| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
iris

|
Postitatud: Teis Aug 22, 2006 9:48 pm Teema: Surmaiha |
|
|
| Millest tuleneb surmaiha? S.t. piiripealse oleku otsimine igasugustest ohtlikest olukordadest - armastus surma vastu võix seda nimetada. Tegemist pole adrenaliinilaxu kättesaamise ega muu sellisega. Ja veel - elamine vaid omaste ja sõprade heaolu pärast (sellest tulenevalt ka see eelnev). [color=indigo][/color][size=18][/size] |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 02, 2006 5:10 pm Teema: |
|
|
See kõik on enda proovile panek. Kas ma tõesti saan hakkama jne...
Algul tehakse väiksemaid asju ja järk-järgult minnakse üle suurematele asjadele, kuni lõpuks jääb mulje, et see vend tahab küll surma saada.
Ma tean seda värki, tegelesin sellega pikemat aega. Teised mõtlesid, et
olen peast segi läinud, kuid ise pidasin end ekstreministiks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mountain Külaline
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 11:33 pm Teema: |
|
|
| se mees oli peast põrunud |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tulejumalanna Lilla päike

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 10:09 pm Teema: |
|
|
Freud oligi ju täielik pervert. Osa oma teooriatest kirjutas ta kokaiini mõju all. Soovitas seda veel teistele ka, et avardab mõtlemist. Peale selle kartis ta ka rongiga sõita, kuna lapsena esimest korda rongiga sõites jäi ta emale eneserahuldamisega vahele ja sai selle eest pragada. Tema teooriad kehtivad vaid tema enda ja psühhopaatide kohta. _________________ Tarkus on arusaam sellest, kui vähe me tegelikult teame. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mountain Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 12:48 am Teema: |
|
|
| ärge suhtuge eelarvamustega tema teooriatesse, pealegi läksite kohe tema isiku kallale, lugege loogikaga tema tekste ja näete, et tal oli tegelikult õigus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|