| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:11 pm Teema: Vastikusetunne väljaspool kodu. |
|
|
Miks ma tunnen vastikusetunned, häbenemist väljaspool kodu? koolis ,linnas?
Ma nagu pean iga käiku ette mõtlema ja terve koolipäev tugineb sellel, et ma häbiväärsesse olukorda ei satuks, ma ei saa aru kuidas teised saavad nii vabalt koolis olla? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:14 pm Teema: |
|
|
Paistab, et oled kurjas mullis _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:17 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Paistab, et oled kurjas mullis |
On võimalik sellest välja pugeda? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:17 pm Teema: |
|
|
Jah. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:18 pm Teema: |
|
|
How? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
|
|
jah, kui saad lahendatud on lapsepõlveprobleemid. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
|
|
| keku kirjutas: | | jah, kui saad lahendatud on lapsepõlveprobleemid. |
Mul ongi praegu lapsepõlv põhimõtteliselt ja väiksem iga oli minuteada super. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 7:23 pm Teema: |
|
|
| Thule kirjutas: | | keku kirjutas: | | jah, kui saad lahendatud on lapsepõlveprobleemid. |
Mul ongi praegu lapsepõlv põhimõtteliselt ja väiksem iga oli minuteada super. |
ema... _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ArcanaDei Pruun päike

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 8:04 pm Teema: Re: Vastikusetunne väljaspool kodu. |
|
|
| Thule kirjutas: | Miks ma tunnen vastikusetunned, häbenemist väljaspool kodu? koolis ,linnas?
Ma nagu pean iga käiku ette mõtlema ja terve koolipäev tugineb sellel, et ma häbiväärsesse olukorda ei satuks, ma ei saa aru kuidas teised saavad nii vabalt koolis olla? |
Sulle pannakse kusagilt näkku ja makku, ehk siis keegi seletab sulle pidevalt, et oled saamatu jobu ja idioot, filtreeri see inimene välja. Ja iga päev korda paar korda endale et sa oled ilus tark ja hea  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mismo Beez päike

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 10:43 pm Teema: Re: Vastikusetunne väljaspool kodu. |
|
|
| Thule kirjutas: | Miks ma tunnen vastikusetunned, häbenemist väljaspool kodu? koolis ,linnas?
Peale selle mulli vms võib ka muid tegureid olla.
Tuleb ette ka selliseid inimesi, kes on näiteks 2 korda tundlikumad, kui inimesed keskmiselt. Iseenesest on see pigem anne, aga seda võib raske taluda olla.
Kui registreeriksid ennast lehel http://www.horoskoop.ee ja vaataksid oma sünnihoroskoobi, siis õpiksid ennast paremini tundma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 10:55 pm Teema: |
|
|
Ma ei saa mitte s*****i aru sellest horoskoobi registreerimisest.
Kas seal peab olema koht kus sündisid või koht kus asud jne? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mismo Beez päike

|
Postitatud: Laup Apr 01, 2006 12:21 am Teema: |
|
|
| leints kirjutas: | Ma ei saa mitte s*****i aru sellest horoskoobi registreerimisest.
Kas seal peab olema koht kus sündisid või koht kus asud jne? |
Sünnihoroskoobi arvutamiseks kasutatakse sünnikoha andmeid.
Sinna võib ka panna lähima linna sellele kohale, kui muud võimalust pole. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Püh Apr 02, 2006 3:18 pm Teema: |
|
|
Ma saan asjadest aru nii et.
Koolis on palju paha energiat sest inimesed peavad olema koos teiste inimestega kellega nad olla ei taha ja kohas kus nad olla ei taha seega muutuvad nad "pahurateks" genereerides paha energiat mis jääb kooli atmosvääri.
(oleneb muidugi ka õpilastest)
Linn teisest küljest genereerib ise oma pärast energiat mis kõigile ei sobi.
Nt mulle üldse ei sobi ma tunnen end linnas halvasti. Nagu ma oleks vaenlaste keskel või lõksus ja ohustatud ning alla surutud linna poolt.
Aga mõnele teisele inimesele näiteks sobib küll.
Sama on ka teiste keskkonna tüüpidega
Nt. metsaga - palju teist tahaks minna öösel metsa?
Mina näiteks tahaks. Ma tean et sääl metsas elab igasugu loomi kes mu väikese vaevaga maha lüüa võivad
(nagu hall hundid, pruun karud, mets sead, ilvesed... kus juures olen oma silmaga neid liike näinud oma kodust vähemalt 3 km kaugusel)
aga ma ei karda neid miski pärast, tunnen end metsas sama hästi kui mitte paremini kui oma kodus,
aga võibolla on mu nupul midagi korrast ära äh kui ongi mis siis.
(Ja peaksid metsaelanikud mind murdma noo siis on see mu oma süü - et nii nõrk olen kuid süüd ei maksaks otsida sest teisel loomal on kõht tühi ja näeb et siin kõnnib üks värske verivorst ja et oma viimset hinge raasu sees hoida murrab mu maha, palju õigustatum tegu kui nii mõnigi inimese oma.
Vähemalt annan neile rammusa kõhu täie vahest isegi söödan nende järglasi ). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thule Tumeroheline päike

|
Postitatud: Püh Apr 02, 2006 7:34 pm Teema: |
|
|
| Metsamees kirjutas: | Ma saan asjadest aru nii et.
Koolis on palju paha energiat sest inimesed peavad olema koos teiste inimestega kellega nad olla ei taha ja kohas kus nad olla ei taha seega muutuvad nad "pahurateks" genereerides paha energiat mis jääb kooli atmosvääri.
(oleneb muidugi ka õpilastest)
Linn teisest küljest genereerib ise oma pärast energiat mis kõigile ei sobi.
Nt mulle üldse ei sobi ma tunnen end linnas halvasti. Nagu ma oleks vaenlaste keskel või lõksus ja ohustatud ning alla surutud linna poolt.
Aga mõnele teisele inimesele näiteks sobib küll.
Sama on ka teiste keskkonna tüüpidega
Nt. metsaga - palju teist tahaks minna öösel metsa?
Mina näiteks tahaks. Ma tean et sääl metsas elab igasugu loomi kes mu väikese vaevaga maha lüüa võivad
(nagu hall hundid, pruun karud, mets sead, ilvesed... kus juures olen oma silmaga neid liike näinud oma kodust vähemalt 3 km kaugusel)
aga ma ei karda neid miski pärast, tunnen end metsas sama hästi kui mitte paremini kui oma kodus,
aga võibolla on mu nupul midagi korrast ära äh kui ongi mis siis.
(Ja peaksid metsaelanikud mind murdma noo siis on see mu oma süü - et nii nõrk olen kuid süüd ei maksaks otsida sest teisel loomal on kõht tühi ja näeb et siin kõnnib üks värske verivorst ja et oma viimset hinge raasu sees hoida murrab mu maha, palju õigustatum tegu kui nii mõnigi inimese oma.
Vähemalt annan neile rammusa kõhu täie vahest isegi söödan nende järglasi ). |
Linnas tunnen ennast samamoodi, aga metsas meeldib jubedalt käia küll, metsas on hea, vaikne.... mida veel tahta, headust seal jagub. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Püh Apr 02, 2006 9:09 pm Teema: |
|
|
| kuna seal pole inimesi kelle ees saaks häbeneda... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 8:31 am Teema: |
|
|
Suht pohhui on see teiste arvamus!
Olen selline nagu tahan, käin riides nagu tahan - mis see teisi kotib.
Saavadki penskrid omale kõneainet et tänapäeva noorus on hukas.
Hui ta on! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 11:50 am Teema: |
|
|
| leints kirjutas: |
Saavadki penskrid omale kõneainet et tänapäeva noorus on hukas.
|
Selle käigus nad kipuvad jah teisi süüdistama, tegelikult hindavad ise enda tehtud tööd, enda loodud olukorda... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 1:48 pm Teema: |
|
|
Kas nüüd just headust ... no vaata asja sellest küljest et puhast headust või kurjust pole (või kui on siis seda esineb harva) alati on iga tegu või asi vms. natuke hea ja natuke kuri.
Nt. kui mingi suvaline tüüp lööb maha kellegi teise, siis seda loetakse puhtalt kurjaks teos kui aga unustatakse see et keski saab selle mehe surmast kasu.
Sama ka nt. kui keegi annetab palju raha või üks kõik mida kellelegi teisele loetakse puhtalt hea teoks aga see jällegi röövib tollelt inimeselt motiivi end arendada, ta jääbki selliseks haledaks et teised teda ülal peaksid, (sääl võib olla teisigi halbutegureid millele mu mõistus ei tulnud).
Ma arvan igal keskkonnal on oma moodi energia... ja osadele inimsetele ta sobib osadele mitte, seda sobivus asja annab ka muuta.
Aga milleks mul inimeste ees häbeneda, seda et mul lõustal on habe ajamata ja et see just teab mis köitev pole?
Või hoopis seda et mu hilbud ammu ilma moest läinud?
Või äkki seda et ma kõhu omal karva ja 2-he senti lisa vooderduse juurde kasvatand?
Mul on juba ammu ilma teiste arvamustest suva, kui ma nii väga teiste arvamusest hooliks siis ma ei oleks siin foorumis ega teeks kodus trenni vaid tõmbaks, imeks ja jooks seitset sorti meele mürke kooli nurga taga, kuulaks mingit kahtlast kurdistavat tümakat ja "hängiks" mingitel pidudel ja klubides.
Ning läbistaks oma kõrvadesse ja muudesse toredatese kohtadesse metall rõngaid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 4:27 pm Teema: |
|
|
No neetidel pole viga.
Endal on kõrvarõngas, kulmuneet ja ennem oli veel ka huuleneet. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 5:27 pm Teema: |
|
|
| leints kirjutas: | No neetidel pole viga.
Endal on kõrvarõngas, kulmuneet ja ennem oli veel ka huuleneet. |
Polt ikka on läbi pea pistetud?
Selline tsingitud, et aju rooste ei läheks?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|