| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 1:17 am Teema: |
|
|
| Naine kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Täna on naljakas päev.
Paljud paarid lähvad lahku. |
Kas sina oled mitmuses ? | Tee nüüd oma silmaluugikesed lahti. maailmas on peale minu ja kollide veel inimesi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 1:18 am Teema: |
|
|
| monotoon kirjutas: | jahh
ära sina mine | Mina olen mees. Mees ei määra sidet. Seega see pole minu probleem. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 11:44 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | monotoon kirjutas: | jahh
ära sina mine | Mina olen mees. Mees ei määra sidet. Seega see pole minu probleem. |
Aga mida sa siis kirjutad, kui see ei ole sinu probleem. Võin sind sinu elulõpuni kinni hoida, kui tahan ja kui tahangi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
monotoon Punane päike

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 8:00 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | | Mina olen mees. Mees ei määra sidet. Seega see pole minu probleem. |
Tohohh , seda ma arvasingi.........
Aga ega mees pole kah lükata-tõmmata.
....et vaatada ja passid niisama , et kes tuleb või oleb või nii.....
kahtlen sügavasti  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 12:54 pm Teema: |
|
|
| Naine kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | | monotoon kirjutas: | jahh
ära sina mine | Mina olen mees. Mees ei määra sidet. Seega see pole minu probleem. |
Aga mida sa siis kirjutad, kui see ei ole sinu probleem. Võin sind sinu elulõpuni kinni hoida, kui tahan ja kui tahangi  | Teoreetiliselt sa võid. Aga kui tuleb koll või ahvatlus. Kas siis suudad valida meest  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sipsik Külaline
|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:38 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Aga kui tuleb koll või ahvatlus. Kas siis suudad valida meest  |
Ja kui suudad valida iseend, vaat see on juba "kõrgem pilotaazh"! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:46 pm Teema: |
|
|
Ega ongi, väga kõrge pilotaazh, kiiresti tuleb: kõigepealt valid enda, seejärel enda suhte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sipsik Külaline
|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 1:49 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | Ega ongi, väga kõrge pilotaazh, kiiresti tuleb: kõigepealt valid enda, seejärel enda suhte. |
Suhte iseendaga? Tuleb see siis sul tõesti kiirelt ? Enamus inimesi peaks selleks nägema "kurja vaeva", et päästa end lahti sõltuvustest, hirmudest (kollidest ), muretsemistest, ja alles siis saavad piisavalt energiat, et murda tee iseendani. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 2:03 pm Teema: |
|
|
Valid suhte iseendaga,
seejärel enda,
seejärel suhte selle inimesega, kellega on suhe,
seejärel valid enda suhte | sipsik kirjutas: | Suhte iseendaga? Tuleb see siis sul tõesti kiirelt ? | mismõttes? et Sa tahad öelda, et kokkuvõttes valin suhte iseendaga...nojah, enda meelest on see mul etapis üks, ja siis tuleb veel kolm etappi, valikuid teha niiöelda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 2:10 pm Teema: |
|
|
| sipsik kirjutas: | Enamus inimesi peaks selleks nägema "kurja vaeva", et päästa end lahti sõltuvustest, hirmudest (kollidest ), muretsemistest, ja alles siis saavad piisavalt energiat, et murda tee iseendani. | mul on nii et kui ma olen liimist lahti, siis ma hiilin mööda nurki, või olen kusagil oma urus, kuni kontakti endaga saan tagasi... siis suhtlen edasi.
Et enne kui suhtlemist alustan, see eeldab kontakti olemasolu.
Selline põhimõte on kohe  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 6:22 pm Teema: |
|
|
| sipsik kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Aga kui tuleb koll või ahvatlus. Kas siis suudad valida meest  |
Ja kui suudad valida iseend, vaat see on juba "kõrgem pilotaazh"! | Ja nii ongi koll Su sees. Koll jätab mulje, et oled ise.
Niinimetatud targad naised keeravad kõigerohkem sitta.
Ega ma asjata too mees ja naisaspekte välja. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 8:55 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Niinimetatud targad naised keeravad kõigerohkem sitta. | millise loogikaga võiks oletada, et lollid naised vähem sitta keeravad
või millise teooriaga siis |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pohjanael Valge päike

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 9:45 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | | Niinimetatud targad naised keeravad kõigerohkem sitta. | millise loogikaga võiks oletada, et lollid naised vähem sitta keeravad
või millise teooriaga siis |
ta ytles niinimetatud, st et tarku naisi pole.... loogika, see on imelihtne  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Annu Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 10:23 pm Teema: |
|
|
kallid mehed, te kipute üldistama ja unustama, et erandeid leidub alati ja igal pool
Maailmapilt on värviline ju  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Annu Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 10:23 pm Teema: |
|
|
p.s. tean, tean, et siin on meestekeskne foorum  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vambola Oranz päike

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 10:52 pm Teema: |
|
|
Jutt käib vist nn. feministlikkest naistest, kes peavad olema sõltumatud meestes ja muidu kuidagi mehised?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 10:55 pm Teema: |
|
|
| naerupall kirjutas: | kallid mehed, te kipute üldistama ja unustama, et erandeid leidub alati ja igal pool
Maailmapilt on värviline ju  |
Ja ise alustad oma postitust üldistades  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 11:01 pm Teema: |
|
|
ei tea..., või käib jutt äkki sellest et naisi üldse pole
huvitav, mind see, et tarku naisi pole olemas, see mind üldse ei häiri, minupärast ja-jaa ei ole jah, muidugi ei ole olemas,
aga see, et kui veeel vähem tarku naisi hakatakse esile tõstma niigi vähe tarkadest, kohe suskas... ei tea millest see tuleb?
Viimati muutis seda Naima (Esm Aug 28, 2006 11:11 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vambola Oranz päike

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 11:07 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | ei tea..., või käib jutt äkki sellest et naisi üldse pole  |
Ah? Muidugi on! Mulle väga meeldivad naised.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 11:15 pm Teema: |
|
|
Naine mõtleb tahte keskselt. Aga tahe on isiklik. Seega naine mõtleb ainult enda heoolust lähtuvalt. Aga see võib süsteemi, kui terviku hävitada.
Ainult see naine, kes on mehega sulandunud on võimeline aru saama. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|