| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Naine Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 8:00 pm Teema: |
|
|
| vambola kirjutas: | | Said läbi tavaliste kommunikatsioonivahendite või läbi siinsete soovituste, kui küsida tohib? |
Kui elav hing just ei varja ennast, siis leiab ta ikka vabalt kohe üles ja ikka tavapäraste vahenditega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Cleopatra

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 11:21 am Teema: |
|
|
| vambola kirjutas: | | Said läbi tavaliste kommunikatsioonivahendite või läbi siinsete soovituste, kui küsida tohib? |
Noh mis soovitusi ma siin siis ikka sain?
Arxos soovitas varianti mida olin proovinud aga mis nagu tundus mulle tol hetkel ei aidanud (sellest ka minu paanika ja postitus siia foorumisse, sest üldiselt on meil selle inimesega väga hea ühendus, kui natuke lihvida siis võiks telefoniarvete pealt kõvasti kokku hoida ).
Salamanderi soovitus on minu jaoks veel liiga ohtlik, seega ei proovinudki (kuigi osaliselt oli tal õigus isegi).
Lühidalt kokku võttes oli seis selline.
Otsitav inimene oli teel liiga kaugesse kohta, et tavalistest kommunikatsioonivahenditest tolku oleks olnud. Kuigi minu kutsung jõudis temani (alguses häguselt), siis vastata ei saanud mulle just nö kauguse pärast. Mida kaugemale läks seda intensiivsemalt aga ma kutsusin ja lõpuks siiski tuli tagasi ja nagu ise ütles üsna viimasel hetkel enne kui oleks juba võimatu olnud naasta siia maailma. Õnneks! _________________ The world is not what it seems. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
iris

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
Ouija laud aitab! Oh seda rõõmu (isetehtud-hästitehtud) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 1:44 pm Teema: |
|
|
| Naine kirjutas: | | vambola kirjutas: | | Said läbi tavaliste kommunikatsioonivahendite või läbi siinsete soovituste, kui küsida tohib? |
Kui elav hing just ei varja ennast, siis leiab ta ikka vabalt kohe üles ja ikka tavapäraste vahenditega. |
Leia mind ülesse ja edasta mulle kindel sõnum! Kui ma midagi kätte saan siis annan teada mille kätte sain ja kui sina mu ülesse leiad siis anna teada kus ma paiknen! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 6:22 pm Teema: |
|
|
| Kuidas siis jääb Naine? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 11:40 pm Teema: |
|
|
| Naine kirjutas: | | vambola kirjutas: | | Said läbi tavaliste kommunikatsioonivahendite või läbi siinsete soovituste, kui küsida tohib? |
Eriti ei usu.
palju on tegelasi kes omaarvates mõttejõuga pressivad kontaktid välja.
tegelt sittagi. enda peas mingi illusioon kujustatud!
Tegelane kellega kontakti vaja ei tea asjast kottigi! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vambola Oranz päike

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 11:57 pm Teema: |
|
|
Nohhh, kui mingi hull vamp perse küljes ripub, siis pidavat kohe helistama, kui ta sealt ära tõmbad. Endal kogemusi kahjuks ei ole juhtunud ette.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|