Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Mõtte võim
Mine lehele Eelmine  1, 2

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2006 12:05 am    Teema: Vasta viitega

Kui inimene on isiksus, siis küll.
Hall massi mõtlemise sagedus on üks. Sedsa kasutavad inimesed, kes ise ei taha mentaalselt tööd teha.
Sol

PostitusPostitatud: Kolm Märts 22, 2006 11:10 pm    Teema: Vasta viitega

Pole vast teile kellelegi üllatuseks, et mõtted on samasugused energiakogumid nagu kõik olemasolev, nii illusoorne kui ilmne. Seega võivad nad rünnata ja tabada meid endidki, kui kogu maapealset elukeskkonda. Siis nõksu "trenditeadlikemal" inimestel oleks juba ammu aeg hakata omi mõtteid kontrollima, et ei tekiks olemasolevale mõttesaastahunnikule aina kasvavat lisa. Keegi peab selle kunagi ära rookima. Ega me ei soovi ju kõike paha oma lastele kaasavaraks jätta? Vaimsel tõusuteel oleval Maal tõuseb see probleem kunagi kindlasti päevakorda. Niisiis - kõik toimib, kel tahtmist mööda ja mõnel ka vastupidiselt.
Seega enne mõtlemist tasub MÕELDA!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maxwell
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Nelj Märts 23, 2006 1:14 am    Teema: Vasta viitega

Soovite ja soovite jne! Seadke endale eesmärk ja tegutsege selle eesmärgi nimel, kaasake sinna mõistus ja mõtlemine!
ArcanaDei
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Nelj Märts 23, 2006 9:43 am    Teema: Vasta viitega

Everything you truly wish becomes true.

See kui sa midagi teadlikult soovid selle vastu töötab mitu asja. Teadvus ehmub mõtte peale aga mis siis kui see täide läheb, seetõttu see ei lähegi täide. Teine variant on see et sinu mõte läheb konflikti kellegi teise mõttega ja jääb sellele alla. Kolmas variant on see et sa soovid midagi mis käib vastu sinu maailma reeglistikuga.

Where is the will, there is the way.

Ehk siis vahel peab ka midagi tegema selleks et midagi juhtuks.

Üldiselt see ongi jumalik essents mis on igas inimeses kuid millest vähesed on teadlikud ja veelgi vähemad oskavad kasutada.
Tagasi üles
Mortimer
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Nelj Märts 23, 2006 2:40 pm    Teema: Vasta viitega

kunagi lugesin kifti raamatut sel teemal "alateadvuse jõud" ma ei tea kus see nüüd on ja kes autor oli
muidu olid seal huvitavad näited kirjas - enne magamaminekut näiteks sisestad oma alateadvusesse mis kell sa tahad ülesse ärgata. Mul on see mitu korda töödanud
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Nelj Märts 23, 2006 6:59 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ärkan alati 2 minutit enne äratust Razz
Kuid samas kui kiiret ei ole põõnan kella kaheni päeval.
Tagasi üles
matsmihkel

PostitusPostitatud: Reede Märts 24, 2006 12:18 am    Teema: Vasta viitega

Mina kasutasin ka seda ärkamisaja sisestamist, töötas nagu kellavärk, aga kui liiga palju kasutasin siis enam mitte
Tagasi üles
leints
Pagan

PostitusPostitatud: Reede Märts 24, 2006 12:23 am    Teema: Vasta viitega

ma ärkan päris tihti enne äratuskella üles...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
sitavikat

PostitusPostitatud: Teis Apr 18, 2006 8:23 pm    Teema: Vasta viitega

Mortimer kirjutas:
kunagi lugesin kifti raamatut sel teemal "alateadvuse jõud" ma ei tea kus see nüüd on ja kes autor oli
muidu olid seal huvitavad näited kirjas - enne magamaminekut näiteks sisestad oma alateadvusesse mis kell sa tahad ülesse ärgata. Mul on see mitu korda töödanud

minu alateadvusel pole kellanumbreid, on ainult, kas ärkan tavalisel kooliajal või magan edasi :/
alateadvust kui nii võib nimetada olen samuti kogenud magades. kui sisestan endale enne magama minekut, et peaks öösel mingi 5-7 vahel üles ärkama (täna k.a.), et ehk õpiks ära, kui on midagi tähtsat, aga kui ärkangi siis magan edasi, tahtejõud on liiga nõrk. vahest üliharva ärkan enne kella, aga ainult siis kui mõtlen õhtul, et homme ma ei tohi lihtsalt sisse magada, jälle. samas kui uinun rahulikult, ilma koolile mõtlemata (nädalavahetustes, juhtub nii vahest ka argipäevadel) põõnan kellahelinani või kui seda ka ei kuule siis lõunani.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Metsamees
----------------------------

PostitusPostitatud: Kolm Apr 19, 2006 8:55 am    Teema: Vasta viitega

Olen mingit psühholoogia jama lugenud kus kirjeldas et kui mõtled isikuliselt ja endast siis hakkavat alateadvus vastu töötama.

Nagu näiteks mõtled, et: "Mul läheb hästi". Siis juhtub vastupidist kui üldse midagi.
Tuleks aga mõelda umbisikuliselt: "läheb hästi"
See oli aga ka mingi enesele sisendamise teemaline värk. (Ei tea kas ka muudes situatsioonides sama on.)

Ufolane kirjutas:
mul oli ka üks kord kaks soovi üks oli rahaline ja teine oli üks teissugune...

ka hakkasin katsetama et soovid täide läheks
ma sõin hulgi sireli viielehelisi õisi, soovisin langevatelt tähtedelt , soovisin südames koguaeg et see läheb täide, rääkisin oma soovist kõigile lunisin oma siividega vanemaid , korraldasin streike jne..... lõpuks soovid täitusid Very Happy

Oleks et mu soov nii lihtsalt täide läheks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group