| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Mai 24, 2007 12:23 pm Teema: heinapalavik |
|
|
jälle on käes see aeg mil õhk on erinevat õietolmu paksult täis ja mil kere reageerib asjale liiga karmilt: limaskestad lähevad tursesse, nina tatiseks, kurk valusaks, silmad punaseks jne. kuna õietolm iseenesest ei ole ju organisimle ohtlik (kuigi organism oma ülereageerimisega arvab vastupidist), siis kuidas võiks olla kõige mõistlikum oma kere selliste ülereageerimiste eest rahustada? kas tuleb paramaailmas tagurpidisaltosid teha või rästikult pöidlaküüned pihta panna? või oskab keegi veel midagi soovitada? _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Nelj Mai 24, 2007 1:52 pm Teema: |
|
|
| allergia allub väga hästi homöopaatiale. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Mai 25, 2007 1:39 am Teema: |
|
|
Allergia tähendab seda, et sa ei omista mingit uut kasulikku infi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Reede Mai 25, 2007 2:13 am Teema: |
|
|
Punane seadus. Blokeerid midagi muul tasandil, muutud ülitundlikuks füüsilises. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tige tihane Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Mai 25, 2007 3:40 pm Teema: |
|
|
| Hm, mind ajab päike aevastama, kui otse näkku paistab. Tüütu.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 11:56 am Teema: |
|
|
huvitav, mul on sama värk päiksega
harva ja suhteliselt kontrollitav kuid alge on sama |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Shou Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 4:54 pm Teema: |
|
|
| võta Mingit Klaretiini .. oli vist sellise nimega. Ma võtan muidu seda ka , päris hästi aitab |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 5:07 pm Teema: |
|
|
mis moodi teada mida blokeeritakse?(tavaliselt eitatakse ju seda blokeeringut sest ei nähta/tajuta seda). _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 6:14 pm Teema: |
|
|
| Shou kirjutas: | | võta Mingit Klaretiini .. oli vist sellise nimega. Ma võtan muidu seda ka , päris hästi aitab |
Ma tavaliselt väldin tablette jms, kui, siis toidulisandeid võtan, nt. küüslaugu oma, mis on päris hea Ennetab haigeks jäämist  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SHoD Valge päike

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 8:18 pm Teema: |
|
|
Mul on tolmu allergia ja astma. Eriti haigus välja ei löö, st. astmahoogu pole aastaid olnud, aga kui tolmulesta kontsentratsioon õhus on suur, siis hakkan aevastama ning silmad hakkavad vett jooksma ja punetama.
Pole muud lahendust leidnud, kui lihtsalt väldin tolmuseid ruume ning vanu madratseid jne kui võimalik.
Kas keegi oskab öelda, kas allergiast on võimalik ka kuidagi vabaneda? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 9:34 pm Teema: |
|
|
| SHoD kirjutas: | Mul on tolmu allergia ja astma. Eriti haigus välja ei löö, st. astmahoogu pole aastaid olnud, aga kui tolmulesta kontsentratsioon õhus on suur, siis hakkan aevastama ning silmad hakkavad vett jooksma ja punetama.
Pole muud lahendust leidnud, kui lihtsalt väldin tolmuseid ruume ning vanu madratseid jne kui võimalik.
Kas keegi oskab öelda, kas allergiast on võimalik ka kuidagi vabaneda? |
Küsisin sõbra käest. Tema ütles, et eelmine suvi läksid tal silmad punaseks ja hakkasid sügelema, ning ta aevastas pidevalt. Siis läks ta arsti juurde, kes kirjutas talle tablettid välja .. aga need ei aidanud. Natuke hiljem hakkasid tal ka silmad paiste minema, ja ta läks lõpuks arsti juurde, kes talle mingid süstid välja kirjutas. See pidavat väga radikaalne vahend olema. Aga tema ütles, et: "no läksin apteeki, ostsin... süstisin, ja kõik lõppes ära kohe"
Aga tal siiski vähesel määral esineb allergiat, Kuid ta on tulemustega rahul.
Nii, et süstima! (Kuigi see pole vast kõige looduslikum vahend)
Keegi oskab ehk rohkem sind aidata, kui see meetod ei sobi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 11:26 am Teema: |
|
|
| Keegi võiks ikkagi valgustada ,et mis selle päiksega siis on? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 11:39 am Teema: |
|
|
| Wahya kirjutas: | | Keegi võiks ikkagi valgustada ,et mis selle päiksega siis on? |
vahepeal oli päikeses taaskord üks suuremat sorti "auk" kroonis, mistõttu maad tabas sel ajal tavapärasest suurem osakestevoog. lõunapoolkeral antarktika kohal olid näiteks väga võimsad virmalised. mõned tunnevad ennast sellisel ajal imehästi, mõni taas muutub turtsakaks, mõni jällegi hakkab tervishädasid kurtma. praeguseks on see suurem avaus päikesekroonis maa suunalt jälle ära pööranud ja päike iseenesest rahulik.
mis puudutab teema alguses räägitud heinapalavikku, siis suur tänu kõigile, kes mõtteniidid probleemi lahendamiseks kätte juhatasid.
olukord rahunes minu jaoks seekord paari päevaga  _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 5:15 pm Teema: |
|
|
Alergia saab alguse minevikust.
Seega mingi jama peab olema sel ajal kui ollakse ema mullis. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis_junior Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 7:17 pm Teema: |
|
|
allergia tähendab, et kuskil on mingisugune dissonants. ei võeta midagi vastu või omaks. konflikt välismaailmaga. _________________ Tegelikult olen mina see, kes maailma päästab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 8:07 pm Teema: |
|
|
ohh teid nublusid küll
1 boss
me kõik ju tuleme eilsest, seega saab kõik loomulikult ajada eilse süüks - karma, must kass läks üle tee, ema mull.
2 junior
kõik probleemid ongi kõrvalekaldumine tavapärasest ehk siis tekib ebakõla n sisemaailma ja välismaailma vahel (juniori väites on see viga, et ta seab välismaailma ülemaks sisemaailmast st kõik hullud peaksid tema järgi olema allergikud aga see ep mitte ole nii).
kaks täiesti mõttetut posti siis, milles ühes nenditakse fakti ja teises lisandub väike väärinfo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 8:25 pm Teema: |
|
|
Muideks karma seadust pole olemas.
On põhjus-tagajärg seadus.
Ma arvan, et alergia tekib kui ollakse vastuolus millegiga. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 8:33 pm Teema: |
|
|
kas keegi tegelikult ka teab millest allergiad tulevad või ongi see nii, et kõik ainult arvavad, et "see" võib põhjuseks olla?? _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 9:27 pm Teema: |
|
|
mina olen unustanud miks allergiad tekivad sest see polnud minu jaoks tookord oluline informatsioon. hetkel ootan huviga kellukest aga ise meeldetuletada ei viitsi.
muideks
kes ütles, et karma seadust pole olemas?
kes ütleb, et põhjus-tagajärg seadus on olemas?
muideks muideks
proovi juba otsustada kas siis vastuolu v ema mull
muideks muideks muideks
pigem millegagi kui millegiga ja allergia kui alergia |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 9:48 pm Teema: |
|
|
olen kuulnud, et armastuse puudus põhjustab allergiat. samas kellel meist seda puudust ei oleks eksole  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|