Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Arvamustest vabanemine.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 4:42 pm    Teema: Vasta viitega

Wahya kirjutas:

Kuidas sa 50 tuhandest ilma jäid?
Mingi egregor segas ja ma ei teinud nii nagu ma enne omale selgeks tegin. See läks minul üldsegi meelest ära.
Miljonimängus. Twisted Evil

Nii öelda südame häält ma vaatan kui inimese sisemise mina häält.
Aga äkki on see hoopis mingi kolli oma?
Radu on jah miljoneid kuid kõik rajad ka viivad kuhugi.
Tagasi üles
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 5:25 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:

Miljonimängus. Twisted Evil

See Tv3 miljonimäng? Pühapäeval eetris? Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Aga mis sellistega peale hakkata kui inimene tunneb ühte kuid ühiskond näeb selles tunndes enese hävitavat tagajärgi?

Kas ühiskond, teiste arvamus pressib ennast peale,
või on see tunne kellegi poolt hoopis pealepressitud?
Ja ühiskonnal on hoopis õigus?

Ja ka mõtlemine nii öelda reaalselt ütleb, et ühiskonnal on õigus
kuid nii öelda süda räägib muud?
Kas seda mis süda tunneb võib käsitleda alateadvusena?
Kui jah kas siis tuleb usaldada oma alateadvust?
Ma ükskord ei kuulanud ja jäin ilma ligi 50000 eegist.
Või on see hoopis üks suur illukas ja elu peab võtma reaalselt nii nagu ühiskond sellest aru saab?

Ilma ühiskonnata inimene ju sureks. Pane inimene metsa elama titest peale, isegi kui hundid ta lapsendavad, sureb ta ikka peatselt. Olid kuskil pildid lastest, kes jooksid neljakäpukil ja olid üldse huntide moodi, aga surid vara.. Ei saagi aru, kui teemasse see nüüd on.
Igatahes. Ühiskond annab ikka midagi küll, aga ma arvan, et praegusest ühiskonnast annab kõvasti mööda minna õiguse koha pealt.
Aga kui inimene on sigakollistunud ja on omadega ikka täitsa tuksis, siis on ikka ühiskonnal õigus, aga massides on ka stampmõtlemist, kus tehakse sääsest elevant lihtsalt. Olgu see siis liigsöömine, või petmine, või mis iganes, riigiti need kiiksud varieeruvad.

Aga hea oleks ikka ise oma hinnangud ja mõtlemine ehitada, mitte ühiskonnast üle võtta, kuigi tänu kasvatusele on mõjutused ilmselt üüratud.
Tagasi üles
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

Miljonimängus on turvasummad 1000 ja 32000. Kuidas sul õnnestus 50000 kaotada?

to Andromeeda

Keegi=CC aga äkki hoopis DJ
Minu arvates pole tarvis tavaliselt selliseid asju täpselt öelda. Kes teab, see teab ja kes ei, sellel pole vahet keegil, tokrodal või jeesusel.

Tsiteerin::
Andromeeda & .Raul.:
Aga mis viib? Või kuhu ja milleks üldse peaks minema?
Radu on jah miljoneid kuid kõik rajad ka viivad kuhugi.

Rada on valik ja rada mööda kõndimine valik. Rada ei vii sind mitte kuhugi aga mööda rada jõuad sa igalepoole, kui rada sind viib. Niiviisi võikski jahuma jääda aga mingit selgust see ikka ei tooks. See on lihtsalt üks viis kuidas asju tunda. Vastus on sinus endas olemas ja sa tead seda. Võta kätte ja lahenda enda jaoks radade saladus Smile

Tõsisemalt. Nimetame seda siis tahteks, taotluseks, sooviks või ihaks vms. See viib ja see viib sinna mis ta ise on. Tahad 50000 eeku, siis see on seda korraga, see mis viib ja see kuhu viiakse. Nüüd edasi on radade küsimus - miljonimäng, vargus, pangalaen, aus töö Razz jne miljonid erinevad rajad. Ainuke vahe on, et ühel on süda ja teisel pole.

Kui sa oled saanud nüüd selle 50000 kätte, kas sa siis oled kuskile jõudnud?

Milleks peaks minema? Ei peagi. Njah, siin peaks hakkama jällegi ehk mõne keegi appi võtma. Kahjuks ei viitsi hetkel rohkem. Lisaks ainult kaks vihjet kogu teema kohta - surm ja areng.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 6:03 pm    Teema: Vasta viitega

Tähtis pole mitte kohalejõudmine täiuse näol, vaid radade rohkus ja kordumatus või isegi lõpmatus, st, et iga rada pakub midagi omalt poolt, mida teised ei paku.
Tagasi üles
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 6:28 pm    Teema: Vasta viitega

Kuule, asi ei ol neis ligi 50000. See oli ainult üks minule meelde tulnud näide mis juhtub siis kui ei osata ennast kuulata või kui unustatakse see mida nii öelda sisemine mina ütleb.

Mind huvitab see, et kumba kuulata. Kas nii öelda avaliku arvamust või iseennast.
Et kas see on võimalik, et inimese sisemine mina eksib või on ta mingi kolli poolt seestunud.
Kas avalik arvamus on kõikse suurem koll mida inimene peaks vältima?
Et kumba kuulata, kas mõistust mis on harilikult mõjutatav avalikust arvamusest või nii öelda südant, alateadvust, intuitsiooni , sisemine mina või kuidas iganes seda kutsutakse mis võib sammuti olla kolli
poolt saastatud.
Et kumba kuulates on suurem võimalus langeda mingi võõratahte alla.

Viimast korda miljoni mängust.
Sain teada, et sain mängu. Mõtlesin, mediteerisin, vahtisin pendlit jne. Ning jõudsin järelduseni, et kui kõik õlekõrred on läbi ja kui tuleb küsimus mille vastust ma ei tea siis vastan kohe lambist, ilma mõtlemata varjant A.
Vastasin 11. küsimusele ära ja õle kõrred olid läbi. Tuli 12. küsimus väärtusega 125000 ... Ja minul ununes see mida ma plaanisin teha. Et vastan lambist A. Ja kuna ma vastust ei teadnud siis võtsin oma 64000 välja ja siis selgus, et õige vastus oligi A.
Tagasi üles
walrus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 7:09 pm    Teema: Vasta viitega

Andromeeda kirjutas:

Keegi=CC õpetas. Aga mis viib? Või kuhu ja milleks üldse peaks minema?

Kas mõttekam on siis kohapeal tammuda, ilma igasuguse progressita? Shocked
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 8:23 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Mind huvitab see, et kumba kuulata. Kas nii öelda avaliku arvamust või iseennast.
Et kas see on võimalik, et inimese sisemine mina eksib või on ta mingi kolli poolt seestunud.
Kas avalik arvamus on kõikse suurem koll mida inimene peaks vältima?
Et kumba kuulata, kas mõistust mis on harilikult mõjutatav avalikust arvamusest või nii öelda südant, alateadvust, intuitsiooni , sisemine mina või kuidas iganes seda kutsutakse mis võib sammuti olla kolli
poolt saastatud.
Et kumba kuulates on suurem võimalus langeda mingi võõratahte alla.

No sisemine mina pole loteriide võitudeks, kui juba seda selleks kasutada, siis pole kontaktigi sisemise minaga, sest saamahimu lõikab ühenduse ära. Seda arvan mina. See on umbes sama teema, et jalgpallur kukub meelega pikali, et penaltit saada. Razz
Avalik arvamus oleks nagu võõrisiksus ja sisemine mina sina ise selle sitakihi all kuskil soppide taga peidus.
Tagasi üles
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 10:37 pm    Teema: Vasta viitega

Kurat
kus on jutt loterii võidust? Twisted Evil
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 27, 2006 11:18 pm    Teema: Vasta viitega

walrus kirjutas:
Andromeeda kirjutas:

Keegi=CC õpetas. Aga mis viib? Või kuhu ja milleks üldse peaks minema?

Kas mõttekam on siis kohapeal tammuda, ilma igasuguse progressita? Shocked

Arvad et kohapeal asudes liikumist ei toimu?
Tagasi üles
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 12:18 am    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Kurat
kus on jutt loterii võidust? Twisted Evil

Minu kirjas. Twisted Evil
Ega ma ei võtnudki 1:1, aga põhimõte on sama, kui võtad "loteriivalikuks" A.
Tagasi üles
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:30 pm    Teema: Vasta viitega

Wahya kirjutas:
Vot see oli nüüd küll üks huvitav ja üllatav arendus.

Kui vaadata inimest, siis ta ei ole kindlasti täiuslik. Seega osa temast on loll.

Inimene on just nii arenenud, kui ta on. Lollust saab vaadelda vaid taustsüsteemis, seega, iga inimene on oma olemuselt täiuslik, aga ta pole võimeline kasutama seda, mis talle antud on, kuna vastavad kogemused puuduvad. Suheline, aga sellise suhtumisega ei jõua küll kuskile.
Tagasi üles
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:33 pm    Teema: Vasta viitega

vambola kirjutas:

Ilma ühiskonnata inimene ju sureks. Pane inimene metsa elama titest peale, isegi kui hundid ta lapsendavad, sureb ta ikka peatselt. Olid kuskil pildid lastest, kes jooksid neljakäpukil ja olid üldse huntide moodi, aga surid vara.. Ei saagi aru, kui teemasse see nüüd on..

Ainult kollistunud inimene ei saa üksi hakkama. Ühiskond ? WTF Laughing
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

Need inimesed, kes elasid huntide keskel teadsid, et ta eluiga on sama pikk, kui hundil.
kui inimene ei teaks, et ta peab kuskil 80 surema, siis tõmbaks mitmesaja aastani välja.
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:41 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Need inimesed, kes elasid huntide keskel teadsid, et ta eluiga on sama pikk, kui hundil.
kui inimene ei teaks, et ta peab kuskil 80 surema, siis tõmbaks mitmesaja aastani välja.

Kas eluiga(ma mõtlen ikka vanadust) on ainult mõtlemises kinni?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:46 pm    Teema: Vasta viitega

Mitte ainult. Aga jah, mõtlemine määrab palju.
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Nelj Juun 29, 2006 9:45 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Naine:
Inimene on just nii arenenud, kui ta on. Lollust saab vaadelda vaid taustsüsteemis, seega, iga inimene on oma olemuselt täiuslik, aga ta pole võimeline kasutama seda, mis talle antud on, kuna vastavad kogemused puuduvad. Suhteline, aga sellise suhtumisega ei jõua küll kuskile.

Ainult kollistunud inimene ei saa üksi hakkama. Ühiskond ? WTF

Inimene on oma olemuselt täiuslik? Inimesel on ka ehk surematu hing?
Uudishimu tappis kassi, lollus pigem. Me kõik oleme erinevad. Seega saab vaadelda meid ainult taustsüsteemis. Kui me oleksime oma olemuselt täiuslikud tuleks meid ikkagi vaadata taustsüsteemis, mis ütleks, et me oleme midagi/täiuslik.

See mida sina kirjeldad on ego mäng.
Mängu reeglid:
Inimene on olemuselt täiuslik
Täiuslikkuse kasutamiseks kogemused puuduvad
Tuleb kogemusi muretseda
Kellel rohkem kogemusi see on täiuslikum

Mäng läks käima.

Kogud, korjad, proovid, katsetad, postitad foorumis. Palju kogemusi. Iseenesest väga hea asi ju. Ego hakkab tööle ja teeb järelduse palju kogemusi= lähemal täiuslikkusele ning lisab vargsi lähemal kui teised juhmakad. Ego kiidab ennast: " Tubli Naine, tubli! Keep up the good work.". Sina muudkui rügad sest näe juba olen täiuslikkusele lähemal. Väike vedur kes suudab tuut tuut. Siis näed postitust kellegilt teiselt, mis ei meeldi, keegi ütleb sitasti, (alati on oponent loomulikult täis veapunkte ja pole hoopiski nii vahva sell kui sina) ja hakkavad tulema postitused reageeringud, et sa oled veapunkte, klamüüdiat täis, millised keerised, su allikas on ära kuivanud jne jne

Inimühiskond on selleks, et üleval pidada muidusööjaid. Vaata loomadel seda peaaegu probleemi pole. Ometi vajavad väikesed ühiskonna liikmed alati meie abi. Olgu laps nii täiuslik ja puutumatu kui iganes, tissi tahab ta ikka, et tissis midagi oleks on vaja süüa. Nii jõuamegi lõpuks sinna, et mees viskab kirve selga ja läheb mammutit tapma.
Tagasi üles
ER
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Juun 29, 2006 10:24 am    Teema: Vasta viitega

Wahya kirjutas:

See mida sina kirjeldad on ego mäng.
Mängu reeglid:
Inimene on olemuselt täiuslik
Täiuslikkuse kasutamiseks kogemused puuduvad
Tuleb kogemusi muretseda
Kellel rohkem kogemusi see on täiuslikum

Mäng läks käima.

Ego hakkab tööle ja teeb järelduse palju kogemusi= lähemal täiuslikkusele ning lisab vargsi lähemal kui teised juhmakad.

ja minu ego sosistab: "oi jee, mul on kahtlused... mul on äratundmisrõõm ...
pole kindel, aga nii tahaks teada, kas mu kahtlused-kõhklused wahya mängu suhtes paika peavad. uudishimu, noh see , mis kassi tappis ... või vist ikkagi pigem lollus. "

ja siis sosistan ise egole: "loomulikult lollus. kulla ego, see on sinu armas järjekordne ämber. sa ka ei väsi..."
Tagasi üles
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Nelj Juun 29, 2006 2:22 pm    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
vambola kirjutas:

Ilma ühiskonnata inimene ju sureks. Pane inimene metsa elama titest peale, isegi kui hundid ta lapsendavad, sureb ta ikka peatselt. Olid kuskil pildid lastest, kes jooksid neljakäpukil ja olid üldse huntide moodi, aga surid vara.. Ei saagi aru, kui teemasse see nüüd on..

Ainult kollistunud inimene ei saa üksi hakkama. Ühiskond ? WTF Laughing

Ilma ühiskonnata titest peale, mitte täiskasvanuna. Razz

Edit: Ma mõtlen siis üksipäini. Pere on ka ju ühiskond.
Tagasi üles
vambola
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Nelj Juun 29, 2006 2:27 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:

No ma tahtsin seda öelda, et inimestel on ikka inimeste keskel kõige kasulikum üles kasvada, muidu nad ei saa inimestele omaseid teadmisi. Kasvad huntide keskel väga varasest east=jääd nende tasemele. No ma arvan lihtsalt, et selline asi on kahtlane, nagu Tarzani idee. Kui saab baasi dzunglist, siis inimest suhtlemise mõttes temast täiskasvanuna enam ei kasvata.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 6

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group