalt, et see valu kaoks nii tema kui ka minu seest, ning kaoks ka olematuks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
torukybarik Arengumaag
Liitunud: 24 Nov 2004 Postitusi: 446 Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast
|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 12:49 pm Teema: |
|
|
Ikkagi must auk. Struktuur lammutatakse ja materjal läheb taaskasutusse. _________________ Tapan majas ja aias |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 2:59 pm Teema: |
|
|
Ma olen enesel igasugu valu ravind.
Ma kujutlesin et parandan nn. kahjustused ära. Mitte ei suuna seda mujale.
Aga teisest kĂĽljest pole ma ka teiste inimeste valu leevendada ĂĽritand.
Aitab küll, valu kas kaob või leeveneb. Kui on tugev valu siis päris ära ei kao leeveneb natuke, vahest age ei leevene üldse kohe. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 3:09 pm Teema: |
|
|
| Metsamees kirjutas: | Ma olen enesel igasugu valu ravind.
Ma kujutlesin et parandan nn. kahjustused ära. Mitte ei suuna seda mujale.
Aga teisest kĂĽljest pole ma ka teiste inimeste valu leevendada ĂĽritand.
Aitab küll, valu kas kaob või leeveneb. Kui on tugev valu siis päris ära ei kao leeveneb natuke, vahest age ei leevene üldse kohe. |
mul pole õnnestunud enda peal praktiseerida, sest umbes 6-7 aastat pole haige olnud.valusid ka erti ei meenu  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 3:11 pm Teema: |
|
|
| torukybarik kirjutas: | | Ikkagi must auk. Struktuur lammutatakse ja materjal läheb taaskasutusse. |
S*tast saab saia teha  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 3:53 pm Teema: |
|
|
Haige ei peagi olema lihtsalt mõni kergem valu.
Aga võibolla on mul neid tihedalamt sest keskkond mulle just väga ei sobi.
Ma pole kah juba aasta ja paar kuud haige olnd.
Viimane haigus oli tuule rõuged. Natuke vana olin selle põdemiseks aga noh sai peetud.
Kolm päeva olid need punnid püsti, ja sai veel 3 päeva kodu istuda. (nädala vahetus tuli peale - ei pidand kooli minema).
Ma just seda viimast veebruari aegset kahtlast peavalu haiguseks ei loe, keski tegi mulle kurja. (hakkasin rohkem bussis sõitma ja tuligi imelik asi et kui vajutan pead siis siis tuikas nii paar sek, aga lõpetasin bussis sõitmise ära ja käisin jala kadus paari nädalaga ära. Jala on tervislikum kah, trenn mingi sugunegi.)
Haigustest saab lahti nii et neid eirad, ei tunnista nende olemas olu, siis kaovad suht ruttu ära, kui hakka muretsema siis läheb kauem või isegi hullemaks.
Muidugi saab, mite miski ei lähe päriselt kaotsi.
Põhi mõtteliselt võib öelda et päris sai on kah sitast tehtud, vihma uss ju sööb kõdu ja situb selle mulda mille taim ära tarvitab et lehti, juuri, võrseid, mugulaid seemneid,vilju jms kasvatada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 5:23 pm Teema: |
|
|
jala on tõesti hea käia.
bussid on kuidagi ebastabiilsed. peaks veel vaatama et kõik käigud enam-vähem normaalse jalutustee kaugusel on. siis polegi vaja enam muud.
ja kui häda käes, siis jalgratta orgunnima =) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mismo Beez päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 8:05 pm Teema: |
|
|
| Huvitav kas oleks võimalik olukord nii lahendada, et sa ei muretse üldse negatiivse või positiivse energia pärast ja kujutled hoopis kuidas sa mõjutad inimest oma "infoväljaga". Aitab vist ainult siis, kui sul on juba olemas info, kuidas sellise haiguse ravimine veapunkti lahendamise abil käib. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 8:34 pm Teema: |
|
|
| mismo kirjutas: | | Huvitav kas oleks võimalik olukord nii lahendada, et sa ei muretse üldse negatiivse või positiivse energia pärast ja kujutled hoopis kuidas sa mõjutad inimest oma "infoväljaga". Aitab vist ainult siis, kui sul on juba olemas info, kuidas sellise haiguse ravimine veapunkti lahendamise abil käib. |
mismo, väga keeruline oli aru saada mida Sa täpselt ütlesid,või soovitasid  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mismo Beez päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 11:00 pm Teema: |
|
|
| Kayaman kirjutas: | mismo, väga keeruline oli aru saada mida Sa täpselt ütlesid,või soovitasid  |
Tõenäoliselt sama keeruline, kui on minul aru saada Tokroda teooriast enamuses.
Mõtlen olukorda, kus su hing (või emotsioonkeha või mõni teisik, sorry et ma vahet ei tee) õpib sellisele tasemele, et mõistad haiguste põhjuseid alateadlikult ja seetõttu tead sisemiselt, kuidas veapunkti lahendamine käib. Pagan, ei oskagi enam öelda, kas sellist infot üldse saab masseerides või mingitmoodi edasi anda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 11:20 pm Teema: |
|
|
ma ei usu eriti et juhuslik kaelavalu( vales asendis magamisest jne) tekib inimese veapunktidest  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 8:55 am Teema: |
|
|
Kui ma siin väga ei eksi siis võiks seletada seda hinge olemise asja umbes nii: Võtad pätsi leiba, lõikad selle mõteliselt viiludeks ja üks neist viiludest on su füüsiline keha, teine viilakas on hing kolmas viilakas on see emotsioon keha jne (kõik nood teised tasandid on eraldi viilakad) kuid on ikkagi see sama tervik leib.
Jah vaimsest häiritusest jms võib tulla haigus aga ei pea tulema, füüsiline keha on ka võimeline haigeks jääma ilma et vaimul midagi viga oleks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mismo Beez päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 9:35 am Teema: |
|
|
| Kayaman kirjutas: | ma ei usu eriti et juhuslik kaelavalu( vales asendis magamisest jne) tekib inimese veapunktidest  |
No aga ehk saab sellise info koos programmiga saata patsienti, mis paneks patsiendi ainult õiges asendis magama?
Mis see siis oleks, raviv programmeerimine? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
monotoon Punane päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 11:58 am Teema: |
|
|
kaelavalu ? Keegi kallistas une ajal ...... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
monotoon Punane päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 11:59 am Teema: |
|
|
Mis probleem sul kaela peal ripub ? või kaelas? Vaheta patja . või maga üks öö ilma padjata . Kaelavalu on tegelikult turja häda ,mis kiirgab kuklasse ja kaelasoontesse . Lase õled lõdvaks .
....kui aga tahad pead õlgade vahele tõmmata , et näiliselt õlad kõrged oleksid ,siis õmble paksemad padzhokid ,aga ikka lõdvesta õlad . |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 2:54 pm Teema: |
|
|
| monotoon kirjutas: | kaelavalu ? Keegi kallistas une ajal ...... |
keegi salapärane tegelane käib öösiti rahvast kallistamas  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 2:55 pm Teema: |
|
|
| Metsamees kirjutas: | Kui ma siin väga ei eksi siis võiks seletada seda hinge olemise asja umbes nii: Võtad pätsi leiba, lõikad selle mõteliselt viiludeks ja üks neist viiludest on su füüsiline keha, teine viilakas on hing kolmas viilakas on see emotsioon keha jne (kõik nood teised tasandid on eraldi viilakad) kuid on ikkagi see sama tervik leib.
Jah vaimsest häiritusest jms võib tulla haigus aga ei pea tulema, füüsiline keha on ka võimeline haigeks jääma ilma et vaimul midagi viga oleks. |
palju neid inimese juppe siis ĂĽleĂĽldse kokku on ka? on keegi lugenud ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Apr 12, 2006 2:56 pm Teema: |
|
|
| tereve persetäis |
|