Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Väljavõtteid kristlikust foorumist ehk omamoodi naljanurk...
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 25, 26, 27  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:34 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
oma elu
Kas sinul ei ole oma eluga midagi paremat ette võtta?
Tagasi üles
nitro
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:35 pm    Teema: ... Vasta viitega

ja mida sina oma eluga teed?
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:37 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
ja mida sina oma eluga teed?
Õpin, arenen, olen mina ise.
Tagasi üles
nitro
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:39 pm    Teema: ... Vasta viitega

Pealegi ei suuda ma uskuda, et sa tõesti räägid mulle, et ma usun jama ise proovimata. See sama, et kui söön sokolaadi ja siis järsku ütled, et see on väga vastik. Kus sa seda tead. Aaa, mu onu ütles.
Ma saan aru kui ütleksid, aa ma olen ise proovinud. Siis ma ütleks no ju siis pole minu maitse sinu maitse ja veendun, et on olemas maailmas inimesi kellele sokolood ei meeldi sest nad on proovinud ja öelnud, mitte kuskilt kuulnud.
nitro
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:43 pm    Teema: ... Vasta viitega

ja õppida areneda ja elada on sinu vastus. liiga vähe ootad elult. Elul on palju rohkem pakkuda kui see et oled tark poiss samas poissmees ja vaene, väga arenenud, aga pole kellegiga rääkida kuna sõpru pole. Ja elada, kuigi kunagi võib juhtuda õnnetus ja ratastool võib ootada.
Mis siis kui need 3 eesmärki lagunevad kokku sellepärast et nakatud HIV iga ja arst lubab sul ainult 3 kuud elada. Mida sa jõuad ära teha. Kas siis su elu oli mõtetu?
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:48 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
See on teie arvamus, ega ma hakka seda ümberlükkama. NASAs on spetsiaalsed programmid, millega kodeeritakse neid koode. See on teaduslik, kui paned selle teaduse ? märgi alla, siis kas sinu teadus on parem, kuigi elame ühes maailmas ja teadused on omavahel kooskõlas.

Relgioon lubab head ja paremat ainult juhul kui sa ise teed nagu see ütleb. Et saada head, peab riskima? Peab proovima, kas töötab, eks? Ma respekteerin su arvamust alles, siis kui sa oled kogenud seda. Käi läbi ühes koguduses, elava koguduses ja siis tule räägi midagi selle vastu. Kuidas saab inimene rääkida millestki, mida ta ei tea. Ta on näinud ainult negatiivset ja kuulnud sellest halba ja oma arvamuse selle peale üles ehitanud. Ma respekteerin sinu vaateid kui sa oled seal läbi käinud ja ise näinud, praegu sa lihtsalt hämad.

Ei ma mõtlen päriselt. MIne vaata, mis juhtub? Kardad, et jäädki uskuma. Kui sul julgust on siis mine vaata.

-sinu eeldatav vastus- miks ma pean seda vaatama, mind see ei huvita?
Siis miks sa kommenteerid, kui see sind ei huvita.

Kas oled ehk elust tähele pannud, et näiteks uudistes räägitakse, et midagi on avastatud, teaduslikult tõestatud või et teadlased tõestasid midagi ning inimesed kohe usuvad seda ?
Nad pole seda tõestust näinud ega proovinudki sellest aru saada. Nad ei tea ka, et kes konkreetselt seda tõestasid jne, aga ikka räägitakse sellest kui tõest.

Ma olen muide seda kristlust ka uurinud ja kristlaseid palju näinud ja palju nendega vestelnud. Olen ka igasugu muid usklikke näinud ja ma pean siiski tunnistama, et enamasti on nad ikka tainad küll, tõesti rumalad inimesed.
Ja kusjuures, sa võid nendega küll asju arutada, aga tavaliselt nad ikka mõtlevad ainult sellest, kuidas sind muuta ja kuidas sind valima suunata.

See, kui keegi räägib tõest, on minu jaoks illusioonide reklaam. Kui ta tahab, et teised tema tõde usuksid, tahab ta oma illusioone teistele peale suruda.
Kuid miks on inimesel tarvis, et teine tema tõde(illukaid) usuks Question
Sellepärast, et teised hakkaks ka tema omandatud või ehitatud illsuioone kindlustama ja tugevamaks ehitama, ta arvab et illukad ei purune, aga na d purunevad. Need suured usukuulutajad on kõik saama peal väljas ja nende oma huvid on inimeste "värbamises", ka nemad saavad sellest teatud kasu.

Kui keegi tuleb minule oma tõde peale suruma, siis ma võtan seda kui rünnakut ja kavatsust mind allutada, kuna muud ma selles ei leia.
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:51 pm    Teema: Vasta viitega

HIV ga olen üpris lähedalt kokku puutunud. Nii lähedalt kui terve inimene saab sellega kokku puutuda.
Tsiteerin::
Kas siis su elu oli mõtetu?
Surm on osa arengust.
Tagasi üles
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:52 pm    Teema: Vasta viitega

Asi on selles, et kui näiteks mina oleks hingelt kristlane, mis tähendaks, et ma võtaks vääramatu tõena kõiki neid juhiseid, mida Piibel eluks annab ja annaks endast parima, et neid täita, sest ma usuks, et see on ainuõige tee, siis oleks ma kindlasti vägagi rõõmsameelne (mitte, et ma seda paregu ei oleks Wink ). Kui inimene tunneb ennast tänu oma veendumusele õigel teel olevat, siis ta on loomulikult ka rõõmus, et on valinud õigesti. Seega inimene on rõõmus, aga võib samas elada hoopis illusiooni mõju all. Kui inimene sellises võimsas illusioonis sees on, siis sealt välja tulemine ei ole enam kuigi kerge. Sellist asja ei saa teha lihtsalt nii, et oh proovin kuidas on. Selleks, et selline süsteem nagu kirstlus inimese jaoks õigesti tööle saaks hakata, peab inimene esmalt kõrvaldama barjäärid enese ja selle süsteemi vahelt. Üks sellistest barjääroidest on ka kindlasti see soov lihtsalt proovida. Selles suhtes kui sa ei ole asjas kindel, siis ei maksa ikka asja sisse ronida. Mina muidugi eelistaks üldse igalt poolt välja ronida.

Viimati muutis seda Avatud teadvus (Esm Nov 07, 2005 9:57 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 9:55 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
ja õppida areneda ja elada on sinu vastus. liiga vähe ootad elult. Elul on palju rohkem pakkuda kui see et oled tark poiss samas poissmees ja vaene, väga arenenud, aga pole kellegiga rääkida kuna sõpru pole. Ja elada, kuigi kunagi võib juhtuda õnnetus ja ratastool võib ootada.
Mis siis kui need 3 eesmärki lagunevad kokku sellepärast et nakatud HIV iga ja arst lubab sul ainult 3 kuud elada. Mida sa jõuad ära teha. Kas siis su elu oli mõtetu?

Vaata ennast kõrvalt, siin juba kasutad teiste peal vaimset terrorit, ela ise oma hirmudega kui tahad, miks sa tahad teisi kannatama panna. See kui sina kannatad, ei tähenda et teised peaks nüüd selle pärast samuti kannatama.
Sa ütled, et teine ootab liialt vähe elult ?! Sa arvad et sa tead paremini, kuidas teine enda elu elama peaks Question
Kas sul enda elu ei ole et pead teiste elu kallale minema ?
Kui oskaksid enda eluga rahul olla, siis arvatavasti ei tegeleks sa teiste elu röövimisega.
Kõik hea inimese sündroomiga tegelased on mingil määral tohutud vaimsed vargad. Nad on oma elu perse keeranud ja nüüd jahivad teiste elusid, tahavad osakest teiste omandist.
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 10:08 pm    Teema: Vasta viitega

Muideks Nitro, mida rohkem tegeled teistele oma illukate peale surumisega, seda suurem võimalus et keegi need purustab. Asi lihtsalt selles, et mida rohkem sa katsud teistele oma illukaid peale suruda, seda ohtlikum oled sa nii teistele kui ka ise endale...

Selle peale öeldakse, et ela ise ja lase teistel ka elada, kui aga teistel elada ei lase, siis peavad teised oma eksistentsi kaitsma hakkama.

Vaata mis maailmas toimub ja mis toimunud on. Sõdade põhjuseks on enamasti usundite ja usklike vahelised konfliktid. Alates ristisõdadest kuni selleni mis toimub näiteks Iisreali ja Palestiina vahel.
Teisele enda illukate peale surumine võib viia teise hävinguni. Sellise asja tulemusel tekib konflikt ja lõpuks viib see sõjani. Sellisel asjal (ehk näiliselt süütul asjal) on vägagi tõsised tagajärjed.

Kas tahad teiste isiksusi hävitada või elada ise ja lasta teistel ka elada Question
Tagasi üles
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Nov 07, 2005 11:39 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:

Relgioon lubab head ja paremat ainult juhul kui sa ise teed nagu see ütleb. Et saada head, peab riskima? Peab proovima, kas töötab, eks? Ma respekteerin su arvamust alles, siis kui sa oled kogenud seda. Käi läbi ühes koguduses, elava koguduses ja siis tule räägi midagi selle vastu. Kuidas saab inimene rääkida millestki, mida ta ei tea. Ta on näinud ainult negatiivset ja kuulnud sellest halba ja oma arvamuse selle peale üles ehitanud. Ma respekteerin sinu vaateid kui sa oled seal läbi käinud ja ise näinud, praegu sa lihtsalt hämad.

Ei ma mõtlen päriselt. MIne vaata, mis juhtub? Kardad, et jäädki uskuma. Kui sul julgust on siis mine vaata.

-sinu eeldatav vastus- miks ma pean seda vaatama, mind see ei huvita?
Siis miks sa kommenteerid, kui see sind ei huvita.

Skyzer, ja ega sul ka ei ole erilist aimu millest räägid. Juudi rahvas ju lõi Jeesuse risti, se ei ole nii väga ülistamine midagi.

Hitler vihkas juute, ta ei sallinud neid lihtsalt puhtal viisil, vaid vihkas. Mul on autobiograafia film sellest. Tema arvates olid juudid kõiges süüdi, sest juutide käes oli pangad, kinnisvara ja nad olid rikkamad inimesed tol ajal. Ta ise oli kunstnik, keda ei võetud vastu õppingutele ja elas tänaval ja läks kaas juttudega, et juudid on kõiges selles süüdi. Pealegi oli ta vaimuhaige vaatamata sellele, et väga mõjuvõimas tulevane Saksamaa juht.

Kas tead, et kolmnurk ehk 3d vaates püramiid on üks kõige tugevam struktuur maailmas. Püramiidi on raske purustada kuna kõigi nurgad toetavad üksteist. Ruudul, seda ei ole. Miks ei või olla seos selle vahel ja millegi muu vahel. Pealegi ma ei ütleks, et see nii väga kokkusattumus on kui algtekstis leitakse selline kood, mis tõestab ka Giza püramiidi mõõte või mida iganes sellist.

Eks tõsi on see, et ei ole vägevamat raamatut enne ega peale seda.

Kui oleks samas stiilis postitus olnud EKF-is, mis soovitaks mõnd teist usku, oleks see kohe ka läinud ning kasutaja ka ära bännitud võibolla.
Kristlaste probleem ongi selles, et nad ei salli teisi ja teevad neid maha, eemaldavad ning promovad ennast ja oma usku.

Kas sa jäädki pimesi uskuma seda kuuldud NASA asja ? Oled seda näinud ? Tegemist on puhtalt tähtede kombinatsioonide otsimisega. Ma juba põhjendasin miks just Piiblist otsitakse.

Sa oled veel noor ja juba oled selline usufanaatik. Kas sa ei arva et parem oleks elult võtta nii palju kui annab. Ela küünilist elustiili, õpi teistelt, loe raamatutest, nopi välja detailid mis sa arvad et on sinu jaoks kasulikud, ilma et sa teisi segaksid ega kasvataksid oma ego.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 12:35 am    Teema: Re: ... Vasta viitega

skyzer kirjutas:

Kristlaste probleem ongi selles, et nad ei salli teisi ja teevad neid maha, eemaldavad ning promovad ennast ja oma usku.

Hea tähelepanek.

Nad nagu peaks ennast teistest paremaks ja võtavad omale õiguse teistele seda enda illukat peale suruda. Ehk hakkavad siis teisi maha trampima ja nende juttu oma ütlustega solkima. Ja kui teised seda vastu ei võta ja vastu hakkavad, siis oleks nagu inetult käitutud.
[/quote]
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 12:48 am    Teema: Vasta viitega

wudu kirjutas:
Surm on osa arengust.

Surm on osa arengust, surm on ka osa elust. Ka kõik muu on osa elust, nii kõik negatiivne, kõik positiivne kui ka kõik see, mille vastu usklikud võitlevad.
Kuid mida mina arvan... Kuna see kõik on osa nende elust, see kõik võimaldab neil elada, neil areneda, siis vihates kõike seda mis neile ei meeldi, vihkavad nad elu ja vihkavad ka ise ennast.
Kuna näiteks kõik see, mis on piibli poolt keelatud ja maha salatud, on meis kõigis olemas, see on osa meist ja ilma selleta me elus ei püsiks.

Meil on mõistlik seda tundma õppida, mitte katsuda seda hävitada ja maha salata.
Ma arvan, et mõistlik on elu tundma õppida, mitte hävitada seda: Mitte hävitada elu, kõike elutut ja elavat ning mitte hävitada sellega ka ise ennast.
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 9:17 am    Teema: Vasta viitega

Mind endiselt huvitab, et religioon lubab. Ma ei tea kui palju oled sa Nitro foorumit ĂĽldse lugenud aga vaata siit ka veidi.
Tagasi üles
nitro
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:10 pm    Teema: ... Vasta viitega

Vaata mulle otsa "Mul on kama 2, mida sa usud." Saa aru juba. Ma lähen parem tegelen muusikaga. See kogu tegevus on suht mõtetu ja aega nõudev, sellega ei saavuta mitte kui midagi. Kahju, et ma üldse tulin siia, nii palju aega läks raisku.
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:13 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
Vaata mulle otsa "Mul on kama 2, mida sa usud." Saa aru juba. Ma lähen parem tegelen muusikaga. See kogu tegevus on suht mõtetu ja aega nõudev, sellega ei saavuta mitte kui midagi. Kahju, et ma üldse tulin siia, nii palju aega läks raisku.

Muidugi on see tegevus mõtetu, kuna sa teed seda liialt teiste pärast.
Samas need teised ei tahagi et sa seda nende pärast, heaks või kahjuks teeksid.
Ja kes selles süüdi on et sul läks aega raisku ?
Oleksid sa püüdnud teisi mõista, oleksid sa arvatavasti palju õppinud, aga sina tahtsid et teised võtaks sinu vaated omaks.
Tagasi üles
nitro
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:17 pm    Teema: ... ja veel Vasta viitega

Vaata ennast kõrvalt, siin juba kasutad teiste peal vaimset terrorit, ela ise oma hirmudega kui tahad, miks sa tahad teisi kannatama panna. See kui sina kannatad, ei tähenda et teised peaks nüüd selle pärast samuti kannatama.
Sa ütled, et teine ootab liialt vähe elult ?! Sa arvad et sa tead paremini, kuidas teine enda elu elama peaks
Kas sul enda elu ei ole et pead teiste elu kallale minema ?
Kui oskaksid enda eluga rahul olla, siis arvatavasti ei tegeleks sa teiste elu röövimisega.
Kõik hea inimese sündroomiga tegelased on mingil määral tohutud vaimsed vargad. Nad on oma elu perse keeranud ja nüüd jahivad teiste elusid, tahavad osakest teiste omandist.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ma ei viitanud millelegi ega terroriseerinud kedagi. Ma küsisin, mis siis kui nii läheb, kas siis koge elu variseb kokku. Sõprus on tähtis, on asju elus, mis on veel väga tähtsad peale usu. Ma ei viitanud kuskil seal Jumalale, aga tead tõsi on see ET INIMENE SAAB IKKA ARU NAGU TA ARU SAADA TAHAB.......juhitud oma emotsioonidest kirjutab vastu arusaamata, millest oli seal kirjutatud. Kui keegi arvab, et annan alla, siis jah. Pole mõtet võidelda võitlust, mida ma ei suuda võita.

Igatahes loodan, et leiate õige asja ja usute õiget asja. Kõike paremat Teile.
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:21 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

nitro kirjutas:
Midagi ei läinud raisku
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:22 pm    Teema: Re: ... Vasta viitega

Arxos kirjutas:
Oleksid sa püüdnud teisi mõista, oleksid sa arvatavasti palju õppinud, aga sina tahtsid et teised võtaks sinu vaated omaks.
Kas sa püüdsid nitrot mõista?
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Nov 08, 2005 3:24 pm    Teema: Re: ... ja veel Vasta viitega

nitro kirjutas:
-------------------------------------------------------------------------------------
Ma ei viitanud millelegi ega terroriseerinud kedagi. Ma küsisin, mis siis kui nii läheb, kas siis koge elu variseb kokku. Sõprus on tähtis, on asju elus, mis on veel väga tähtsad peale usu. Ma ei viitanud kuskil seal Jumalale, aga tead tõsi on see ET INIMENE SAAB IKKA ARU NAGU TA ARU SAADA TAHAB.......juhitud oma emotsioonidest kirjutab vastu arusaamata, millest oli seal kirjutatud. Kui keegi arvab, et annan alla, siis jah. Pole mõtet võidelda võitlust, mida ma ei suuda võita.

Igatahes loodan, et leiate õige asja ja usute õiget asja. Kõike paremat Teile.

Sa jõudsid väga põneva kohani Idea

Räägi mulle palun, mille vastu sa võitled ?

Tsiteerin::
aga tead tõsi on see ET INIMENE SAAB IKKA ARU NAGU TA ARU SAADA TAHAB

Kas ta peaks siis nii aru saama nagu sina tahad Question Kui sa oskaksid teisi austada, oskaksid ka nende tahet austada.

Viimati muutis seda Arxos (Teis Nov 08, 2005 6:08 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 25, 26, 27  Järgmine
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 27

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group