| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 02, 2005 5:56 pm Teema: |
|
|
| lycantrophe kirjutas: | Pigem on nii, et põgenemine reaalsusest on mõnuainete funktsioon
Jõutaimed pakuvad jõudu ja kaost, mitte mõnu
Jõud lööb tajupunkti kaosesse
Kaos paneb inimese proovile alati, vahet pole kuidas inimene satub selllesse
Hävitab seda sitalaadungit mida inimene kaasas kannab endaga.
Narkaritel on üks suurepärane omadus. Enda sitast mitte lahti laskmise võime
Hävitavad end ära ennem, kui lahti laskmiseni jõuavad |
No umbes seda ma silmas pidasingi, et saavad enda saastast tänu narkootikumidele lahti. Siis tekibki järsk vabanemine sellest, mis neid pidevalt ja tugevalt piinanud on ning see annab erilise tunde.
Samas kui nad pole mõistnud, et miks see konkreetne saast neile külge tuli, siis olgugi et nad sellest lahti said, korjavad nad selle arvatavasti mingi hetk uuesti üles.
Aga kui arvavad, et nii võibki tegema jääda, siis aina rohkem sõltuvusse jäävad. Kuid ehk on seda isegi vahel tarvis, kui muud moodi ei osata ja paremat varianti ei leita. Kõiges eksisteerivas on ju nii negatiivne kui ka positiivne osa olemas, aga tuleb teadvustada, et mis on täpselt millegi "hind" ja mis millegagi kaasneb.
Sõltuvus võib eksisteerida ka inimesele päris märkamatult, lihtsalt mingi hetk võib see inimesele juba palju tugevamat ja nähtavamat mõju avaldada.
Tasuks katsuda aru saada, et miks on tahtmine narkootilisi aineid tarvitada k.a. alkohol ja miks see tekib. See et keegi juba tarvitab on ju tagajärg. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lycantrophe Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Dets 05, 2005 9:42 am Teema: |
|
|
peaks olema ka sellised erinevused
narkootikumide,mõnuainete puhul, saadakse eemale saastasest keskkonnast. järsk vabanemine piinavast reaalsusest.
Jõutaimed nõuavad tegelemist saasta endaga, saasta mahapesemist. Inimene saab peksa kuni ei ole õppinud mõistma põhjusi miks saasta kogub, kuni põgeneb saasta eest. Kuni ei tee tööd iseendaga.
Et on mingi eriline seisund kuhu põgeneda, jõutaimi kasutades, on kah luul. On "seisund" kuhu areneda, kontroll jõutaime väe üle.
Alustuseks pakutakse kaost. Et saavutada enamat peab arenema läbi kaose. Järk-järgult, vastavalt tööle mis endaga tehakse. Shamaan kes jõutaime-ally täielikult taltsutanud, ei pea enam sööma seda.
| Avatud teadvus kirjutas: | Samas Lycantrophe on reaalsus ju subjektiivne
et see, mida me nimetame nö. tavareaalsuseks pole muud, kui serotoniini (meie aju neurotransmitter) tekitatud hallutsinatsioon. |
inimliku universumi siis... universum nagu inimese taju selle kokku paneb?
Kui niipidi mõelda et, inimliku universumi aluseks on armastus...
Serotoniin ju neurotransmitter mida armastustundega seostatakse kõige rohkem.
hallutsinatsioon - tajupunkti asend, kus see pole fikseeritud, kõigub erinevate asendite vahel. kui taju fikseeritud siia reaalsusesse siis teised reaalsused/tajupunkti fikseeringud hallutsinatsiooni tasemel. ja vastupidi
Viimati muutis seda lycantrophe (Laup Veeb 14, 2009 12:31 pm). Kokku muudetud 3 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Avatud teadvus Kollane päike

|
Postitatud: Esm Dets 05, 2005 11:59 pm Teema: |
|
|
Räägid õiget juttu Lycantrophe. Kuid see, et armastus oleks inimliku universumi aluseks ei ole küll õige. Mingit inimlikku universumi ei ole olemas ja armastus vaid üks sõna. Sellised asjad ei olegi tegelikult sõnastatavad nagu sa tead  _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuleluud Punane päike

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 12:32 pm Teema: |
|
|
| tsiteerides klassikuid: "elav arrrrrmastuse vägi, tõukab, olgu ees või mägi" |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 12:47 pm Teema: |
|
|
Kui Muhhamed ei lähe mäe juurde, siis tuleb mägi Muhhamedi juurde... _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 8:30 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: |
ma jäin mõtlema ,et kumb on parem variant: kas minna lolliks või teha kõik selleks ,et lolliks ei läheks.
ühtepidi lollilt äärmuslikud variandid mõlemad justkui. |
proovisin lolliksminemist. päris lõbus oli. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
AntiMon Valge päike

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 5:28 pm Teema: |
|
|
läheb temast mööda juba...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 8:42 pm Teema: |
|
|
Tegin mõned nädalad tagasi seeni ja sain nende abiga juba kuid kestnud kanepiorjusest välja. Nüüd tripin tahtejõuga. Oleme vist jälle teemas  _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 12:05 am Teema: |
|
|
| Avatud teadvus kirjutas: | Tegin mõned nädalad tagasi seeni ja sain nende abiga juba kuid kestnud kanepiorjusest välja. Nüüd tripin tahtejõuga. Oleme vist jälle teemas  |
aga kumb see kangem kraam on ?
Äkki läksid hoopis sümboolsselt öeldes räästa alt vihma kätte ?
Aga ma lihtsalt oletan |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 12:59 am Teema: |
|
|
Seened on kindlasti "kangemad" kuid neid asju ma niikuinii ei saaks igapäevaselt tarbida, sest neis on väga palju jõudu, mida päevast päeva taltsutada läheks vist üsna keeruliseks. Kanep seevastu on hästi leebe taim, aga see leebus on kahepalgeline, sest tänu sellele ma just seda lõpuks igapäevaselt suitsetasingi. See aga omakorda röövis mult igasuguse tahtejõu ja ma ei viitsinud ennast eriti kätte võtta, et näiteks muusikat teha või kasvõi mõnda raamatut lugeda. Passisin ainult telekat ja nüristusin. Seen aga aitas jõuda teadvustamisele, et midagi on ikka vaja muuta. Eks ma ise teadsin seda muidugi juba varem, aga tahtejõust jäi puudu - liiga kergelt andsin alla. Selles suhtes võin julgelt öelda, et seened võivad meid vägagi hästi aidata, kui selleks vajadus on. Samas ei ole mingit mõtet seeni regulaarselt süüa, sest sellisel juhul võivad nad meid lihtsalt hulluks ajada näidates asju, milleks me ei pruugi valmis olla. Igatahes nüüd on mul tahtejõudu, mida ma ise suudan ka stabiilselt juurde toota ja ei anna seda enam kanepile ära. Vahepeal on muidugi tulnud nn. nõrkuse hetki, kuid nedest saab üle teadlikkuse hoidmisega siin ja praegu ning mitte hoides meeles esile kerkivatest mõtetest kinni, mis on ka selge ei kõikvõimalikele väärisiksustele, mis tahavad vanade harjumuste pealt sisse sõita ja jälle jõudu varastama hakata. _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used!
Viimati muutis seda Avatud teadvus (Kolm Jan 18, 2006 1:12 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 2:34 am Teema: |
|
|
See ongi, et sõltuvust pole, MÄLU on. _________________ kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melkux- Beez päike

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 5:39 pm Teema: |
|
|
| Olen kuulnud jutte turupeal, et seened võivad laksata mingi paarikümne aasta pärast ootamatult peale kasutamist, on se tõsi? Kuskil tööl olles lambist kisub katuse ära :O |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 7:14 pm Teema: |
|
|
| lenux- kirjutas: | | Olen kuulnud jutte turupeal, et seened võivad laksata mingi paarikümne aasta pärast ootamatult peale kasutamist, on se tõsi? Kuskil tööl olles lambist kisub katuse ära :O |
Ise ei tea, ega pole reaalselt näinud, aga olen jutte kuulnud, et näiteks LSD-ga nelja aasta pärast vend sõitis autoga mööda sirget teed ja siis ta nägi enda ees, et tee läheb kahele poole... keeras ära vasakule poole, ja osutus et läheb tegelikult otse ja ta sattus kraavi.
Teine juhus oli siis kui vend läks rõdule, ja nägi et rõdult viib trepp alla... hakkas trepi peale astuma, ja põmdi kukkus maha teiselt korruselt
Need kaks venda olid ikka tugevad LSD tarbijad, iga nädal tegid... nii et ma arvan, et paari tarbimise puhul nii hulle asju ei juhtu, võibolla kõigest mõned värvilised mitte eriti segavad kujundid ja vsjoo. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 7:19 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | | Seened on kindlasti "kangemad" kuid neid asju ma niikuinii ei saaks igapäevaselt tarbida, sest neis on väga palju jõudu, mida päevast päeva taltsutada läheks vist üsna keeruliseks. |
mis ajast on pilves olek jõud?  _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 7:21 pm Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | | Tsiteerin:: | | Seened on kindlasti "kangemad" kuid neid asju ma niikuinii ei saaks igapäevaselt tarbida, sest neis on väga palju jõudu, mida päevast päeva taltsutada läheks vist üsna keeruliseks. |
mis ajast on pilves olek jõud?  |
oled tundunud olekut pilve ja kainsuse ajal?
seda nimetatakse kassiks tavaliselt ehk deprekaks
umbes sama asi nagu alkoholil on pohmellisündroom, et hea jälle hakkaks on vaja võtta uuesti napsu juurde |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melkux- Beez päike

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 9:10 pm Teema: |
|
|
No kassiks nimetatakse ikka siiski näffi "pohmakat", mil terve maailm tundub värdjana ja lõugaks igaühe yle ja sõimaks kõikke, omal kurja kassi nägu peas, juuksed püsti jne Näffiste mutritega saab kah kassi kätte |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 10:18 pm Teema: |
|
|
| skyzer kirjutas: | | keku kirjutas: | | Tsiteerin:: | | Seened on kindlasti "kangemad" kuid neid asju ma niikuinii ei saaks igapäevaselt tarbida, sest neis on väga palju jõudu, mida päevast päeva taltsutada läheks vist üsna keeruliseks. |
mis ajast on pilves olek jõud?  |
oled tundunud olekut pilve ja kainsuse ajal?
seda nimetatakse kassiks tavaliselt ehk deprekaks
umbes sama asi nagu alkoholil on pohmellisündroom, et hea jälle hakkaks on vaja võtta uuesti napsu juurde |
no ma nagu just mõtlesingi, et see pigem võtab jõudu ja energiat kui annab. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2006 10:52 pm Teema: |
|
|
Mis üldse on pilves olek? Minule tundub, et see, mida inimene nimetab pilves olekuks on lihtsalt tema enese sügavam (veel täielikult teadvustamata olemus), mida kogedes, kuid samas selleks veel mitte valmis olles on mõistusel vaja seda kuidagi maailmapilti sobitada. Siis inimene ütlebki, et ma olen pilves ja nii sürr on olla jne. Kuulsin mõni aeg tagasi üht lugu, kuidas üks tüüp andis Indias ühele pühamehele selle teadmata LSD-d. Pühamees aga tundus sellest täiesti mõjutamatuks jäävat. Miks ta siis ringi jooksma ei hakanud ja ei karjunud, et tal on nii hull olla? Ehk seetõttu, et ta tundis end juba nii sügavalt, et mingi LSD ei olnud talle eriline väljakutse.
Depressioon tuleneb väärisikutest, kes tahavad meilt jõudu pihta panna ja otsivad viisi, mille pealt sisse sõita. Kui sul on meelerahu, siis ei ole sul ka depressiooni, sest rahulik meel on väärisikutest vaba.
Minu seenereisi puhul oli aga see värk, et see andis mulle kaudsemas mõttes juurdepääsu jõule, sest seen oli tubli liitlane, kes aitas natuke väärisikuid puruks lüüa ja nüüd saan ma vabalt ilma kanepita hakkama, sest mul vabanes tahtejõud, mida ma nüüd saan arenguks rakendada.
Lihtne ja loogiline minu meelest  _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 12:00 am Teema: |
|
|
mainiks oma arvamuse Lsd flashbackist. nimelt see võib juhtuda. kui inimene tripib Lsd-d siis on ülimalt tähtis et ta teeks seda õiges kohas.(noh kõvemad vennad võivad ka rasketes tingimustes katsetada. saab ennast proovile panna) kui inimene pole vaimselt heal tasemel siis ta hakkabki saama neid fläshe järgemööda. ja nüüd siis olenebki kuidas tripiti kui saasta sees siis jääb inimesele halb tripp verre ja ta sabki kõvat ajunussi. kui tripiti ilusas päikeselises koha looduses heade sõpradega siis tuleb ka päikeseline fläshback. ja see on pigem ilus kui halb.
lahnedus on lihtne droogiga koos arene ka vaimselt ja pääsed neist olukordadest. droog tuletab meelde et miskit on vaja teha-areneda.
seega lolliks ja hulluks jäävad tõenäolsielt ainult iniemsed kes alustasid oma droogide teeed kohe Lsd-st v siis alustasid liiga vara. kui tahad seda teha. tee keegi ei keela. aga tee seda siis kui oeld valmis ja see eeldab kindlasti ennem kanepi ja maagiliste seente tarbimist. kui nendega kõik Ok siis võid elleka peale üle minna:P.
ja ma olen ise aru saanud et fläshback tekib tõenäolsielt siis kui satud samasse situatsiooni mis tripi ajal juhtus sarnane keskkond v sarnased sündmused. siis hakkab aju pilte viskama. ma küll mingit keemilisi ja füüsilisi tegureid ei tea mis infoühiskonna sselle tekkepõhjuseks peetakse, aga põhimõte peaks sama olema.
P.s ei propageeri LSd.d
just nimelt Avatud Teadvus. minu arvamus on ka sama. nimelt droog viib kõrgemale oma Minale lähemale. kui oled saasta täis siis näed hallukaid ja imestad et oblää mis need on jne. kui aga oeld juba puhas poiss vaimselt arengus teistest ees siis on see sul juba niisamagi käega katsuda ja droog ei hakka lihtsalt tööle:D ja nn''mällarid'' on siis sellest kui vaismelt tasakaalutu tüüp käib pilvedes ilusal tripil, ja kui mõju kaob on oma vanas kehas tagasi ja lihtsalt ei mäleta sest saast juhib jälle tema elu. siis on valik kas paugutada drooge edasi ja ennast hävitada, v siis paugutada edasi ja vaimselt arenedes täiustuda. mingi hetk näed et tla pole sulle enam miskit õpetada ja loobud-lähed enda eluga edasi.
aga jah neid aineid on nii palju erinevaid, et kurask teab mis osad teevad v tegemata jätavad.
| Avatud teadvus kirjutas: |
Minu seenereisi puhul oli aga see värk, et see andis mulle kaudsemas mõttes juurdepääsu jõule, sest seen oli tubli liitlane, kes aitas natuke väärisikuid puruks lüüa ja nüüd saan ma vabalt ilma kanepita hakkama, sest mul vabanes tahtejõud, mida ma nüüd saan arenguks rakendada.
Lihtne ja loogiline minu meelest  |
ma olen ise täheldanud, et Kanep enamusel tegelastel toob välja veapunkte. ehk siis kaevab vanad patud välja. sealt need parakad jne. neid maha suruda ei saa. kõige parem lahendus on minna täiega ja weedis peaga ära teha asi. sest pilves peaga on asi raskendatud. kui ära teed oeld vaba. samas osad ei julge ikka ja ootavad kuni mõju kaob, et siis vigasid likvideerida. aga pole erilist mõtet. siis kas ununevad vead v niisama ei viitsi.
endal oli koguaeg parakas mantis peaga poodi süüa ostma minna. mingihetk viskas põdemine üle ja käsiin ära silmad rullis ja higi tilkus,aga tegin ära. enam ei karda poes viibimist. siis mantis peaga rääkides. selgena on veel pohhuim:D |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 9:20 am Teema: |
|
|
| Kayaman kirjutas: |
ma olen ise täheldanud, et Kanep enamusel tegelastel toob välja veapunkte. ehk siis kaevab vanad patud välja. sealt need parakad jne. neid maha suruda ei saa. kõige parem lahendus on minna täiega ja weedis peaga ära teha asi. sest pilves peaga on asi raskendatud. kui ära teed oeld vaba. samas osad ei julge ikka ja ootavad kuni mõju kaob, et siis vigasid likvideerida. aga pole erilist mõtet. siis kas ununevad vead v niisama ei viitsi.
endal oli koguaeg parakas mantis peaga poodi süüa ostma minna. mingihetk viskas põdemine üle ja käsiin ära silmad rullis ja higi tilkus,aga tegin ära. enam ei karda poes viibimist. siis mantis peaga rääkides. selgena on veel pohhuim:D |
Minu veapunkt seisnes selles, et ma ei osanud enam ilma kanepita elada. Iga päev tegin ikka mitu head piibutäit. Samas tajusin väga hästi, kui mõttetu see on, aga seda miskitpärast ainult kivis peaga. Kui ma selgeks sain, siis mingi hetk ma jälle suitsetasin, sest väärisik hakkas rõhuma ja mul nappis tahtejõudu, et sellele vastu seista. Eks ma tegin muidugi pause ka, aga need kippusid olema sellised ühepäevased ja kord kuus. Kanepiga on ju samas ka see värk, et ta ei sega eriti igapäevast elu selles mõttes, et hommikul võib vabalt peale suitsetanud õhtut tööle minna ja vajalikud asjad ära teha. Kuid kurk hakkas valutama ja ega see asi ka kopsudele vist kõige parem ole. _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|