| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Vikmann
|
Postitatud: Laup Juun 17, 2006 12:06 pm Teema: Luupainajad |
|
|
| Tere..mõtlesin, et küsiks targemate inimeste käest järgi.On selline asi juba lapsest saati, et ei saa magama jääda, kui tekk ei ole ülepea, võib tunduda päris lapsik...aga ei tule kohe und..ja siis lähevad kohe vägisi mõtted vaimude jms peale.JA kui isegi, kuidagi saab nii magama jäädud..siis näeb alati unes vaime ja selliseid asju.Tänan abi eest! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Laup Juun 17, 2006 1:28 pm Teema: |
|
|
Esimene variant - sul on kilbid nõrgad. Vaimumaailm pressib peale igapäevasele elule. Mida ma antud juhul ei kipu uskuma sest kui nii oleks, siis oleks sul kontakte ka muul ajal kui ainult enne magamaminekut.
Teine variant - sul on elav kujutlusvõime.
Kolmas variant - sa oled natike otu
Natike siis tausta -
Juba lapsest saati on sul selline kogemus. Kui vana sa siis praegu oled 50? 60? 80?
alati näeb unes vaime jms ALATI????? Krt no mitte ei taha uskuda.
Inimesed on oma harjumuste orjad. See on lihtsalt üks selline sinu harjumus - jääda magama tekk üle pea. See on ka kõik. Kui sa oled käinud näiteks matkamas ja oled sunnitud ööbima magamiskotis, siis pole tekki kuskilt võtta. Või maganud bussis, rongis või lennukis ja ikka pole tekki kuskil (vahel lennukis siiski antakse). Tuleb muuta lihtsalt oma magamisharjumusi. Tee enne sporti, jäta raadio mängima, laula, loe, ära maga voodis jne jne variante on miljuneid. Tegemine aitab ja mittetegemine aitab kah.
Alati on võimalus minna tokroda juurde remonti. Taks on vist 300 EEK v nii.
Ma ei pretendeeri targema inimese tiitlile. Kui miski sind minu postituses solvas siis loe näiteks siitsamast foorumist ego ja enensetähtsuse kohta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Juun 17, 2006 1:59 pm Teema: |
|
|
Mina arvan ka et küsija pigem üritab meid testida kui on selle probleemi käes.
Kuid, kui päriselt probleem, siis kirjuta privasse, ma aitan sul sellest üle saada;) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vikmann
|
Postitatud: Laup Juun 17, 2006 2:02 pm Teema: |
|
|
| Mitte alati ei näe, vaid siis kui tekk ei ole ülepea..võib tunduda päris koomiline teistele.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
minunimi Beez päike

|
Postitatud: Laup Juun 17, 2006 6:08 pm Teema: |
|
|
ole chill ja ära põe midagi,
kuid kui hirm ja kartus on sulle kaasalseks siis lycka till.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 2:40 am Teema: Re: Luupainajad |
|
|
| Vikmann kirjutas: | | Tere..mõtlesin, et küsiks targemate inimeste käest järgi.On selline asi juba lapsest saati, et ei saa magama jääda, kui tekk ei ole ülepea, võib tunduda päris lapsik...aga ei tule kohe und..ja siis lähevad kohe vägisi mõtted vaimude jms peale.JA kui isegi, kuidagi saab nii magama jäädud..siis näeb alati unes vaime ja selliseid asju.Tänan abi eest! |
Oled sa nad ära kuulanud, milles probleem on? Proovi vaadata neid oma pilgu läbi, mitte ühiskonna kujustuse järgi. Võimalik, et seal peituvad mõningad sinu lahendused asjadele. Kui vastust ei tea, siis ei ole ka millegi üle otsustada. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Schism Arengumaag
|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 3:14 am Teema: |
|
|
Ma vaatan, et viimasel ajal pole ma ainus inimolend, kes niisama halamist ei kannata. Aga kunagi ei tea ju, kas on niisama hala või mitte Tuleks ikka natukene süveneda enne, kui nõia juurde saatma hakata selliste "probleemidega". Kui väikeseid probleemikesi inimene ise ei suuda lahendada, siis pole ju palju tahetud, et keegi omadest kogemustest jagaks lahendusi. Jah, muidugi...kõik peab alati ISE tegema. Samas kui midagi teemakohast öelda ei ole, miks siis tullakse mölisema, et ära hala jnejne Inimene halagu palju jaksab, sellele ei pea ju NII suurt tähelepanu pöörama.
ja kui kõik luupainajate käes vaevlevad inimesed Tokroda poole saata, kuskohast siis ntks blokeeritud kookoniga või mõne haigusega inimesed abi saama peaksid? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Leraak Valge päike

|
Postitatud: Laup Juul 01, 2006 5:54 pm Teema: |
|
|
ka minul on teinekord nii. ei saa magama jääda, kuna mõtted lähvad automaatselt vaimude peale. mis ma siis teen? hakkan vägisi muule mõtlema ja kui miski seda minus ei lase, siis võitlen selle jõuga niikaua, kuni saavutan oma tahtmise. võibolla kõlab nagu film, aga nii ta paraku ongi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Laup Juul 01, 2006 6:54 pm Teema: |
|
|
a mis neist ikka karta?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Leraak Valge päike

|
Postitatud: Laup Juul 01, 2006 7:18 pm Teema: |
|
|
mina kardan maailmas kõige rohkem vaime  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|