| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Mida arvad oma surmast? |
| Olen usklik ja usun mida minu religioonis öeldakse |
|
0% |
[ 0 ] |
| Usun surematusse üldiselt |
|
15% |
[ 3 ] |
| Murran surma müsteeriumi üle kogu aeg pead |
|
10% |
[ 2 ] |
| Loodan, et seda minuga ei juhtu. Igal juhul on praegu veel vara selle peale mõelda |
|
5% |
[ 1 ] |
| Olen selleks valmis kui see ka homme juhtuks |
|
21% |
[ 4 ] |
| On üks elu mida saab elada parimal võimalikul moel |
|
26% |
[ 5 ] |
| Elan iga päeva nagu see oleks minu viimane päev maailmas. Tunnen rõõmu igast hetkest! |
|
10% |
[ 2 ] |
| Mul on liiga kiire, et selliste asjade peale mõelda |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vahet pole, nagunii sureme ja pole mõtet pingutada |
|
10% |
[ 2 ] |
| Elan alandlikult ja kuulekalt et pääseda paradiisi. Alati on uus võimalus proovida |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Kokku Hääli : 19 |
|
| Autor |
Teade |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 9:47 pm Teema: |
|
|
| Tomas-Gardenas kirjutas: | Uuestisündimine on ju igav.  |
See on igav vaid neile, kes suudavad siin kõik õppida ja omandada See on pikk ja põnev tee tagasi sinna, kus me olime alguses. Ühest eluajast ei piisa selleks rännuks, enamasti.See on minu pisike uskumus  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
2III7 Valge päike

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 10:39 pm Teema: |
|
|
| Tomas-Gardenas kirjutas: | | kas sa praegu ei olegi? | olen ainult magades |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 12:02 am Teema: |
|
|
| 2III7 kirjutas: | | Tomas-Gardenas kirjutas: | | kas sa praegu ei olegi? | olen ainult magades |
Ma võin öelda et ka see elu mis sa praegu elad on sul uus elu.
Kas su elu on praegu igav?
Kõik räägivad et täiuslikus ja ma ei tea mis veel on igavad.
Õppimine käib läbi mõistuse. See pärast ei saagi inimene kunagi täiuslikusk. Sest õppimine st asjade tõlgendamine selgitamine, st asjadele väärtuste andmist, st energia kadu, st asi ei ole enam see mis ta tegelt oli.
Kui suudad asju tajuda ilma tõlgendamata, siis oled asjast tegelt aru saanud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 6:29 am Teema: |
|
|
| Mammu kirjutas: |
See on minu pisike uskumus  |
Ma ei oska kohe midagi öelda.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
2III7 Valge päike

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 2:42 pm Teema: |
|
|
| boss kirjutas: | | 2III7 kirjutas: | | Tomas-Gardenas kirjutas: | | kas sa praegu ei olegi? | olen ainult magades |
Õppimine käib läbi mõistuse. See pärast ei saagi inimene kunagi täiuslikusk. Sest õppimine st asjade tõlgendamine selgitamine, st asjadele väärtuste andmist, st energia kadu, st asi ei ole enam see mis ta tegelt oli.
Kui suudad asju tajuda ilma tõlgendamata, siis oled asjast tegelt aru saanud. | Uus elu? Sellesmõttes, et eelmine elu oli ka? Jah, eelmine elu on meil kõigil ja tänu sellele ja lõputule hulgale muule põhjusele oleme me kõik sellised nagu me praegu oleme. A selle praeguse eluga on selline lugu mul, et ma ei viitsi absoluutselt mitte midagi teha, peale magamise, rännakute ja oma sisemaailmaga tutvumise. Mida ma sellest järeldan? Seda, et see maailm ei sobi mulle ja seda, et ma ei tahagi, et see maailm mulle sobiks. Põhjuseks võib olla see, et ma teen liiga palju endale mittesobivaid asju.
Igav? Ei. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 4:55 pm Teema: |
|
|
| 2III7 kirjutas: | | boss kirjutas: | | 2III7 kirjutas: | | Tomas-Gardenas kirjutas: | | kas sa praegu ei olegi? | olen ainult magades |
Kui suudad asju tajuda ilma tõlgendamata, siis oled asjast tegelt aru saanud. | Uus elu? Sellesmõttes, et eelmine elu oli ka? Jah, eelmine elu on meil kõigil ja tänu sellele ja lõputule hulgale muule põhjusele oleme me kõik sellised nagu me praegu oleme. A selle praeguse eluga on selline lugu mul, et ma ei viitsi absoluutselt mitte midagi teha, peale magamise, rännakute ja oma sisemaailmaga tutvumise. Mida ma sellest järeldan? Seda, et see maailm ei sobi mulle ja seda, et ma ei tahagi, et see maailm mulle sobiks. Põhjuseks võib olla see, et ma teen liiga palju endale mittesobivaid asju.
Igav? Ei. |
Kõigil ei ole eelmist elu- vist, ma pole päris kindel selles, pole mõelnud selle peale.
Kui nõme ja igav on siis järelikult teed valesid asju valedel aegadel.
Maailm ei sobi?Hmmm... ma tajun kellegi võõra madalaid programme sinus. Kontrolli mu väidet. Äkki leiad sealt vastuse oma küsimustele! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
2III7 Valge päike

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 6:02 pm Teema: |
|
|
| boss kirjutas: | | Maailm ei sobi?Hmmm... ma tajun kellegi võõra madalaid programme sinus. Kontrolli mu väidet. Äkki leiad sealt vastuse oma küsimustele! | Ma hoian küll endast võimalikult kaugel selliseid, kes mulle mingit paska võivad peale panna, aga täitsa võimalik. Pean uurima seda asja natuke lähemalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Okt 04, 2006 7:04 pm Teema: |
|
|
kes otsib, see leiab  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stella Valge päike

|
Postitatud: Püh Nov 19, 2006 11:33 pm Teema: |
|
|
No ma usun, et iga inimene sureb ja kui sureb siis ikka sureb, mitte nii, et umbes elab pärast veel tont teab mitusada elu loomadena.
Üleüldiselt usun, et suren siis ja nii nagu mulle on ette kirjutatud. ehk siis usun saatusesse. lisaks sellele olen üsna kindel, et kui elus jääb midagi pooleli siis mingi aja jooksul on hingel sellest võimalik teada anda. Ja usun ka seda, et näen oma matuseid. Olen lõplikult surnud siis kui minu kirstule puistatakse viimane kühvlitäis mulda. _________________ Edu võti on solvata võimalikult palju inimesi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|