| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 31, 2006 1:50 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | [Ma lähtun sellest, et kõik näevad kõike erinevalt ehk kõik on erinevad.
See suur valetamine ja varjutamine ongi viinud selleni, et inimesed ei tunne enam ennast ära ning see on inimese jaoks päris ohtlik situatsioon. | Vau. Inimesed on lollid, et nad ise seda ei näe kuid inimkonnal oled sina kes avalikustab kogu pasa.
Muide, mille kuradi pärast sa tahad inimeste eest töö ära teha? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krislyn Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 31, 2006 1:52 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: |
Kui ma teisi avalikustan, siis avalikustan ka ennast.
Selleks tegevuseks ongi julgust tarvis. |
Vat huvitav lugu ongi see, et sa tahad enne teisele püksi näha, kui oma nokut julged näidata. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Laup Sept 02, 2006 9:15 pm Teema: |
|
|
tahad sa seda tõesti teada?
tarkusest,
silmaringist,
avatuset,
nägijavõimest _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Laup Sept 02, 2006 11:26 pm Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | tahad sa seda tõesti teada?
tarkusest,
silmaringist,
avatuset,
nägijavõimest |
Vat avatusest on küll puudus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Laup Sept 02, 2006 11:31 pm Teema: |
|
|
| .Raul. kirjutas: | | Arxos kirjutas: | [Ma lähtun sellest, et kõik näevad kõike erinevalt ehk kõik on erinevad.
See suur valetamine ja varjutamine ongi viinud selleni, et inimesed ei tunne enam ennast ära ning see on inimese jaoks päris ohtlik situatsioon. | Vau. Inimesed on lollid, et nad ise seda ei näe kuid inimkonnal oled sina kes avalikustab kogu pasa.
Muide, mille kuradi pärast sa tahad inimeste eest töö ära teha? |
Mina ei saa teistele asju selgeks teha, saan aga enda vaateid selgitada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 12:07 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | | Krislyn kirjutas: | Mul kohe hakkas kergem - selgub, et vähemalt Arxos teab jälle täpselt kusmaal kellel koll on vai kes varjutab ja varastab  |
arxos.
otsusta lihtsalt ära: oled mees või naine.
ja kui otsustad meheks hakata siis minu arvamus on siuke,et mees kes oma asja vähem vahib kui teiste asju on üsna piiderlik nähtus. üleüldse tundub mulle üha rohkem,et mees ei peaks palju soovima oma asjast kaugemale vahtida. kui, siis vahest niisama...õlle kõrvale, vainii....et teada mis laias maailmas veel toimub.
Andres ütleb ikka nii,et "kui teie oma nina minu asjadesse topite siis tulen ma lõpuks ja topin oma asja teile ninna." |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 3:52 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | | Arxos kirjutas: | | Krislyn kirjutas: | Mul kohe hakkas kergem - selgub, et vähemalt Arxos teab jälle täpselt kusmaal kellel koll on vai kes varjutab ja varastab  |
arxos.
otsusta lihtsalt ära: oled mees või naine.
ja kui otsustad meheks hakata siis minu arvamus on siuke,et mees kes oma asja vähem vahib kui teiste asju on üsna piiderlik nähtus. üleüldse tundub mulle üha rohkem,et mees ei peaks palju soovima oma asjast kaugemale vahtida. kui, siis vahest niisama...õlle kõrvale, vainii....et teada mis laias maailmas veel toimub.
Andres ütleb ikka nii,et "kui teie oma nina minu asjadesse topite siis tulen ma lõpuks ja topin oma asja teile ninna." |
Mina ei kavatse hakata ennast sinu tahtmiste järgi muutma.
Vaata et sul endal riist liiga pikaks ei kasva, mingi aeg oli see nagu olemas... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 3:55 pm Teema: |
|
|
ehk on riist praegugi olemas...? sulle ma seda ei loovuta.
sina tegid selle teema. ja see ütleb kõik.
ise soovisid ,et inimesed avaldaks arvamust selle kohta,mis sul puudu on.
ja see oli minu arvamus...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 3:57 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | ehk on riist praegugi olemas...? sulle ma seda ei loovuta.
sina tegid selle teema. ja see ütleb kõik.
ise soovisid ,et inimesed avaldaks arvamust selle kohta,mis sul puudu on.
ja see oli minu arvamus...  |
Ja see, mida mina kirjutasin, oli minu arvamus ja tähelepanek. Ei eelista sinu oma enda omale. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 3:58 pm Teema: |
|
|
aga sa oleks võinud juba esimeses postis siis kirja panna ,et kelle arvamusi sa ei soovi siin näha. ma poleks aega hakanud raiskamagi.
või sa tahtsid lihtsalt kontrollida,et kas kõik ikka arvavad õigesti ? nii nagu sul vaja on. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 5:37 pm Teema: |
|
|
ma mõtlen nüüd, et vblla see teema ongi selleks, et nagu vihje, et kõik on olemas.
Samas milleks vihjata, kui kõik on olemas
Igatahes, kui teooria kirjutaksid, ma saaksin vastata isegi, kui Sind huvitab, millest Sul puudus on, seega esialgu, ...teooria on puudu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 6:02 pm Teema: |
|
|
irw
tekib küsimus, et milles või kus on puudu - selles väärisikus või imidzhis või milles? olemuselt on iga inimene täiuslik  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pohjanael Valge päike

|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 7:35 pm Teema: |
|
|
| jaah, mina tean, kui sina ise ei tea millest sinul puudus on, siis ei ole sinul millestki puudus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 7:38 pm Teema: |
|
|
| sirel kirjutas: | irw
tekib küsimus, et milles või kus on puudu - selles väärisikus või imidzhis või milles? olemuselt on iga inimene täiuslik  |
Väga hea tähelepanek.
Seda on jah samuti tarvis teada, milliseks sind kujustatakse
Et puudujäägid tekivad seoses rahulolematusega, kui minnakse püüdma midagi võõrast ja vajalik (ehk isiklik) jääb ripakile.
Kui inimene jõuab "omasse elementi", siis on ta konkreetses asjas parim.
Ta on tema ise ja keegi teine ei ole täpselt selline, nagu tema seda on. See inimene on teatud mõttes ainulaadne ja ainuke.
Aga kõiges ei saa ta mitte kuidagi parim olla... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
monotoon Punane päike

|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 10:20 pm Teema: |
|
|
| Arxos , sul pole millestki puudus , aga sul on rikkuseid ,mida sa ise ei suuda veel valitseda. leiad need endas , ja sinust saab väärt inimene . |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|