Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Surmalembus

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
iris

PostitusPostitatud: Nelj Aug 24, 2006 5:25 pm    Teema: Surmalembus Vasta viitega

Millest tuleneb surmaiha? S.t. piiripealse oleku otsimine igasugustest ohtlikest olukordadest - armastus surma vastu võix seda nimetada. Rolling Eyes Tegemist pole adrenaliinilaxu kättesaamise ega muu sellisega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Aug 24, 2006 5:29 pm    Teema: Vasta viitega

tähelepanuvõimest
Ma kujutan ette, et see kuulus golfimängija, Tiger Woods, ma ei tea kuidas kirjutatakse, mängib sellepärast nii täpselt, et ta arvestab nii nagu iga löök oleks tal viimane. Sellepärast ta kunagi või väga harva eksib. Pole aega lihtsalt vigasid teha. Kuulsin vist , et üks 10 000 st inimesest suudab teda võita
Tagasi üles
iris

PostitusPostitatud: Nelj Aug 24, 2006 10:25 pm    Teema: Vasta viitega

Hmm... ma suht uneleja muidu. Et miski wakeup-laadset siis? Igatahes tunnen siis alati, nagu olex armunud Rolling Eyes Ja nagu alati meeldiva tunde puhul, tahax veel ja veel...

Aa golfi ei harrasta, las Tiger sihib Wink
Tagasi üles
Maxwell
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 1:22 am    Teema: Vasta viitega

iris kirjutas:
Hmm... ma suht uneleja muidu. Et miski wakeup-laadset siis? Igatahes tunnen siis alati, nagu olex armunud Rolling Eyes Ja nagu alati meeldiva tunde puhul, tahax veel ja veel...

Meenutab naisterahvast, kes on ja on ja ei julge enesesse vaadata. "Äkki saan haiget!"
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 6:15 pm    Teema: Vasta viitega

iris kirjutas:

Teinekord tahaks lihtsalt surra, sest on nii korralikult siiber, et on juba täiesti ükskõik, lihtsalt nii tundub kergem. Pidevalt mängi siin karmis maailmas, mis tegelikult polegi nii jube, aga kui pidevalt korrutatakse, et nii kui lõdvaks lased, kukud orgi otsa, siis tahestahtma jälgid ennast ja ümbrist topelt, kulutades nii liigselt energiat ja kui vea teen, siis on tunne, et aitab. Enam ei jaksa. Samas tekib küsimus, et miks ei jaka, energait peaks jaguma, energiat ei tohi raista teab iga planeedi hing, aga ikkagi, pidevalt üle mäng, ohh.

Samas surmaga ma mängida ei armasta. Ja tuleb ta kunagi ikki.
Tagasi üles
Ronija
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 10:04 pm    Teema: Vasta viitega

Päris mitu head selli on selle lembusega kaasa läinud ning ka otsa leidnud. Ühelt poolt hea motivatsiooni allikas, aga samas oht, et lähedki.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group