Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Peedistatud.
Mine lehele 1, 2  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 6:32 pm    Teema: Peedistatud. Vasta viitega

MispĂ€rast mĂ”ni naine lĂ”ikab oma veenid lĂ€bi mehe tĂ”ttu? VĂ”i siis hakkab jooma... Eriti, pĂ€rast seda kui mees on naisega maganud. Mis vĂ€rk sellega on? Tean selliseid juhtumeid ja ei saa aru, kumb osapooltest siin sĂŒĂŒdi on. Kas naine, kes lasi mehel end peedistada vĂ”i mees on miski selline tegelane, kes hĂ€vitabki naisi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
walrus
Valge pÀike
Valge pÀike

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 6:55 pm    Teema: Vasta viitega

Mehed on need, kes ei pea patuks vÀikest hullamist teiste tunnete arvelt. Naised ehk vÀÀrtustavad ka rohkem vms. Kas mitte igal naisel ei peaks sellega kogemusi olema?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

Kindlasti on igal naisel seda ette tulnud. Confused
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 7:17 pm    Teema: Vasta viitega

Aga MIKS naine end lÔikama vÔi jooma hakkab selle tagajÀrjel, vot seda tahaks teada nagu...
Tagasi üles
Wahya
Punane pÀike
Punane pÀike

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 8:04 pm    Teema: Vasta viitega

mehed elavad rohkem tunnete peal
naised emotsioonide

Veenide lĂ€bilĂ”ikamine, seda siis randmetelt, on ĂŒldiselt ĂŒks show
kui tahad ennast tappa on palju efektiivsemaid meetodeid n kui tahad ennsat just lĂ”ikudes tappa, siis on reie sisekĂŒljel suht kubemelĂ€hedal nii, et tĂ”mbad noaga ja oled loetud sekunditega kutu, pidavat veel valutu ka olema v nii vĂ€hemalt arstid rÀÀgivad. Ka see, et randmetelt lĂ”ikamine on show on pĂ€rit arstide suust, kellel selliste asjadega kokkupuudet on olnud.

Kunagi olid kaks sĂ”pra, kellest ĂŒks lĂ”ikas mingis etapis koguaeg endal veene lĂ€bi. nalja pĂ€rast. Elu oli korras aga lihtsalt purjus peaga, et midagi lĂ”busat teha oleks. Ta tegi veel igasugu lahedaid asju aga see pole praegu oluline. Teine sĂ”ber vedas siis purjus selli jĂ€lle kiirabisse kus veenid kinni tĂ”mmati. elu lĂ€ks edasi. lĂ”puks nad olid juba kiirabis tuntud paar. lĂ”ikaja on praegu respekteeritud mees ja töötab ĂŒhes vĂ€ga huvitavas ametis.

Nooruse lollused ĂŒtleks kokkuvĂ”tteks.
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 10:13 pm    Teema: Vasta viitega

Eelpool kirjeldatud inimeste kÀitumise tÔttu, et vÔtagi keegi neid 'lÔikajaid' tÔsiselt... MÔnel on Àkki pÔhjust ka. Aga kedagi ei huvita. KÔik mÔistavad hukka. Confused
Tagasi üles
keku

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 10:42 pm    Teema: Vasta viitega

Schism kirjutas:
Aga MIKS naine end lÔikama vÔi jooma hakkab selle tagajÀrjel, vot seda tahaks teada nagu...

ma tean nĂ€iteks rohkem mehi, kes on peale seda, kui naine on ta maha jĂ€tnud, on end lĂ”ikunud vĂ”i jooma hakanud vĂ”i ĂŒldse end tapnud.

miks inimesed seda teevad? ma ei tea. nad ei suuda vist reaalsust ja valu kanda ja taluda - see paneb jooma. lĂ”ikavad ehk selle pĂ€rast, et fĂŒĂŒsiline valu aitab nende "mĂ”istuse" selge hoida. ma ainult oletan, sest pole ise veel kumbagi kogenud.

osaliselt ka ehk enesehaletsusest.
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 10:46 pm    Teema: Vasta viitega

mina jĂ€lle nĂ€gin tĂ€na kuidas harku jĂ€rve lĂ€hedal ĂŒks mees autoalla jĂ€i ja ilmselt silmapilkselt surma sai. sĂ”itsin edasi, ma ei tea mis sest asjast edasi sai., ei jÀÀnud sinna vahtima. sĂ”itsin selle auto taga kes alla ajas. ma arvan et 70km tunnis, piki pead saada, nagunii sai kohe surma, vaatasin et asfaldi peal ei hinganud sittagi. isseenesest huvitav vaadata kuidas inimene vedru vĂ€lja viskab. mĂ”nel kĂ€ib see jĂ”le kergelt, aga mĂ”nel jĂ€lle vĂ€ga keeruliselt.

ma just enne mĂ”tlesin et mis sĂŒndmused mulle tulevad kui isiklik pĂ€ev on numeroloogiliselt 34/7. lugesin et kiirustamine, rutakad otsused. mina ise olin rahulik, aga millegi pĂ€rast ĂŒmbruses inimesed kiirustavad ja saavad surma
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 10:51 pm    Teema: Re: Peedistatud. Vasta viitega

Schism kirjutas:
MispĂ€rast mĂ”ni naine lĂ”ikab oma veenid lĂ€bi mehe tĂ”ttu? VĂ”i siis hakkab jooma... Eriti, pĂ€rast seda kui mees on naisega maganud. Mis vĂ€rk sellega on? Tean selliseid juhtumeid ja ei saa aru, kumb osapooltest siin sĂŒĂŒdi on. Kas naine, kes lasi mehel end peedistada vĂ”i mees on miski selline tegelane, kes hĂ€vitabki naisi.

eks ikka show. esimene level ei lÀinud lÀbi "tule minu mulli, siin on nii soe", siis vÔetakse appi haletsus "ma olen nii Ônnetu ja suren kohe Àra" ja siis Àhvardus "sa oled igavene vÀrd ja sa ei leia kunagi rohkem naist" Cool
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 11:57 pm    Teema: Vasta viitega

Loodan et Hr. Akk nĂŒĂŒd vÀÀrtustab oma elu rohkem, pĂ€rast oma silmadega nĂ€gemist, kui lihtsalt vĂ”ib kĂ”ik lĂ”ppeda.
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Juun 17, 2006 11:58 pm    Teema: Re: Peedistatud. Vasta viitega

sirel kirjutas:
Schism kirjutas:

eks ikka show. esimene level ei lÀinud lÀbi "tule minu mulli, siin on nii soe", siis vÔetakse appi haletsus "ma olen nii Ônnetu ja suren kohe Àra" ja siis Àhvardus "sa oled igavene vÀrd ja sa ei leia kunagi rohkem naist" Cool

Eks see ĂŒldjuhul nii ole ka... Üritatakse terroriseerimise lĂ€bi oma tahtmist peale panna. Rolling Eyes
Tagasi üles
Maxwell
Lilla pÀike
Lilla pÀike

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 2:31 am    Teema: Vasta viitega

Üks ja sama asi jookseb lĂ€bi kĂ”ikide teemade. Tee endale oma tahted (rĂ”hutan oma tahted) selgeks. Evil or Very Mad
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 2:34 am    Teema: Vasta viitega

Maxwell kirjutas:
Üks ja sama asi jookseb lĂ€bi kĂ”ikide teemade. Tee endale oma tahted (rĂ”hutan oma tahted) selgeks. Evil or Very Mad

Tulin sinu kapsaaeda vÔi?
Tagasi üles
Maxwell
Lilla pÀike
Lilla pÀike

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 2:45 am    Teema: Vasta viitega

Schism kirjutas:
Maxwell kirjutas:

Tulin sinu kapsaaeda vÔi?

Minu oma on minu ja sina vaata kuidas sina oma ajjaga hakkama saad. Andsin sulle vihje, kust alustada.
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 8:27 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Loodan et Hr. Akk nĂŒĂŒd vÀÀrtustab oma elu rohkem, pĂ€rast oma silmadega nĂ€gemist, kui lihtsalt vĂ”ib kĂ”ik lĂ”ppeda.

vÀÀrtustangi, sest ma pole naist vĂ”tnud nĂ€iteks. sellel mehel vĂ”is naine olla kes talle pinda kĂ€is. kuna tal oli WC rull kĂ€es siis oli ilmselt korralike kommetega. omaette vaatepilt oli kuidas WC rull rullis ennast lahti mööda teed, vĂ€ga tĂ€henduslik. kuna sĂŒndmus toimus lĂ”una ajal siis arvatavasti need kes lahkuvad pĂ€iksetĂ”usu ajal, enam kehastuma ei pea. loodetavasti sai paradiisi

kuna mul see aasta on meisternumbri aasta periood, siis see pidi tekitama selliseid sĂŒndmusi , teist korda juba see aasta , talvel nĂ€gin kuidas majaees ĂŒks mees alla aeti ja sai ka kohe surma. iseenesest huvitav fĂŒĂŒsika kuidas kokkupĂ”rkel keha lendab nagu extreemsportlasel
Tagasi üles
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 9:10 am    Teema: Vasta viitega

See jalakĂ€ia oleks vĂ”inud minu auto ette astuda kui mul oleks olnud veapunkt kiirustamises. Ma sĂ”itsin pikivahega ja aeglasemalt. Muidu oleks vĂ”inud sellest jalakĂ€iast teist korda ĂŒle sĂ”ita

VĂ”imalik , et vaimsus tahab jobude ettesöötmisega mind rajalt maha vĂ”tta aga kuna mul seda veapunkti ei olnud mille suhtes mind rĂŒnnati siis surma sai hoopis keegi teine kellel see veapunkt oli
Tagasi üles
walrus
Valge pÀike
Valge pÀike

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 9:24 am    Teema: Vasta viitega

Et jah.. muud seletust ei olegi, kui et naised elavad neid lahkuminekuid palju emotsionaalsemalt ĂŒle, kui mehed. Sellest ka enesevĂ€gistamised. Tugevamad saavad ka muiduviisi ĂŒle, lĂ”ikumine on nĂ”rkadele. Paluvad tĂ€helepanu/hoolitsust, mida iganes... kuid seda nad ka saavad.

Üldse on see Ă€hvardamine, nagu sirel mainis, vĂ€ga nĂ”me ĂŒritus. Ainult peletate sellega mehi.

Ja see jalakĂ€ia... kust te ĂŒldse vĂ”tate tema motiivi? Ehk lihtsalt lollike arvas, et oskab teed ĂŒletada igas kohas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
akk
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 9:35 am    Teema: Vasta viitega

Raadio ĂŒtles et 43 aastane Sergei viidi mustamĂ€e haiglasse. Siis silmapilkselt surma ei saanudki. Teadvuseta lamama jĂ€i. Ma arvan, et segasĂŒĂŒ , esiteks autojuht sĂ”itis seal 70ga, tegelt 50 on lubatud, . Mina nĂ€gin jalakĂ€iat 3 seki enne teeĂŒletamist ja vĂ”tsin kiiruse maha aga eessĂ”itja ei mĂ€rganud ja isegi ei pidurdanud. Kindlalt mingi raha peab maksma kui Ă€ra sureb vĂ”i vigastused. Kriminaalasi kindel.
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 12:06 pm    Teema: Re: Peedistatud. Vasta viitega

Schism kirjutas:

On mÔlemad variandid olemas.

Inimene, mitte ainult naine, vÔib olla juba enne kohtumist selle piiri peal, noorena sagaeli ollakse.
Emotsiooid kiired ja teravad.
Saades "petta" eelkĂ”ige siis enese ootuste ebaĂ”ige rĂ”huasetuse tĂ”ttu, omistatakse sĂŒndmusele liiga suur kaal.
Tilk-tilk-tilk, ning mĂ”nel ajab kannatuste kruus ĂŒle serva.

Leitakse et lĂŒĂŒasaamine on korvamatu kahjuga.
Ollakse pettunud enese vÔimes hakkama saada, pandavuses ja vÀÀrtuses, arvatakse, et keegi ei vaja mind. Siia lisandub "keegi mind ei armasta" ja muidu madal enesehinnang.

LĂŒhidalt on sageli tegemist loobumisega. PĂ”genemisega enese mina eest.

Ja siis on vÀlised "abistajad."
Mitte iga mees pole mees (inimene), vaid kuhi deemoneid inimese kestas ja ka naisega vÔib see nii olla. MÔnel juhul tekitavad nad "seletamatu" sÔltuvuse ja olemuse lÔhki tÔmbamise, kinnijÀÀmise. Naine ei suuda sellise kolli juurest lahkuda ka siis, kui teda alandatakse, pekstakse.... sest tema hing on kinni.

Lisaks on olnud ja on tegelasi, kes varjavad ja moonutavad inimese reealsuse nĂ€gemist nii maailmas kui paras. (need siis on nii meestel kui naistel)Tegelasi kes inimese olemust on seest ÔÔnestanud, ning kes inimkehast vabanevad, kui energiast tĂŒhjaks imetud kestast. Et siis edasi liikuda. Viimasel juhul siis ei ole ei mees ega naine "sĂŒĂŒdi" vaid see parasiit, kes saadab impulsse, mis sunnivad ohvri enesehĂ€vitusele.

Veel veenide lÔikamisest.
Jah, kĂ€tel veenide lĂ”ikamine on sageli kĂ€sitletav katsega, saada TÄHELEPANU lĂ€bi haletsuse ja kaastunde, kui muidu seda ei saavutata.
Ometi pean ma vÀÀraks, (tĂ€psemalt ĂŒteldes perversseks) Ă”petada inimestele effektiivsemaid lahkumismeetodeid, nagu ĂŒks eelkĂ”nelenu tegi.
Teadmine on relv, ning seda ei peaks andma lolli kĂ€tte. Aga see kes teab, kuid kĂŒlmavereliselt hĂ€vitavaid teadmisi edastab, on jĂ€tis ja tĂ”enĂ€oliselt inimsuse minetanud.
Tagasi üles
boss
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 18, 2006 12:31 pm    Teema: Vasta viitega

PĂ€ris huvitav teema.
Kus juures ma arvan et veenide lÀbilÔikamisega tahetakse tÔesti saada tÀhelepanu, enamus teevad seda siiski ju suure lÀrmiga, mitte kodus vaikselt.Kuigi ka seda on ette tulnud.

Minu arust tahetakse pÔgeneda valu eest, aga keegi tegelt surma ju saada ei taha.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group