| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Mida arvad oma surmast? |
| Olen usklik ja usun mida minu religioonis öeldakse |
|
0% |
[ 0 ] |
| Usun surematusse üldiselt |
|
15% |
[ 3 ] |
| Murran surma müsteeriumi üle kogu aeg pead |
|
10% |
[ 2 ] |
| Loodan, et seda minuga ei juhtu. Igal juhul on praegu veel vara selle peale mõelda |
|
5% |
[ 1 ] |
| Olen selleks valmis kui see ka homme juhtuks |
|
21% |
[ 4 ] |
| On üks elu mida saab elada parimal võimalikul moel |
|
26% |
[ 5 ] |
| Elan iga päeva nagu see oleks minu viimane päev maailmas. Tunnen rõõmu igast hetkest! |
|
10% |
[ 2 ] |
| Mul on liiga kiire, et selliste asjade peale mõelda |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vahet pole, nagunii sureme ja pole mõtet pingutada |
|
10% |
[ 2 ] |
| Elan alandlikult ja kuulekalt et pääseda paradiisi. Alati on uus võimalus proovida |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Kokku Hääli : 19 |
|
| Autor |
Teade |
potsataja Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 11:08 am Teema: |
|
|
Meditsiiniliselt defineerub surm seisundga, kui inimese pulss, südamelöögid ja hingamine katkevad.
Kas sina Gerdenel oled näiteks siis selles seisundis viibinud? Teadvustamine, et me võime iga hetk surra ja teadmine, mis asi on surm, on kaks väga erinevat asja. Mulle tundub, et me võime suremise võimalust teadvustada, kuid mis asi see ikkagi on, seda me ei tea. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 11:12 am Teema: |
|
|
Ma olen täitsa palju kordi ära surnud ja uuesti sündinud.
Ma tean täpselt, mis vahe on teadmisel ja oletataval teadmise.
Algelise teaduse definitsioonid ei huvita mind karvavõrdki. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 4:22 pm Teema: |
|
|
...arvad oma isiklikust surmast?
Arvan, et kui inimene sureb häivtatakse ta keha koos teadvusega.
Niisiis pole uuestisündimist.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 4:48 pm Teema: |
|
|
| Tomas-Gardenas kirjutas: | ...arvad oma isiklikust surmast?
Arvan, et kui inimene sureb häivtatakse ta keha koos teadvusega.
Niisiis pole uuestisündimist.  |
Kas sinul endal pole enam uuestisündimist või usud, et üldse inimesed ei sünni uuesti? Mina usun uuestisündi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 5:14 pm Teema: |
|
|
Ooh, miski pole tegelikult kindel. On nii palju eri mõtteid ja arvamusi. Missugune neist õige on seda ma ei tea.
Maailmas on väga palju eri uskumusi, kõigil on eri pilt surmast ja elust.
Võibolla et inimene näeb seda mida ta usub ja usub seda mida näeb...
Mis sa arvad? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 6:40 pm Teema: |
|
|
| Võibolla inimene tahab näha seda, mida usub, näeb seda, mida kardab ja ei suuda leppida sellega, mis tegelikult on.Palju uskumusi küll, aga MILLINE on sinu uskumus? Kas sinu väljatoodud uskumus surma kohta on sinu usk sinu isikliku surma kohta või arvad, et kõikidega juhtub nii? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 7:11 pm Teema: |
|
|
Miks sa minu vastu nii suurt huvi tunned?
Minu arvamus ei mõjuta kedagi. Te võite uskuda kõike mida te ise tahate.
Ma usun, et kõigiga juhtub nii.
Ja kas sa lugesid mu postitusi ally teemasse?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 7:34 pm Teema: |
|
|
| Mina usun ka, et me võime siin kõike arvata, aga see ei muuda tegelikult seda, mis meiega juhtub pärast surma. Ma tunnen huvi surma teema vastu ehk õigemini sünni-surma tsüklis olemise vastu. Väga huvitav on näha inimeste erinevaid arvamusi. Mina kardan näiteks surma, sest see on minu jaoks tundmatus. Tahan uskuda, et sünnin uuesti, kardan, et ei sünni ning tegelikkust keeldun ehk tunnistamast? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 8:29 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Tomas-Gardenas (Nelj Okt 12, 2006 5:13 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:19 pm Teema: |
|
|
| Tomas-Gardenas kirjutas: | Ma olen 16 aastat vana, kas ikka saab lapse arvamust usaldada?  |
Mis see usaldus ja vanus nüüd asjasse puutub . Minu arvates arutelu jaoks on oluline, et kellegil on üldse mingi arvamus. Ma ei leia, et see sinu vanus nüüd sinu arvamust korraga teistsuguseks muudab. Nii kinni ma ka eelarvamustes pole . Kusjuures, see - rõhutasid siin just oma vanust, tekitas minus küsimuse, miks sa ise selles nii kinni oled? Sinu enda väikest motot muutes võiks nüüd väita, et mõnikord me tahame, et teised näeksid seda, mida meie neile kinnitame, et nii on  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:35 pm Teema: |
|
|
| Mul on ükskõik kui vana ma olen, lihtsalt ma proovin vaatada teiste inimeste silmadega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:40 pm Teema: |
|
|
| Mina olin kunagi surmasuus. Vähemalt uskusin, et nüüd ma siis suren. Ja ma muutusin korraga hästi rahulikuks, loobusin heitlemast oma elu eest, ma nagu leppisin. Mäletan, et mõtlesin kuidagi, et see siis ongi lõpp. Kuid jäin ellu, aga shokk saabus alles siis, kui olin ära päästetud.Nimelt siis värisesin üle keha, eriti tugevalt värisesid jalad ning ma nutsin lohutamatult.Aga ma ei usu, et see kogemus pani mind mõistma, et surm võib meid oodata iga järgmise nurga taga juba. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mammu Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:50 pm Teema: |
|
|
| Tomas-Gardenas kirjutas: | | Mul on ükskõik kui vana ma olen, lihtsalt ma proovin vaatada teiste inimeste silmadega. |
Ma ei saanud nüüd küll aru.Kas sa püüad vaadata 16 aastase silmadega hetkel, et seepärast rõhutad, et ma olen 16?Et kui soovid vaadata näiteks naise silmadega, siis kirjutad: ma olen naine, kas minu arvamust saab usaldada.Võibolla seletad veidi pikemalt ise, mida sa pead selle teiste inimeste silmadega vaatamise all.Mina olen enda puhul märganud, et igat olukorda ma vaatan ainult enda seiskohalt.Kui hakkan arvama, et teine vaatab kuidagi nii, siis sarnaneb minu puhul alati see kohvipaksult ennustamisega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:51 pm Teema: |
|
|
| Minu enda kogemuse ajal kartsin kohutavalt. Teadvust ei kaotanud, ning pea oli mõtteid täis. Ma ei loobunud võitlemast, sel hetkel ma nägin oma surma. Surm valvas mind, seda oli näha ta hoiakust. Pärast nähtut rahunesin veidi ja suutsin ennast taastada. Lõpuks läks kõik hästi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 9:57 pm Teema: |
|
|
Ma püüan näha seda mida teised arvavad. Kuid ainult oletades.
Ma proovin arvestada teiste inimeste arvamuste ja tunnetega.
Viimati muutis seda Tomas-Gardenas (Nelj Okt 12, 2006 5:14 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 02, 2006 8:40 pm Teema: |
|
|
| Mammu kirjutas: | | Tahan uskuda, et sünnin uuesti, kardan, et ei sünni ning tegelikkust keeldun ehk tunnistamast? |
Ma tahaks ka uskuda uuestisündi kuid ma tean, et nii lihtsasti need asjad ei käi.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Master Beez päike

Liitunud: 22 Apr 2006 Postitusi: 256 Asukoht: Teekonna keskel
|
Postitatud: Esm Okt 02, 2006 10:33 pm Teema: |
|
|
| Siis on just see viimane aeg asjad enda jaoks lihtsaks teha. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 2:52 pm Teema: |
|
|
Uuestisündimine on ju igav.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
2III7 Valge päike

|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 8:53 pm Teema: |
|
|
| praegu ma elan, peale surma ma olen. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas-Gardenas Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 03, 2006 9:18 pm Teema: |
|
|
| kas sa praegu ei olegi? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|