| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
iris

|
Postitatud: Nelj Aug 24, 2006 5:25 pm Teema: Surmalembus |
|
|
Millest tuleneb surmaiha? S.t. piiripealse oleku otsimine igasugustest ohtlikest olukordadest - armastus surma vastu võix seda nimetada. Tegemist pole adrenaliinilaxu kättesaamise ega muu sellisega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 24, 2006 5:29 pm Teema: |
|
|
tähelepanuvõimest
Ma kujutan ette, et see kuulus golfimängija, Tiger Woods, ma ei tea kuidas kirjutatakse, mängib sellepärast nii täpselt, et ta arvestab nii nagu iga löök oleks tal viimane. Sellepärast ta kunagi või väga harva eksib. Pole aega lihtsalt vigasid teha. Kuulsin vist , et üks 10 000 st inimesest suudab teda võita |
|
| Tagasi üles |
|
 |
iris

|
Postitatud: Nelj Aug 24, 2006 10:25 pm Teema: |
|
|
Hmm... ma suht uneleja muidu. Et miski wakeup-laadset siis? Igatahes tunnen siis alati, nagu olex armunud Ja nagu alati meeldiva tunde puhul, tahax veel ja veel...
Aa golfi ei harrasta, las Tiger sihib  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 1:22 am Teema: |
|
|
| iris kirjutas: | Hmm... ma suht uneleja muidu. Et miski wakeup-laadset siis? Igatahes tunnen siis alati, nagu olex armunud Ja nagu alati meeldiva tunde puhul, tahax veel ja veel...
Meenutab naisterahvast, kes on ja on ja ei julge enesesse vaadata. "Äkki saan haiget!" _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 6:15 pm Teema: |
|
|
| iris kirjutas: | Hmm... ma suht uneleja muidu. Et miski wakeup-laadset siis? Igatahes tunnen siis alati, nagu olex armunud Ja nagu alati meeldiva tunde puhul, tahax veel ja veel...
Teinekord tahaks lihtsalt surra, sest on nii korralikult siiber, et on juba täiesti ükskõik, lihtsalt nii tundub kergem. Pidevalt mängi siin karmis maailmas, mis tegelikult polegi nii jube, aga kui pidevalt korrutatakse, et nii kui lõdvaks lased, kukud orgi otsa, siis tahestahtma jälgid ennast ja ümbrist topelt, kulutades nii liigselt energiat ja kui vea teen, siis on tunne, et aitab. Enam ei jaksa. Samas tekib küsimus, et miks ei jaka, energait peaks jaguma, energiat ei tohi raista teab iga planeedi hing, aga ikkagi, pidevalt üle mäng, ohh.
Samas surmaga ma mängida ei armasta. Ja tuleb ta kunagi ikki. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ronija Hall päike

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 10:04 pm Teema: |
|
|
| Päris mitu head selli on selle lembusega kaasa läinud ning ka otsa leidnud. Ühelt poolt hea motivatsiooni allikas, aga samas oht, et lähedki. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|