Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

haige inimene
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 10:45 pm    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:
ärritusid? lahe.

siis lõpeta oma kli¹eede pildumine, targutamine ja üldistamine.
võimalik, et saad rahu veel tagasi.

kuule, ma ignoreerin juba terve päeva su tähelepanuavaldusi minu suunas nii tutvuse poolest ja poole hinnaga aga paistab, et sa ikka kohe küsid seda väikest "aadrilaskmist" Laughing
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 10:49 pm    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:
terroriseerimine on midagi muud.

aga sireli-sugune tüüp kaotaks ratastooliteed ja pimedate juhtkoerad jne ka ilma pealt ära.

mingi kuradi tasapisi süvenev kalestumine on nii mitmelgi foorumlasel kallal.
kus see soojus teil kadunud on?

või ei julge enam seepärast aidata ja on inimlikkus lännu, et muudkui on vaja karta, et keegi kuskil imeb täiega ja varastab hingeosi?

No miks peakski kannatama sellist tühja halamist? Tugevad saavad hakkama, ning ei hala. Nõrgukesed halavad, et ei saa hakkama.
Halatakse kuna tahetakse, et keegi abistaks. Keegi kuuleks ja ulataks abistava käe. Ja siis võtaks halaja ning talutaks ta läbi elu. Aga abistajal äkki on oma elu vaja elada ka. Teiste eest ei saa seda teha.
Jälestan neid, kes nutavad terve maa märjaks, kui neil pole tegelikult midagi viga. Need kellel oleks põhjust, nemad ei kasuta igat võimalust halamiseks. Imelik on see, kuna... Tõelisest raskusest, mis südant vaevab sellest ei suuda rääkida, aga kõigest muust räägitakse. Seetõttu ongi see mõttetu hala, mis ainult närvidele käib. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 10:53 pm    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:
terroriseerimine on midagi muud.

aga sireli-sugune tüüp kaotaks ratastooliteed ja pimedate juhtkoerad jne ka ilma pealt ära.

mingi kuradi tasapisi süvenev kalestumine on nii mitmelgi foorumlasel kallal.
kus see soojus teil kadunud on?

või ei julge enam seepärast aidata ja on inimlikkus lännu, et muudkui on vaja karta, et keegi kuskil imeb täiega ja varastab hingeosi?

aga ma ju aitangi Laughing mina kohtlen inimesi võrdselt austusega ning ainult tõsistele lollidele teen hinnaalandust Laughing
Tagasi üles
efu
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 10:54 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
efu kirjutas:
ärritusid? lahe.

siis lõpeta oma kli¹eede pildumine, targutamine ja üldistamine.
võimalik, et saad rahu veel tagasi.

kuule, ma ignoreerin juba terve päeva su tähelepanuavaldusi minu suunas nii tutvuse poolest ja poole hinnaga aga paistab, et sa ikka kohe küsid seda väikest "aadrilaskmist" Laughing

terve päeva?
ma tegin alles õhtul arvuti lahti Rolling Eyes
miks sa kirjutad siin kui teiste vastuseid ja arvamusi kardad?

ega sa ju ärritusest jooma ei hakka?
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 10:58 pm    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:

/me naerab selili maas Laughing Laughing Laughing

lepime ära? Embarassed
Tagasi üles
efu
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:04 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
efu kirjutas:

/me naerab selili maas Laughing Laughing Laughing

lepime ära? Embarassed

kuhu ära?

chirmaa, sirel seda wudule küll ei öelnud.
nii, et ära usu hundi juttu Very Happy
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:16 pm    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:

aga võibolla wudu ei julgenud sulle öelda, mis me tegelikult rääkisime? sa oled nii nõudlik eit... Cool
Tagasi üles
efu
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:28 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
efu kirjutas:

aga võibolla wudu ei julgenud sulle öelda, mis me tegelikult rääkisime? sa oled nii nõudlik eit... Cool

aga võib ola jah, selle peale ma ei tulnudki kohe! tänan, et juhtisid mu tähelepanu.

a ta rääkis midagi, et väike arxos oli sulle end külge kleepinud ja...no muid selliseid asju. et sul oli paha, et ta on nii noor alles ja...
et sa seal siis kurtsid. aga ma ei viitsi kõike siia ka kirjutada.
Tagasi üles
walrus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:32 pm    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
walrus kirjutas:

Lasteahistajad on seega vaimse haigusega lapse vanemad.. .

1. Võivad olla vaimse haigusega lapse vanemad
2. Võivad olla vaimse haiguseta lapse vanemad
3. Võivad olla füüsilise puudega lapse vanemad
4........
5. Võivad olla vaimse haigusega lapsevanemad
6. Võivad olla vaimse haigusega ja lastetud
7. Võivad olla füüsilise puudega lapsevanemad
8...........

Et siis.....mis väide see selline oli Rolling Eyes

Jäi hoopis selline mulje, et sirel samastab lapseahistajaid vanematega, kellel on haige laps ja selle võrra rohkem aktiivsust välja näitavad.

sirel kirjutas:
muide. ma tunnen ka puust jalaga inimesi. neil on oma firma, teevad tööd ja joovad viina ja ütlevad sitasti nagu kõik teised inimesed ja nemad ise ei salli igasugu vingujaid, kes hädaldavad, et nad ei saa millegagi hakkama ja nõuavad mingit abi, toetust ja kaastunnet. nad on omal nahal välja selgitanud, et saab edukalt hakkama

Iseenesest väga tublid mehed, aga igaühest ei saa bossi, ka tervena mitte. Kuigi hää kontoriroti teeb täiesti jalutust kah valmis. Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:54 pm    Teema: Vasta viitega

walrus kirjutas:

Jäi hoopis selline mulje, et sirel samastab lapseahistajaid vanematega, kellel on haige laps ja selle võrra rohkem aktiivsust välja näitavad.

ei ma vihjasin just tuntud tegelase loole, kes korraldas lastele üritusi ja nüüd selgus, et on pedofiil...
Tagasi üles
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Juun 19, 2006 11:55 pm    Teema: Vasta viitega

walrus kirjutas:

Ma midagi sellist ei lugenud. Oli see kusagil ridade vahel?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
walrus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 12:04 am    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
walrus kirjutas:

Ei olnudki niivõrd samastamine, pigem küsimus, mis tegelikult ei vajagi vastust.

Mida sina siis lugesid? Aga eks see on nii, et igaüks loeb välja, mida kuulda tahab. Laughing
Tagasi üles
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 12:05 am    Teema: Vasta viitega

walrus kirjutas:
chirmaa kirjutas:
walrus kirjutas:

Ei olnudki niivõrd samastamine, pigem küsimus, mis tegelikult ei vajagi vastust.

Mida sina siis lugesid? Aga eks see on nii, et igaüks loeb välja, mida kuulda tahab. Laughing

Ma ei näinud samastamist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
walrus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 12:26 am    Teema: Vasta viitega

Kokkuvõtvalt arvan ma nii: haiged hädaldagu niikaua, kuni nende õigused ei ületa tervete omi. Senikaua leidub neile ka abistajaid, kes isegi liialdavad oma "ametiga". Miks üldse viitsitakse ennast sellega vaevata? Üldiselt mina ei viitsigi, aga tänagu haiged neid, kes viitsivad. Ju siis on mängus mingi rahulduse ja heaolu tekitamine. Ja ehitagu omale kaldteid palju tahes, mind need ei häiri ja laisk nagu ma olen, kasutan isegi neid vahel.

Vanematest ei taha väga laialt rääkida. Vanemad võtavad endale ülesande lapsukese üles kasvatada ja hoolitseda tema eest, kuni viimane iseseisvaks saab. Jah, kahjuks on neid, kes ei saagi, aga vanemad ei ole kerged alistuma. Smile Iga vanem teeb oma tööd ning minul ei ole asja nende tegemistesse.
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 3:02 am    Teema: Vasta viitega

walrus kirjutas:
Kokkuvõtvalt arvan ma nii: haiged hädaldagu niikaua, kuni nende õigused ei ületa tervete omi. Senikaua leidub neile ka abistajaid, kes isegi liialdavad oma "ametiga". Miks üldse viitsitakse ennast sellega vaevata? Üldiselt mina ei viitsigi, aga tänagu haiged neid, kes viitsivad. Ju siis on mängus mingi rahulduse ja heaolu tekitamine. Ja ehitagu omale kaldteid palju tahes, mind need ei häiri ja laisk nagu ma olen, kasutan isegi neid vahel.

Vanematest ei taha väga laialt rääkida. Vanemad võtavad endale ülesande lapsukese üles kasvatada ja hoolitseda tema eest, kuni viimane iseseisvaks saab. Jah, kahjuks on neid, kes ei saagi, aga vanemad ei ole kerged alistuma. Smile Iga vanem teeb oma tööd ning minul ei ole asja nende tegemistesse.

kahjuks on aga neid, kes ei tahagi et lapsuke iseseisvaks saab, olen näinud. Shocked ja kindlasti on ka neid, kes tunnevad rõõmu või saavad midagi kellegi haigusest.
Tagasi üles
walrus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 8:00 am    Teema: Vasta viitega

Ma just olin lisamas, et igasuguseid perverte, pedofiile ja imelikke juhtub ka olema. Cool
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 9:09 am    Teema: Vasta viitega

efu kirjutas:
sirel kirjutas:
efu kirjutas:

aga võib ola jah, selle peale ma ei tulnudki kohe! tänan, et juhtisid mu tähelepanu.

a ta rääkis midagi, et väike arxos oli sulle end külge kleepinud ja...no muid selliseid asju. et sul oli paha, et ta on nii noor alles ja...
et sa seal siis kurtsid. aga ma ei viitsi kõike siia ka kirjutada.

irw Razz ise nii vana ja nii loll Razz
Tagasi üles
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 3:27 pm    Teema: Vasta viitega

Haige inimese ülistamine on lihtsalt osa suurest skeemist, mille ülesanne on viia ressursid neile, kes ümbrusele mingit tulu ei suuda luua. Vaadake näiteks igasuguseid euronõudeid, kõik ongi ju selle skeemi elluviimiseks.

Ülistatakse haigeid - võetakse tervetelt, suutlikelt inimestelt.
Euronõuded ja kõikvõimalikud mugavused vanglatesse - võetakse ausatelt inimestelt ressursse.
pensionisammas - võetkase noortelt.

Tulevik on see, et nn "inimõigused" viiakse sellisele tasemele et teovõimelised jäävad täiesti nälga. Näiteks räägitakse juba nendes uutest "vangla" ideedest kus üks julla pannakse vangi jala külge, et teda jälgida. Sellise asja rakendamine hakkab tohutult pappi sisse nõudma, aga vangi elu ei muutugi enam. Inimõiguste tõttu ta tegelikult ju ei kannagi karistust. Kuhu me nii jõuame?
ER
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 5:15 pm    Teema: Vasta viitega

haiget ei pea haletsema

aga võib olla heatahtlik Wink

ja neid, kes püüavad manipuleerida oma puudega või haigusega, neid saab ju ignooooooooooorida Very Happy

irwwwwwwww
huvitav, kas keegi teist pole kasutanud haigena nõrkusejõudu, et saada lohutav pai ...
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Juun 20, 2006 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

ER kirjutas:
ja neid, kes püüavad manipuleerida oma puudega või haigusega, neid saab ju ignooooooooooorida Very Happy

ja siis lendab kari inimesi kohale ja teatab, et "sa pead, sest ta on haige"; "tema võib, sest ta on haige"; "tema on nii õnnetu aga sina oled terve"; "sina saad ilma ka hakkama aga tema ei saa" jne... ja alailma on uued sõdurid platsis aga see kellele survet avaldatakse on ikka seesama...

see on üsna jõhker jõud, mida kasutatakse, et allutada terve inimene haige tahtmisele.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group