Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

taimetoit
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
apocalypsis
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 27, 2005 7:50 pm    Teema: taimetoit Vasta viitega

miks paljud inimesed ei söö lliha Question Razz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Reede Mai 27, 2005 8:15 pm    Teema: Vasta viitega

No mõnele ei maitse, teised ei söö sellepärast, et selleks tapetakse loomi jne.

Mina pistan liha 2 suu poolega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Freya
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Mai 28, 2005 7:48 pm    Teema: Vasta viitega

Olen ise kah palju mõelnud selle üle.
Minu puhul on nii, et üks päev lihtsalt juhtus, et ei taha, ei taha ja ei tahagi.
Näiteks on igasuguste grilllõhnadega nii, et need tekitavad himu- iga koer jookseb otsemaid vesise suuga kohale. Aga kui pakud koerale toitu ilma lihata, siis ta ei himusta seda üldse nii väga. Minu jaoks on see aga üks vettinud konnatiik. Ilma sinna sulpsamata on kuidagi kergem ja puhtam elada.
Üks väga lahe point on küll. Kui ma varemalt olin aastas mitu korda haige, siis alates lihasöömise lõpetamisest ei ole ma kordagi haige olnud ja keha tundub endale kah puhtam koht elamiseks.
Lisaks on see kujunenud kuidagi vaimse arengu põhjaks. Samas mõtlen, et kui tuleks olukord, kus oleks huvitav kogemus liha süüa, siis teeksin seda, aga kuidagi ei ole juhtunud. See on mandav tavaliselt, ei midagi erilist.
Näen, et paljud kõrgel vaimsel tasandil nägijad inimesed söövad liha ja on tasemel. Samas aga lähevad mõne koha peal järsku väga raskekoeliseks. Midagi nagu juhtub.

Alguses võtsin taimetoitlust natuke ka kui distsipliiniharjutust, et noh, mis see olgu- kas ma siis ei saa ilma. See on harjumus, aga harjumust saab ju murda. Proovin! Siis aga leidsin, et on täiega hea ilma. See kasvatab ka kõvasti oskust öelda EI asjadele, mis mulle ei meeldi, kui ka kogu maailm mu ümber seda kohustuslikuks peab. Wink
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 1:36 am    Teema: Vasta viitega

Mul on ka üks tuttav taimetoitlana. See on täielik stressi ja komleksi hunnik. Lausa vastik suhelda temaga.
Aga see on tema enda valik. Mind häirib temajuures see, et ta keelab oma lapsel Liha süüa. Siis käib laps salaja teiste juures liha söömas.

Muideks kasvav organism vajab seda. Amonihappeid saab ainult lihast.
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 12:24 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Muideks kasvav organism vajab seda. Amonihappeid saab ainult lihast.

Bingo!
Põhiline asi, miks on vaja kõigil liha süüa!

Ja lapsest on kahju
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 5:40 pm    Teema: Vasta viitega

mul mingi imelik värk selle koha pealt
nimelt ma võin süüa viinerit, sinki vorsti jms
kuid niipea kui on näha et tegemist on lihaga, nagu kanakoib v ribi, siis võtab seest õõnsaks ja enam ei taha.
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 9:29 pm    Teema: Vasta viitega

valkyrie
Kuidas steikiga jääb? Kui on ta näiteks medium,... või oopis verine?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 10:46 pm    Teema: Vasta viitega

steik on ok Smile kui verine siis eieiei, olgu ilusti kaotanud näilisd liha omadused, va kiud jms
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Mai 29, 2005 11:08 pm    Teema: Vasta viitega

...aga kui otse soonest sooja verd klaasi ja nahka panna?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 11:26 am    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
...aga kui otse soonest sooja verd klaasi ja nahka panna?

nammm Laughing
Kati
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 11:32 am    Teema: Vasta viitega

pagana vampiirid siin jooksevad ringi!? ja veel päise päeva ajal! Laughing

toores liha on mämm. isiklikult arvan ,et ilma lihata oleks kurb maailm...

aga klaasist vere joomine tekitab kõigest hoolimatta vastakaid tundmusi minus Laughing
Tagasi üles
Ryhkia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 12:35 pm    Teema: Vasta viitega

See muidugi on nõme kui vanemad sunnivad lapsi tegema seda mis ise ees teevad umbes et, mina olen selle firma asutanud ja elu aeg rabanud ja sa ei austa mind kui sa seda sama ei tee:) Ka liha söömine peaks olema vaba valik. ja iga yks peaks sellele ära tundmisele jõudma ise oma kogemusele toetudes:) Aga olin ise pikalt taime toitlane ja nyyd jälle söön liha, aga nii palju võin öelda et, kui hakkasin taas liha sööma hakkasin ka surma hirmu tajuma. Arvan et tajun nende tapetud loomade surma hirmu mis neid(mitte kõiki, on ju igasugu meetodid) valdab surma hetkel ja kandub peenel kujul minusse kui liha söön, ja see tegelikult häirib keskendumist ja tekitab paranoiasid. Kindlasti on hirmu tajumine vaimses keskendumises vahest vajalik aga see peaks olema mõõdukas. Aga eks igayks ise teab kas paneb toorest või laseb ahjust läbi, lihtsalt yks selline tähele panek, ja neid on veel:)
Tagasi üles
Ryhkia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 12:40 pm    Teema: Vasta viitega

Muideks närvilisus ja taime toitlus pole otseses seoses võib olla on tokroda tuttav juba loomu poolest närvi haige:) Aga olen kohanud palju inimesi kes pole elu sees liha proovinud ja on tervemad kui meie siin foorumis kõik kokku:) See ei olene ikka taime toitlusest:)
Tagasi üles
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 3:11 pm    Teema: Vasta viitega

ma läheneks asjale teise külje pealt.
võtaks ette vaid need taimetoitlased kes ei söö loomset kuna ei suuda leppida faktiga et see toit kunagi kappas ringi või ruigas kuskil.

nii... aga liha on juba surnud produkt ju... energia seal on surnud seisus.´sama on aga taimedega... ka nemad on energia kuid neil puudub olemus... neil puudub hing.
seega taimetyoitlast häirib see et tema söögi pärast hukati HING.
kas ta arvab et kui tema loobub lihast tapetakse loomi vähem? kahtlen...
pigem on tegu võltsmoraaliga...

INIMENE kes ei söö liha kuna soovib säästa ELU... on tegelikult süümepiinades laisk inimene kes on orjastaja. Teeks mida iganes et oma süütunnet vähendada. ent ometi ei loobu ta orjastamisest.
Tagasi üles
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 4:23 pm    Teema: Vasta viitega

aga kui mul hakkab lihtsalt iiveldama kui näen midagi seestpoolt välist karvakihi ja nahka?
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 5:06 pm    Teema: Vasta viitega

see on mingi psyhholoogiline sisendus, tee selgeks mille pealt sulle sisse s6ideti, millal ja miks. siis saad sellest yle.
Ryhkia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 5:18 pm    Teema: Vasta viitega

Aga kas see mitte ei ole programm, et peame liha sööma, tundub et on ?Loomulikult mõni tunneb selle järgi vajadust rohkem kui teine, see on ka loomulik sest oleme kõik või enamus mingil kujul erinevate maiste ja maaväliste eluvormide hybriidid ja oleneb millist geneetikat meis rohkem on aga keegi ei pea liha sööma kui talle ei meeldi ja vastu hakkab:) Kuidas see saab rynnak olla kui isiksus nii fyysiline kui ka energeetiline ei vaja lihtsalt liha, selle asemel et seda kergesti roiskuvat energia allikat seedida ta piirdub palju kergemini omandatava taime toiduga? Humanistide kysimuses olen celtikuga yhel nõul, taime toitlus, kellele muidugi sobib on ikka kasulik ainult toitlasele endale kui see tal areneda aitab, nagu teisele liha. Ja kes kurat teab kumb see nyyd kõiksuse mõistes stsiviliseeritum on Wink
Tagasi üles
Ryhkia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 5:22 pm    Teema: Vasta viitega

Kuigi!!!! Kas liha ikka on peale tapmist nii energia ja ahastuse vaba? Ma ei oleks sellega nõus! Uurige natuke kodus oma steiki enne kui pannile viskate, kel vähegi antud on saab aru millest ma räägin. Wink
Tagasi üles
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

taimel pole hinge.
loomal on.

taim on puhas energia
loom on energia koos hingega. hing aga muudab seda energiat vastavalt vajadusele.

seega... taime süües sööme puhast energiat.
looma süües sööme selle looma mõtteid, tundeid, iseloomu. olgugi et hing on väljas säilub ometi infopank.

loomne toit annab meile juurde infi... taimne aga energiat.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Mai 30, 2005 6:53 pm    Teema: Vasta viitega

Celtic kirjutas:
taimel pole hinge.

Celtic sa pole pagan, kui niivisi arvad.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group