| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Ufolane Tumeroheline päike

Liitunud: 11 Apr 2005 Postitusi: 189 Asukoht: Metsa äärel ja Otepää metsades
|
Postitatud: Reede Apr 22, 2005 11:06 am Teema: Sisetunne |
|
|
mis asi see on kui inimene tunneb et midagi on väga valesti ja natukse aja pärast näed mida sise tunne tahtis sulle öelda........
Mul on päris tihti juhtund et sisetunne seletab tugevalt et midagi on väga valesti ja parem on lihtsalt jalga lasta.. ja pärast saad teada mis seal juhtus.......
oli aeg kus ma ei usaldand seda kahtlast tunnet siis siis sain valusaid hoope.. aga nüüd olen usaldama hakand ........ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Liine31 Heleroheline päike

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2005 11:26 am Teema: |
|
|
Vaat on kahtlused ja kõhklused - hakka neil vahet tegema, on lihtsam. _________________ Chaos Control. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2005 1:24 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Gerdenel (Laup Jan 30, 2010 5:19 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krislyn Külaline
|
Postitatud: Reede Apr 22, 2005 4:04 pm Teema: |
|
|
| Minu seesamune "tunne" pole mind kunagi petnud, küll aga pole ma seda vahel kuulanud, pannes selle ilmselt eelnimetatud kahtluse või kõhkluse kirja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Inuki Hall päike

|
Postitatud: Esm Apr 25, 2005 8:41 am Teema: |
|
|
intuitsioon?
See tunne on kõigil.Seda tunnet tuleb usaldada. _________________ Lemuuria päritolu illuminaat, puhtavereline reptiloidne hübriid valitsemaks Teid varjatult |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ufolane Tumeroheline päike

Liitunud: 11 Apr 2005 Postitusi: 189 Asukoht: Metsa äärel ja Otepää metsades
|
Postitatud: Esm Apr 25, 2005 1:34 pm Teema: |
|
|
teisik hoiatab siis .....ka mõte see on väga võimalik......
..see seletab siis selle fenomeni ka ära et inimene tunnetab tulevikku ette ilma abi vahenditeta (teaduslikult tõestatud).....  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
spirit
|
Postitatud: Teis Apr 26, 2005 3:08 pm Teema: |
|
|
| aga nii ongi õige,,peab usaldama, sest hiljem või kohe saad aru et sellepärast see tunne tekkiski, et usaldada |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Muinasjulle Member of Luciferion Kadmos

|
Postitatud: Nelj Juun 09, 2005 10:59 am Teema: |
|
|
ma olen isa ka elu jooksul hakanud oma sisetunnet usaladama. olen avastanud, et kui ma tuimalt oma sisetunde järgi tegutsen, teeb mu alateadvus ise korrektiivid, mis mulle edu tooks. _________________ ...ja idioodid aina lõksutavad lõugu kuid karavan läheb edasi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boheemlane

Liitunud: 6 Sept 2005 Postitusi: 8 Asukoht: enda maailmas täieliku ideaali soovis:P
|
Postitatud: Reede Okt 28, 2005 11:47 pm Teema: |
|
|
See on ülimalt hea et sul see sise tunne on. Paljud ei kulle seda enam, aga see on parim, sest kui teisi inimesi ei või vahel usaldada siis sisetunet PEAB usaldama... _________________ tean midagi... kas sina tead? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sorceress Valge päike

|
Postitatud: Reede Sept 29, 2006 3:23 pm Teema: |
|
|
intuitsioon...Mul on see tugev, vahest isegi mõtlen, et olen naz selgeltnägija, kuid kui ma ei ole veel suutnud seda võimet endal välja kujundada.Ma lihtsalt ei usu oma nägemusi piisavalt ja ei usalda ennast.  _________________ Surm on ainult algus... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pips Valge päike

|
Postitatud: Teis Nov 21, 2006 7:51 pm Teema: |
|
|
mul pole seda eriti olnud. pigem just on vastupidi. _________________ Me elame vaid ühe korra. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Nov 21, 2006 9:02 pm Teema: |
|
|
sisetunne võib jaguneda tunnetuseks ja teisikuteks, ehk võib tõesti tunnetada, ilma igasuguse teadmise ja analüüsita, kuidas asjad on. või mõni teisikutest täitsa kõva häälega karjub, hüppab jalalt jajale ja nõuab tähelepanu. siis tuleks seda osutada, sest siis on teisik hädas. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
zombeelius

|
Postitatud: Reede Nov 24, 2006 1:39 pm Teema: |
|
|
njah, oma sisetunde järgi mitte just alati pole teinud ja mitte just alati kui sisetunne hoiatab mõne inimese eest, olen seda eiranud ja jamad koos sellega, tuleb ikka kuulda võtta ja tegutseda selle järgi, iga päev luban endale, et tänasest hakkan pihta, alati aga lükkub see edasi, loll ikka küll, mis?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pips Valge päike

|
Postitatud: Kolm Dets 06, 2006 12:07 am Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | | sisetunne võib jaguneda tunnetuseks ja teisikuteks, ehk võib tõesti tunnetada, ilma igasuguse teadmise ja analüüsita, kuidas asjad on. või mõni teisikutest täitsa kõva häälega karjub, hüppab jalalt jajale ja nõuab tähelepanu. siis tuleks seda osutada, sest siis on teisik hädas. |
kes teisikud on? _________________ Me elame vaid ühe korra. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Darkness
|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 6:55 pm Teema: |
|
|
Sisetundest rääkides- ma olen 3 korda ette tundnud inimeste surma .Suht õudne kogemus oli . _________________ I am the Sith ! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sydney

|
Postitatud: Laup Veeb 09, 2008 12:27 am Teema: |
|
|
Mul ka tugev sisetunne. Tekib enamasti paar hetke-sekundit enne asja -syndmuse juhtumist. Enamasti v2ga t2pne. Eirates juhtub 6nnetusi. Vahest ei tee ma vahet, kas on sisetunne v on lihtsalt m6te, et mis n2iteks v6ib juhtuda. Suht keeruline vahest. Aga kui 2ra taban et on sisetunne siis yritan talitada sellekohaselt. _________________ pimedam kui öö |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|