Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Halb veesoon ?
Mine lehele 1, 2  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 7:33 pm    Teema: Halb veesoon ? Vasta viitega

Põhilugu selles,et mingi (ma ei tea nüüd isegi) "nägija" või "tunnetaja" väidab,et selles toas ( http://www.hot.ee/kasmiks/tuba.jpg ) ( tuba on teisel korrusel ) voodi keskel on jube paha veesoon mis teeb seal magaja haigeks ning voodi tuleb kohemaid liigutada teise toa otsa (siia http://www.hot.ee/kasmiks/tuba1.jpg ). Mind isiklikult väga huvitaks,kuidas mingi veesooneke saab mõjuda teisele korrusele ja kohe nii halvasti (ehk jama jutt minu arvates). Mis teie arvate ???

Viimati muutis seda Kasmiks (Teis Nov 29, 2005 8:52 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 9:52 pm    Teema: Re: Halb veesoon ? Vasta viitega

Kasmiks kirjutas:
Põhilugu selles,et mingi (ma ei tea nüüd isegi) "nägija" või "tunnetaja" väidab,et selles toas ( http://www.hot.ee/mart353/tuba.jpg ) ( tuba on teisel korrusel ) voodi keskel on jube paha veesoon mis teeb seal magaja haigeks ning voodi tuleb kohemaid liigutada teise toa otsa (siia http://www.hot.ee/mart353/tuba1.jpg ). Mind isiklikult väga huvitaks,kuidas mingi veesooneke saab mõjuda teisele korrusele ja kohe nii halvasti (ehk jama jutt minu arvates). Mis teie arvate ???

Kahjuks ainult pilti vaadates ei oska mina midagi targemat öelda. Parem on ise kohal olla ja tajuda. See selleks.

Miks võib veesoon teisele korrusele tunda olla ?
Ma arvan, et see oleneb sellest, kui suur hulk vett maaall voolab ja kui kiiresti, sest ka veel on oma väli ja vee liikumisega liigub ka energia vms. Mida suurem hulk vett kiiremini liigub, seda suurem on arvatavasti ka väli.

Veesoon on mitmekümne meetri sügavusel voolav looduslik maa-alune jõgi. Vaba vooluga vesi hõõrdub vastu kivimeid ja tekitab vertikaalse staatilise elektromagnetvälja. Ja kui seda on tunda juba maapinnale, siis mõtle sellele, kui tihke on pinnas, siis seda peaks olema tunda ka teisele korrusele.
Tagasi üles
libahunt
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 9:57 pm    Teema: Re: Halb veesoon ? Vasta viitega

Naine kirjutas:
Kasmiks kirjutas:
Põhilugu selles,et mingi (ma ei tea nüüd isegi) "nägija" või "tunnetaja" väidab,et selles toas ( http://www.hot.ee/mart353/tuba.jpg ) ( tuba on teisel korrusel ) voodi keskel on jube paha veesoon mis teeb seal magaja haigeks ning voodi tuleb kohemaid liigutada teise toa otsa (siia http://www.hot.ee/mart353/tuba1.jpg ). Mind isiklikult väga huvitaks,kuidas mingi veesooneke saab mõjuda teisele korrusele ja kohe nii halvasti (ehk jama jutt minu arvates). Mis teie arvate ???

Kahjuks ainult pilti vaadates ei oska mina midagi targemat öelda. Parem on ise kohal olla ja tajuda. See selleks.

Miks võib veesoon teisele korrusele tunda olla ?
Ma arvan, et see oleneb sellest, kui suur hulk vett maaall voolab ja kui kiiresti, sest ka veel on oma väli ja vee liikumisega liigub ka energia vms. Mida suurem hulk vett kiiremini liigub, seda suurem on arvatavasti ka väli.

Veesoon on mitmekümne meetri sügavusel voolav looduslik maa-alune jõgi. Vaba vooluga vesi hõõrdub vastu kivimeid ja tekitab vertikaalse staatilise elektromagnetvälja. Ja kui seda on tunda juba maapinnale, siis mõtle sellele, kui tihke on pinnas, siis seda peaks olema tunda ka teisele korrusele.

kas pöörduti isiklikult sinu poole, et võtad sõna eriti veel siis, kui ei oska midagi tarka öelda?
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 10:46 pm    Teema: Vasta viitega

Kuule libahunt kui tahad õelutseda inimestega ,siis tee seda kus tahad,kuid
mitte minu aruteludes.Kuna minu kirjutise lõpus oli küsitud inimeste arvamust (mida ma ka
ootasin selle teema kohta) siis kõikide arvamused on teretulnud.Kirjuta ka julgelt mida arvad
selle konkreetse teema kohta,sest ka sinu arvamus on teretulnud (seni kuni see on konkreetse
teema kohta ja mitte teisi halvustav).Seega oleme siis kokkuleppinud,et minu teemades ei läbusta ?
Avalda julgelt arvamust veesoonte kohta.......kuulan huviga :)
Tagasi üles
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 10:51 pm    Teema: Vasta viitega

Samas tekib mul küsimus,et kui see elektromagnetväli sedasi pinnast välja punnitab,siis
peaks see ju poolde taevasse küündima.Ja siis peaks ju iga veekogu lähedal selline
magnetväli olema ( tervistkahjustav ? )
Tagasi üles
maren
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2005 11:21 pm    Teema: Vasta viitega

Oma küsimusele saad põhjalikuima vastuse kui asud ise vastavat kirjandust läbi töötama, esmalt... edasi ehk õpid juba ise midagi lisaks... Cool
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2005 12:17 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea mulle see raamatute lugemine ei lähe peale eriti..........tahaks ise proovida ja katsetada........ehk ühel päeval ka õnnestub :)
Tagasi üles
maren
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2005 12:24 am    Teema: Vasta viitega

Kasmiks kirjutas:
Ma ei tea mulle see raamatute lugemine ei lähe peale eriti..........tahaks ise proovida ja katsetada........ehk ühel päeval ka õnnestub Smile

kurb lugu kui hakkad jalgratast leiutama... targem oleks olemasoleva pinnalt edasi minna... Cool Aga sinu valik muidugi.
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2005 12:33 am    Teema: Vasta viitega

Mis materjalist on maja ehitatud? Graniidist ning kas see on suht vana maja?
Tagasi üles
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2005 11:30 pm    Teema: Vasta viitega

Kasmiks kirjutas:
Samas tekib mul küsimus,et kui see elektromagnetväli sedasi pinnast välja punnitab,siis
peaks see ju poolde taevasse küündima.Ja siis peaks ju iga veekogu lähedal selline
magnetväli olema ( tervistkahjustav ? )

Netis on voodi asendite kohta päris palju juttu. Loe ka Hartmanni võrgustikust, päris huvitav. Ja üldist geobioloogiat. Kuigi see Feng Shu on natuke kahtlane, aga eks seal ole terake tõtt vast ka.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 6:08 pm    Teema: Vasta viitega

Veesooned ja tühikud maa sees võivad tõesti mõjuda. Kui voodit nihutada ei saa, võib aidata ka see, et vead suvalise metalltraadi ümber voodi, otsad kokku, et moodustuks kinnine ring, ja see siis maandada-ühendada millegi külge, mis on maaga kontaktis, näiteks betooni armatuur või külma vee torustik, või maja vundamendi äärde maa sisse panna metallplaat ja maandusejuhe aknast selleni vedada. Kirjandus kipub asjade kohta vastuolulist infi andma. Nii et ole raamatutega ettevaatlik. Võibolla Kalmar Kalam saab kah midagi õelda, kui tema poole pöördud
( www.klmr.com ).

Muuseas-miks maapealsed jõed/ojad ei tundu halvasti mõjuvat: hõõrdumisel tekkiv elektriväli suundub hõõrduva pinnaga risti, maapealsel jõel pole peal kivimist katet ja seega väljad ei saa ülespoole suunduda. Ainult kõrvale ja alla. Maaalusel jõel aga on ka peal kivimid, mille vastu vesi hõõrub ja seal saab väli ka ülespoole minna.

Libahunt, õelutse parem siis, kui su põhivaenlane siia ilmub. Veesooni on täiesti võimalik tunnetada.

Siin on aga tõesti nüanss. Kodanik Kasmiks, kas see nägija käis asja uurimas su korteris või sa lihtsalt rääkisid talle, näitasid korteri plaani ja ta ütles laksust, kus veesoon on? Usaldada võib rohkem neid, kes ise kohale ronivad. Siit omakorda-kas see nägija oli mõni kuulsamat sorti inimene või... ehk siis mis ta nimi oli? On "tegijaid", kes sellest veesoonte otsimisest omale rahaallika on teinud ja sa ei pruugi teada, kas nad ka tõde räägivad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 7:23 pm    Teema: Vasta viitega

Nu mina esiteks ei usu seda (ma ei teagi,kas see on mees või naine) kes väitis,et voodi on halvas kohas.Tegelt pole tegu ka minu voodiga ja ei käinud see inime kohapeal ega midagi vaid kellegi tuttav ütles ,et sinu tuttav on sellepärast haige,et voodi sitas kohas.Mina lihtsalt kui kõrvalt vaataja hakksin asjast huvituma ja mõtlesin,et kas tegelt võib ka olla midagi sellist.Mitte ,et ma usuksin selle inimese udujuttu.
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 9:59 pm    Teema: Vasta viitega

Kui ma õieti mäletan siis kõige lihtsam viis teada saada kus oleks voodit kõige parem paigutada, lase kass tuppa ja vaata kus tema pikali viskab. Kassid ei pidanud veesoonele magama jääma.
Tagasi üles
torukybarik
Arengumaag

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 10:12 pm    Teema: Vasta viitega

Kui juba kuulujuttude levitamiseks läks, siis mina olen kuulnud, et kassid armastavad just inimesele energeetiliselt sobimatuid kohti. Niiet sinna kuhu kass magama kerib ei maksa mingil juhul voodit panna Smile
Aga kuna ma ei ole viimasel ajal eriti kassina kehastunud, siis ma enda kogemustest siin rääkida ei saa Cool
tiivul
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 10:47 pm    Teema: Vasta viitega

Kui voodi oli teistpidi toas, tuli kass alati öösel minu padja peale magama. Viskas röntsi minu pea peale ja olin sunnitud lihtsalt asendit muutma. Keerasin voodi teise seina ja nüüd magab tihti jalutsis. Seega kaldun arvama, et tema test leiab siiski veesooned. Korraliku sõbramehena lihtsalt aitab tervist säästa.
Tagasi üles
tris
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 12:28 am    Teema: Vasta viitega

torukybarik kirjutas:
Kui juba kuulujuttude levitamiseks läks, siis mina olen kuulnud, et kassid armastavad just inimesele energeetiliselt sobimatuid kohti. Niiet sinna kuhu kass magama kerib ei maksa mingil juhul voodit panna Smile
Aga kuna ma ei ole viimasel ajal eriti kassina kehastunud, siis ma enda kogemustest siin rääkida ei saa Cool

kuidas koertega on? kaa sama?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 1:18 am    Teema: Vasta viitega

kuna kass blokeerib, siis kass läheb sinna, kus midagi negatiivset blokeerida vaja. koer läheb sinna, kus midagi negatiivset ei ole.
lee
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 1:19 am    Teema: Vasta viitega

kassid armastavad just veesoone peal magada. koer ei vali lamamiseks veesoont. kes kaevuga majapidamises olnud, tuletage meelde, kus armastas kass peesitada, magada? õige vastus: kaevukaas. see teema jooksis millalgi mitte väga ammu kusagilt meediast ka läbi.

Shohaku
(renga nr kaheksa)
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 5:06 pm    Teema: Vasta viitega

Kasmiks kirjutas:
Nu mina esiteks ei usu seda (ma ei teagi,kas see on mees või naine) kes väitis,et voodi on halvas kohas.Tegelt pole tegu ka minu voodiga ja ei käinud see inime kohapeal ega midagi vaid kellegi tuttav ütles ,et sinu tuttav on sellepärast haige,et voodi sitas kohas.Mina lihtsalt kui kõrvalt vaataja hakksin asjast huvituma ja mõtlesin,et kas tegelt võib ka olla midagi sellist.Mitte ,et ma usuksin selle inimese udujuttu.

Nojah. Eks selliseid ole ka mulle kaela sadanud, kes ei roni kohale, vaid meili teel räägivad, et "sul on mingid x ja y kanalid kinni, seetõttu sul need ja need jamad tervises või eluga toimetulekus ongi". Pakun välja, et see tuttava tuttav, kes pakkus välja idee voodi valest kohast, on lihtsalt mingit suvalist veesoonte otsimise teemalist raamatut lugenud ja isegi ei süüvinud sellesse, vaid võttis kõik seal kirjapandu sõnasõnalt omale pähe ja nüüd räägib igale ettejuhtuvale haigele, et "tõsta voodi teise kohta" Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Nov 30, 2005 8:03 pm    Teema: Vasta viitega

lee kirjutas:
kassid armastavad just veesoone peal magada. koer ei vali lamamiseks veesoont. kes kaevuga majapidamises olnud, tuletage meelde, kus armastas kass peesitada, magada? õige vastus: kaevukaas. see teema jooksis millalgi mitte väga ammu kusagilt meediast ka läbi.

veesoone peal liigubki negatiivne energia.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group