| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Apr 30, 2006 3:07 pm Teema: |
|
|
| Thule kirjutas: | | Ma tunnen ennast teie kõrval nii ara- alenenult ei saa mõhkugi aru mis pikk tark jutt siin käib, asi vanuses lihtsalt : D või olen loll? | Lihtsalt teine kultuur.
See võtab aega, kui kohaned asjaga. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
UitMull Valge päike

|
Postitatud: Esm Mai 01, 2006 10:56 am Teema: |
|
|
On muidugi väga mugav taandada oma viha või mittemeeldimine vaid rahvusele.
Et kui rahvus on venelane-siis järelikult idioodistunud koll. Kui rass on neeger-siis hoidke all-nõmedik ise.
Mina julgeks küll neid viha põhjuseid pisut mujalt otsida. Enda seest ja enda arusaamadest näiteks.
Ma pole kohanud seni veel ühtegi rahvust, kelle kohta ma saaks õelda, et ta on millegi konkreetsega mu viha välja teeninud.
Nõrdimust ja mittemõistmist saab tekitada inimene, mitte tema rahvus ega rass.
Ja üleüldse saab igasuguste emotsioonide algust vaid enda seest otsida. Et miks sa just niimoodi tunned... _________________ Teel olija, kes otsib... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ain Saar
|
Postitatud: Esm Mai 01, 2006 6:00 pm Teema: |
|
|
Tere teile kõigile,
huvitav oli lugeda teie mõtteid ja kommentaare.
Isiklikult leian, et kui eestlane pingutab ja proovib olla veidi sallivam teise eestlase suhtes siis suudame ehk ühineda. Ühinenult oleme aga võimelised muutma asjade käiku ja ajalugu.
Vahest on teie seas neid inimesi, kes tahavad teha oma panuse ja kujundada meie tulevast rahvusliku ühtsust - algatus selleks on tehtud.
Teretulemast teile kõigile!
tervitades, Ain saar
Koduleht www.freewebs.com/liikumine
Foorum http://mitglied.lycos.de/rahvuslased/Foorumikaust/index.php |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Mai 01, 2006 6:37 pm Teema: |
|
|
| Sallimatus toodab ju massiivselt pahat energiat. vähemalt minupuhul, konflik tekib on valguse lootus päevaks hävitatud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Kolm Mai 03, 2006 4:41 pm Teema: |
|
|
| Kurat mul on kahju et ma tunnen kohe ära kui keegi kedagi ei salli, nii paha on olla kitarri tunnis kui teada et see isik sind ei salli, ta küll suhtleb sinuga aga ta mõnitab niiet vähe : ( sallivust eemaldada ei saa kuidagi? Noh käitumisega saaks aga mingit muud võimalust pole ? Või jääda iseendaks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 1:27 am Teema: |
|
|
Sa pead tugevaks saama.
Vaimselt tugevat inimest ei häiri teiste emotsoonimpulsid. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 9:28 pm Teema: |
|
|
kuulake cool d - eestlased.
minu arust see on see täpseim seletus sellele millised eestlased on.
thule: pohhuiismi! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 10:19 pm Teema: Hei hei! |
|
|
Selleks et mõista sallimatuse probleemi tuleb esmalt küsida endalt miks inimesed ei mõista? Vastus on selles et inimesed ei suuda leppida sellega et keegi on parem kui nemad! Kes nii käituvad?Need kes on wannabeed! Need kes juba on keegi, nendel on pohh, nad tunnevad teiste üle rõõmu! Mis on minu lahendus! Kõik algab siiski kodusest kasvatusest! Seega, et muuta tulevane põlvkond paremaks tuleb hakkata pihta lapsepõlves!.
Mida teha aga nendega kes praegu on ...? Neid tuleb õpetada, seletada!
Tark on see kes analüüsib tegevust ja tegutseb, rumalam hakkab aga igast küsimusi esitama et ennast vabandada!
Tee oma sallivusega teistele silmad ette!
Ja ära unusta et kõik ei saagi ühe mütsi alla panna!
PS: Kui sa ei mõista neid kes ei mõista teisi siis oled sa ise samasugune nagu nemad! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Valküür Valge päike

|
Postitatud: Nelj Okt 05, 2006 1:31 pm Teema: |
|
|
Ega aint kodusest kasvatusest ka kõik tule...
On muidki tegureid.
Mina nt. olen väga salliv inimene  _________________ Miski ei teki mittemillestki...
It doesen't make no sense.No |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aggro Valge päike

|
Postitatud: Nelj Okt 05, 2006 7:48 pm Teema: |
|
|
mina ei salli sallimatuid. Ja lolle. Ja sallimatus ei tule mitte kadedusest, millele boss viitas. Ajalooline kättemaksuiha on meil geenides. juudidVSnatsid, eestlasedVSvenelased, neegridVSvalged.
Teoreetiline näide: kuidas sa saad sallida inimest, kes su perekonna ära tükeldab ja kompostihunnikusse matab?
See algse postitaja viide netikommentaatoritele... seal on kahte tüüpi leimereid: 1) lihtsalt noored ja lollid, kes arvavad, et nii on äge. 2) tögajad, kes ajaviiteks tögavad. Ei midagi tõsist ega ohtlikku. Eesti ongi selline riik, et mölisejad ei tee midagi tõsist ega ohtlikku. Seega, las olla see prügihunniku hääletoru seal, netikommentaaride kujul. Ühekihilise viisakuse ajastu on nii kui nii läbi.
Ja ma ei salli neid, kes võtavad kõike tõsiselt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 05, 2006 10:02 pm Teema: |
|
|
Mina väidan et geenidega otseselt ei tule sulle essugi.
Tuleb siiski kasvatusega. Toon lihtsa näite, oletame et sinu vanemad on natsi vihkajad ja kui sind anda lapsest pärast kusagile mujale perre elama, siis ei pruugi sa natse hakata vihkama. Seega ei ole asi geenidega seotud.
Algab kõik kodusest kasvatusest, kuna laps on algul seotud vanematega.
Peale seda läheb ta üle sõprade mõju-alasse ja sealt edasi ühiskonna alasse.
Kuid alguse saab ta siiski kodust.
| Tsiteerin:: | Teoreetiline näide: kuidas sa saad sallida inimest, kes su perekonna ära tükeldab ja kompostihunnikusse matab?
|
Ok, ära salli. Ma kujutan ette, et mina ka ei saaks. Kuid seleta mulle mida annab sulle see mitte sallimine?
Hoia tast lihtsalt eemale! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 1:25 am Teema: |
|
|
Natsi vihkamine muidugi ei tule geeniga, geeniga nii mannetult tähtsusetuid asju edasi ei anta.
Antakse edasi vihkamise üldised jooned, kas on äkkviha, kas viha kestab kaua või vähe jne.
Ja needgi ei pruugi tulla täpselt vanematega sarnane, geenidel on see tore "suvalisuse" effekt sees, mis põhjustab väikesemaid ennenägematuid(sugulasteseas, sugupuus või isegi üldse liigis) geeni mutatsioone.
| Tsiteerin:: | Ok, ära salli. Ma kujutan ette, et mina ka ei saaks. Kuid seleta mulle mida annab sulle see mitte sallimine?
Hoia tast lihtsalt eemale! |
Kättemaksu, ma küll ei kujuta ette et ma sellise inimese eluga pääsema lasen.
Annab ka objekti kuhu vastu oma neg. emotsioonid suunata selle asemel et need lihtaslt suvaliselt laiali lasta või veel hullem, endasse suunata. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 10:27 am Teema: |
|
|
| Metsamees kirjutas: | | Kättemaksu, ma küll ei kujuta ette et ma sellise inimese eluga pääsema lasen. |
minu meelest kättemaks on see, kui Sa oled sellest jamast nagu juba seestunud...
seega negatiivsus on vaid suurenenud ja Sa ise oled olnud sellele suurenemisele kaasa aitaja... ehk siis ka juba osaline kuritöös... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Valküür Valge päike

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 11:18 am Teema: |
|
|
Nagu mingine lausegi : "Vägivald sünnitab vägivalda" _________________ Miski ei teki mittemillestki...
It doesen't make no sense.No |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 2:16 pm Teema: |
|
|
| Metsamees kirjutas: | Natsi vihkamine muidugi ei tule geeniga, geeniga nii mannetult tähtsusetuid asju edasi ei anta.
Antakse edasi vihkamise üldised jooned, kas on äkkviha, kas viha kestab kaua või vähe jne. |
Mis on mannetu ja mis mitte?
Ma arvan, et ka see milline on su viha üldjoon tuleneb kodust, kuidas kodus käitutakse.
Loodus valib geenid milline sa välja näed, vanemad valivad geenid milline saab olema su iseloom. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 4:50 pm Teema: |
|
|
Mannetu selles mõttes et vihkamise objekt võib olla mis tahes inimene, organisatsioon, liik ...... see muutub väga lihtsalt ja kiirelt, enamasti oleneb isegi päevast ja hetkest,
nood üldisemad jooned ei muutu nii lihtsalt.
(pealegi on viha omadused isiku sisesed, viha objektid aga välised)
Juu ma vist väljendasin end ebaselgelt, geenidega tuleb tegelt kaasa aint soodumus, muidugi saab ja tõenäoliselt muudabki keskkond.
Nagu ka füüsilist välimust muudetakse, kas siis ilukirurgia, õnnetused, armid jne.
Vanemad ei vali geene, vaid kirjutavad ümber, sulgevad või eemaldavad osad iseloomu jooned ja juurutavad uued.
Tavaliselt geenidest tulnud iseloomu soodumused pole nii püsivad kui füüsiliste omaduste omad.
| Tsiteerin:: | minu meelest kättemaks on see, kui Sa oled sellest jamast nagu juba seestunud...
seega negatiivsus on vaid suurenenud ja Sa ise oled olnud sellele suurenemisele kaasa aitaja... ehk siis ka juba osaline kuritöös... |
Kuritöö?... võibolla vähemalt inim seaduse järgi ... aga maha ta löön, või vähemalt üritan.
Negatiivsus, suurenenud, võibolla aga ainult minu poolsest osast, ta suureneb nigunii aga siis on ta vähemalt suunatud.
| Tsiteerin:: | | "Vägivald sünnitab vägivalda" |
Küllap vist tõsi, aga kõrvaline.
Vägivald on kui kamm looduse juukstes, eemaldab need kes on nõrgad, kes ei ole elu ära teenind, selle arvelt aga andes teistele ruumi.
Kättemaks,on juba minu enese huvidega seotud, ja kui mul on rohkem jõudu jne.. siis ma saan ka oma kättemaksu.
Elu on privileeg, mitte sünnist päritud õigus, see tuleb välja teenida siis ka mõistetaks et seda ei tohiks raisata(mis on juba teine teema). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jonna Tumeroheline päike

Liitunud: 21 Mai 2005 Postitusi: 158 Asukoht: liikuv,et mitte "takerduda"
|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 5:30 pm Teema: |
|
|
Sallimatus on rumalus, seda sõna otseses mõttes.Negatiivset emotsiooni omada on väga lihtne, kui me asjast midagi ei tea:Et olla positiivne, peab asi olema vähemalt visuaalselt meile vastuvõetav. Samas olen märganud,et kui inimene kohtub asja v. nähtusega esmakordselt negatiivses tujus olles, on ka tema suhtumine sellesse edaspidi negatiivne.
Seega,,1põhjusi võib olla rumalus
2. esmane emotsioon
jne.
Mina ei viitsi küll oma elu ja närve sallimatusele rasata:Kui ei saa muuta olukorda, muudan suhtumist ja...  _________________ Ma mõtlen ,et ma mõtlen ,mõtlen... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jonna Tumeroheline päike

Liitunud: 21 Mai 2005 Postitusi: 158 Asukoht: liikuv,et mitte "takerduda"
|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 5:31 pm Teema: |
|
|
| Jonna kirjutas: | Sallimatus on rumalus, seda sõna otseses mõttes.Negatiivset emotsiooni omada on väga lihtne, kui me asjast midagi ei tea:Et olla positiivne, peab asi olema vähemalt visuaalselt meile vastuvõetav. Samas olen märganud,et kui inimene kohtub asja v. nähtusega esmakordselt negatiivses tujus olles, on ka tema suhtumine sellesse edaspidi negatiivne.
Seega,,1põhjusi võib olla rumalus
2. esmane emotsioon
jne.
Mina ei viitsi küll oma elu ja närve sallimatusele raisata:Kui ei saa muuta olukorda, muudan suhtumist ja...  |
_________________ Ma mõtlen ,et ma mõtlen ,mõtlen... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
asjatundja Valge päike

|
Postitatud: Püh Okt 08, 2006 6:23 pm Teema: |
|
|
mis puutub teemasse ,et vägivald sünnitab vägivalda siis tahaks seda jätkata ja sellest teile veidi infi anda
siin yks leht mis on enamvähem teemakohane:
http://www.thesecret.tv/home.html
see leht on tglt vastupidisele pyhendunud et hää synnitab hääd aga ka halvast räägitakse _________________ maagia pole nii kerge kui te arvate |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 09, 2006 8:29 pm Teema: |
|
|
Sallimatus on rumalus.
Hmm, kui sa nii arvad ei hakka ma su arvamust muutma (nagu ma saaks või tahaks või oleks üldse minu asi seda teha). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|