Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Võrdõiguslikus?
Mine lehele Eelmine  1, 2

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 10:50 pm    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
valkyrie kirjutas:
kas ma olen vigane siis kui ei ihalda võimu? heal juhul veel meest kes omab võimu, aga endale ei soovi. või olen ma enese ees silmakirjalik???

Mida üldse peetakse silmas võimu omamise all?

Näiteks võim enese üle. See oleks päris hea algus.

kui see olemas vajalikul tasemel, mis tunne on ?
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Dets 01, 2005 2:20 am    Teema: Vasta viitega

valkyrie kirjutas:
Naine kirjutas:
valkyrie kirjutas:
kas ma olen vigane siis kui ei ihalda võimu? heal juhul veel meest kes omab võimu, aga endale ei soovi. või olen ma enese ees silmakirjalik???

Et mitte keegi teine ei saa näiteks tulla inimese juhtruumi ja seal käsutama ja märatsema hakata. K.a. parasiitegregorid, kui naine allub mehele, kes omab võimu. Võim on ju mehelik aspekt. Seega vaid naised, kes usaldavad oma ellu asjalikku meest, saavad ka ise olla vaimselt terved ja tugevad.

Ma ei räägi sellisest võimust, mis siin füüsilises maailmas kehtib, vaid võimus mis loeb paratasandil. Kui seal on võimuasi korras, siis hakkab laabuma ka kõik muu tasapisi.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Nelj Dets 01, 2005 2:37 am    Teema: Vasta viitega

valkyrie kirjutas:
Naine kirjutas:
valkyrie kirjutas:

See annab selguse ja rahu.
orgkom
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Laup Dets 03, 2005 6:00 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:
Lase sellest naisest lahti, ta pole sinu jaoks.Tema armastatu ootab teda mujal ja sinu armastatu ootab mujal.

Ma olen temast lahti lasknud kolm aastat, kuid nüüd alles sain teada, et see oli vale tegu.. Ja tegelikult ongi se nii, et kui talle pasunasse sõidan, siis kaotan nii naise kui lapse. Sad
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Dets 03, 2005 6:33 pm    Teema: Vasta viitega

valib ju naine!!!!!!!!!!!
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Dets 03, 2005 6:50 pm    Teema: Vasta viitega

Õigem oleks öelda: Naine leiab üles, mees kinnitab.
orgkom
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Dets 04, 2005 1:02 am    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
valib ju naine!!!!!!!!!!!

Oled sa ehk kuulnud ühte head vanasõna, et mees on naise pea ja naine on mehe kael?
Samas, kui sa teeksid oma silmad lahti ja vaataksid läbi nende, siis sa näeksid, et Gerdenel on õigus selle kohapealt, et maailm ei ole ainult must ja valge. Meie süsteemides ei valitse matemaatilist määratlust, vaid on olemas kaose teooriale sarnanev mõjutustegurite kogum. See, kuidas nimetada häid või halbu tegureid, on iga isiku oma asi, kuid kui seda süsteemi hakkata ikestama kriteeriumite ja piirangutega, saame me samasuguse asja nagu on ristiusk. See piirab ära inimeste käitumis ning elamis reeglid ja ei anna tagasi seda mida lubab vaid tekitab illusioone. Sama võib ütelda ka kõikide teiste limiteeritud uskude kohta. Seega meie süsteemis ei vali üks isend teist, vaid selle määrab teatud tegurite summa. Naine võib luua kanaleid ning mees võib anda naisele valgust, kuid ilma vaheteguriteta ei jõuaks nad teineteiseni. Ja selle naise kohta veel niipalju, et tema ei valinud mitte seda teist meest, vaid se teine mees sundis ta endaga koos elama ja olema. See näitab seda, et naine ei vali. Ja ei vali ka mees. Ja võrdõiguslikus kehtib ainult juhul, kui mõlemal oponendil on olemas võrdsed võimalused. Kui need puuduvad, siis on asi otsustatud. Seda hetkest, millal kaotusseisus olev vastane tunnistab enda allaandmist ning kaotust.
Kuni jätkub tahtejõudu, jätkub ka lootust ning enesevalitsemine annab jõudu juurde.
keku

PostitusPostitatud: Püh Dets 04, 2005 1:32 am    Teema: Vasta viitega

kuidas saab mees naist sundida enda juurde elama asuda? kooselu on ikka vabatahtlik.
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Dets 04, 2005 2:18 am    Teema: Vasta viitega

keku kirjutas:
kuidas saab mees naist sundida enda juurde elama asuda? kooselu on ikka vabatahtlik.

No ma arvan et maagiat kasutades saab igasugust pulli teha. Et kas mees naist või naine meest, peaks mõlemat pidi toimima.
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Dets 04, 2005 1:03 pm    Teema: Vasta viitega

kui on küsimus valikutes, siis naine tõepoolest valib esimesena. samas, kui mehel on mitu üheaegset pakkumist, siis nende hulgast valib ta naise, kes tegelikult kõige rohkem armastab (isetult). kui mehel on ainult üks pakkumine, siis võtab ta naise, kes on ta valinud (kasvõi mõnel teisel tasandil).
kui naine ei ole valinud, on alati võimalus pealetükkiv mees kõrvale lykata. see, et mees hakkab peale tükkima, näitab, et naine tegelikult siiski saadab välja impulsse, et ta on saadaval, kasvõi alateadlikult.
kui küsimus on orjastamisest, siis hoitakse naist jõuvõttega kinni naise veapunktide pealt ja vabaks ei saa ta enne, kui on oma veapunktid likvideerinud ja võtnud vastu kõhklematu otsuse, et aitab küll. niikaua, kuni ta arvab, et "äkki ei saa hakkama" ja "mis kõik võib juhtuda", ta vabaks ei saa.
loomulikult on kergem vabaks saada, kui on tehtud konkreetne valik mõne teise mehe kasuks ja on võimalik sellele teisele mehele toetuda (ei pea silmas majanduslikku tuge, vaid pigem moraalset ja energeetilist).
omadest kogemustest võin öelda (olen ise taolises situatsioonis olnud). võin öelda, et kui otsustasin loobuda, siis eksabikaasa üritas mind pikka aega "vabastada" selle "hullu" ja "vastutustundetu" inimese mõju alt Rolling Eyes , kasutades selleks kõikvõimalikku võtteid ja esitas oma seisukohti nii, et ma ei saanud talle vastu vaielda.
kuigi mina oma sisemuses nägin hoopis teist pilti olukorrast, kui see, mis tema ümbritsevatele kokku rääkis.
orgkom
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Dets 04, 2005 5:40 pm    Teema: Vasta viitega

Ma kardan tegelikult kogu seda asja. Ma olen vaimselt nõrgestatud ning ei saa kuidagi kontakti, ei suuda luua sidet. Ma ei usu, et see, mida ma tunnen ja näen, on vale. Loomulikult on see võimalus olemas, kuid see ei ole veel selge. Kuigi ma olen kindel, et ma saan selle naise tagasi nii või teisiti, kardan ma kõigerohkem seda, mis on antud ajahetkeks juhtunud. Ma kardan, et kõik saavad haiget ning seda on nad juba saanud. Exclamation
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group