Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Simps Beez päike
|
Postitatud: Nelj Juul 08, 2010 11:24 am Teema: |
|
|
Kuidas seletada, kui mitu inimest ajasid mind püssiga taga ja püüdsin põgeneda, lõpuks olin kõhuli ja üks sihtis mind pika püssiga, andsin mõttes alla ja arvasin, et tulistab mind jalga, aga ta ei teinud seda (minu imestuseks)...
Ise seostaks und mingi rahulolematusega, et kopp on ees asjadest. Aga miks siis püssiga taga aeti..
Olen ülde igasugu võitlusunesid väga palju näinud. Need peaksid vist olema alateadvuse ja teadvuse konflitid vms... |
|
Tagasi üles |
|
|
UnRespected Tumeroheline päike
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2010 3:41 pm Teema: |
|
|
Viimasel ajal on aina enam tekkinud mu unne kohad, mida ma reaalselt külastanud pole(kipun arvama, et neid üldse ei eksisteerigi). Samad kohad korduvad ööst öösse aina uuesti. Ülimalt kaunis surnuaed, millest siin teemas varem rääkisin; lagunenud ja mahajäetud laohoone, kuhu eksisin ning jägmisel ööl seal väikest tüdrukut kohtasin; mingi pisikese linna ristmik, kus ära eksin jne. Kohtade ühiseks jooneks ongi enamasti ära eksimine ning tohutu hirm. _________________ You're such an inspiration for the ways that I will never, ever choose to be. |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2010 5:34 pm Teema: |
|
|
Mitte midagi ei ole märtsikuust saadik muutunud. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2010 7:54 pm Teema: |
|
|
.Raul. kirjutas: | Mitte midagi ei ole märtsikuust saadik muutunud. |
Kellele see oli nüüd? _________________ You're such an inspiration for the ways that I will never, ever choose to be. |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2010 10:33 pm Teema: |
|
|
Sinule _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Teis Juul 20, 2010 12:42 am Teema: |
|
|
Mul ei meenu nagu, et märtsikuus miskit juhtunud oleks... _________________ You're such an inspiration for the ways that I will never, ever choose to be. |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Juul 20, 2010 1:00 am Teema: |
|
|
Siis vaata kaks lehte tagasi enda 29. märtsi postitust. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Aug 04, 2010 8:11 pm Teema: |
|
|
Kõigepealt valiti mind nagu fännide seast välja et kes saab mingi ansambli kontserdi ajal lava peale.
Kuid mitte harilikult riides. Vaid, et mul pidid olema ainult mingid kollast värvi trussikud jalas. Kus juures trussikute all pidi olema veel mingi kummist asi, mis kujutas endast vinnastatud olekus suurt nokut ja suuri mune. Umbes nii, et mingil momendil kontserdi ajal pidin kuskile päästikule vajutama ja siis pidi see kaadervärk mu püksis vinnastuma.
Igatahes see ansambel nagu saatis kaks naist mind selleks puhuks välja õpetama. Üks oli veel neeger. Ning ühel oli ka laps kaasas.
Aga igatahes ma sinna kontserdile ei pääsenud. Kuigi ma oleks tahtnud seal olla aga mind häiris, et ma pean laval olema nendes kollastes trussikutes .
Nii aga need kaks naist saatsid korda minu juures mingi jama. Üks nagu kadus ära. Siis noh selle teisega ma tegin üht, koma teist. Valgega.
Siis järsku olin maal. Meil jõe ääres on üks suur kivi. See asub hetkel naabrite maal. (Ma ise olen mõelnud, et kui oleks võimalik see naabrite pool ära osta, siis võiks sinna kivi ümber teha oma moodi väekoha või kus saaks rahus nagu ennast ülejäänud maailmast eraldada, et kuulda oma mõtteid.) Seal kivi ümber olid ka kaks naist. Nad nägid välja umbes 25 - 30 aastased. Kuid ma teadsin, et üks neist on kindlalt juba väga vana. Ja ma teadsin, et need ei ole tegelikult üldsegi inimesed. Et nad on mingid vaimolendid, kes on võtnud inimese kuju. Ja nad olid riius. Sain aru, et see noorem pidi vanema välja vahetama või midagi taolist, sest vanem ei olnud oma tööga minu juures hakkama saanud. (Sellest ma nagu järeldasin, et tegu on mingi minu kaitseingliga või mingi kaitsevaimuga) _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 1:04 am Teema: |
|
|
ei.
värbajad.
kollane vereliin. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
toorum Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 2:01 pm Teema: |
|
|
.Raul. kirjutas: | Kus juures trussikute all pidi olema veel mingi kummist asi, mis kujutas endast vinnastatud olekus suurt nokut ja suuri mune. Umbes nii, et mingil momendil kontserdi ajal pidin kuskile päästikule vajutama ja siis pidi see kaadervärk mu püksis vinnastuma.
|
Kui ma väike olin, käisin muusikakoolis klaverit õppimas, oli esinemine. Ma olin selleks spetsiaalselt ehitanud sellise lipsu, et kui varuka seest nöörist tõmbad, tõuseb lips püsti. Asi toimis igal juhul |
|
Tagasi üles |
|
|
toorum Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 2:04 pm Teema: |
|
|
Huvitav mida paganad inglite all mõtlevad? Kas need on samad, mis kaitsevaimud? Kaitsevaimuks võib olla ka mõni surnud sugulase-eelkäija hing, kes ootab uut sündi samas suguvõsas. |
|
Tagasi üles |
|
|
Elleth Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 3:47 pm Teema: |
|
|
toorum kirjutas: | Huvitav mida paganad inglite all mõtlevad? Kas need on samad, mis kaitsevaimud? Kaitsevaimuks võib olla ka mõni surnud sugulase-eelkäija hing, kes ootab uut sündi samas suguvõsas. |
Ei ole, kaitsevaimud on rohkem teisikud, inglid on ühed kuradima ainujumalasüsteemi superparasiidid. Laipadest olen näinud ainult kahte kes tagasihoidlikult maitsesid, ülejäänud on ainult energia, toidu peal väljas ja midagi head neist oodata pole. Aitavad ilmselt juhul kui on oht, et väga magus suutäiega juhtub midagi ja asemele midagi ei tule. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
Tagasi üles |
|
|
Norn Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 4:58 pm Teema: |
|
|
oo püha Elleth, ja Teie kobe kann on rääkinud! _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
Tagasi üles |
|
|
Gurrath
|
Postitatud: Püh Aug 08, 2010 1:13 pm Teema: |
|
|
Nägin unes, et ma olin võlur... oskasin erinevatest asjadest teisi asju võluda. Näiteks botastest kingad ning isegi autot üritasin võluda. Kuidas sellist unenägu seletada? |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
|
Postitatud: Püh Aug 08, 2010 2:49 pm Teema: |
|
|
botastest kingad - üritad muuta oma senist tegevust paremaks, näiteks vahetada töökohta parema vastu või mingit asja viia parema kvaliteedi peale. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
.Raul. Indigo päike.
|
Postitatud: Püh Aug 08, 2010 6:28 pm Teema: |
|
|
Tõmbasin tuppest välja oma katana. Kuid käekaitse jäi tuppe peale. Siis veel avastasin, et katana käepide on poole lühem. Käepide oli katki. Kuid juppid olid alles. Siis ma panin katanale tagasi käekaitse ja hakkasin juppi kaupa käepidet uuesti kokku panema.
Kuid tera oli terve, haljas ja terav. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Aug 17, 2010 12:36 pm Teema: |
|
|
Istusin täna pool ööd üleval sest poltergeist oli toas . Üritasin tabada lüües aga üritas vastu lüüa maagiaga kuid siis näitas nägu ja nägu oli nõid nastja oma. Tegemist polnud unenäoga. Poltergeist liigutas toas asju. Tundub, et nõid nastja on vist tõesti mingi poweri taha saanud. Ükskord nägin teda koos lapsega enda maja trepikojas. Mis tal sinna asja oli, pole aimugi. |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Aug 17, 2010 12:42 pm Teema: |
|
|
Ühesõnaga, ma tahan öelda, et ma teda sitta ei karda. |
|
Tagasi üles |
|
|
MadliN Valge päike
|
Postitatud: Laup Okt 09, 2010 10:14 am Teema: |
|
|
Täna öösel juhtus minuga selline väga imelik asi. See oli nagu umbes kehaväline kogemus vms. Aga minu jaoks väga hirmus.
Kõigepealt ma olin sügavas unes , ma nägein, et ma olin lesbi ja me olime koos mingi geipaariga ja ühel hetkel läks kõik see nii segaseks, ning järgmine hetk mida ma mäletan oli see, et üks geidest tappis on kaaslase ära. Sel hetkel hakkasin ma aru saama, et see on uni ja siis hakkasin nagu ärkama. Ma olin täiesti teadvusel, aga ma ei saanud liigutada, silmi lahti teha, ega tundnud isegi enda füüsilist keha, kugi tundsin midagi kukkumise taolist ( vahel unes on samamoodi, see kukkumise tunne) ning ma kuulsin sellist väga häirivat heli nagu karjumist. Aga õnneks see möödus mõne minutiga. Lihtsalt tahan teada mis kuradi asi see oli? |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
|
Postitatud: Laup Okt 09, 2010 10:18 pm Teema: |
|
|
käisid kuskil.
kõlab kuidagi kaugelt tuttavalt, st keegi nagu oleks miskit taolist kohta kirjeldanud. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|