| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 3:26 pm Teema: Re: ... |
|
|
| wudu kirjutas: | | Arxos kirjutas: | | Oleksid sa püüdnud teisi mõista, oleksid sa arvatavasti palju õppinud, aga sina tahtsid et teised võtaks sinu vaated omaks. | Kas sa püüdsid nitrot mõista? |
Jah, ja ma pean tunnistama, et sain läbi selle väga huvitavaid teadmisi nii maailma, ise enda kui ka kristliku süsteemi toimemehhanismide kohta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 3:32 pm Teema: Re: ... |
|
|
| Arxos kirjutas: | | wudu kirjutas: | | Arxos kirjutas: | | Oleksid sa püüdnud teisi mõista, oleksid sa arvatavasti palju õppinud, aga sina tahtsid et teised võtaks sinu vaated omaks. | Kas sa püüdsid nitrot mõista? |
Jah, ja ma pean tunnistama, et sain läbi selle väga huvitavaid teadmisi nii maailma, ise enda kui ka kristliku süsteemi toimemehhanismide kohta. | Sa said teadmisi, aga kas sa mõistsid. Kas suudaksid antud teemat lahata näiteks nitro moodi? Ja nii, et teistele ega ka sinule see naljakas ei tundu? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 3:57 pm Teema: Re: ... |
|
|
| wudu kirjutas: | | Sa said teadmisi, aga kas sa mõistsid. Kas suudaksid antud teemat lahata näiteks nitro moodi? Ja nii, et teistele ega ka sinule see naljakas ei tundu? |
Edit: Teadmiste saamise all pidasingi silmas mõistmist. Sellest pole erilist kasu kui kogud teadmisi mida sa ei mõista. Teadmised ilma neid mõistmata on hoopis koormaks kaelas...
Miks ma peaks oskama lahata konkreetset teemat Nitro moodi ?
Ma proovisin aru saada, miks ja kuidas ta seda teemat nõnda lahkas.
Ja ma arvan, et selles pole ka mindagi halba, kui kellegi arvamus tobe või naljakas tundub, inimesed tõlgendavad erinevaid asju erinevalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nitro Hall päike

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 4:00 pm Teema: ... |
|
|
Väemalt 17 lehte pikk tekst tuli  _________________ Andrus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 4:07 pm Teema: Re: ... |
|
|
| nitro kirjutas: | Väemalt 17 lehte pikk tekst tuli  | Veidi üle nelja ja poole lehekülje. 12 ja pool oli kirjutatud enne sind |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nitro Hall päike

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 4:11 pm Teema: ... |
|
|
Ütlesin kuskil, et ma kirjutasin 17 lehte? _________________ Andrus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 4:17 pm Teema: |
|
|
| Üldiselt kui siin vaadata siis minu arust käib siin eelkõige üks suur ego näitamine ja kõik on ennda maailmas nii kinni, et ei saagi tekkida üksteise mõistmist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nitro Hall päike

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 4:22 pm Teema: |
|
|
Selles olen ma sinuga nii ühel nõul  _________________ Andrus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 6:08 pm Teema: |
|
|
| nitro kirjutas: |
Kui keegi arvab, et annan alla, siis jah. Pole mõtet võidelda võitlust, mida ma ei suuda võita.
|
Ma küsiks uuesti, et äkki oled nõus ikkagi rääkima, et mille eest ja mis eesmärkidel sa võitled ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 6:15 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | | nitro kirjutas: |
Kui keegi arvab, et annan alla, siis jah. Pole mõtet võidelda võitlust, mida ma ei suuda võita.
|
Ma küsiks uuesti, et äkki oled nõus ikkagi rääkima, et mille eest ja mis eesmärkidel sa võitled ? | Ennem sa tahtsid teada mille vastu nitro võitleb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 6:47 pm Teema: |
|
|
| wudu kirjutas: | | Arxos kirjutas: | | nitro kirjutas: |
|
Ma küsiks uuesti, et äkki oled nõus ikkagi rääkima, et mille eest ja mis eesmärkidel sa võitled ? | Ennem sa tahtsid teada mille vastu nitro võitleb. |
Kui võitleb millegi eest, siis võitleb ka millegi vastu...
Aga läks meelest mis ennem täpselt kirjutadin, hea et täpsustasid...
Aga jah, seda võiks ta siis ka eraldi nimetada, kui otsustab vastata. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vidric

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 1:18 am Teema: Re: ... ja veel |
|
|
| nitro kirjutas: | | Sõprus on tähtis, on asju elus, mis on veel väga tähtsad peale usu. |
Kui tähtsad need asjad sulle on? Kas oled valmis neist usu pärast loobuma? Mis oleks nii tähtis, et paneks sind usust loobuma?
Vabandust, et vahele segan! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nitro Hall päike

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 4:40 pm Teema: ... |
|
|
Ma ei tea veel midagi, millest olen loobunud siiamaani. Loobunud suitsetamisest, alkoholist, roppust sõnaväljendused. Muidugi kaotanud ka sõpru selle nimel.
Iga debatt on minu jaoks võitlus, poleks pidanud depatti astuma. _________________ Andrus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 5:06 pm Teema: Re: ... |
|
|
| nitro kirjutas: |
Iga debatt on minu jaoks võitlus, poleks pidanud depatti astuma. | Iga depatt on jah võitlus, kuid mille vastu sa võitlesid? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nitro Hall päike

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 5:13 pm Teema: ... |
|
|
| Väidete ja teooriate vastu. Peaks ju ridade vahelt ka lugeda oskama. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 5:13 pm Teema: Re: ... |
|
|
| nitro kirjutas: | | Väidete ja teooriate vastu. Peaks ju ridade vahelt ka lugeda oskama. | Milliste väidete ja teooriate? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
JohnSmith Valge päike

|
Postitatud: Reede Nov 18, 2005 1:48 am Teema: |
|
|
khmm leidsin hea anekdoodi:
Lennuki tiibmootor on leekides. Kapten teatab valjuhääldi kaudu: "Mu daamid ja härrad, palun säilitage rahu! Kohe saavutame tule üle kontrolli." Tuli muutub aga üha hullemaks. Kapten teatab uuesti: "Daamid ja härrad, me püüame mõne minuti pärast maanduda. Kui meie reisijate hulgas peaks olema mõni pastor, siis ma palun, et ta teataks endast kohe." Keegi ei anna endast märku. Taas on kuulda kapteni häät: "Kas reisijate hulgas ei ole kedagi, kes suudaks vähemalt usulist toimingut läbi viia?" Selle peale tõuseb keegi mees, võtab oma kaabu... ja hakkab sellesse raha kogudes ridade vahel kõndima. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 2:12 pm Teema: |
|
|
See, et kodanik Loodus on kindel, et maailm loodi umbes 6000 aastat tagasi, siis pidasin seda mingiks anomaaliaks.
Aga eile satusin EKFis tegelase peale kes on kindel, et ülemaailmne veeuputus toimus 2370 aastat enne meie aega, siis jäi küll minule vägagi nukker tunne.
Kui ma andsin temale paar linki Egiptuse, Kreeta ja Mesopotaamia kohta linke, siis ta väitis külma rahuga, et Egiptust ei olnud sellel ajal üldsegi olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 2:27 pm Teema: |
|
|
lolx, see on ju usupimedus  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
fred2 Pruun päike

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 3:02 pm Teema: |
|
|
Kui inimkond oleks tõesti 6000 aastat vana,siis oleks väga raske paigutada kogu selle aja sisse kiviaeg,pronksiaeg,rauaeg jne.
Egiptusel on pikk ajalugu.Paul Hinnovi õpikus "Vana-aeg"(1933,Tartu)on lk.12 sellised andmed:
1) 4241 e.Kr.-kalendri sisseseadmine(väidetavalt loodi Aadam u.4000 e.Kr.)
2)3400.a.ümber e.Kr.-vaarao Menes ühendas Ülem-ja Alam-Egiptuse.
3)2900-2350 e.Kr.-Vana-riik.
4)2100-1800e.Kr.-Keskriik.
Ülemaailmne veeuputus oleks pidanud siis hävitama ka Egiptuse riigi.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|