Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

energiavampiirid......
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
miku-wu
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Laup Juun 12, 2004 9:50 pm    Teema: energiavampiirid...... Vasta viitega

tervitus

Nimelt hakkas huvi pakkuma selline asi kuidas energiavampiirid tekkivad?
Kuidas väljendub nende nn energia imemine, tean seda et nad äritavad suheldes teisi inimesi? Ning kas neil on mingit seost ka päris vampiiridega? ahjaa, kuidas täpselt saab nende vastu ennast kaitsta?
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Juun 12, 2004 11:15 pm    Teema: Vasta viitega

Energiavampiir võib olla inimene vabatahtlikult, teadmatult, sunnitult.

a. Vabatahtlik - tavaliselt pahatahtlikud tegelased kellede energia koosnebki varastatud juppidest. osake siit osake sealt... need on isikud kes tavaliselt on oma hinge loovutanud krislikule egregorile ning nüüd röövivad lisaenergiat sellele jõule saades väikese osa sellest endale.
tavaliselt on nad nõrgad tegelased kes on lihtsalt ära õppinud varastamise tehnika ning kaitse nende vastu on kergesti teaostatav.
varastavad nad kahte moodi: isikuga suheldes ehk siis füüsilisel tasandil (vaidlused, mõnitamine, alandamine) või siis salaja paratasandil.

b. teadmatult - õnnetud hinged kes teadmatult inimestele haiget tehes neilt sellega ka energiat röövivad. kuid nad ei saa seda energiat endale, sest neil on paha tehes sama halb olla kui kannatanul (kuna nad teevad seda kogemata). see energia aga saab üheks kurjusega. kurjuse kohta kirjutan varsti ühe teema.

c. sunnitult - inimesed kes on oma hinge müünud au ja raha nimel või siis nö. "jumala" armu nimel. vaimupimedad kes on sunnitud ülejäänud elu värbama teisi hingi oma egregoridele ning seeläbi saades neil väikseid jupikesi endale.
Tagasi üles
miku-wu
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Püh Juun 13, 2004 1:53 pm    Teema: Vasta viitega

ennast pean ma küll nö energiavampiiriks. Kuid suht keeruline on mul ennast mõnda nimetatud kruppi panna. Kas reaalselt saab ennast ka muuta.......st paremuse poole ning enam mitte olla energiavampiir vms?
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Juun 13, 2004 1:58 pm    Teema: Vasta viitega

mis moodi sa siis vampiir oled?
Tagasi üles
miku-wu
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Püh Juun 13, 2004 2:04 pm    Teema: Vasta viitega

selles mõttes et ma suht tahtmatult ärritan teisi inimesi vms. mingi aeg tagasi ma hakkasin ise sellel tähelepanu pöörama, kui ma üritasin inimestega mõnusalt ning meedlivalt suhelda ning üritasin neile mitte nö ebameeldivaid märkuseid teha siis ma sain suurepäraselt läbi. Kuid osade inimestega minu arust ei saagi läbi saada.
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Juun 13, 2004 2:07 pm    Teema: Vasta viitega

miku-wu kirjutas:
ennast pean ma küll nö energiavampiiriks. Kuid suht keeruline on mul ennast mõnda nimetatud kruppi panna. Kas reaalselt saab ennast ka muuta.......st paremuse poole ning enam mitte olla energiavampiir vms?

muide mulle tundub, et sinu vaimutase on 3. Näen sinu vaimukera kuldsena, aga mingi tume udu on su vaimukera ümber, kui seda kahtlast udu ära hävitan, tekib kohe juurde. See, et su vaimukera on kuldne, tähendab, et oled inimene. (1. tase Primka, 2. tase Roomaja, 3. inimene, 4. haldjas jne. )
Muidugi 100% ei saa ma kindel olla, et sa "inimene" oled.

Sinul peaks olemas olema väline hing, tänu millele, saad ise saadetud energiat vastu võtta (primkadel ja roomajatel see puudub ja nemad peavad oma energia teistelt varastama)
Mis olukordades sa muidu tunned, et teistelt energiat imed ?

Ennast kaitsta on raske, äkki aitab see, kui oma roomajakeha aktiveerid.
Üks mu tuttav on primka, ta ei peagi midagi rääkima, oled temaga lihtsalt ühes toas ja imeb sult energiat nii mis koliseb. Tegelt pole veel seda roomajakeha aktiveerimist ise proovinud.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Juun 14, 2004 11:57 pm    Teema: Vasta viitega

Energiavampiirid ja energiavargus
Siin mul tekkis paar küsimust
Mis on eneriavarguse põhi eesmärk?
Mis on see energia (olendil olemas olev ja varastatud)? Kuidas seda nähtust detailselt kirjeldada (peale teatud värvi kiirgavat aurat keha ümber)?
On ta positiivne või negatiivne (laadimis potentseaal)?
Peale banaalset ärritamis tehnikat (vestlemine, mõnitamine, alandamine), on mingi metoodika, või on see metoodika saladus?
Kas peale lauseid kaitse kohta, et see on lihtne, või kaitset pole, on mingi detailne tehnika, või mitte?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 12:32 am    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:

Mis on eneriavarguse põhi eesmärk?
Mis on see energia (olendil olemas olev ja varastatud)? Kuidas seda nähtust detailselt kirjeldada (peale teatud värvi kiirgavat aurat keha ümber)?
On ta positiivne või negatiivne (laadimis potentseaal)?
Peale banaalset ärritamis tehnikat (vestlemine, mõnitamine, alandamine), on mingi metoodika, või on see metoodika saladus?
Kas peale lauseid kaitse kohta, et see on lihtne, või kaitset pole, on mingi detailne tehnika, või mitte?

energiavarguse eesmärk on enda energiataseme tõstmine. ning seda teiste arvelt.
kogu olev koosneb energiast. energia on justkui väikeste osakeste maailm, mis on inimsilmale nähtamatu, kuna need osakesed võnguvad teisel sagedusel kui inimsilma poolt nähtav.
kogu maailm meie ümber on justkui üks suur kogum energiat. inimne on kest mis koosneb energiast, mis on koondatud ühtsesse punkti. inimese sees asetsevat energiat juhib vaim, mis on samuti energialiik ent see on energia millel on eneseteadvus.

aastasadadega on aga kurjad jõud (arvan et neist on siin küllalt räägitud ja ei hakka kordama) blokeerinud inimeste väliskanalid ning kaotanud teadmised mis oleksid vajalikud et otseselt ammutada vajalikku energiat loodusest ja üldse kõigest mis meid ümbritseb.

oled kunagi läinud metsa ja tundnud kuidas meeled rahunevad... ning mõistus puhkab?
see ongi puhkamine... sa võtad loodusest energiat. kuid kuna su väliskanalid on blokeeritud on see energiahulk kaduvväike.

miks blokeeritud? kurjad jõud ei soovi inimeste liiga suurt energeetilist taset kuna see ei hoiaks neid enam kirikutes ja usus kinni. usu kaudu varastavad aga teatud ringkonnad inimeste energiat (kristlik egregor, kõrgemad vaimolendid.).

mida teeb tavainimene?
mõni avastab viisi kuidas ammutada energiat teistelt. oletame et inimene on kuri. ehk siis on ümbritsetud kurjusega (vaata teemat kurjusest) siis ei saa ta loodusest PUHAST energiat ammutada kuna kurjus on nagu blokaad vahel. jääbki vaid võimalus seda varastada teistelt inimestelt.

kuna aga vaimolend kui kõrgem energeetiline olend on juba selle keha hõivanud siis sealt võtmine on vargus. vargus aga tekitab vaenu. vaen toidab kurjust. seega on energiavaras kurjuse tööriist.

kaitse varguse vastu?
on kahte sorti kaitset sõltuvalt varguse liigist.
esimene ja lihtsam mida saavad kõik teha on: mitte alluda väljakutsetele. mitte lasta end heidutada narrijatest, sõimajatest ning muidu pilkajatest, laimajatest. parim kaitse on rünnak - suuna see pilge tagasi sinna kust tuli, kuid ära ise lasku pilkaja rolli.

teine viis on salajaste varguste vastu. salajasi varguseid peetakse astraal- ehk vaimsel tasandil. inimene peab suutma end kujutada energeetilise olendina. ja ka ümbritsevaid. seejärel tuleb luua endale kilp kust läbi ei tungita ning tuleb otsida jõu ammutamise koht ning see purustada.
kes on arenenumad ja oskavad rohkem, suudavad ka jälitada seda energiateed ja jõuda vargani.
kilbi loomine iseenesest on lihtne - kõik on seotud mõttejõu tugevusega.

vaata inimesel on olemas alateadvus mis tegelikult juhib inimese tegevust.
inimene otseselt pole veel õppinud mõjutama alateadvust, kuid oma fantaasiates üha uuesti ja uuesti mingit olukorda (kilbi loomist) läbi viies saab ka alateadvus käsust aru ning loob juba ise energeetilise kilbi rünnakute vastu.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 2:31 am    Teema: Vasta viitega

“ kogu maailm meie ümber on justkui üks suur kogum energiat”
Ilusad ja õiged sõnad. Kahjuks ei saand ma aru mis liigi energia see on. Või tähendab see ilus sõna “energia” teie jaoks järjekordse saladuse, mis on alateadvuse kunagine tuleviku ülessanne et seda selgeks seedida?
“ inimne on kest mis koosneb energiast, mis on koondatud ühtsesse punkti. inimese sees asetsevat energiat juhib vaim, mis on samuti energialiik ent see on energia millel on eneseteadvus”
Kas on see kesta sees olev energia mingit teist liiki kui ümbritsev energiamass? Ja on niisugused kohad lagrduses kus tekib energeetiline vaakum ehk tühjus? Kuhu liiki kuulub energeetilic vaim, kuidas see erineb teistest energiavooludest?
“ blokeerinud inimeste väliskanalid ning kaotanud teadmised mis oleksid vajalikud et otseselt ammutada vajalikku energiat loodusest ja üldse kõigest mis meid ümbritseb. “
Kas tähendab see et vabalt läbi inimese kesta energia ei liigu (kanalid kinni) ja ümbrusesse ei kiirgenda? Kas ei tähenda vabalt energia ammutamine üldse kõigest mis meid ümbritseb energia varastamist ja energiavampirismi?
“ sa võtad loodusest energiat. kuid kuna su väliskanalid on blokeeritud on see energiahulk kaduvväike”
Kui valiskanalid on blokeeritud, kust kaudu ma looduses saan seda kaduvväikset energiahulka? Sisekanalite kaudu? Mis need on?
“ mida teeb tavainimene?
mõni avastab viisi kuidas ammutada energiat teistelt” (seletusest võib järjeldada et ammutab kaduvväikse energiahulga pärast teistelt ammutab ka mitte kuri inimene. Aga mida veel teha, kui nii vähe ja kõikidele ei jätku?) Miks pärast “ vaimolend kui kõrgem energeetiline olend “ kes valdab, juhib ja kaitseb inimese energia vara ei blokeeri kohe algusest peale kurja inimese tungi?
“ on kahte sorti kaitset “
Sain aru et üks on siis reaalne ja teine astraalne.
Reaalsuses – ignoreerida või vastu rünnata. Ignoreerimine – puhas passiivsus, ja rünnak – täielik aktiivsus. Kuidas tunneb nendes olukordades minu vaene tükkideks varastega kisutud energia?
Astraalne kilp peab olema siis nagu teine soomuskest kus on viimased praod kinni keevitatud (praod – enegria ammutamise kohad), siis on hoopis lõpp! Viimased kanalid kinni! Kust ma energiat vastupanu jaoks võtan?
“ inimesel on olemas alateadvus mis tegelikult juhib inimese tegevust.» – “ inimene otseselt pole veel õppinud mõjutama alateadvust”
Kui alateadvus juhib tegevust, siis loomulikult inimene ei õpiki kunagi teda mõjutama. Mille jaoks inimesele seda trumpi anda? Või ikka alateadvus võiks teadvuse osa (või õigemini tase) olla?
Nii et kilp kilbiga aga süüia ka tahaks, kas või läbi väikse praokese!..
Aga enegiast mul selgust ei tulnud. Või õige süsteemi äranägemine mul puudub? Ja olen täitsa loll!!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 6:54 am    Teema: Vasta viitega

ma näen et sul tekkis kaks põhilist küsimusesuunda:
mis liiki energiaga on tegemist ning kuidas saab energiat varastada kui kanalid on kinni.

esiteks - tegemist on täiesti tavalise energiaga. füüsikast sa tead kineetilist ja potensiaalset energiat. kineetiline omandatakse tänu liikumisele ning potensiaalne on kehade vastastikmõju energia.
kui vaadelda seda energeetilisel tasandil siis tähendab see vaid nende imepisikeste energiaosakeste vahelist koostööd.
kindlasti oled tuttav magneti põhimõttega. kui magnet tõmbub ja tõukub tänu elektrostaatikale siis samamoodi tõmbuvad või tõukuvad energiaosakesed.
kõik koosneb energiast.
oletame nüüd et on olemas inimese keha, mis koosneb aatomitest. aatomid on füüsilise maailma pärusmaa. vaata aatomi ehitust sa vist tead... siis tea ka seda et aatomi tuuma ja elektronide vahemaad küündivad päris kaugele.
energia ei suuda tavaolekus mõjutada füüsilise maailma alustala ehk siis aatomit, kuna võnkesagedus on tal teine. loodan et tead mis asi on keha võnkesagedus.... (lihtne keskkooli füüsika).
nii...füüsilises kehas esinevad teatud kohad kus aatomite konsentratsioon on väiksem. see tähendab et osaliselt aatomite ja energiaosakeste võnkesagedused seal ei sega teineteist ning energiaosakesed saavad sealt liikuda. need ongi need kanalid.
inimene on siis kui füüsiline kest kus on lõksus energiaosakesed.

niipalju siis energiast ja tema olemusest.
miks pole loodusest energia ammutamine vargus ning teiselt inimeselt on?

vaata... loodus ja terve olev meie ümber on ühenduses ju energia allikaga. füüsiline kest ainult kaitseb... ent neil pole need kanalid blokeeritud, seetõttu saavad nad ka pidevalt energiat juurde.
kui me võtame loodusest siis saavad nad selle tagasi looduslikul teel.

kui me võtame inimeselt siis on see juba vargus (lähtuvalt ka meie hetkemoraalikoodeksist). kui inimene ei oska ammutada energiat siis pikapeale ta lihtsalt pigistatakse tühjaks.

nii... mis veel. kui tekib küsimusi siis ainult küsi.
a proovi neid mitte korrata Very Happy
Tagasi üles
flyghost
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 7:42 am    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:

esiteks - tegemist on täiesti tavalise energiaga. füüsikast sa tead kineetilist ja potensiaalset energiat. kineetiline omandatakse tänu liikumisele ning potensiaalne on kehade vastastikmõju energia.
kui vaadelda seda energeetilisel tasandil siis tähendab see vaid nende imepisikeste energiaosakeste vahelist koostööd.
kindlasti oled tuttav magneti põhimõttega. kui magnet tõmbub ja tõukub tänu elektrostaatikale siis samamoodi tõmbuvad või tõukuvad energiaosakesed.
kõik koosneb energiast.

.... (lihtne keskkooli füüsika).

Very Happy

Mul on jube kahju, et ma sellest fyysikast eriti ei taipa, aga miskit su jutus paneb esitama selliseid kysimusi.
Kõigepealt sellest potensiaalsest energiast... et see on kehade omawaheline mõju. Mis on kehad? Ma saan aru, et akumuleeritud energiakogumid? St siis potentsiaalne energia on tihenenud energiate omawaheline suhe ehk siis kylgetõmbejõud(grawitatsioon?)?

edasi energia, mis tekib liikumisel...
et yks on inerts, mis tekib liikumisel - st siis horisontaalses suunas murdmata yhte jõudu (kylgetõmbe oma nimelt), teine on pöörlemisel tekkiw... see wõib siis olla kas keskpunktist wäljapoole wõi keskpunkti kokku tõmbaw (see murrab wõi tekitab ise kylgetõmbejõu).

Millist neist täpsemalt "warastatakse" ? Rolling Eyes

Ma weel ei hakka kysima et milliseid energiaid "warastamiseks" rakendatakse Twisted Evil
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 9:02 am    Teema: Vasta viitega

Austatud õpetaja Celtic!
Füüsika algkursus on mul mungil määral tuttav. Isegi tean et need energiaosakesed, millest koosneb maailmaruum on elektronid. Isegi Ühisvälja teooriaga mingil määral, ja energia diskreetse ühikuga - kvantiga, ja isegi Planki konstantaga. Loomulikult ka potentseaalse ja kineetilise energiaga mis muide käib ainult liikuva või paikneva objekti kohta, s.t. mehhanikaga. Aatomitest ka olen kuulnud, ja potentseaaltasakaalust, kus protonid tuumikus on tasakaalustatud elektronidega orbiidil. Ja isegi vabadest radikaalidest, ja ionisatsioonist.
Nii et võib füüsikaga minuga julgem olla (ja metafüüsikaga muuseas ka).

kui aga rääkida "energiaosakestest" mis saavad liikuda inimese kehas kus "võnksagenus" on lahjem... Ise enesest enegria osakestega ei liigu. Seda kannavad teised "osakesed" (ütleme ATP moleekulid) ja vajadusel töötab ja välja kiirgab. Lihtne biokeemia kursus... Laughing

Nüüd aga ikka varguse juurde. Energia kiirgus (kui räägime ikka elektromagneetikast) torkab läbi ja levib vaatamata kaitsekestades. Radioaktiivne kiirgus suurtes kogustes veel ka hävitab. Nii et mille eest see kest saab kaitsta? Ja just nimelt varguse akti hetkel. Inimene ise kasutab oma energiat et eksisteerida. Ja kasutades täidab varusi. nii et pidevalt vargusest mõelda pole aega.
Energiavampiirid peavad väga spetsiifilised olendid olema.
Nendest tahaks põhjalikumalt...
Arvestades seda et energiat me ette kujutame samalaadselt. On ju?
Tagasi üles
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 8:04 pm    Teema: Vasta viitega

mis krdi spetsiifilised...
ma võiks sind laksust tühjaks imeda energiast ja silm kah ei pilguks.

olen ma siis mingi spetsiifiline tegelane?
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 8:47 pm    Teema: Vasta viitega

Ja nagu näha, ei soovita mõista.
Tekib küsimus, mida soovitakse.
Vist keegi on leidnud endale uue aku.
Kas vesi on kellegile oma ametipulga edasi annud.

Mul on terab vaimumõõk.
Ega ma ometi pea seda rakendama hakkama.
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

need on inimesed kel puudub vaimsus.
iseeneseslikult võiks ikka järeldusi teha kuuldust mitte igat tähte välja pigistama hakata.

kas mõtlemine polegi enam oma teha?
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 10:37 pm    Teema: Vasta viitega

“laksust tühjaks”?! Vot see on alles imeoskus! Kust sa imemist õppisid? Ja kust august imema hakkad?
Kui siis niisugune oled – siis tõesti spetsiifiline! Laughing

Soovin, soovin mõista! Selle pärast küsingi! Vett ma üldse ei tea. Pole vaja temaga seostada! Vaimumõõk on vist hea asi. Mul on harilik, hiina dao-mõõk. Tont seda teab mis nendest teravam on ja mis kauem vastu pidab… Smile

Võib olla tõesti puudub vaimsus? Sest otsin, otsin seda ja ei leia. Küsin ja palun näidata – keegi ei näita. On või ei ole? Ei ole või ei ole seda mis puudub? On või ei ole korraga? Ei ole seda mis on ja ei ole korraga? Crying or Very sad
Tagasi üles
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 10:42 pm    Teema: Vasta viitega

krt küll... keegi ei näita sulle sinu vaimsust. see on puhtalt sinu enda oma ja enda välja aretamiseks.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 11:15 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov
Ka sugutung on üks vaimu ilminguid.
Kas oskad näidata meile sugutungi Question
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 11:46 pm    Teema: Vasta viitega

… hea et mitte sugutit näidata palusite!
Muide titaaniline vaim väljendab ennast fallose printsiibis. Fallose printsiip on objektiivse reaalsusega radikaalses vastuolus.
Nii et olge kõigega valmis! Laughing
Tagasi üles
ork

PostitusPostitatud: Teis Juun 15, 2004 11:50 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Fallose printsiip on objektiivse reaalsusega radikaalses vastuolus.
Laughing

ma ei imesta üldse, kui selgub, et meie poksija on hoopis ratastoolisportlane...mingid eriti kääbiku väljendid hakkavad tulema.

sellist juttu ajab üldiselt tugeva puudega inimene.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group