Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 3:51 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Nägin unes numbri 703
|
Kui mul selline asi oleks, siis ma tõlgendaks seda nii:
mateerja algvõnge on 7, mentaalne algvõnge on 0 , ja vaimne algvõnge on 3 . hotellinumbrituba see ei tähenda.
7+0+3=10 - see on varjatud taustainfo võnge mis hõlmab keha, mõtet ja vaimu.
1+0=1. St, et on aeg alustada uute projektidega.
Oi, kuidas mulle meeldivad sellised süsteemid. Vähese hulga infoga võib nii palju ära öelda, ilma et oleks vaja vahutada sõnades |
|
Tagasi üles |
|
|
Mountain Külaline
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 4:18 pm Teema: |
|
|
Krissu kirjutas: | Ta vbla ei julge seda niisama lampi lahti hoopis lasta - mõtle kui tuleb jõleda hooga energiat - krt, kõik pikali pärast |
Selle pildiga on siuke lugu, et nii umbes kaks aastat tagasi joonistasin oma kätt, salvestasin selle momendi, aga siis lolli peaga kinkisin selle pildi ära ühele väga võimekale ja tegusale neiule. Peaks vist tagasi nõudma oma energiakraanid, tema kontrollib neid vist, hoiab lukus mind. Mis teie soovitate? |
|
Tagasi üles |
|
|
Mountain Külaline
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 4:22 pm Teema: |
|
|
see oli vasak käsi, kui see midagi loeb |
|
Tagasi üles |
|
|
Krissu Külaline
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 4:28 pm Teema: |
|
|
Mountain kirjutas: |
Selle pildiga on siuke lugu, et nii umbes kaks aastat tagasi joonistasin oma kätt, salvestasin selle momendi, aga siis lolli peaga kinkisin selle pildi ära ühele väga võimekale ja tegusale neiule. Peaks vist tagasi nõudma oma energiakraanid, tema kontrollib neid vist, hoiab lukus mind. Mis teie soovitate? |
Ehh... kinnita lihtsalt, et see pole sinuga kuidagi seotud ja tõmba ennast välja sealt. Kogu moos. |
|
Tagasi üles |
|
|
Dmitri Petrjakov Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 5:24 pm Teema: |
|
|
Krissu kirjutas: | Sa nüüd proovi teha nii, et kõik enne valima minemist näeks unes numbrit 703 ja soovitatavalt kumiseks neil peas pärast Dmitri Petrjakov, Dmitri Petrjakov, Dmitri Petrjakov... |
Seda lubas mulle Tokroda korraldada. Sul ju juba sumiseb? _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Krissu Külaline
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 5:29 pm Teema: |
|
|
Dmitri Petrjakov kirjutas: |
Seda lubas mulle Tokroda korraldada. Sul ju juba sumiseb? |
Aaa, võtsid ikka pakkumise vastu |
|
Tagasi üles |
|
|
Dmitri Petrjakov Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 5:59 pm Teema: |
|
|
Loomulikult! Nii suur meister! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 6:46 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | see oli vasak käsi, kui see midagi loeb |
Vasak käsi on energiakraan, kust energia tuleb, aga vasakut kätt kontrollib parempoolne ajupoolkera. Arvatavasti jõud on reaalses käes, mitte pildis. Minu meelest ohtu pole v.a siis kui kasutad selle naise programme. |
|
Tagasi üles |
|
|
Krissu Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 12:49 am Teema: |
|
|
akk kirjutas: | Tsiteerin:: | see oli vasak käsi, kui see midagi loeb |
Vasak käsi on energiakraan, kust energia tuleb, aga vasakut kätt kontrollib parempoolne ajupoolkera. Arvatavasti jõud on reaalses käes, mitte pildis. Minu meelest ohtu pole v.a siis kui kasutad selle naise programme. |
Kuna ta leiab, et pildis on asi, siis on sel pildil nö 'needuse kuju' |
|
Tagasi üles |
|
|
Mountain Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 4:30 am Teema: |
|
|
Krissu kirjutas: | Kuna ta leiab, et pildis on asi, siis on sel pildil nö 'needuse kuju' |
käi kukele, mulle sa küll needust ei pane peale |
|
Tagasi üles |
|
|
Krissu Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 8:56 am Teema: |
|
|
Mountain kirjutas: |
käi kukele, mulle sa küll needust ei pane peale |
Ise rääkisid et energia pätsus ja naine juhib
Mis mul siia enam panna veel ? |
|
Tagasi üles |
|
|
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 11:17 am Teema: |
|
|
Viimati muutis seda Roltsick (Püh Apr 22, 2007 7:51 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Mountain Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 11:32 am Teema: |
|
|
Krissu kirjutas: | Mis mul siia enam panna veel ? |
Enam pole mingit panemist, kuigi sa kogu aeg provotseerid mind. Oh sind küll! |
|
Tagasi üles |
|
|
Krissu Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 11:36 am Teema: |
|
|
Mountain kirjutas: | Krissu kirjutas: | Mis mul siia enam panna veel ? |
Enam pole mingit panemist, kuigi sa kogu aeg provotseerid mind. Oh sind küll! |
vai nii. |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 8:12 pm Teema: |
|
|
Mul täitsa tüüpiline korduv uni on selline, et istun autos , tagaistmel ja mind viiakse kuhugi.Täna viidi kuhugi jälle mingisse x-kohta. Mingid ingliskeelt rääkivad neegerkristlased, suured ristid kaelas, nagu mingid kirikuõpetajad.. Ma ei saanud absull aru mis toimub
Üks ronis veel autosse juhi koha peale ja hakkas mingit naljakat häält tegema millest sittagi aru ei saanud. Aga see sarnanes küll rohkem narkokaupmehega, mitte kirikuõpetajaga. |
|
Tagasi üles |
|
|
Went Punane päike
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 9:50 pm Teema: |
|
|
akk kirjutas: | Mul täitsa tüüpiline korduv uni on selline, et istun autos , tagaistmel ja mind viiakse kuhugi.Täna viidi kuhugi jälle mingisse x-kohta. Mingid ingliskeelt rääkivad neegerkristlased, suured ristid kaelas, nagu mingid kirikuõpetajad.. Ma ei saanud absull aru mis toimub
Üks ronis veel autosse juhi koha peale ja hakkas mingit naljakat häält tegema millest sittagi aru ei saanud. Aga see sarnanes küll rohkem narkokaupmehega, mitte kirikuõpetajaga. |
a nad ongi yhes pundis ju. |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 9:53 pm Teema: |
|
|
Tead, ma arvan, et need neegrid võisid olla räpparid. Üks jorutaski mingit räpparlaulu mille sõnadest aru ei saanud , see võis olla mingi neegriinglise keel.... Aga neil suured ristid kaelas nagu kirikuõpetajatel. Aga röövli nägudega olid. Mul võttis kõhedaks seest. Ma ei osanud seisukohta võtta. Ma ei taipa räpparitest üldse palju. Aga see on mul juba mitmes kord sellisesse seltskonda sattuda unenägemises. See oli mingi suurlinn aga geto moodi ei olnud. Päris moodne. Kusjuures praegu mul tuli tahtmine neegriräppi kuulata yahoost
Viimati muutis seda akk (Reede Veeb 02, 2007 9:57 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Melkux- Beez päike
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 9:56 pm Teema: |
|
|
Ma olin mingis 8kordses elumajas, siilide kohta öeldi, et need on koduloomad kui küsisin miks need siin ringi jooksevad.. kõige alumises korruses olid Kassid kellele viskasin süüa kuna nad olid seal näljas olnud väga-väga kaua.. ja üleval korruses olid Deja-Wu magamistoad, läksid toast välja kõndisid samasse tuppa tagasi stiilis ruumid.. ja seal oli probleeme vaimudega.. need olevat olnud seal häirimas, kuigi enne ärkamist mäletan, et vaimude probleem sai kuidagi lahendatud
...maja väljaspoolt vaadates, meenus mulle kui tehnikad täis ja kui kaitstud see maja oli.. kuigi tundus väljast vaadates täis 8korruselise romuna.. okastraat aed oli ymber millel väravat polnud avanes ta mulle nii, et tõusis venis kuidagi ülesse ja siis sain sealt alt läbi lupsatud..
Igatahes olen mõelnud, ehk oli se mu nö. juhtruum või midagi? |
|
Tagasi üles |
|
|
akk Indigo päike.
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 9:59 pm Teema: |
|
|
Mulle tundub et minu juhtruum on auto. Ja imelik on see, et ma ise seda ei juhi. Mul on alati autojuht. Reaalsuses mulle meeldib küll ise sõita, aga unes on autojuht. Ja täna olid neeger autojuht. |
|
Tagasi üles |
|
|
Naima Indigo päike.
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 12:12 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 31, 2010 6:51 am). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|