| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
orgkom Valge päike

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 11:00 am Teema: küsimus. |
|
|
Kas te olete mind unustanud, või ei taha te lihtsalt mind aidata? _________________ Ilma halastuseta, ilma kahetsuseta, ilma egoismita. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 11:52 am Teema: |
|
|
sa tuled ju neelama _________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
orgkom Valge päike

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 2:47 pm Teema: |
|
|
| valkyrie kirjutas: | | sa tuled ju neelama |
????? ma ei mõista, mida sa mõtled? _________________ Ilma halastuseta, ilma kahetsuseta, ilma egoismita. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 3:11 pm Teema: |
|
|
Kirjutatud oli:
| Tsiteerin:: | Palun, see kes saab mind aidata, võta minuga ühendust, sest ma ei suuda varsti enam selgelt mõtelda. Kui see jama jätkub, jõuan ma varsti kurva lõpptulemuseni ning see on ainult surm.
Kõikidel soola ja muu jama puhujatel tasuks eemale hoida, sest ma tunnen seda, kas inimesel on võimed või ei ole.
Vajan abi- palun aidake! |
Võibolla on põhjus selles tekstis. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
orgkom Valge päike

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 5:19 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | Kirjutatud oli:
| Tsiteerin:: | Palun, see kes saab mind aidata, võta minuga ühendust, sest ma ei suuda varsti enam selgelt mõtelda. Kui see jama jätkub, jõuan ma varsti kurva lõpptulemuseni ning see on ainult surm.
Kõikidel soola ja muu jama puhujatel tasuks eemale hoida, sest ma tunnen seda, kas inimesel on võimed või ei ole.
Vajan abi- palun aidake! |
Võibolla on põhjus selles tekstis. |
Kas sa tunnistad sii, et sa oled soolapuhuja ja ei saa millegagi hakkama? _________________ Ilma halastuseta, ilma kahetsuseta, ilma egoismita. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 6:42 pm Teema: |
|
|
| Nii seda, kui ka seda, et sinu häda pole nii suur. See on kirjutisest näha, selleks pole vaja mingit maagiat kasutada, et selle peale tulla |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|