| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Glasya Valge päike

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2005 12:35 pm Teema: Lucid |
|
|
väga kõva, esimene lucid dreaming kogemus käes väga karm , kuigi veel suht noob, midagi teha ei saand, ümbruskonna reeglid olid veel samad, lendama ei suut minna  _________________ Childrens, freaks of nature
came to fuck off our mind,
so put them all to torture now
and death they all shall find |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-vaatleja-
|
Postitatud: Reede Nov 25, 2005 2:06 pm Teema: Minu unenägu siis. |
|
|
Esiteks ütleksin, et olen siin foorumis alles päris uus külaline ja olen niisama jäginud tegemisi-toimetusi. Kuid põhjus, miks siia lehele üldse sattusin, et otsisin oma unenäole seletust.
Sain küll unenägude seletamiseraamatust natuke teavet, kuid see ei rahuldanud mind.
Unenägu seega järgmine.
Oli Vana-Liivimaa aeg ja ma olin eestlaste väe hulgas sõdiv talupoeg. Lahing oli kaua kestnud juba, kui me kõik eestlased teadsime, et me kaotame. Ma olin oma relva kuhugi kaotanud ja jäin täiesti kaitseta. Sellel hetkel sain vibu noolega selga. Kukkusin pikali.
Noole tõmbas mu seljast välja mulle päris elus tuttav inimene. Kuid siis ma juba teadsin, et suren. Mind keerati selili, ma nägin enda ümber kogunenud inimeste nägusid. Siis ma teadsin, et ma surin. Kuid ma nägin neid samu inimesi edasi enda ümber. Olin nagu ikka oma kehas, tahtsin veel karjuda, et ma elan, kuid see karje liikus ainult minu kehas.
See tunne oli selline reaalne, väga raske sõnadesse panna.
Samas see ei olnud üldse õudne, vaid pigem huvitav.
Nii ma seal siis lamasin, kuni natukese aja pärast üles ärkasin ja mind valdas väga imelik, samas rahulik tunne.
Seega minu küsimused oleks siis, et mida see tähendada võis?
Kusjuures, varem ma ei mäletanud oma unenägusid eriti, kuid nüüd mäletan iga hommik oma unenägusid ja need ei lähe meelest ka mitme päeva jooksul.
Suur tänu, kui keegi vastata või niisama infot anda oskab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Nov 26, 2005 11:25 pm Teema: |
|
|
See on märguanne, et pead võitlema Eestlaste vabaduse eest. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
arimi
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 5:40 pm Teema: |
|
|
Ma nägin ka täna öösel imelikku und, mille tähendust sooviksin teada, ka mind ei rahuldanud unenäoraamatu seletused.
Lugu ise selline:
Toimus pidu, kuid ühel hetkel viidi sealt 2 tüdrukut ja poiss keldrisse ja seoti laua peale kinni. Ja siis üks poiss, kes oli pärit mu reedeõhtusest kinofilmist lasi poisi ja ühe tüdruku maha, minule jäi see teine tüdruk. Seejärel me põgenesime ja selle filmist pärit poisiga, aga selle poisi asemel oli nüüd hoopiski mu tegelik poissõber. Jooksime läbi mu elukoha aleviku, kõik kohad olid pollareid täis, aga suutsime end piisvalt varjata. Jõudsime ühe tuttava tüdruku juurde, kes elas mingi tädikese palkmajas, tädi ei tohtinud teada saada, et me seal oleme. Seal me poisiga arutasime, et mis me nüüd peale hakkame, politseisse minna ei tahtnud, sest oleksime tuleviku ära rikkunud. Teine variant oli end varjata teatud arv aastaid, et keiss kinni pannakse. Hommikul läksime majakesest minema. Jälle suutsime end politseinike eest peita. Igatahes tahtsime poisi venna autot kätte saada ja siis ühe nurga tagant piilusime, et ega politseid ei ole... Ja siis ma tõusin ja tundsin meeletult kergendust, et see uni oli.
Oskab keegi seletada?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 8:03 pm Teema: |
|
|
allasurutud seksuaalsus. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 8:26 pm Teema: |
|
|
Mina pakun:
Su vanemad "tapavad" sinu isiksust ja selle pärast tegeled ka oma tahtmiste varjamisega. Oma elu tuleks kaitsta, muidu ehk pärast häbened ennast segaseks, et lasid oma elu orbiidilt minema.
See et unes tapeti, näitas minu arvates seda, et endasse surumisel ( n. emotsioonid, tahtmised, omadused) võivad olla kehvad tagajärjed, kuna väljuma peavad nad kunagi ikka...
Politseinikud siis antud hetkel sümboliseeriks sinu vanemaid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
arimi
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 8:35 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | Mina pakun:
Su vanemad "tapavad" sinu isiksust ja selle pärast tegeled ka oma tahtmiste varjamisega. Oma elu tuleks kaitsta, muidu ehk pärast häbened ennast segaseks, et lasid oma elu orbiidilt minema.
See et unes tapeti, näitas minu arvates seda, et endasse surumisel ( n. emotsioonid, tahtmised, omadused) võivad olla kehvad tagajärjed, kuna väljuma peavad nad kunagi ikka...
Politseinikud siis antud hetkel sümboliseeriks sinu vanemaid. |
Selle vanemate minu isiksuse 'tapmises' julgen sügavalt kahelda.. Allasurutud seksuaalsus on isegi antud juhul võibolla täpsem.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
arimi
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 9:33 pm Teema: |
|
|
| Muideks, peale seda kui ma üles tõusin ja unenäo peale mõltesin, jäin ma veel korraks magama. Tookord ma nägin, et jalutasin kellegagi Tallinna tänaval ja üks noor pime naine tuli üle tee, nähtavalt luges ta samme kõnniteeni ja siis ma aitasin teda, aga numbreid ma ei mäelta. Igatahes naine tahtis kingapoodi minna. Juhatasin ta sinna, poes ta vaatas vitriine, seal oli hulgi sädelevaid asju. Kõige rohkem pani mind imestama, et ta oli ju pime. Ja siis läks ta leti juurde, tahtis siniseid ümara nina ja kõrge kontsaga kingi näha ja peale seda kui ta need oma kätte sai, ta ültes, et ta ostab need. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 9:35 pm Teema: |
|
|
äkki siis ühiskond k.a. vanemad, äkki mitte  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
libahunt Sitaseenlane

Liitunud: 4 Jan 2005 Postitusi: 295 Asukoht: põhiliselt metsas, keset Eestit
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 9:45 pm Teema: |
|
|
| arimi kirjutas: | | Muideks, peale seda kui ma üles tõusin ja unenäo peale mõltesin, jäin ma veel korraks magama. Tookord ma nägin, et jalutasin kellegagi Tallinna tänaval ja üks noor pime naine tuli üle tee, nähtavalt luges ta samme kõnniteeni ja siis ma aitasin teda, aga numbreid ma ei mäelta. Igatahes naine tahtis kingapoodi minna. Juhatasin ta sinna, poes ta vaatas vitriine, seal oli hulgi sädelevaid asju. Kõige rohkem pani mind imestama, et ta oli ju pime. Ja siis läks ta leti juurde, tahtis siniseid ümara nina ja kõrge kontsaga kingi näha ja peale seda kui ta need oma kätte sai, ta ültes, et ta ostab need. |
a ma tean seda su jutu pimedat naist. _________________ imetleb naisi nagu aegrimonia, maren, krõõt, natu, kati, neid on veel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
arimi
|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:49 pm Teema: |
|
|
| libahunt kirjutas: | | arimi kirjutas: | | Muideks, peale seda kui ma üles tõusin ja unenäo peale mõltesin, jäin ma veel korraks magama. Tookord ma nägin, et jalutasin kellegagi Tallinna tänaval ja üks noor pime naine tuli üle tee, nähtavalt luges ta samme kõnniteeni ja siis ma aitasin teda, aga numbreid ma ei mäelta. Igatahes naine tahtis kingapoodi minna. Juhatasin ta sinna, poes ta vaatas vitriine, seal oli hulgi sädelevaid asju. Kõige rohkem pani mind imestama, et ta oli ju pime. Ja siis läks ta leti juurde, tahtis siniseid ümara nina ja kõrge kontsaga kingi näha ja peale seda kui ta need oma kätte sai, ta ültes, et ta ostab need. |
a ma tean seda su jutu pimedat naist. |
no kes ta on siis? mina? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Laup Dets 10, 2005 3:56 pm Teema: |
|
|
Viimasel ajal näen liigagi tihti üht tegelast unes. Kas või see nädal pea igal öösel. Kuigi ma ei mõtle temale eriti.
Kas peaks temale ütlema, et ärgu kolagu minu unenäos ringi.
Või on viga minus? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Dets 10, 2005 5:21 pm Teema: |
|
|
Sa võid õelda talle, et käib unenäos.
Aga peaks välja selgitama, miks ta seda teeb?
Mis on tema eesmärk? Aga võib olla variant, et Sa ise kutsusid Ta sinna. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
metsapeni

|
Postitatud: Püh Dets 11, 2005 10:39 pm Teema: |
|
|
Küsimus siis siinsetele foorumlastele, kes arvatavasti mõistavad unenägusid paremini kui mina. Nimelt olen umbes kahe nädala vältel näinud unes, ülepäeviti, korra ka kahe päevase vahega, hunti. Hunt jookseb iga kord mööda heinamaad minu juurde ja kui ma heinamaa kandis ei ole on ta ikka seal kuskil, kus ma olen. Ükskord istus ta unes minu ja nõbu lähedal. Viimane kord oli eile kus ta mu maamaja lähedal heinamaal jooksis mu juurde jäi mu ette seisma ja siis kõndis peale natukest jälgimist minema.
Unenägude seletajad lausuvad, et lähen tülli vana inimenesega. Seda ma küll nüüd ei usu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 12:00 am Teema: |
|
|
Hunt = tasakaalustav jõud _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 12:13 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Hunt = tasakaalustav jõud |
siis peaks selge olema kui ükskord seente all kõndisin hallukates ringi ja suhtlesin telepaatiliselt kahe hundiga kes mu kõrval kõndisid...
et üks oli valge hunt kes on heategija, rääkis et ta vähendab mu enesetähtsust ja püüab head teha, ning must hunt kes oli mu ego ja peegeldas mu saamahimu, lõpuks jõudsin nende kahe hundiga kokkuleppele et parem on kui ma neid mõlemaid kuulaks, et see oleks tasakaalus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 1:20 am Teema: |
|
|
| skyzer kirjutas: |
siis peaks selge olema kui ükskord seente all kõndisin hallukates ringi ja suhtlesin telepaatiliselt kahe hundiga kes mu kõrval kõndisid...
et üks oli valge hunt kes on heategija, rääkis et ta vähendab mu enesetähtsust ja püüab head teha, ning must hunt kes oli mu ego ja peegeldas mu saamahimu, lõpuks jõudsin nende kahe hundiga kokkuleppele et parem on kui ma neid mõlemaid kuulaks, et see oleks tasakaalus. |
Aga kas need sinu hallukad olid sinu arvates reaalsus või ei ?
Et kas sa saad tajuda seda, mida ei eksisteeri ?
Kas sa saad midagi välja mõelda, mida juba ei eksisteeri ? Kõik mis on reaalssusega seotud (on läbi reaalsuse tajutav) on minu arvates samuti reaalselt olemas ja eksisteerib täpselt sama palju kui me ise, ei vähem ega rohkem. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 1:16 pm Teema: |
|
|
Mina isiklikult arvan, et need 2 hunti ja nendega suhtlemine oli abiainetega mu tavalist filosoofilist mõtlemist kujutatud ette pildina.
Muidu ma ju saan ka niisama iseendaga arutleda, mida enda juures muuta, kas ego on suur või väike, aga lihtsalt tookord tuli mul sellest ka ettekujutus ette  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
metsapeni

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 10:53 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Hunt = tasakaalustav jõud |
Äitäh, seda tähendust ei olnud veel kuskilt välja lugenud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Autumn

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 11:21 pm Teema: |
|
|
Mida võivad tähendada koerad?
Esimest korda nägin, et kolm suurt koera hakkasid lõrisedes minu poole jooksma ja tahtsid mulle kallale tulla. Kui juba minuni jõudsid, hakkasin nendega rahulikult rääkima ja nad leebusid koheselt.
Teisel korral nägin, et jalutasin kolme suure koeraga... kõik olid ilusti mul rihmapidi käes.
Ja täna külastas mu unenägu pisikene pruun kutsikas.
Tänud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|