Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

energiavampiirid......
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 21, 2004 3:24 pm    Teema: Vasta viitega

just...
eesmärki pole sest vastavad võimalused muutuvad iga hetkega.
homme tean ma juba miskit mis ma eile ei teadnud ning väga vabalt võiks see sel juhul muuta ka mu sihti.

seepärast polegi suunda.
Tagasi üles
tushka2
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 21, 2004 3:32 pm    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:
just...
eesmärki pole sest vastavad võimalused muutuvad iga hetkega.
homme tean ma juba miskit mis ma eile ei teadnud ning väga vabalt võiks see sel juhul muuta ka mu sihti.

seepärast polegi suunda.

ikkagi sihitult liikuv hallmass:)))))
tuleb oodata ainult kõvemat vilet kui hallmass liikuma hakkab...
Tagasi üles
Celtic
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 21, 2004 7:11 pm    Teema: Vasta viitega

hall mass on inimesed kes käituvad normide järgi. on ikestatud ühiskonna poolt.
ma ei pea silmas seaduseid ja muud sarnast vaid orjastamist mõtlemise tasandil.
ehk siis kõige üldisemas plaanis - hall mass = sarnase ning pinnapealse mõtlemise orjad.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Juul 02, 2004 5:31 pm    Teema: Vasta viitega

"...väga vabalt võiks see sel juhul muuta ka mu sihti"
Ei teagi... kas see siis orjus pole?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
tushka2
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Juul 02, 2004 5:58 pm    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:
hall mass on inimesed kes käituvad normide järgi. on ikestatud ühiskonna poolt.
ma ei pea silmas seaduseid ja muud sarnast vaid orjastamist mõtlemise tasandil.
ehk siis kõige üldisemas plaanis - hall mass = sarnase ning pinnapealse mõtlemise orjad.

ära üldse kekka eks, sa oled hallis massis täpselt samuti nagu me kõik oleme. pole vahet milline mõtteorjus on õigem või valem, see ei oma tähtsust. mõtteorjusest kui sellisest saab vaba olla ainult mõttevaba inimene, aga sellised lamavad terveelu voodis, siiber all.
Tagasi üles
Hengreelia
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Juul 04, 2004 11:27 am    Teema: Vasta viitega

to tuska 2:...ja millises voodis lebad sina..?äkki soovid vahelduseks külmale siibrile kuuma masaazi....,kui alakeha pikast lamamisest päris tundetu pole?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Poolvalge
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Esm Dets 26, 2005 11:17 am    Teema: Vasta viitega

dmitri imeb celticut.
ja niimodi otse. jõhker vaatepilt.
jalutaja
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Dets 26, 2005 3:03 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
adfcom kirjutas:
kelleldki energiat röövid siis võetaks see hiljem sinult nii, et energia röövimine on täiesti mõttetu.
Väga õige tähelepanek. Kõikm rõõvitu võetakse. Jääb ainult enda loodu. Inimese kaasasündinud võimed ei ole midagi muud, kui eelmistes eludes välja arendatud oskused. Kõik varastatu läheb varem või hiljem kolli söödaks. Heaolu varastatud asjast on ajutine ja näiline.

Idamaades ja nüüd veidi ka natuke juba Läänes kasutatakse ravivõtet, et kui lihahaav mädaneb ja ei allu antibiootikumidele ja muudele desinfitseerivatele ravimitele, siis pannakse haavale peale kärbsevastsed, kes siis sõõvad mädanenud liha ära, elusat lihast nad ei puutu. Kui mädanenud liha on vastsete poolt kinni pistetud siis lihahaav puhastatakse omakorda kärbsevastsetest (valged ussid e. vaglad). Peale seda haav paraneb tavaliste ravivõtetega. Kollid on siis nagu vastsete vaste energeetilises maailmas?
Tagasi üles
mungaõpilane

PostitusPostitatud: Kolm Dets 28, 2005 5:31 pm    Teema: Vasta viitega

Lugu selline , et suhe hakkab karile jooksma, süüdistatakse energiavampiirsuses. Ise tahaks küll olla arusaaja ja isegi kui olen vampiir siis vähemalt oma kallim rahule jätta . Mis teha??
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Dets 28, 2005 7:50 pm    Teema: Vasta viitega

Muideks vampiirid imevad oma lähedasi kõige rohkem.
Muideks, et otsustada, kes vamp on, selleks ma pean Sind ennast nägema.
ArcanaDei
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2006 12:01 am    Teema: Vasta viitega

Oh jah, mul ka siin energiavampiirluse kanal püsti, ehk siis imetakse minult. Varem oli sellel kanalil 2 lüli aga kui ma teadmata suunas kaheks kuuks kadusin, siis üks kanali lüli suri. Arstid pidasid seda kopsupõletikuks ning surma sümpromid olid tugev hapniku puudus ja õhu ahmimine.Ja momentaalselt võeti kanali teine lüli primaarseks lüliks.

Ning nigu ma kiirgama hakkan nii kohe tullakse ja imetakse kuivaks Smile. Vahepeal tekkis ka teine kanal, nimelt üks minu sõber hakkas tegelema energeetikaga ning 80 kilosest mehest sai 69 kilone ära vajunud kuju. Seeetõttu ma istun madalaimal energiatasandil ning lasen rõõmsalt imeda, sest plaanis on varsti situatsioon ära muuta.

Oma energiast mul kahju ei ole, kuna üldiselt olen ma andja tüüp. Kuna tegemist on eneseteadmatute orjastatud vampiirkanalitega siis aidata neid on vägagi raske sest kogu oma olemuse ja eksistentsiga nad töötavad selle vastu. Kui energiavoog katkeb siis võib isend energiapuudusest surma saada, seetõttu ringi katkestamine ei ole naljaasi. Seetõttu loodan tekitada situatsiooni kus ma edastan energiat portsionite kaupa, ilma kanalit hävitamata.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Jan 10, 2006 12:57 am    Teema: Vasta viitega

Veel üks täpsustus. vampiir kasutab imetava energiat teiste inimeste lõhkumiseks.
Tal ju vaja järjest rohkem doonoreid.
sitavikat

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 7:29 pm    Teema: Vasta viitega

nii, otsisin internetist musta maagia kohta ja sattusingi siia. ei suutnud tervet teemat päris läbi lugeda, aga tahaksin kellegi targema hinnangut minu jutule. no olen tavaline (arvan) noormees tallinnast ja minu elulugu on suhteliselt kurb, mis ei läheks just teemaga kokku, aga siiski LÄHEB. aga isiklikule tasandile ma langeda ei taha (kellegi õla peal patja nutma hakkama). nii, et ei räägi idetailselt vaid üritan paarile küsimusele vastust leida.

mu vanaisa oli ennustaja (suutis tulevikku ette näha). hiljuti kuulsin, etka minul võib taolisi võimeid olla. näiteks lapsena ma¹¹oor (ei tea kuidas kirjutatake) oli rääkinud mu emale, et kuidas te saate selle lapsega ühes toas olla, et ta imeb kõik energia teist välja ju - ema vastas jaatavalt. ise lapsest saati olengi lootnud, et mul oleks maagilised võimed. aga ehk keegi räägiks asjast täpsemalt. muidu teisi solvates tunnen ma end vägagi kehvasti (on ka erandeid, kes on selle ära teeninud minu silmis - tunnen end paremini, et sain talle ära panna vms) ja põen pärast selle pärast palju. äkki keegi saaks rääkida, et kes ma olen ja mis võimeid mul veel võib olla (mida saan teha erinevalt teistest). kuidas neid võimeid arendada/kontrollida?

midagi ebaolulist veel: nimelt ma tunnen end väga kehvasti ning ärritun vägagi kergelt kui tuba ei ole tuulutatud (teiste jaoks väga väga külm) kuigi päikest/soojust ei karda. aga see õhutamata tuba ei ole nagu klassis on, see on midagi muud. klassis ma ei ärrituks õhutamata ruumi pärast (palava), pigem pelgan külma, kodus täpselt vastupidi.
ÄKKI on mingi seos sellega, et ma ei saa piisavalt energiat ja seepeale ärritun? on sel mingi seos või ma ajan segast?

loodan, et keegi viitsis selle läbi ka lugeda.

TOKRODA juhul kui sul on võime näha teisi, et kas ma imen energiat või on tegemist lihtsalt lollusega, et siis äkki oleks võimalik kohtuda? elan muidu kesklinnas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 8:19 pm    Teema: Vasta viitega

sitavikat kirjutas:
nii, otsisin internetist musta maagia kohta ja sattusingi siia. ei suutnud tervet teemat päris läbi lugeda, aga tahaksin kellegi targema hinnangut minu jutule. no olen tavaline (arvan) noormees tallinnast ja minu elulugu on suhteliselt kurb, mis ei läheks just teemaga kokku, aga siiski LÄHEB. aga isiklikule tasandile ma langeda ei taha (kellegi õla peal patja nutma hakkama). nii, et ei räägi idetailselt vaid üritan paarile küsimusele vastust leida.

mu vanaisa oli ennustaja (suutis tulevikku ette näha). hiljuti kuulsin, etka minul võib taolisi võimeid olla. näiteks lapsena ma¹¹oor (ei tea kuidas kirjutatake) oli rääkinud mu emale, et kuidas te saate selle lapsega ühes toas olla, et ta imeb kõik energia teist välja ju - ema vastas jaatavalt. ise lapsest saati olengi lootnud, et mul oleks maagilised võimed. aga ehk keegi räägiks asjast täpsemalt. muidu teisi solvates tunnen ma end vägagi kehvasti (on ka erandeid, kes on selle ära teeninud minu silmis - tunnen end paremini, et sain talle ära panna vms) ja põen pärast selle pärast palju. äkki keegi saaks rääkida, et kes ma olen ja mis võimeid mul veel võib olla (mida saan teha erinevalt teistest). kuidas neid võimeid arendada/kontrollida?

midagi ebaolulist veel: nimelt ma tunnen end väga kehvasti ning ärritun vägagi kergelt kui tuba ei ole tuulutatud (teiste jaoks väga väga külm) kuigi päikest/soojust ei karda. aga see õhutamata tuba ei ole nagu klassis on, see on midagi muud. klassis ma ei ärrituks õhutamata ruumi pärast (palava), pigem pelgan külma, kodus täpselt vastupidi.
ÄKKI on mingi seos sellega, et ma ei saa piisavalt energiat ja seepeale ärritun? on sel mingi seos või ma ajan segast?

loodan, et keegi viitsis selle läbi ka lugeda.

TOKRODA juhul kui sul on võime näha teisi, et kas ma imen energiat või on tegemist lihtsalt lollusega, et siis äkki oleks võimalik kohtuda? elan muidu kesklinnas.

kas oled liiga ärahellitatud laps ja kujustad endale ette, et oled The One ja teistest erinev... või tõesti midagi sul seal neuronites on ülearu
Tagasi üles
sitavikat

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 9:26 pm    Teema: Vasta viitega

ma ei olegi oma arvamuses 100% kindel ja ei pea end The One'ks, üldsegi mitte, eriti kui neid imejaid on nii metsikult palju. ärahellitatud ka ei ole. ma rääkisin seda, mida pidasin võibolla, et abistavaks vastamaks oma küsimustele. ma ei leia oma jutus midagi, kus ma üritaks oma ego't uppitada. nii, et ma ei mõista su negatiivsust minu suhtes samuti mitte.
Tagasi üles
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 9:28 pm    Teema: Vasta viitega

mu ema on samasugune
ja ta on vampiiir
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 11:13 pm    Teema: Vasta viitega

Sitavikat

Samas ju võimalus, et keegi lihtsalt kasutab sind teiste "tühjaks imemiseks".

Ristitud sind pole ? Mingeid muid pühitsusi pole tehtud ?
Tagasi üles
sitavikat

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 16, 2006 12:54 am    Teema: Vasta viitega

ei ole ristitud ega ka muid taolisi vigureid minuga veel tehtud.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 18, 2006 5:47 am    Teema: Vasta viitega

sitavikat kirjutas:
Ma pean Sind reaalis nägema, siis saan otsustada. Kohtumine on võimalik.
ArcanaDei
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 9:48 pm    Teema: Vasta viitega

Tegin täna kibestumisest vampiirluse lähedasele inimesele tulemuseks oli tõsine energiavool, kuid tagasilöök(pohmakas) oli VÄGA ränk. Seega ma saan päris hästi aru miks see sõltuvust tekitab.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group