Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Luupainajad

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Vikmann

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 12:06 pm    Teema: Luupainajad Vasta viitega

Tere..mõtlesin, et küsiks targemate inimeste käest järgi.On selline asi juba lapsest saati, et ei saa magama jääda, kui tekk ei ole ülepea, võib tunduda päris lapsik...aga ei tule kohe und..ja siis lähevad kohe vägisi mõtted vaimude jms peale.JA kui isegi, kuidagi saab nii magama jäädud..siis näeb alati unes vaime ja selliseid asju.Tänan abi eest!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 1:28 pm    Teema: Vasta viitega

Esimene variant - sul on kilbid nõrgad. Vaimumaailm pressib peale igapäevasele elule. Mida ma antud juhul ei kipu uskuma sest kui nii oleks, siis oleks sul kontakte ka muul ajal kui ainult enne magamaminekut.

Teine variant - sul on elav kujutlusvõime.

Kolmas variant - sa oled natike otu Razz

Natike siis tausta -
Juba lapsest saati on sul selline kogemus. Kui vana sa siis praegu oled 50? 60? 80?
alati näeb unes vaime jms ALATI????? Krt no mitte ei taha uskuda.

Inimesed on oma harjumuste orjad. See on lihtsalt üks selline sinu harjumus - jääda magama tekk üle pea. See on ka kõik. Kui sa oled käinud näiteks matkamas ja oled sunnitud ööbima magamiskotis, siis pole tekki kuskilt võtta. Või maganud bussis, rongis või lennukis ja ikka pole tekki kuskil (vahel lennukis siiski antakse). Tuleb muuta lihtsalt oma magamisharjumusi. Tee enne sporti, jäta raadio mängima, laula, loe, ära maga voodis jne jne variante on miljuneid. Tegemine aitab ja mittetegemine aitab kah.

Alati on võimalus minna tokroda juurde remonti. Taks on vist 300 EEK v nii.

Ma ei pretendeeri targema inimese tiitlile. Kui miski sind minu postituses solvas siis loe näiteks siitsamast foorumist ego ja enensetähtsuse kohta.
Tagasi üles
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 1:59 pm    Teema: Vasta viitega

Mina arvan ka et küsija pigem üritab meid testida kui on selle probleemi käes.

Kuid, kui päriselt probleem, siis kirjuta privasse, ma aitan sul sellest üle saada;)
Tagasi üles
Vikmann

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 2:02 pm    Teema: Vasta viitega

Mitte alati ei näe, vaid siis kui tekk ei ole ülepea..võib tunduda päris koomiline teistele..
Tagasi üles
minunimi
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 6:08 pm    Teema: Vasta viitega

ole chill ja ära põe midagi,
kuid kui hirm ja kartus on sulle kaasalseks siis lycka till..
Tagasi üles
Maxwell
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 2:40 am    Teema: Re: Luupainajad Vasta viitega

Vikmann kirjutas:
Tere..mõtlesin, et küsiks targemate inimeste käest järgi.On selline asi juba lapsest saati, et ei saa magama jääda, kui tekk ei ole ülepea, võib tunduda päris lapsik...aga ei tule kohe und..ja siis lähevad kohe vägisi mõtted vaimude jms peale.JA kui isegi, kuidagi saab nii magama jäädud..siis näeb alati unes vaime ja selliseid asju.Tänan abi eest!

Oled sa nad ära kuulanud, milles probleem on? Proovi vaadata neid oma pilgu läbi, mitte ühiskonna kujustuse järgi. Võimalik, et seal peituvad mõningad sinu lahendused asjadele. Kui vastust ei tea, siis ei ole ka millegi üle otsustada.
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 3:14 am    Teema: Vasta viitega

Ma vaatan, et viimasel ajal pole ma ainus inimolend, kes niisama halamist ei kannata. Aga kunagi ei tea ju, kas on niisama hala või mitte Question Tuleks ikka natukene süveneda enne, kui nõia juurde saatma hakata selliste "probleemidega". Kui väikeseid probleemikesi inimene ise ei suuda lahendada, siis pole ju palju tahetud, et keegi omadest kogemustest jagaks lahendusi. Jah, muidugi...kõik peab alati ISE tegema. Samas kui midagi teemakohast öelda ei ole, miks siis tullakse mölisema, et ära hala jnejne Inimene halagu palju jaksab, sellele ei pea ju NII suurt tähelepanu pöörama. Shocked
ja kui kõik luupainajate käes vaevlevad inimesed Tokroda poole saata, kuskohast siis ntks blokeeritud kookoniga või mõne haigusega inimesed abi saama peaksid?
Tagasi üles
Leraak
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Laup Juul 01, 2006 5:54 pm    Teema: Vasta viitega

ka minul on teinekord nii. ei saa magama jääda, kuna mõtted lähvad automaatselt vaimude peale. mis ma siis teen? hakkan vägisi muule mõtlema ja kui miski seda minus ei lase, siis võitlen selle jõuga niikaua, kuni saavutan oma tahtmise. võibolla kõlab nagu film, aga nii ta paraku ongi Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
leints
Pagan

PostitusPostitatud: Laup Juul 01, 2006 6:54 pm    Teema: Vasta viitega

a mis neist ikka karta? Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Leraak
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Laup Juul 01, 2006 7:18 pm    Teema: Vasta viitega

mina kardan maailmas kõige rohkem vaime Embarassed
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group