| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
spiro Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 12:29 am Teema: |
|
|
| Autumn kirjutas: | Mida vÔivad tÀhendada koerad?
Esimest korda nÀgin, et kolm suurt koera hakkasid lÔrisedes minu poole jooksma ja tahtsid mulle kallale tulla. Kui juba minuni jÔudsid, hakkasin nendega rahulikult rÀÀkima ja nad leebusid koheselt.
Teisel korral nÀgin, et jalutasin kolme suure koeraga... kÔik olid ilusti mul rihmapidi kÀes.
Ja tĂ€na kĂŒlastas mu unenĂ€gu pisikene pruun kutsikas.
TÀnud! | see tÀhendab seda et sa hakkad varsti koerte keeles rÀÀkima |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 12:53 am Teema: |
|
|
| Autumn kirjutas: | | Mida vÔivad tÀhendada koerad? | Orjastatud inimene. Kristlaste hingeosad (teisikud) vÔtavad tihti koera vormi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
spiro Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 12:58 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Autumn kirjutas: | | Mida vÔivad tÀhendada koerad? | Orjastatud inimene. Kristlaste hingeosad (teisikud) vÔtavad tihti koera vormi. |
mida nad tema unenÀgudes teevad? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 1:04 am Teema: |
|
|
Ei tea. Teevad seda, mida kÀsti.
Lahti saab neist siis, kui kookonit puhastada. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jalutaja Külaline
|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 4:49 am Teema: |
|
|
Kui koertest juba juttu, siis panen oma unenÀo ka siia.
Mingi mĂ€enĂ”lv nagu toompea balti jaama poolses osas umbes. Selle peal kĂŒmmekond töölist kes mĂ€ge kaevasid, kes labida, kes suruĂ”huvasaraga. Ăks koer oli nende vahel jĂ€meda lĂŒhikese ketiga maa kĂŒlge kinnitatud. Koer oli seal vist ĂŒsna Ă”nnetu. Koera vaadates tundsin talle kaasa ja hakkasin nutma, vabastasin koera, vĂ”tsin sĂŒlle ja sĂ”itsin vĂ”i libistasin ennast selja peal mĂ€est alla, koer sĂŒles.
Ăldiselt tundub, et unenĂ€od ei ole alati "enda omad", vaid on vahel kellegi poolt saadetud. Inimesed on unenĂ€gude pĂ”hjal teinud teatud otsuseid vĂ”i jĂ€reldusi. Tasub mĂ”elda, kellele nende tagajĂ€rjel tehtud otsused kasulikud on vĂ”i kes pĂŒĂŒab nendega mida saavutada. Alati maksab unenĂ€gusid hinnata (kui ĂŒldse hinnata) mitmest vaatekohast see aitab ennast sellest lahti haakida , seda eriti siis, kui unenĂ€oga mingi emotsioon kaasneb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krislyn Külaline
|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 10:48 am Teema: |
|
|
| Ma kunagi vÀiksena nÀgin 'Ôudukamoodi' und, kus kari vÀÀÀÀga tigedaid koeri mind alailma taga ajas. See tuli tavaliselt enne magama jÀÀmist kuidagi silma ette. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jalutaja Külaline
|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 1:16 am Teema: |
|
|
Mind on unedes ainult inimesed taga ajanud. Lapsena pidasin unes ĂŒsna tihti mÔÔgavĂ”itlust mingite tĂŒĂŒpidega. Alati olin ĂŒksi mitme vastu. Loomad pole mulle unedes kunagi midagi teinud.
Kunagi sattusin unes mingile sammaldunud ja kividega ĂŒmbritsetud lagendikule, mille keskel kasvas taevasse ulatuv puu. On sel shamaanide vĂ”i nĂ”idade tĂ”lgenduses mingi tĂ€hendus? Ise ei oska selle kohta midagi arvata. Oli lihtsalt kummaline, veidi hĂ€mar ja rohekas keskkond. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Liine31 Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 2:11 am Teema: |
|
|
Jalutaja, see ketis koer oli ĂŒks sinu hingeosa - pÀÀstsid ta Ă€ra. Aga lagendikupildile, kui ta sul nii hĂ€sti meeles on - mine unenĂ€gemises tagasi. Edasine sĂ”ltub juba sinust enesest. _________________ Chaos Control. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maaarja Hall pÀike

|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 7:25 pm Teema: |
|
|
mina nĂ€gin juba mitmendadt korda unes, et suitsetan (tegelikult ma seda ei tee)..aga unes tĂ”mban mĂ”nuga ja sĂŒgavale-sĂŒgavale kopsu..ja tunnen ainult, et tahaks veel sĂŒgavamale tĂ”mmata.. _________________ armastan ma headust, ĂŒle kĂ”ige vihkan lolle. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tris Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Esm Dets 19, 2005 1:25 pm Teema: |
|
|
viimasel ajal koguaeg unenÀod, kus nÀen, et mul keelatakse kellegagi suhtlemine Àra
kas see vÔib tÀhendada et ma just peaksin nendega rohkem suhtlema vÔi tÔesti lÔpetama lÀbi saamise  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo pÀike.

|
Postitatud: Esm Dets 19, 2005 1:29 pm Teema: |
|
|
| tris kirjutas: | viimasel ajal koguaeg unenÀod, kus nÀen, et mul keelatakse kellegagi suhtlemine Àra
kas see vÔib tÀhendada et ma just peaksin nendega rohkem suhtlema vÔi tÔesti lÔpetama lÀbi saamise  | Pead sa kuulama kedagi teist vÔi iseenast? _________________ kui praktik pole nÔus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Esm Dets 19, 2005 5:22 pm Teema: |
|
|
| Mis vĂ€rk sellega on, nĂ€en mingeid liikuvaid pilte nagu umbes uni kuid ma kuulen kĂ”ike mis toimub minu ĂŒmber. Just enne magama minekut. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kuuvalgus Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Esm Dets 19, 2005 6:27 pm Teema: |
|
|
| wudu kirjutas: | | Mis vĂ€rk sellega on, nĂ€en mingeid liikuvaid pilte nagu umbes uni kuid ma kuulen kĂ”ike mis toimub minu ĂŒmber. Just enne magama minekut. |
oled Àkki alfa lainel (Àrkveloleku ja une vahepealne seisund)  _________________ Elu pole kerge, aga kes on öelnud, et see kerge peab olema  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tris Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Esm Dets 19, 2005 7:38 pm Teema: |
|
|
| Gerdenel kirjutas: | | tris kirjutas: | viimasel ajal koguaeg unenÀod, kus nÀen, et mul keelatakse kellegagi suhtlemine Àra
kas see vÔib tÀhendada et ma just peaksin nendega rohkem suhtlema vÔi tÔesti lÔpetama lÀbi saamise  | Pead sa kuulama kedagi teist vÔi iseenast? |
enamjaolt ikka ennast, aga teiste nÔu on ka kasulik mÔnikord kuulda vÔtta  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jalutaja Külaline
|
Postitatud: Püh Dets 25, 2005 3:31 am Teema: |
|
|
| VĂ”ta nĂ”u kuulda siis, kui leiad, et see mĂ”istlik on. Kui keegi unes sul keelab midagi, siis kĂŒsi talt ka pĂ”hjendust. MĂ”ni olend vĂ”ib unede kaudu su nĂ€rve lihtsalt proovile panna. Point vĂ”ibki olla selles (vĂ”ib ka muus olla) aga mitte keelamises-kĂ€skimises-poomises-laskmises-sovitamises-jne. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tris Tumeroheline pÀike

|
Postitatud: Püh Dets 25, 2005 2:23 pm Teema: |
|
|
| jalutaja kirjutas: | | VĂ”ta nĂ”u kuulda siis, kui leiad, et see mĂ”istlik on. Kui keegi unes sul keelab midagi, siis kĂŒsi talt ka pĂ”hjendust. MĂ”ni olend vĂ”ib unede kaudu su nĂ€rve lihtsalt proovile panna. Point vĂ”ibki olla selles (vĂ”ib ka muus olla) aga mitte keelamises-kĂ€skimises-poomises-laskmises-sovitamises-jne. |
see jutt tundus mÔistlik
a asi vÔib ka olla alateadlikus kartuses neist ilma jÀÀda  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jalutaja Külaline
|
Postitatud: Püh Dets 25, 2005 11:40 pm Teema: |
|
|
VĂ”ib ka nii olla. Seda enam ei maksa neid unenĂ€o-soovitusi eriti tĂ”siselt vĂ”tta. Kui nad pole narkarid vĂ”i mingit muud pidi sulle probleemitekitajad vaid normaalsed kamraadid, siis vĂ”id unenĂ€o-kĂŒlalise rahuga pikalt saata. Selline stiil, et keelab ja kĂ€seb nĂ€itab ainult selle unenĂ€o-kĂŒlalise enese olemust. Ju ta muudpidi ei oska suhelda. Kui see on alateadvuse vĂ€ljendus, siis vĂ”id lasta tal unes muliseda palju tahab, ĂŒkskord peab ta ju ikka vait jÀÀma  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hammett Beez pÀike

|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 12:57 pm Teema: |
|
|
nÀiteks tÀna öösel nÀgin unes, et ostan poest pudeli viina. Suht tÀppi Àinud unenÀgu ju siis  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sophia Valge pÀike

Liitunud: 28 Juul 2004 Postitusi: 34 Asukoht: Seal, kus metsad sosistavad
|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 10:47 pm Teema: |
|
|
Maalisin enne magama minekut pilti, kus keskseks oli ĂŒks silm. Magama minnes, keset unenĂ€gu ilmus jĂ€rsku mingi inimene ja tal olid samasugused silmad nagu see, mis ma paberile maalisin. kummaline oli see et need silmad tekitasid kohutavat hirmu. tol hetkel ma haarasin oma kaisujĂ€nese ning pilt kadus. edasi lĂ€ks tavapĂ€rane unenĂ€gu. _________________ Suurim, mida karta, on hirm. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hammett Beez pÀike

|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 10:48 pm Teema: |
|
|
| Sophia kirjutas: | Maalisin enne magama minekut pilti, kus keskseks oli ĂŒks silm. Magama minnes, keset unenĂ€gu ilmus jĂ€rsku mingi inimene ja tal olid samasugused silmad nagu see, mis ma paberile maalisin. kummaline oli see et need silmad tekitasid kohutavat hirmu. tol hetkel ma haarasin oma kaisujĂ€nese ning pilt kadus. edasi lĂ€ks tavapĂ€rane unenĂ€gu. |
alateadvus töötas unes edasi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|