| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 12:05 am Teema: |
|
|
Kui inimene on isiksus, siis küll.
Hall massi mõtlemise sagedus on üks. Sedsa kasutavad inimesed, kes ise ei taha mentaalselt tööd teha. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sol
|
Postitatud: Kolm Märts 22, 2006 11:10 pm Teema: |
|
|
Pole vast teile kellelegi üllatuseks, et mõtted on samasugused energiakogumid nagu kõik olemasolev, nii illusoorne kui ilmne. Seega võivad nad rünnata ja tabada meid endidki, kui kogu maapealset elukeskkonda. Siis nõksu "trenditeadlikemal" inimestel oleks juba ammu aeg hakata omi mõtteid kontrollima, et ei tekiks olemasolevale mõttesaastahunnikule aina kasvavat lisa. Keegi peab selle kunagi ära rookima. Ega me ei soovi ju kõike paha oma lastele kaasavaraks jätta? Vaimsel tõusuteel oleval Maal tõuseb see probleem kunagi kindlasti päevakorda. Niisiis - kõik toimib, kel tahtmist mööda ja mõnel ka vastupidiselt.
Seega enne mõtlemist tasub MÕELDA! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 23, 2006 1:14 am Teema: |
|
|
Soovite ja soovite jne! Seadke endale eesmärk ja tegutsege selle eesmärgi nimel, kaasake sinna mõistus ja mõtlemine! _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ArcanaDei Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Märts 23, 2006 9:43 am Teema: |
|
|
Everything you truly wish becomes true.
See kui sa midagi teadlikult soovid selle vastu töötab mitu asja. Teadvus ehmub mõtte peale aga mis siis kui see täide läheb, seetõttu see ei lähegi täide. Teine variant on see et sinu mõte läheb konflikti kellegi teise mõttega ja jääb sellele alla. Kolmas variant on see et sa soovid midagi mis käib vastu sinu maailma reeglistikuga.
Where is the will, there is the way.
Ehk siis vahel peab ka midagi tegema selleks et midagi juhtuks.
Üldiselt see ongi jumalik essents mis on igas inimeses kuid millest vähesed on teadlikud ja veelgi vähemad oskavad kasutada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mortimer Tumeroheline päike

Liitunud: 21 Märts 2006 Postitusi: 175 Asukoht: Tallinn/mustamäe
|
Postitatud: Nelj Märts 23, 2006 2:40 pm Teema: |
|
|
kunagi lugesin kifti raamatut sel teemal "alateadvuse jõud" ma ei tea kus see nüüd on ja kes autor oli
muidu olid seal huvitavad näited kirjas - enne magamaminekut näiteks sisestad oma alateadvusesse mis kell sa tahad ülesse ärgata. Mul on see mitu korda töödanud _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ArcanaDei Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Märts 23, 2006 6:59 pm Teema: |
|
|
Ma ärkan alati 2 minutit enne äratust
Kuid samas kui kiiret ei ole põõnan kella kaheni päeval. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
matsmihkel

|
Postitatud: Reede Märts 24, 2006 12:18 am Teema: |
|
|
| Mina kasutasin ka seda ärkamisaja sisestamist, töötas nagu kellavärk, aga kui liiga palju kasutasin siis enam mitte |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Reede Märts 24, 2006 12:23 am Teema: |
|
|
| ma ärkan päris tihti enne äratuskella üles... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sitavikat

|
Postitatud: Teis Apr 18, 2006 8:23 pm Teema: |
|
|
| Mortimer kirjutas: | kunagi lugesin kifti raamatut sel teemal "alateadvuse jõud" ma ei tea kus see nüüd on ja kes autor oli
muidu olid seal huvitavad näited kirjas - enne magamaminekut näiteks sisestad oma alateadvusesse mis kell sa tahad ülesse ärgata. Mul on see mitu korda töödanud |
minu alateadvusel pole kellanumbreid, on ainult, kas ärkan tavalisel kooliajal või magan edasi :/
alateadvust kui nii võib nimetada olen samuti kogenud magades. kui sisestan endale enne magama minekut, et peaks öösel mingi 5-7 vahel üles ärkama (täna k.a.), et ehk õpiks ära, kui on midagi tähtsat, aga kui ärkangi siis magan edasi, tahtejõud on liiga nõrk. vahest üliharva ärkan enne kella, aga ainult siis kui mõtlen õhtul, et homme ma ei tohi lihtsalt sisse magada, jälle. samas kui uinun rahulikult, ilma koolile mõtlemata (nädalavahetustes, juhtub nii vahest ka argipäevadel) põõnan kellahelinani või kui seda ka ei kuule siis lõunani. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Kolm Apr 19, 2006 8:55 am Teema: |
|
|
Olen mingit psühholoogia jama lugenud kus kirjeldas et kui mõtled isikuliselt ja endast siis hakkavat alateadvus vastu töötama.
Nagu näiteks mõtled, et: "Mul läheb hästi". Siis juhtub vastupidist kui üldse midagi.
Tuleks aga mõelda umbisikuliselt: "läheb hästi"
See oli aga ka mingi enesele sisendamise teemaline värk. (Ei tea kas ka muudes situatsioonides sama on.)
| Ufolane kirjutas: | mul oli ka üks kord kaks soovi üks oli rahaline ja teine oli üks teissugune...
ka hakkasin katsetama et soovid täide läheks
ma sõin hulgi sireli viielehelisi õisi, soovisin langevatelt tähtedelt , soovisin südames koguaeg et see läheb täide, rääkisin oma soovist kõigile lunisin oma siividega vanemaid , korraldasin streike jne..... lõpuks soovid täitusid  |
Oleks et mu soov nii lihtsalt täide läheks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|