Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Haigused
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
keku

PostitusPostitatud: Esm Aug 14, 2006 12:24 am    Teema: Vasta viitega

stalini aega otseselt ei mäleta. ma tsipa noorem. aga nõuka aega väga hästi. seepärast ei igatsegi seda aega tagasi. igasugune ajupesu on kakapähh mu arust.
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Aug 14, 2006 12:55 am    Teema: Vasta viitega

Keku

Minu postitused on enamasti suunatud paljudele inimestele...
Mina ei suhtu nõnda, et elu karistab, minu vaadetes teeb elu seda, mida tarvis teha ja inimene saab seda, mida on talle tarvis.
Olen ka täheldanud, et elus realiseeruvad olemasolevate hulgast parimad võimalused, eksisteeriv katsub ikka oma eksistentsi säilitada.

Seda, et sina tahaks mind hävitada, pole ma väitnud, aga sina oled samuti käsutäitja, ei maksa ennast liiga eriliseks mõtelda.

Aga inimene hävitab pidevalt, vaata elu ennast. Kõik on miskitpidi elus, ka metall, autod, relvad, mikroobid ja aatomid.
Planeedi kõrval on inimene pisike parasiit ja eemalt on ka keeruline märgata, kuidas see tilluke asi saab nii jube keeruline ja vajalik olla.

Nii et kui me ka näiteks ennast peseme, siis hävitame me elusat, mis on sama moodi nagu ka inimesed.

Sina näitad mulle lihtsalt teed, mul on tarvis ju põhjusteni ehk suurte ninade juurde välja jõuda.
Samas, sa oled ka suhteliselt suur nina, aga näe, mitte piisavalt.
Tagasi üles
Cleopatra

PostitusPostitatud: Esm Aug 14, 2006 11:45 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Cleopatra kirjutas:
Aga mida arvata vastupidisest variandist?
Kui naine kes on muidu kogu elu suht terve ja tugeva tervisega (ka raseduse ajal) jääb haigeks PEALE lapse sündi? Võib muidugi olla ju ka lihtsalt mingite asjaolude kokkusattumus?
Pakuks kaks varianti. Esimene. Laps on eriline. Egregorid tahavad teda enda mõjualla. Ema ei müü last maha. nüüd piinatakse ema.
Teine variant. Laps on putukinimene.

Aga mida siis teha kui eeldada, et on esimene variant e. eriline laps (ja seda ta tõenäoliselt on).
Mida saab see ema teha, et laps oleks kaitstud aga, et samas ise vedru välja ei viskaks...vähemalt seni kuni laps on piisavalt vana, et ise suudab ennast kaitsma hakata Question Mida aeg edasi seda hullemaks olukord muutub (haigused raskemaks jne) Sad
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Aug 15, 2006 1:40 am    Teema: Vasta viitega

Alluma mehele.
Ainult mees suudab kaitsta.

NB enamus isased on sussid.
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Aug 15, 2006 2:55 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Alluma mehele.
Ainult mees suudab kaitsta.

NB enamus isased on sussid.

Alluda sussile, on sama hea kui olla peata kana.

Samas jällegi võib sealt tulla paras pudru ja kapsad.
Sest kui sussi ülemus hakkab ise sussiks ja paneb sussi enda ülemuseks, siis vana suss ei oska olla ülemus ja hakkab otsima endale uusi ülemusi kellele toetuda. Siis tulevad appi kolmandad inimesed ja siis on võib minna asi jälle untsu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Turkian
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Aug 27, 2006 1:19 am    Teema: Vasta viitega

Kirjutan ka hirmudest täpsemalt, kuna haigustega ju hirmutatakse inimesi räigelt.
Kui te ei mõista mingit asja seoses näiteks mingi haigusega, siis on võimalik teile haigusega seotud hirme tekitada. Hirme tekitatakse neljanda liini pealt, kui te ei mõista seda teemat mille pealt hirmudega kotitakse. Teil ei ole mõistmisega kaasnevat jõudu, et ennast selle jõu eest kaitsta millega teid rünnatakse.

See ei ole normaalne et inimene võpatab kui näiteks uks pauguga kinni läheb. See on pidev hirmurünnak mida inimene tajub kui siin miski sellel haakuda ja väljenduda võimaldab. Näiteks kui mina olen tundnud mingil teemal kõva hirmurünnakut, olen visanud pikali ja läinud transsi. Mida ma siis nägin ? Ma nägin kuidas üks minu teisik on kuskil võõras maailmas, eluohtlikus olukorras ja kardab elu eest. Siis ma sain aru, et ma mitte ei karda siin seda teemat, vaid minu mõistmatus sellel teemal mida ma siin füüsilisel tasandil kartsin, võimaldas sellel hirmul mida mu teisikule loodi, väljenduda siin füüsilisel tasandil. Mõistmatus võimaldas sellel hakkuda ja mõjutada siin füüsilisel tasandil. See töötab tegelikult samamoodi nagu ukse paugu peale ehmatamine.

See on illusioon, mis proovib teid hirmutundega veel enam sisse mässida. Inimesele sisestatakse hirmuga, et mingi probleem on tohutult suur ja üle jõu käiv. Tegelikult on asjad vastupidi. Kui te tunnete hirmu, siis järelikult ei näe te olukorda reaalset. Te kardate, aga tegelikult pole põhjust niiviisi karta. Lihtsalt tuleb tegeleda nende teemadega kust teile hirme luuakse niikaua kui mõistate.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Püh Aug 27, 2006 1:24 am    Teema: Vasta viitega

Ma kardan üksi kuskil pimedas olla. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Aug 27, 2006 11:02 am    Teema: Vasta viitega

Mina olen ka selle peale mõelnud, et mida ma õieti kardan. Ja paistab et ainukese asjana ma kardan valu.
Ma ei oska küll sellest kuidagi üle saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group