Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Püh Okt 31, 2004 6:38 pm Teema: Põrgu teisikud. |
|
|
Selleks, et saada mingi maailmaga ĂĽhendust, peab inimesel olema selles maailmas teisik. Kui inimesel on teisik surnud, siis inimesel puudub kontakt selle maailmaga. Mida rohkem inimesel on teisikuid erinevates maailmades, seda avaram maailmapilt inimesel on.
Loomulikult võib teisik katki olla. Siis näete seda maailma osaliselt. Ja seepärast ma annangi teadmised kõigist osadest, et te saakside võrrelda ja puuduva ära remontida.
Põrgus peab olema inimesel 7 teisikut. Iga sfääris üks. Miks inimesel on vaja neid teisikuid? Kui inimesel on need olemas, siis suudab ta puhastuda ja vabaneda vampiiridest, võõrprogrammidest jne. Samas see teisik kaitseb inimest valede tegude eest. Valed teod on disharmoonia universumiga. Nüüd, kui inimene hakkab tegema valet tegu, siis tunneb ta jõu kadumist. Põrgu teisikut võib nimetada ka sisemiseks moraaliks.
Olete tähele pannud, et monosüsteemsed kultuurid loovad inetuid pilte ja hirmutavaid informatsiooni põrgu ees. Milleks? Nüüd, kui inimene hakkab selle mudeli järgi käituma, siis ta katkestab ise sideme põrguga. Sideme katkestus põrguga hävitab inimese teisiku. Automaatselt kaotab inimene siis universumi kaitse. Ja ta muutub orjastajate ohvriks.
Kes on need teisikud? Kui lähete põrgusse ekskursioonile ja näete juhendajat, siis see ongi teie põrgu teisik. Aga kui lähete läbi kellegi teise maailma, siis on juhendaja selle inimese teisik, kelle maailma kasutate.
1 Sfääri teisik kaitseb meid vampiiride eest. Ja samas ta hoiatab, kui me hakkame tegema mingit väärtegu. Esimese sfääri teisik koosneb 5 osast.
2 Sfääri teisik puhastab meid orjastavatest programmidest ja takistab meil luua ise vigaseid, praak programme. Teise sfääri teisik koosneb 12 osast. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Kati Külaline
|
Postitatud: Esm Nov 01, 2004 11:50 am Teema: |
|
|
siis ehk võiks läheneda nii,et kui teisik põrgust puudu saab soovi puhastuda käsitleda "pileti" hankimisega põrgusse. ehk siis kui inimene tõepoolest soovib negatiivsest vabaneda, alles siis saab ta õiguse puuduvat teisikut põrgusse ehitama hakata.
maapealne piinlemine ilma puhastumiseta olekski tegelikult "põrgupiin". |
|
Tagasi üles |
|
|
Devil Tumeroheline päike
|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2004 11:33 pm Teema: |
|
|
Minu jaoks on põrgu nagu takistuste rada, mida õpin läbima. Paraku seal juures ma ei ole suutnud luua kontakti oma teisikutega ja näha sealset ümbrust. Küllaga tunnetan seda ja tean ja õpin kuidas mingis olukorras midagi teha. Olen põrgus veedetud aja jooksul läbi kogenud palju ebameeldivaid asju. Pigem just varem ebameeldivana tundunud, kuid nüüd lihtsalt mingi sündmuse kogemine, mis tundub lihtne ja oskan leida seoseid miks mingi asi juhtub ja mida tuleb selles olukorras teha. Silmade avanemine ongi üks parim asi, mis sealt saada võib. Kuid jah.. paraku ma ei näe kus täpselt seal asun. Tunnen lihtsalt ennast liikuvas olekus ja ongi kõik. Äkki keerutan ringi-ratast seal?!?!? Tahaks selle tee korralikult läbi käia... võtku aega mis võtab. Nii või naa ei käi me põrgus oma vundamenti korrastamas ainult korra elus... vaid ikka vastavalt vajadusele. _________________ See on kõigest minu arvamus!
Tänan tähelepanu eest! |
|
Tagasi üles |
|
|
Hengreelia Tumeroheline päike
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2004 12:43 pm Teema: |
|
|
Järelikult kui pole sisemist moraali,siis pole ka põrgus teisikut ja kui pole sisemist moraali,siis peab seda peitma võltsmoraaliga.Usklike puhul on see võltsmoraal eriti silmatorkav. |
|
Tagasi üles |
|
|
tuuleluud Punane päike
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 3:35 pm Teema: |
|
|
Nägin just oma ühte teisikut: leidsin ta laiba mingi tohutu sopa seest. Proovisin teda turgutada, oli üsna läbi omadega. Samal tasandil olin enne näinud ühte lahedat asja, mis nägi välja nagu maailm muna sees. Selle muna juurde panin teisiku toibuma.
Seal oli veel mingi veider asi, mis nägi välja nagu värav, ma arvan, et värav järgmisesse tasandisse. Selle ees oli vikerkaarevärvides nagu mingi lehviku moodi asi, mis käis kokku ja lahku, justkuiühele poole kokku ja siis teisele poole kokku. Mulle tundus, et seal olid mõned värvid ka puudu Siniseid toone oli suht vähe ja musta ei olnud. Need on siis vist hingeketta värvid? Kui tahtsin läbi värava minna, siis sealt tuli oda ja ei lasknud minna, ähvardas. Ma siis ei läinud kaugemale. Arvan, see oli kolmas tasand, lugemise järgi. Aga kui II tasand on seotud 12 süsteemiga, võis olla ka teine, loogiliselt võttes, aint laavat ei olnud, oli muda ja oli mingi järv purjekaga. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 10:11 pm Teema: |
|
|
Vist on jah see kolmas tasand.
aga ma tegelen praegast teise tasandiga.
Kui läbi, küll seda ka uurima lähen.
Võibolla Su teadvus puhastub läbi hingepinade. Sellepärast on värviketas alla laskunud.
2 tasandis puhastatakse teadvust. 3 hinge. aga ma vel kindlalt oska midagi väita. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 10:24 pm Teema: |
|
|
venezia kirjutas: | siis ehk võiks läheneda nii,et kui teisik põrgust puudu saab soovi puhastuda käsitleda "pileti" hankimisega põrgusse. ehk siis kui inimene tõepoolest soovib negatiivsest vabaneda, alles siis saab ta õiguse puuduvat teisikut põrgusse ehitama hakata.
maapealne piinlemine ilma puhastumiseta olekski tegelikult "põrgupiin". | Ma olen avastanud, et mina, kui mees ei oska (ei saa) inimesi põrgu viia. selleks pean naise abi paluma. Aga imekombel põrgust välja tõmmata saan. aga ma ei näe selleks jälle vajadust. mehel tekib põrguse teisik siis, kui ta puhas on. Selle teisikuga saab ta vabaneda orjastava naise hardest.
Jah, Sul on õigus. Maine piin ei puhasta. Põrgu puhastab. Põrgu on isetu. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Gerdenel Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Veeb 24, 2005 9:20 pm Teema: |
|
|
Kui nüüd osad teisikud on põrgus surnud, kuidas neid siis taastada/luua?
Või hakkavad nad siis uuesti kasvama, kui olen esimestes sfäärides teisikud kõik korda teinud? _________________ kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Reede Veeb 25, 2005 12:54 am Teema: |
|
|
kasvama hakkab siis, kui oled oma veapunkti likviteerinud. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Põrgu Teur Arengumaag
|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 1:57 am Teema: |
|
|
mida teeb 3. ja 7. sfääri teisik ? _________________ Ole sina ise. Niikui nii ei meeldi sa kellegile. |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Nelj Nov 30, 2006 11:47 pm Teema: |
|
|
Kuidas teisikuid elustada saab?
Ja kuidas põrguga ikkagi sidet saab?
Ma passiks heameelega seal natuke.
Viimasel ajal üritan täiega vastu näppe saada, aga ei saa.Äkki põrgu suudaks mulle ära panna. |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Dets 01, 2006 2:32 am Teema: |
|
|
mis teemaga kamm on? võib sind ju aidata, kui nii väga tahad. anna teada. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
lola Arengumaag
|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 9:24 pm Teema: |
|
|
3 sfääri teisik tegeleb illusioonide purustamisega. koosneb 16 osast.
4 sfääri teisik eemaldab blokke ja ummistusi. koosneb 6 osast.
5 sfääri teisik tegeleb väärisiksuse lõhkumisega. koosneb 2 osast.
6 sfääri teisikul on 4 osa
7 sfääri teisikul on 3 osa
aga millega tegelevad 6, 7 ja 8 sfääri teisikuid ja palju on osi 8 sfääri teisikul? |
|
Tagasi üles |
|
|
Faxaros Parasiit
|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 11:55 pm Teema: |
|
|
lola kirjutas: | 3 sfääri teisik tegeleb illusioonide purustamisega. koosneb 16 osast.
4 sfääri teisik eemaldab blokke ja ummistusi. koosneb 6 osast.
5 sfääri teisik tegeleb väärisiksuse lõhkumisega. koosneb 2 osast.
6 sfääri teisikul on 4 osa
7 sfääri teisikul on 3 osa
aga millega tegelevad 6, 7 ja 8 sfääri teisikuid ja palju on osi 8 sfääri teisikul? |
8-ndat siin kontekstis ei saa võtta, sest 0- on raktobleer. Toimib läbi 20nd süsteemi.
Nimetamatta jäi 4nd süsteemi puhastus. See peaks puhastama arenguprotsessidega seonduvat. Ja viimane läbi 3nd süsteemi tegutseb valitsemisprotsessidega ja annab kaitse.
Siinne inff on nati vananenud. Näiteks praegu neid põrgu teisikuid ei ole arvatud 41 sisse. Neid saab võtta kui nulli teisikuid. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|