| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
diidy

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 2:32 pm Teema: Selgeltnägemine! |
|
|
Mul juhtus selline lugu.
Sõitsin ma bussis nr. 52 suunaga Majaka peatus. Poolel teel olles, nägin äkki nö. vaimusilmas seda, e tolin surnud (nägin enda elututkeha), inimesi ja siis nägin ühtäkki lapsepõlve silme eest läbi jooksmas. Aga point selles, et olin surnud ja nägin seda kõike.
Teine olukord.
Olin ma arvuti taga ja ajasin juttu MSN`is täpsemalt ühe inimesega, keda ma polnud nagu elusees näinudki, ja ühtäkki nägin samuti silmeees tema pilti ja kuidas ta riides oli. No siis ma kohe küsima, et kas ta on selline ja selline ja kas on tal sellised-sellised riided seljas? JA ta tõi esile esialgu ehmatava oleku-pilgu ja küsis: KUS SA TEAD?
Ehk on siin keegi tark, kes oskab leida vasust.
[/b] _________________ In the ghetto, as in suburbia, its the same status struggle to stand out in some envied way from the rest |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 4:12 pm Teema: |
|
|
| Need asjad sul ei juhtu iga päev, vaid paar korda elus. Järelikult sinu fantaasia ja reaalsuse kokkusattumus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 5:08 pm Teema: |
|
|
| kui selliseid asju näed siis see eeldab et pead ise tark olema |
|
| Tagasi üles |
|
 |
diidy

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 9:59 pm Teema: |
|
|
Vaevalt et selline asi vaid paar korda elus juhtub, sest inimesi on igasuguseid. Võin ka ära mainida, et vaimud pole ka võõras teema, kuna olen neid näinud ja är atule ütlema, et see fantaasia! _________________ In the ghetto, as in suburbia, its the same status struggle to stand out in some envied way from the rest |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2005 6:24 pm Teema: |
|
|
Sul siis olemas side oma teisikutega. Eeldus nõiaks saada. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mebririth Lilla päike

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2005 7:05 pm Teema: |
|
|
wohoo!
kellestki on saamas nõid!
 _________________ M.M. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2005 8:18 pm Teema: |
|
|
Üks konkurent siia sinna  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2005 9:04 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Sul siis olemas side oma teisikutega. Eeldus nõiaks saada. |
Jürgen Rooste:
PERSE ON VÄRAV TEISE DIMENSIOONI
ja ühtlasi perse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|